Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek!
    Titkosok? Persze nálam még mindig a menüben vannak, nem kiabálnak, így megfeledkeztem róluk, mint általában. Az este néztem meg az előrejelzést, hétvégére már melegünk is lesz! :) Nem is bánom, mert ezt a hideget már nem szeretem.
    A bizonyítványokban inkább a készségtárgyaknál, magatartásnál legyen négyes, a lényeg, hogy a többi ötös legyen! :) Gratulálok a kicsinek, meg a nagynak is a jó eredményért!

Fatther, Tündi100149, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Grat. kicsinek és nagynak a szép eredményekért!

Betegeknek jobbulást!

Itt is hideg van.....deeee legyen, mert itt az ideje.....viszont Napsugárra nagyon vágyom!!!!!

Csibék....amióta elértem az 5. szintet....én egyáltalán nem kommunikálok velük! Természetesen ha irnak....akkor
    válaszolok. Nagyon szigoru vagyok....ha nem lép be két napig....röpül!
    Igy visszaemlékezve az egy évre....amióta mentor lettem....nagyon vegyes.
    Nekem is van...szomszédom....aki csibém volt....voltak rendesen akik kérdeztek....voltak csendesek, de szépen
    haladtak....volt aki csunyán beszélt....az rögtön repült....volt aki kéregetet volna a listán kivül.
    A csunya beszéd miatt...kettőt tiltottam!
    Egy pedig ....modi segitséggel távozott 10 percen belül.....pedig akkor már nagyon este volt!
    Nagyon izléstelen neve volt.....és nem akartam látni még 12 óráig sem. Nahhh meg a csibéim között
    lehetett akár gyerek is....nekik meg főleg nem kell ilyen neveket látni!

Ne feledjétek 9 -10 között rövid karbantartás lesz.!

3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Akkor lépek is ki, mert mingyán kilenc leszen. Pocsékul vagyok, külön kell vinnem a fejemet meg az orromat. Mintha kettő lenne mindegyikből. Talán most vagyok a legpocsékabbul az elmúlt 4 nap alatt. Haldoklom. :p (A férfiak mind hősök, míg náthát nem kapnak.)

mebajah kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Én meg gyüttem...
    Még nincs karbantartás...
    Amúgy nálunk süt a Nap, de -7 fok van. 3 pingvin beszélget az árnyékban...:(

Fatther és mebajah kedveli ezt.
  5. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Ezért gürizhet az ember !
    Úgy bevágtam a Pajtába az ólakat, hogy csak úgy nyekkentek. MEGÉRI ??>:(>:(>:(>:(>:(
    Egyedül az anjou körte lett a titokfából említésre méltó...

Fatther és mebajah kedveli ezt.
  6. zsozso577

szia
    Nem vagy egyedül...a fák nagyon gyatrák lettek....
    A rakománynál nagyon reménykedtem egy katicában.....ui. nekem még nincs!!!!
    Az nem lett....viszont lett egy pink lovam.....olyanom már van.....de a katica jobb lett volna.
    Hátha sikerül majd cserenapkor katicára elcseréltenem!!!! majd ha le tud szállni a kapitány!

7. Koppi2

Koppi2 Haladó

A 4 titokólam a következő lett : 1 teknős (eddig volt 6), 1 narancs tehenészet (van 6+sárga), 1 rózsaszínű tyúk ól (ebből már neon is van+20), 1 hódvár ami narancs (eddig volt 4 narancs ez az ötödik, ++retró, +retró)
    Inkább ne adjanak semmit, de ez röhej egyszerűen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(
    Mellette lelkesedj, hogy ingyenes A JÁTÉK UGYE???

8. mebajah

mebajah Fórum császára

Nálad a pont!

9. Csacskamacska

Tudom már, hogy hajnalban mi volt az a nagy sóhajtás, nyöszörgés, ami miatt nem tudtam aludni! Tihamér hadakozott a bacikkal! Szegény beteg férfiak, igen, ők sokkal nehezebben viselik a betegséget, nekünk gyenge nőknek meg se kottyan, csak kicsit panaszkodunk, de az erős férfi nép az majd belehal...
    Dél körül aratok, s ha nem felejtem el, kirakom a titkosakat.
    Ragyogó napsütés van, ebéd után megyek egy körútra. Szükségem van a friss levegőre és egy kis D vitaminra!

10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ne mérgelődj Koppi! Ahogy Csacska szokta mondani, árt a szépségnek. Én úgy vagyok vele, hogy amit adnak megköszönöm, mert nem lenne kötelező adni sem. Persze az, hogy kapok olyant, amiből n+1 darab már a pajta sarkában porosodik, nem örvendetes. De gondolj arra, hogy aki mondjuk tavaly kezdte el a játékot, annak ezek még jelentősnek is mondhatóak. Te meg már - a többi itt játszóval együtt - régi motoros vagy ebben a játékban. ha második évedben kaptál volna ilyeneket, hogy örültél volna. A játék anyagi részét most ne firtassuk, mert akkor kénytelen lennék csúnya szavakat írni, amiért kitiltanának a fórumból. Azt meg nem szeretném. Ha nem jöhetnék ide HOZZÁTOK, már nem játszanék. Maga a játék nekem nem szerez örömet. De mindig tudtam, ÉN vagyok a túl válogatós, elégedetlen. :)

11. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!

Zsozso,...1 katica repülhet majd hozzád,...hogyha szabad neki repülni! Csak majd szólj! Úgy van 1-2-4,...1 megy néked és akkor marad 2-2-2!>:(

Hagymácska,..Illatszer azt hiszem nem volt küldhető,..de ha az lesz szólj,..7-2-2 van,..ha 1-et elküldök néked akkor marad 4-3-3,..csak gondolatba kövessetek!

Tihamér remélem a Hattyúd már költött azóta és nem egyedül van?

12. Csacskamacska

Lajos, nekem is kellene már egy leltárt csinálnom, mert nem tudom, hogy miből mennyi van. Katicám van 2-2 a két nagy farmon, azt tudom.
    Tihamér, nincs semmi baj Veled, úgy vagy jó, ahogy vagy!:)
    Sétáról hazaértem. A péket céloztam meg, kicsit odébb van, de 50 perc alatt kényelmesen megjártam. Kitérőket is tettem, mert mindig a napos oldalon mentem és jöttem. Nap még süt, zúzmara néha potyogott, de a hó még ropog a láb alatt.
    Titkosakat kitettem, majd este már nem lesznek titkosak. Juszt sem fogok mérgelődni, ha narancs tyúkólat kapok akkor sem! Igen, árt a szépségemnek, ha mérgelődöm, márpedig én nem akarok csúnya lenni!;)
    Jöhetne már cserenap, nekem is lenne mit röptetni erre, meg arra! Kis farmokra mézfát és cokorfát kell beszereznem. Beáldozom az értékesebb kütyüket a cél érdekében!

Utoljára szerkesztett: 30.1.17
    zsozso577, _Ilona49_, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem hattyú. A fészkes fene tudja mi az! Keresgéltem az Enciklopédiában. Különleges, szárnybontogató. De mivel vakondtáp és 2 db vakond kell hozzá, hát biztos, hogy valamiféle bagoly. Az eszik ilyeneket. Mi más? :p ;)
    Ne már Csacska! ÍGY vagyok jó? BETEGEN? Inkább legyek egészséges. Az jobban tetszik. Már abbahagytam a haldoklást. Ettem ebédet. Finom pityókatokányt. Nagyon szeretem, a feleségem meg megeszi. Nem vagyunk egyformák. Sajnos az ízét nem éreztem, de nem tudok mit tenni. Most pocsék az érzékelésem. De viszont trombitálni azt tudok. Hangszer nélkül is. :mad:

_Ilona49_, Fatther, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  14. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Lajos, köszi szépen a felajánlást, de nekem bőven elég egy amit most kaptam, ki sem lesz téve, a piacon elég olcsó a terméke az előállításánál.
    A szaki most ment el, nem baj, hogy fél egyig jöhetett volna, az volt a határídő. A program így elmaradt, a Balcsira akartunk menni korizni, na majd szerdán. A modult kell kicserélni, mindjárt viszem, mert azt csak egyedileg lehet beállítani, ki mit, mennyiért, milyet fizet.
    Tihamér, most ebéd után irány az ágy, alvás közben is gyógyul az ember, örülök, hogy már nem "haldokolsz"-ahogy írtad. Pityókatokny, hát az miféle eledel? A szárnybontogatóhoz vakond kell.
    Csacskamacska, már több napja nem láttam a napot, de jó neked. A férfiak tudnak nyafogni ha betegek, próbáljuk meg mi, hogy nincs ebéd, vacsora. Viccet félre téve, nagyon rosszul viselik a betegséget, ezt ők is tudják.

15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Kukk ! Délután van...
    Hideggel, pedig itt ott megcseppent az eresz és hullott a zúzmara, ahova sütött a Napocska... (Na, bezzeg nyáron nem becézzük annyira...:))

16. vettmalac

vettmalac Utánpótlás-írogató

A pityóka az Erdélyben a krumpli neve. Egy fej hagymát apróra vágsz, megdinszteled. Hozzáadsz piros fűszerpaprikát, elkevered és egy kevés vízzel felöntöd, hogy a paprika ne keseredjen meg. Aztán a hosszú cikkekre vágott (ezért tokány) pityókát ráteszed, sózod, borsozod, annyi vízzel felöntöd, hogy épp ellepje. Én teszek hozzá mindig egy csipet majoránnát és szalonnabőrt is. Aki szereti, a pörkölt alapját szalonnával indítja el. Mielőtt megfőtt, hozzá kell adni a főzőkolbászt, de ez elhagyható. Ha megfőtt, kész a pityókatokány, azaz a paprikás krumpli. Kovászos uborkával kiváló eledel. Csak a feleségem nem szereti. Mert nem tudja, hogy mi a jó! :)
    Koppi! Ha vigasztal, délben itt mínusz 8 fok volt. Nem éppen nyárias, de egy hét és jönnek a plusszok.

17. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Így már értem, hogy paprikás krumpli, nagyon utálom, kiskoromban annyit ettem, hogy még. Az unokámnak többször főzök, mert azt rendel.
    Koppi, nagyon okos lánykád van, büszke lehetsz rá.
    Megyek ebédelni, mert most lett kész.

Fatther, zsozso577, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én is okos vagyok. Sőt! Nagyon okos. Indoklásom: a kiszemelt lányt vettem el feleségül. Nem bántam meg. :)

Fatther, _Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Paprikás krumpli az nálam, semmi cicó! Nokedlit is tettem bele és arra is figyeltem, hogy "szotyos" legyen. Igen szerették a gyerekeim, de megfőzöm mostanság is, én is szeretem.
    Hagymácska, az a jó, ha minél ritkábban "randizunk" szakikkal, csak a gond van velük, meg nélkülük is. Szerencsére itt sok napsütés volt az elmúlt napokban, de a jósok szerint, már nem lesz annyi. Nem bánnám, ha tévednének!
    Tihamér, nem arra értettem, hogy betegen vagy jól, hanem arra, amiket írsz magadról: túlzott szerénységed, okos vagy, türelmes és így tovább. Nem sorolom, tudod Te azt, hiszen sokszor leírtad már!;)
    Kopi, már azért várom a meleget! Szép volt, jó volt, elég volt a télből!

Fatther, Tündi100149, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  20. zsozso577

Ideértem én is.....délelőtt egy kicsit elcsavarogtam. Itt nem süt a nap.....hideg van és szürkeség!
    Az arcom megfagyott!!!!

Tihamér.....este egy jóóó kis kalap -kura!!!!!????? egy kis méz ....jóóó meleg takaró.....és inni-inni!!!!

Lajosék....előre is köszönöm a felajánlást....kiabálni fogok! Megigérem! A rózsa lovacska cserébe??????

Csacska....én mindig leltározok.....de ami nincs leirva....azt el is felejtem!xD
    Igy már nem foglalkozok vele....főleg a kisebbeken!
    Nekem a kecsketejfa és a gesztenyefa van beiktatva a kicsiken.. legutóbb felén lett kecsketejfa....ezt kell folytatnom!
    Nahhh....meg 1-2 ólat kell megtekernem ....kizárólag a kicsiken! Igy már jöhetne a kapitány!

Kopi....csak vidáman felfogni a dolgokat....tudod nem jó, ha mérgesek vagyunk!....árt az egészségnek!
    Deeee én is elég gyakran felhuzom magam!!!! és nem csörgök le olyan hamar, mint az óra!xD

Hagymácska....én szeretem a pityókát minden formájában.....ezt a kifejezését is hallottam már
    deeee pityókatokány lehet megfogott volna!xD Én mást gondoltam !....de a végeredmény ugyan az .
    Az eleje ugy, ahogy Tihamér irta.....csak kolbász nélkül.....tehát ugy,mint a pörköltet csináljuk!
    Ehhez tésztát szoktam főzni.....de nem keverem össze! Csak amikor szedjük akkor keveredik!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.