Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kissé megkésve, de hozom a neveket, Kopi, kérlek javítsd amit nem jól írtam, vagy egészítsd ki azzal, amivel Te többet tudsz!
    Első sor: Kopi, mellette Katika,(Hattyú 3) aki nem szokott fórumozni és Hajdúszoboszlón él.
    Második sor: Itt a kedves Vendégek a Nyugiházból, főleg a Dunántúlról: balról jobbra haladva: Brendon Kata ( katicabogár 64), Sütimami 57, Jutus, Szamóca, ha jól emlékszem Miskolcról. Fekete felsőben Ilona, aki Hajdúszoboszlói és ritkán ír itt a fórumban.
    Hátsósor, balról jobbra: Maya, ( róla Kopi többet tud, régi ismerősök), Elzamari Budapestről és a Nyugdíjasok topik "vezető" embere. Mellette debreceni barátnője: Ketterika, aki nem igen szokott fórumozni. Legszélen rózsaszín felsőben Tazmánördög szintén Hajdúszoboszlóról, régen fórumozott, ma már nem. Aki kimaradt, szoknyában és kockás blúzban, nos az pedig én vagyok.
    Nézzétek vissza a videót is, ott is jól láthatóak és az is, hogy mennyire remek volt a hangulat! :)

Jó éjt mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 22.1.17
    zsozso577 és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Nem tudja valaki, hol van eltemetve a mozigépész? Vinnék virágot a sírjára. :p
    Enyhül az idő, már csak -6 fok van. Akkor ma eventmentesek vagyunk, de holnaptól másoknak jön a nagy hajrá?

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Biztos elment a Gépész Úr a Bahamákra. Ott melegebb van. :)

Szia !

Szerintem Jutus nem volt itt. Nem jut sajnos eszembe, a hölgynek, csak a valódi neve, amit itt érthető okokból nem osztok meg.
    Sajnos Szamóca, már az égi farmokon gazdálkodik...:(és a videón szereplő egy társunk is...:(
    Akinek csak a feje látszik a bal hátsó sorban:Maya= Manykó néven farmozik és anno osztálytársam volt a gimiben, most Debrecenben él. 98 -as szintű Gazdasszony.
    Ilona(49), nem debreceni véletlenül? De lehet rosszul emlékszem. Ő szokott itt lenni, ki fog javítani...
    Ennyien voltunk összesen. Igérvényt kaptunk másoktól is de ilyen, olyan okból nem jöttek el.

Utoljára szerkesztett: 23.1.17
  4. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Országos körözést adtak ki, sőt, az Interpol is feltette a lista 1. helyére.
    Olyan hideg van, hogy kellemesebb, mint a 0 fok. Miskolc és környéke, tényleg akkora a szmog?
    Csacska,nagyon köszönjük!
    Örülünk, hogy a varratoktól megszabadultál!

5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az Antilla-tengeren és a Karib-tengeren (a kettő ugyan az!) sok kis ország létezik. Akkor vajon hol hantolták el azt a tekergő gépészt? Nehéz lesz megtalálni. Pláne ha a kannibálok közé keveredett. (Lásd Péntek "vallomása" a Robinson Crusoe című könyvben!)
    Remélem ma is napsütés lesz itt. Az jöhet, de a hó és a hideg menjen másfelé!

hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Szép napot mindenkinek!
    Kopi, köszi a kiegészítést, Jutusban én sem voltam biztos, de nem emlékszem a farmnevére, pedig talán Ő volt a legviccesebb, kora és testalkata ellenére. Ezt pozitív értelemben értem, véletlenül sem kritizálva!
    Nap süt, de hideg van itt is. Szagos mügézem még mindig, vagy két kör kell még, utána pajtára termelem már. Holnap kezdődő eventig, lehet meg is lesz, ami még a gazdaköribe kell.
    Legyen jó napotok, aki kimegy, vigyázzon a csúszós úton!

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Napsütés nincs. Van helyette köd és még mindig mínuszos a hőmérséklet.
    Mindjárt aratok begóniát. Ültetni meg rövid érésűt ültetek. Éjjelre megint mehet egy hosszabb. Majd még kitalálom, mi is legyen.
    Ebéd a tegnapi maradékok. Voltunk feleségemmel boltokban, de ő még kevesellte a bejárt boltok számát, ezért elment a Rossmannba. Oda már egyedül ment, én nem követtem. :p Az utak minősége azonos a tegnapival. Járdák, utak szárazak. Kabátot nem gomboltam be, mert 5 fokkal volt mínuszban, az meg csak hűvös, de nem hideg! :D
    --------------
    Benéztem és láttam, hogy az eventről van ismertető. Nekiálltam olvasni. Aszongyahogy köll eventgaz összesen ... 3200. Jó, nem sok, teljesíthető. Görgetek tovább lefelé és ni csak! folytatódik a táblázat. Aha! Akkor kell ez is, meg az is, meg még amaz is. Az pedig több, mint 12.000 növényke. Érési idő 7 óra. Hááát ennyi ****** sok gazt megint nem fogok letermelni. Nem is beszélve a mindenféle egyéb röpködő és kapcsolódó egyebekről. Rendes mennyiségek kellenek. Ja kérem, ha valaki akar valamit kapni, akkor teljesítsen is érte. Vagy fizessen. Lehet választani! :)

hagymácska44 kedveli ezt.
  8. Koppi

Eszembe jutott a farmneve ! Jolanda49 !
    A Nyugdíjas topicban fórumozik Egyébként Brendon Katával és Sütimamival kebelbéli jó barátnők...:)
    Egyforma nadrágban is voltak, ami ugyan kicsit vadas volt, de az alkalomhoz jól illett...:)
    Itt süt a Nap. de ennek ellenére hideg van..

hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Így olvasva, nekem is beugrott, valóban Jolanda! Köszi!
    Az eventleírást olvastam, nem estem tőle se hasra, se hanyatt. Nagyon közepes, sőt! A színvonal egyre süllyed szerintem. Egy születésnap ettől többet, jobbat érdemelne!

10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Majd ha eljön az én születésnapom! Majd akkor lesz ajándék. Nekem. :p Csak azt meg is kell érni. Ma a feleségem megfenyegetett megint. Jöttünk haza a boltokból. Előttünk keresztbe ment két idősebb nő, persze nem a járdán, hanem átlósan a füvön. A fiatalabbik magyarázta az idősebbiknek, hogy nézze meg, milyen pocsék a járda. (Ott tényleg az volt.) Nem bírtam befogni a számat és kiszaladt belőlem.
    - Könnyű a nőknek. Ha angyalok, akkor tudnak repülni. Ha meg boszorkányok, akkor ott a söprű. Nekik nem lehet gond a pocsék út.
    A két nő nevetett a beszólásomon, de a feleségem morcosan és jó hangosan megjegyezte.
    - Csak érjünk haza. Majd megtudod, hogy milyen is az a söprű!
    Szóval nem is biztos, hogy megérem az én születésnapomat. >:(

11. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

12. Csacskamacska

No, milyen a seprű Tihamér??
    Lassan szürkül, a napsütésnek nyoma sincs már. Nincs nagy tolongás, sok a dolga így a hétfői napon mindenkinek?
    Valami bajom van, de nem tudom, hogy mi, most semmi sem jó.

13. Koppi

Sziasztok !

Ma kissé sűrű napom volt. Tegnap a mosógép megadta magát a gyerekeknél. Csapágyas lett a lelkem.
    Fölhívtam ma a Mestert, hogy javítható-e a helyszinen ?
    -Nem. Be kell vinni..a kedves ügyfélnek...
    Kérdezem az árfekvést...
    -Minimum 20000... és csak műhely garancia van rá.
    Jó kis gép.....volt.... Igaz már cserére szorult egyszer a szivattyúja, kicsit folyt is időnként, ha rájött, megjárta már velem Debrecent is..Szóval őszült már kissé.
    Vettünk a feleségemmel egy mély levegőt és egy új Zanussit.
    Ma kettőkor kihozták és ketten a lánykámmal felbombáztuk a harmadikra. Én és és Ő is tudtunk róla....mire fölértünk
    A régi gépet nem sokára lehozzuk a fiammal, aki közben megjött a munkából... (Megúszta a fölcipelést..)(Én nem, a két kört..)

Az eventről abszolút nem éri meg nekem.. Esetleg a titokfa vagy ól..., de az utóbbi időben nem igazán gáláns e szempontból a BP.
    Lehet 1 farmon belefogok.
    Mellesleg meg is vagyok fázva. Nem influenza, csak sima megfázás..de folyik az orrom...és semmi nincs jó helyen...:(

hagymácska44 és Ninett79 kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Milyen a söprű? Milyen? Tüskés, mint a feleségem. Meg van nyele is, ami megint nem biztató, mert ütni is lehet vele, meg dolgozni is. :)
    Ami az ÉN állapotomat illeti, én sem vagyok megfázva, de valamiért többet tüsszögök, mint kellene. Reggel egy óra alatt négyszer kellett. Azóta vagy tízszer is prüszköltem. Nem tudom miért, mert ennyit máskor egy hónap alatt sem szoktam. Én is nyűgös vagyok. Van valami a levegőben? Csacskának majd akkor lesz jobb kedve, ha holnap az eventecske elkezdődik. Majd felvidul. Remélem.
    A mi Mosó Masánk jól viselkedik, ami nem csoda, hiszen még egy éves sincs a lelkem. Koppitól eltérően nekem nem kellett felcűgölnöm a lépcsőn az ötödikre, mert van lift. Nagy könnyebbség!
    Sajnos csak kicsit bújt ki a Rézi a fellegek mögül. Mielőtt elment volna szundikálni, kikukkantott, álmosan körbenézett, majd magára húzta a fekete fellegekből készített takaróját. Azóta nem láttam. Majd holnap reggel megpróbálom felkelteni.

15. Koppi

Amúgy nem kell Neked seprű a közlekedéshez, mert rövidesen betöltöd a 65-öt és tudomásom szerint akkor már ingyen utazhatsz...:)

Na ja aki liftesházban lakik....:)
    Bár már nálunk is van liftes ház, mert az egyik újépítésűt lifttel adták át, pedig mindössze 1 emeletes+tetőtér beépítéses.
    Hiába no, fejlődünk. (De akkor sem cserélném el ezt a jól bevált házat érte...:))
    Ma egész nap remek napsütésünk volt a meteorológusok ellenére.

16. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Hiába töltöm be a hatvanötödik évemet hamarosan, attól még a jeges járda nem fog kevésbé csúszni. Fenékre esni ingyen is nagyot lehet. Ezt is tapasztalatból tudom. Volt rá precedens többször is az életemben.:mad:

17. Koppi

A mi utcánkat elintézte a város rendesen. Hozom a képet mindjárt. Nem mellesleg, csúszik , de büdösül....

18. Csacskamacska

No, a holnapi eventtől jobb kedvem, az biztos nem lesz, mert egy nagyon gyengécske event. Szülinapomra én sokkal jobb meglepetést várnék!
    Kopi, sportnak is jó a lépcsőzés és a cipekedés. Ezt a formáját én kihagyom a testedzésnek.
    Ma voltam a klinikán, no, a parkolóból a bejáratig eljutni, az kész katasztrófa volt, sík jég volt minden. ( a csizmám, meg minden más lábbelim magassarkú, így felvettem a pingvinjárást...) A kerítésen belül viszont száraz járdán lehetett menni. Holnap újra megyek, tipeghetek, vagy totyoghatok újra.

zsozso577, hagymácska44 és Tündi100 kedveli ezt.
  19. Koppi

Ja, meg az ember derekának is jót tesz.
    Milyen szerencse, hogy immár 23 éve alszom deszkán. Reggelre helyrejövök....:)

20. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Reggel 6-kor már az udvart söpörtem, mert esett a hó.:cry:
    8-kor elmentem a laborba némi folyadékot leadni.:p
    10-kor a TV szolgáltatónál voltam, kötöttem új szerződést, jóval többet kapok ua. az árért. Az ügyfeleket nem hívják fel, hogy- te marha gyere, mert most bőven megéri-. Ezt valahogy kihagyják, csak a csókosok tudják.8)
    Közben minden kiállás-beállás után sepregettem, mert a kerékkel összehavaztam a feljárót. A nagy sepregetésben elestem, még jó, hogy nem ütöttem be magam nagyon.:p
    14-kor visszamentem a leletért, mert holnap reggel a körzetinél kezdek.;)
    Mondja délután a lányom-anya Te a rendelőben voltál megint ,akkor szokott rád jönni a borzongás és a vacogás. Jelenleg én sem vagyok jól, de majd holnapra jobb lesz, remélem.:eek:A sok beteg nem tesz jót nekem.
    Nagyon szeretném ha az éjjel nem esne, korán van az a 6 óra.
    Aludjatok jól, jó éjt!

zsozso577, Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.