Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jesszussszzzz!!!!! Tihamér!!!!!.....Te fa-nagyhatalom vagy!
    Nekem csak a töredéke van! Hogy lehet ennyit összehozni? Tudom buta kérdés!!!
    Sok fád van kint??? Simán végig tudnád csinálni az eventet és a pontocskákat bezsebelni!
    Deee tudom....rabló egy event!!!!
    Ma még nem ettem....de ahogy olvaslak....megéheztem!
    Deee sztrájk van.....juszt sem eszem!xDxD Kávét már ittam!
    Nahhhh....ha ma egész nap nem ennék....sem látszana meg....legfeljebb a vércukor esne le!!!!!:p;)

Tündi100149, Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Tihamér! Nekem az összes a bahád fele!
    Nono, Zsozso! A sztrájk az evésre nem vonatkozik. A reggeli 2 karéj kenyeret most fejeltem meg éppen 20 szem szaloncukorral.
    Mindegy már, úgyis nadrágot kell vennem.

3. zsozso577

A sztrájkot nem is az evésre gondoltam!
    Én majd most kezdek neki az evésnek....az a baj, hogy este nem tudom megállni!
    Függetlenül attól, hogy délelőtt eszek vagy sem!
    Az édesség .......az jöhet! Már vizualizáltam Csacska linzerkarikáit! xDxD
    Nálam a nadrág.....állitható!!!!....szijjal....vagy megkötővel!xDxD

Tündi100149, Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó étvágyat mindenkinek! :)
    Napi adagom 2-3 szem cukor, vagy csoki darabka. 20 szem szaloncukrot nem bírnék megenni az biztos. Szoknyás vagyok, nadrágom van ugyan, de nagyon ritkán veszem fel. A szoknyáim sem gumisok, hanem passzosok, így azonnal megérzem, ha híznék egy kicsit, de ugye ez nálam nehezen megy.
    Megjelent a titokfák kiírása, van új itt is meg a bahán is. Akinek vastag a bukszája költekezhet. Csábít, nagyon csábít, de lapos a bugyelláris.:(

Tündi100149, mebajah és zsozso577 kedveli ezt.
  5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Az nem baj, ha lapos a pénztárca, csak a bankkártyán legyen sok fedezet. Akkor lehet venni bármiből sokat is. De nekem se itt, se ott nincs sok. :p
    Olyan szürke minden. Hó már elállt, ami esett sem látszik, oly kevés hullott. Nem is bánom, mert csak sár lenne abból is. Amit hiányolok, az a napsütés. Meg a melegebb idő.

mebajah kedveli ezt.
  6. mebajah

mebajah Fórum császára

Előnye is van a laposnak: a táskában kevés helyet foglal. Bankkártyám meg nincs is.
    vettetek már csomag helyett köteget, van tapasztalatotok? Pusztán kíváncsiság, mert a szerverem csak a csomaggal hajlandó adni újat. Ammeg sok!

7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem a "szerver" az adakozó. :)

A csomagban van garantált új fa a farmra is, a szigetre is. Mindkettő ára tetemes!

A köteg is juttathat új csemetét a kifejlődést követően:
    Az egyedi vásárlások esetén nehezebb lehet az újabb elemekhez jutni. (a gyakorlati tapasztalat alapján)

Okosan kellene dönteni ... az sk. kassza alapján. :)

8. mebajah

mebajah Fórum császára

Köszönöm a figyelmességed!
    Tudod,azért kérdeztem, mert az egyediekkel sosincs szerencsém, míg az egyik szomszédomnak mindegyiknél.
    Köteget még sosem vettem, így nincs tapasztalatom.
    Én viszont a felröppenőket kapom jobban, mint ő.Igaz, azt is a szerver beállításának tulajdonítom.
    Lehet, hogy már beültettük egymás tudatalattijába?

9. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Köteget még nem vettem, nem is fogok. Van szomszédom, aki vett többször is, de nem volt szerencséje, mert nem volt benne új fa. Azt írta, többet nem próbálkozik, nem fog ezután venni.
    No, learattam a tegnap délután kitett ( nem sok) fákat. Nagy dömping nem lett a Csodagyümiből, de majd este! - akkor aratom a bahát, ott viszont sok fa van.
    Mai esemény: jött a postás, csak egyszer csengetett...hozta a számlát. A helyi lap és a Kiskegyed van előfizetve. Karácsony körül beszélgettünk, amikor kiderült, hogy van aki sokkal kevesebbet fizet, mint én. Most újra felhozódott, kérdeztem, hogy hol érdeklődjek és adott egy telefonszámot. Felhívtam a hölgyet, nagyon kedves volt és rövid beszélgetés után, talált nekem egy kedvezőbb lehetőséget. 1050 Ft-al fogok kevesebbet fizetni, mint eddig.:) Ilyen is van! :)

10. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Ti be tudtok lépni a farmra ?
    Engem kivág, mint a hulló csillagot ! >:(>:(>:(>:(>:(

11. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Velem is azt csinálta. Átírom a .hu-ra, akkor beenged. A modiktól tanultam.

12. Koppi

Már beenged. Érdekes módon nem takarítottam semmit, (Igaz tegnap volt a nagytakarítás)
    Gond nélkül bejöttem....

hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  13. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Szóval minden farmomon gond nélkül bejutottam.
    Elképzelhető, hogy szerver függő a dolog...

hagymácska44 kedveli ezt.
  14. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét!

50 farmarany kiváltva és ennyi volt!
    Több minden jó lenne de azért ne kongjon a pajta!

Új dolgok a bahamán? Így nekem ott soha nem lesz Vadaskertem mert mindig jön valami új!
    Vagy kihagyjuk az újat.

hagymácska44, _Ilona49_, almarezs és 2 más kedveli ezt.
  15. zsozso577

Sziasztok!

15 órától nem tudok belépni....Kopi jó neked, hogy nálad már sikerült!
    Ide is most sikerült összehozni, hogy irni tudjak.....

Utoljára szerkesztett: 9.2.17
  16. Koppi

Sajnállak, kedves Zsozsó. Most már mindegyik farmon lehetséges a belépés.
    Vigyázok rá. (Úgysem csinálom e farmon...:))

hagymácska44 kedveli ezt.
  17. zsozso577

Eddig csak olvasni tudtam.....ezért tudtam, hogy nem nálam van a gubanc....
    Aztán olvastam egy tippet, hogy hogy lehet ilyen esetben belépni és irni is....
    nahhh....számomra ez sem volt sima ügy....mindig mást csináltam.....de végül sikerült....igy
    legalább már nem érzem magam kirekesztettnek!

hagymácska44, _Ilona49_, almarezs és 2 más kedveli ezt.
  18. Koppi

Üdvözöllek a Fedélzeten :)
    Jó, hogy itt vagy Te is....Már csak Csacska, Tihamér, Hagymácska hiányzik, de biztos jönnek Ők is...:)

A gyümölcspiacon most remek üzleteket lehet kötni....enyhén szólva magasak AZ árak...:)

Lajos & Tündi!

Két kisebb farmon is beszereztem az 50 FA-t (No name)
    Innen tudom, hogy iszonyatos mennyiséget kell beadni hozzá. Tényleg nem adják ingyen....
    Gondolom a Te pajtád is megérezte..... :)

19. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Hogyha mindent meg akarnék szerezni akkor több mint valószínű hogy lenullázhatnám a pajtát.
    A banánt is hogyha meg akarom szerezni 1200 farmpengő,...hogyha ötösével veszem meg akkor 2400,...hát ez elég arányos vagy nem???

Körülnézünk a piacon,..hátha ott nagyobb lesz a siker.

20. Koppi

Biztos lehetsz benne. Mindenütt a kurrensebb dolgoknál (juharszirup, mandula, datolya) jóval a pajtaérték fölött vannak kirakva cuccok.
    Én 1000 db ot tettem ki tételenként. Mint a cukrot......:D

hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.