Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ez tök jó. :) Örök emlék. :)

zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Lehet hogy jobb lenne ha a fúrókat raktam volna ide sorba,...még a 16-ból 4 hiányzik és a farmon a fejlesztés befejezve.

3. Ninett79

Fúrók?? Nekem még csak 3 db van. :(

zsozso577 és Tündi100 kedveli ezt.
  4. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Most ezzel be is mutatkoztam teljesen!!!Minden farmról itt vagyok!!!!

zsozso577 és Ninett79 kedveli ezt.
  5. Ninett79

Van ez így. Sebaj. :)

Tündi100149 kedveli ezt.
  6. mebajah

mebajah Fórum császára

Az 5.-hez összegyűlt 12, most szerszám nincs. Vállon is veregetem magam, hányat beadtam a feladatokba, hogy nem kell ez semmihez. A nemesítése meg az Isten áldásának sem sikerül.

7. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

A Kitűző örök emlék, szép emlék! :)
    Kicsit fura lenne a két pár kicsi fiam! :) Debrecenben születtem, itt tanultam, itt dolgoztam, itt élek, nekem nagyon közel áll a szívemhez! Nem vagyok egyedül, nem vagyok magányos, családom és sok barátom van és van egészen közeli barátom is! ;)
    Tegnap röppent be az utolsó fúróm, a macskáknak köszönhetem! :)
    Kopi, ne túloz, közös munka volt! :)

Megyek a kis farmokra macskát püfölni.

8. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Sikerül az csak nagyon sokára.
    Hogyha a fakalapácsra gondolsz mindhárom farmon van 2 nemesítés,..legtöbb fakalapács 94 db.

hagymácska44, mebajah és Csacskamacska kedveli ezt.
  9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szerintem, könnyű lesz megtalálnod....Ninett...:)

10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Győrött születtem, Veszprémben jártam középiskolába, de már 46 éve lakozok Mosonmagyaróváron. Nem túl régen házasodtam meg, még csak 41 éve. Van két fiunk és egy unokánk, de remélem, hamarosan többen leszünk. :) A feleségem és én is nyugdíjasok vagyunk. 2010 májusában kezdtem a játékot, összesen 4 farmot kezelek. (Mind eredeti, saját gyártású.) A farmon kívül még van más is, amit szeretek "művelni". A főzés és a számítógép is le tud kötni, de az olvasás aaaaz nagyon. Néha, esetenként még írogatok is, főként ide a keleti országrész topikjába. Az itt lévők elviselnek, még a gyakori morgolódásom ellenére is. :) Vagyunk itt az ország minden pontjáról, nem csak a tiszántúliak. Ha még valami részletesebb kellene rólam, azzal is szolgálhatok. :p

hagymácska44, _Ilona49_ és zsozso577 kedveli ezt.
  11. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kész van!!!!!...kész van!!!!! Kifáradtam, de rendesen! Igy a nagyobb kicsi farmokon már meg van a második mesterség!
    A tojásokról meg letettem....ahogy mondtad Csacska....nem foglalkozok vele.Ott nem lényeges!
    Hátha lesz egyszer ....aminek ott is a hasznát tudom venni!

Szia

Az utsó 4 -re én is sokat vártam....de nem annyit, mint az elsőre!!!!
    Igy a famon mind a 3 csoda-ól....max. fejlesztve ...a bahán a manufrakturához még nincs hozzányulva.
    Ezt lehet ki is hagyom....bár lehet, hogy 1x a csp-rt ....rászánom magam!
    Nahhhh....meg jelenleg nincs is furom!....de lesz az majd!

Nem találjátok ki, hogy a farmos manufakturába mit tettem!????;):p Tojástojót!!!xDxD
    Rájöttem, hogy valami nagyon megzabálta a tojásokat! Alig van raktáron!!!!

12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jó a bannered. Csak úgy lett vagy konkrét táj ?

Ninett !
    Nekem a főfarmomon kívül van másik 3 . Mondhatni, hogy saját nevelésűek immár...
    De itt különböző nickekkel vannak. Mindegyikkel hozzászóltam már. Hadd ne részletezzem...:)

hagymácska44, Tündi1001 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Elköszönök, mára befejeztem, jó éjt, aludjatok jól!

hagymácska44 és zsozso577 kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Mínusz tíz fok van, azaz hideg. Lehetne egy kicsivel jobb idő is. Kezd elegem lenni a folytonos mínuszokból. :(

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  15. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Most tudom a napszakot. Nem tudom, mennyi az annyi, most nem néztem meg. Kimentem a szokott cipőcskémben, és majdnem tanyáztam egyet.
    A reggeli rituálé megvolt.A bolton gondolkodom, de ahogy olvastam tegnap/meg "örökség"/: ami itthon van, abból kreálok. A bocis úgyis megáll előttem.
    Onagger, ismered a mondást: január, február, itt a nyár.
    Az erőművészt szeretem, de csak pazarlok most, így kimarad. Most kemény 3 lett.

16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nyár? Miféle nyár?

Voltam kenyérért és zsemléért. Ezzel a mai napra rendelt bevásárlást befejeztem. Jelenleg az ébresztőbe próbálok lelket verni, mert didereg, még nem engedett fel. Eddig a mélyhűtőben pihizett. Mivel délelőtt kenyeret akarok sütni, ezért muszáj neki felkelni és megdagadni. Ha nem, akkor én verem dagadtra! Választhat. A lehetőség adott. :D
    Megyek kávét hozok be. Hiányolom.

hagymácska44, zsozso577 és mebajah kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Kellemes időnk van...most.
    Viszont a guta ütöget: 1 teljes adagot feldöntöttem, beleakadt a törlő a fülébe. Természetesen a laminált parkettára. Nem is kell innom, mert illata belengi a házat.Föl is ébredtem,mire a négy adagot megitattam a fölmosóval, lemostam a konvektorról, asztalról, falról.
    Jobb,ha ma ülök a sejhajomon, mert vandalizmus-szindrómában szenvedek.

18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Már elnézést, de rötyögök a "szövegeden". Én a kávét nem a földre döntögetem. Ritkán, de megesik, hogy fölteszem a tűzhelyre és bemegyek a Gizi mellé. Aztán ha feleségem meg a tévét kukkolja, akkor előfordul, hogy a kávé kifő, majd túlsül. Olyankor a "szagára" ébredek meg, mert nem hallom a tévé ricsajától, hogy pöszörög a kávé. De kidönteni? Inkább ledöntöm. :p

hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Szép napot mindenkinek!
    Hiába, korán van még, kisebb elnézések megtörténnek. Velem is, mert ahogy olvastam, hogy az ébresztőbe lelket kell verni,, mert a mélyhűtőben volt, azon gondolkodtam, hogy mit keres az ébresztőóra a mélyhűtőben?? - de megvilágosodott, hogy nem óráról, hanem élesztőről van szó. Mebajah, Te pedig korán kezdted a takarítást! Legközelebb ne kávéval, jó annak a víz is...
    Állandó szombati programom következik, főzök, sütök, takarítok. Sportnak ma nem korcsolyázás lesz, hanem tánc.......a felmosóval...

15 aranybanán! - megszerezte mindenki?
    Legyen jó napotok! :)

20. mebajah

mebajah Fórum császára

Ahhoz képest, hogy az olasz kölest teljesen üres rekeszekkel arattam le még ébredéskor, ez már semmiség.A többit le sem írom, mert ennyi derű reggelire elég Nektek.
    Köszönöm a tanácsokat, van, hogy úgy sikerül,bár ritkán.
    A reggeli táncórán túl vagyok, most fokhagymát hagymával reggeli van, legalább a baciknak legyen rossz napjuk.
    Nektek meg nagyon jó!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.