Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét mindenkinek!

Nehogy már kimaradjak,..én is meglátogattam a Fődokit aki műtött, no nem azért hogy jól van vagy sem,..nem épp a múltkori műtét miatt,..de közel van hozzá és 2 hét múlva újra meglátogatom.
    Olyan vagyok mint a szép piros alma,...csak kívülről szép!

Akkor gyűjtögetünk 1 kis farmpengőt?
    Több fát nem rakok ki,.. nálam mindig elég sok van kint!

Fatther, Samborg, Csacskamacska és 4 más kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Még mindig agyalok az eventen....akárhonnan nézem.....gáz!
    Az biztos, hogy a fákkal sem várok event-kezdésig....reggel leszedem! ....
    A szigetet fásitottam....a norm. farmon nem sok van kint....kevéske az erdőben.
    Hétfőig gyüjtögetek....aztán aratás után döntök!

Jó éjszakát kivánok Mindenkinek!

3. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Eldöntöttem, nem csinálom az eventet.
    X Aktát nézek a FOX-on.
    Mindenkinek jó éjt!

4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Kiraktam kb 500 fát a többiek mellé. Javarészt cukorjuhar és mandula és 1 vödör bodza. Még vagy 3 rész területet tudnék betölteni fával annyi lett közben. Az Erdeimen például eddig is csak és kizárólag fák voltak. Ott van az összes turbó szupermamut, kecsketej, tehéntej és cukorfám ezekkel be is telt, már régen. Ezen nem változtatok. Sőt eventek idején sem szedem le őket.
    Valóban, ez amolyan anti event lesz, amikor nem kell idejönni.
    Már ma is gyakoroltam. Lehet a farmról is leszokom, ha így megy.

Más farmjaimon valószínűleg minden marad a régiben. Itt ezen belevágok, talán.
    Jó éjt.....

Lajos !
    Tessék vigyáznod magadra, hiszen Neked még sok feladatod van az Életben és itt is !

Utoljára szerkesztett: 9.2.17
    hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Csak módjával cinálom, reggel a szokásos aratást nem hagyom el. Ez most valahogy nem hoz lázba.
    Jó éjt, aludjatok jól!

6. mebajah

mebajah Fórum császára

Kellemes ébredést!
    Hűs van, még jó, hogy a kávé meleg.
    Semmit nem változtatok, már le is arattam mindent. Nagyon kihagyósnak tűnik.

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem tudom mi a baj volt. Idejöttem negyed ötkor. A fákat arattam sorban. Az erdei tisztáson voltam, mikor a rendszer kiakadt. Se tőlem, se hozzád. Nem lehetett csinálni semmit, csak pörgött és pörgött. Kiléptem. Tisztítok Ccleanerrel. Aztán katt a Flash-ra. Na az meg nem akaródzott összejönni az istennek sem. Azt írta ki, hogy a macromedia..... nem érhető el. Mi? Miii??? Kilépek, indítom a Farmeramát. Itt is az a válasz: nem érhető el. Felmegyek a megyei hírlapra, bejön. Startlap, bejön. Farmerama nem jön be. Gép újraindítva. Ismét fel a Flash-a. Nem jön be. Farmerama nem jön be. Hát így jártam. Akkor most már NO farm.
    Nekiálltam híreket olvasni. Ötkor rámászok a Farmeramára, erre bejön. Befejeztem az aratást, bekukkantottam ide is, látom, hogy mebajah már jelen volt. Azt nem tudom, hogy csak nálam volt bibi vagy másnál is. Korán volt, de azért csak van valami nyoma!
    Jó reggelt mindenkinek! Már ha ez elmegy egyáltalán.

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  8. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Velem is eljátszotta. Olvastam, hogy a tisztítóprogramnál jelöljük be a dns tisztítását is.
    Most játszik rendesen.
    Hogy számoljátok ki a pajtátok faértékét?
    Megyek a piacra savanyú káposztát venni.Tört krumplival összepirítva nagyon szeretem.

9. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Lehet éccakai karbantartást csináltak az oldalon...:)
    Ugyanis nekem már sömmi gondom nem volt a belépéssel...:)
    Aki csinálja az eventet, annak nem aratni, bárhogyan is viszket a tenyere.
    Illetőleg most el lehet lőni a felesleges "zoknikat" is. (Nekem van olyan farmom, ahol közel 2000 db. van belőlük, kimosva rendberakva...:):))

hagymácska44, _Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

A fatermések értékét beszorzom a darabszámmal. Sorban egymás után. Nem pontosan, de mivel aránylag jó fejszámoló vagyok, elfogadható pontossággal tudom saccolni, összeadni.
    dns tisztításával szoktam a napot kezdeni. (ipconfig/......)
    Nem teszel a kolompér és savanyú káposztához szalonnacsíkokat is? Isteni hármast alkot. :D
    Olvastam az előbb a Hibáknál, hogy sokan panaszkodnak a játékra, nem tudnak bemenni, mert XP-jük van. Nekem is, de ettől még lehet itt lenni. NEM az lehetett reggel a gond. Akkor más sem működött volna. Én a Flash-ra tippelek. Nem a BP-t hibáztatom.
    Brokkolileves (nem krémleves) lesz és sonkás kocka. Sok tejföllel, semmi sajttal a tetején. Nehogy a fogam alá kerüljön, mondta feleségem őnagysága. Nem vitatkozok vele, értelmetlen lenne és felesleges. Úgy is neki van igaza. Bár sokszor enyém az utolsó szó:
    - Igen drágám! :D

hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  11. mebajah

mebajah Fórum császára

Még nem próbáltam, ráadásul hazaértem a faluból, és szalonnám most nincs itthon. Lehet, holnap csinálom meg így. Eddig /ha volt itthon/ hurka-kolbásszal készítettem/.Köszi!
    Megenyhült, de meg is indult a hav.
    Számológéppel próbáltam-volna-, de meguntam, annyi,amennyi. Van hozzá táblázat, de nem tudom használni.

Utoljára szerkesztett: 9.2.17
  12. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Lila káposzta, gomba, pirospaprika beszerezve a piacról. Hétvégén töltött dagadó lesz.
    Óra múlva beérnek a fáim, leszedem őket és kirakom az ólakat, tegnap délután kitettem a fákat, de meggondoltam magam, az eventet illtően. Sokat kérnek a pengőért. Az ajcsikat küldöm a szomszédaimnak, aki csinálja jelezze.
    Szottyos idő van és a tócsák is befagyva vagy jégbordásak.
    Szép napot!

13. zsozso577

Sziasztok!

Elkezdett szállingózni a hó! Vajon mi lesz belőle????? Kint szürkeség van és hideg!
    Én simán learattam reggel....hétfőig ugyis csak gyüjtök!
    De jó nektek....ti már tudjátok, hogy mit fogtok főzni! Én lehet semmit sem! ......deeee egy kis
    meleg levest .....csak kellene!!!!!!!....igy jár az agyam!

Tündi100149, Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  14. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Zsozso,én is aratok folyamatosan
    .Megcsinálhatnám ma, mert van a fagyóban hurka, kolbász, füstölt is a spájzban.DE! Egyszerűbb ráfogni a Tihamér-féle receptre.
    Azt olvastam a fórumon, hogy a bahán közelegnek az új kiváltani valók.Csak kellene az az AB?

15. zsozso577

szia!
    Tegnap este én is olvastam, hogy jön a coala....két fa és 5 vagy 6 növény....de valamikor azt is
    olvastam, hogy barátságos lesz az ára! Nahhhh....persze majd meglátjuk! Kinek lesz a barátja!

Lehet....én is sztrájkolni fogok ma! Konyha sztrájk....sztrájk!xD
    Kenyérért még hajlandó vagyok lemenni a boltba!:p;) Rávaló még akad!xD
    Felétek rizzsel készitik a hurkát? Nyami....nyami....szeretem!

Tündi100149, roozka és Csacskamacska kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Itt is szállingózik, nem csak abban a nyugati kiszögellésben. Utakon nem látszik, mert annyi nem esik, esett.
    AB mindig kell. Csak nem mindenáron. :) Mostanság gyakran tesznek be újdonságot, hogy vegyenek a gazdák, vigyék a FA aranyat, a valós pénzért persze.
    Hurkát attól függően készítettem rizzsel vagy zsúrkenyérrel, hogy milyen lett. A véres hurkát zsúrkenyérrel. Előtte való napon kissé megpirítani, kiszárítani kockára vágva a sütőben. A májasat mindig rizzsel, de azt az abálólében abáltam meg, utána töltöttem bele a bélbe. Ma már nem disznólkodom itthon. Pedig csináltam sonkát, szalonnákat, kolbászt, hurkákat, prést. (Disznósajt a leánykori neve.) Kisebbik fiam nem szerette a májas hurkát, amit a boltban vettünk. Amikor először csináltam otthon májasat is, azt megkóstolta. Utána mondta, hogy neki véreset ne is csináljak többet, csak májasat. :D

17. zsozso577

Borsodban csak rizzsel láttam hurkát késziteni.....igy nekem fura.....hogy itt nem találok csak rizs nélkülit....
    ami lágy.....és nekem igy nem izlik.! Pedig szeretem....a véresért nem vagyok oda!
    Otthon Borsodban nagyon sok disznóölésen voltam....én voltam a főkostoló.xD....utána pedig szidhattak...
    ha nem volt elég sós!!!!.....xD

Tündi100149, roozka és Csacskamacska kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Igen frissek voltatok! :) A "hajnali" aratásom után még egy kis pótszundi, majd mentem a laborba, vittem némi folyadékot. Eredmény délutánra kész, menni is akartam, de mivel megláttam, hogy a háziorvos nincs, helyettesítés van, így nem megyek csak hétfőn.
    Hurkát nem szeretem, nálam a kolbász a nyerő! Zöldborsólevest főzök, sok zöldséggel, nokedlivel. Csirkecomb lesz utána burgonyapürével és van egy kis almakompótom is. Tegnap délután linzerkarikákat sütöttem, azokat most ragasztom össze sárgabaracklekvárral.
    Reggel simán arattam, nem várok erre az eventre, majd ami összejön, annyi lesz és kész. Van kinn elég sok fa, de szamócázom is másfél területen. Fákat nem zoknizom, nálam a fiókban vannak kimosva, rendbe rakva...
    AB az jó lenne, van ugyan valamennyi, de, ha jönnek az új dolgok, akkor kellene. Mindegy, mostanában kicsit leadtam, mióta ennyire anyagiakra mennek. nem lesz semmi baj, ha később szerzek meg fákat, vagy gazokat, állatokat. Ami van, azzal gazdálkodom.

Tündi100149 kedveli ezt.
  19. mebajah

mebajah Fórum császára

Sztrájk!
    Csak a májasat szerettük.Rizzsel készült úgy, ahogy Tihaméréknél.A véres ment a kóstolóba. Azt kaptam én is.
    Rájöttem, hogy van a húsos szalonnából még, csak ki akasztottam a hidegre egy kampóra. Akkor sem főzök! Van 1 jó adag lecsós tészta pörkölttel, nem pocsékolunk. A jó kis szaft meg a reggeli kenyérre bő hagymaadaggal tökéletes.
    No, az én valós pénzemből nem fog a banánkupac nőni.

20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jobbnál jobb kajákat látok itt. kezdek éhes lenni! :p
    Összeadtam mennyi a fatermés. A rendesen 94-95 millió, a Bahán kb 50 millió a pajtaértéke.
    http://kepkezelo.com/images/969gqi8n5ic1f0pm9cfa.jpg
    Ez az utolsó lap a "gyümiknél". Értéke 49.625.257 Számológéppel adtam össze.

mebajah és zsozso577 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.