Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én úgy szoktam mondani: Bármi lehetséges és az ellenkezője is! Ami az elmúlt napokat illeti, így volt. :wuerg:
    Túl vagyok a többszöri boltba menetelen. Reggel elugrottam kenyérért, miegymásért, de főként sütőtökért. Na mit nem kaptam? Persze, hogy a sütőtököt. Ezért megbeszéltem magammal, hogy akkor is elmegyek és felhajtok egy kisebb darabot, mert olyan rösztit akarok csinálni, ami felerészben kolompér, felerészben sütőtökből lesz. Meg persze, fűszer, tojat és kevés liszt. Holnapi ebédhez lesz ez a köret. A fő étek pedig hekk lesz sütve. Én készítek tartármártást is, de csak magamnak. Feleségem nem hajlandó megenni ezt a maszatot, mert nyers tojássárgája van benne. Na de anélkül meg nem lehet csinálni. Majd keres magának valami enyhén csípőset. Többféle is van a konyhában. Levest még nem tudjuk. Tegnap brokkoliból volt, ezért hüvelyesből nem akarunk csinálni. Húslevest én nem kívánom. Azt hiszem maradunk egy semleges sajtlevesnél. Hozzá levesgyöngyöt vagy pirított kenyér/kiflikockát képzelek. Ha marad kifli, akkor azt, ha nem, akkor kenyér lesz. Ha egyiket sem akarja a feleségem, eszi levesgyönggyel. Amikor tegnap azt válaszoltam, hogy edd csak levesgyönggyel, de én kanállal fogom enni, olyan, de olyan csúnyán nézett rám, hogy teljesen megszeppenve átsündörögtem a másik szobába. :) A leves tehát még nem eldöntött, van rá egy napunk.
    Rézi próbálkozik kitörni a felhőfüggöny mögül, eddig nem sikerült neki. Hőség nincs, mínuszba hajlik a hőmérséklet és sajnos a szél is megjelent. Azt érezni!

hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Zöldbableves lesz és borsos mustáros pácban pácolt sertésszeletek, burgonyával, céklával. Holnap. Ma maradék. Mindig előre főzök hétvégére, így ma már a húst is megcsinálom, holnap csak készre sütöm. A cékla is ma készül. Linzer még van, így az lesz a süti és én is vettem tegnap tököt,így holnap délután valamikor az lesz a csemege.
    Zsozsó, én is töprengtem már azon, hogy a teliholdasnál az éjszaka az pocséklás, mert ugye 8 órás a leghosszabb érésű gaz, ami bőven beérik az éjszaka folyamán.
    Itt még a szürkeség uralkodik mindig.

3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jobbnál jobb kaják sorakoznak fel! Már teljesen megéheztem....ma még nem ettem....a kávét is most
    főztem le....de az sem esett jól!
    Tegnap fehér bablevest főztem....és ugye abból nem lehet keveset....igy az kitart.....
    Pörim van....majd ahhoz kivánság müsor lesz! ...holnap!
    Most lassan készülök a konyhába és csinálok pár falatka kirántott csirkemellett!...mert az csak frissen jó!!!!

Szerintem az egész telihold beosztás nem jó! Ahogy irtad az éjszaka nagy része is kiesik....csak akkor nem,
    ha felkelsz éjszaka aratni.....aztán reggel elveted az ujat.....délelőtt vagy rá tudsz nézni...vagy nem.....aztán vége!
    Igy csak nagyon lassan lehet vele haladni! Bár most én ugy gondolom, hogy a növényekből jól állok!
    A gazdakörit kellene csinálni és oda sok sztjani kell....azzal meg nem lehet haladni....csak abban az esetben,
    ha sok.sok ólad van! Nahhhhh....én ugy döntöttem, hogy elég az 5 db.
    Viszont azt hiszem, harkályfészket kellene kiváltani...vagy 2 db-t....ezt még átgondolom!

Szürkeség van még nálunk is!

4. onagger52

onagger52 Fórum császára

A felhők megunták, hogy Rézi állandóan át akar törni köztük és mérgükben összesűrűsödtek. Most már esély sincs napsütésre. :(
    Harkály? Már ez is van? Én nagyon elmaradottnak érzem magam. Nem csak nincs, de most hallok, olvasok először róla. Na megyek a fórumra, építészekhez kutakodni. Ééérdekel!
    Hm! Nem találtam. Tanácstalan vagyok. ... esetleg ... nem lehet, hogy nem harkály, hanem holló a szóban forgó szárnyas? Ha fekete és gyűrűt tart a csőrében, akkor ollanom van. De fafurkálóm aaaz nincs. :oops:

Utoljára szerkesztett: 11.2.17
    hagymácska44, mebajah és zsozso577 kedveli ezt.
  5. zsozso577

Bocsiiiii.....neeeeemmmmm....elirtam! Holló akar az lenni!!!!!

6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Akkor minden rendben van! Tévedni emberi dolog, de isteni érzés. (Nem én találtam ki, de jó.) :D

hagymácska44, zsozso577 és mebajah kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Ugyan ma nem először, mert reggel már olvastam a hsz-ket, csak írni nem volt időm.
    A ebéd nálunk ma, székelykáposzta volt. A páromkám csinált valami levest is (mert főtt brokkolit láttam a gázon) benne finom főtt disznóságokkal. Ez utóbbiakat sózottan megcsipegettem.
    Ezután egyszerű paprikáskrumpli volt. Kissé pikánsan.
    Alább próbálkozom az előző oldalról hozott idézettet behozni, nem tudom, sikerül e?

Nekem van harkályom. Kipüföltem az erőművész macskájával. 15% tp.-t ad 12 (?) óránként és mellesleg 2100 tp.-t ad az aktiválásakor. A Bahamára tettem ki. 2 kisföld helyet foglal el.

hagymácska44 és zsozso577 kedveli ezt.
  8. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Nekem is van, sőt, vannak.Egy gémes kúton tavaly már 2 pár csipegetett, meg sok kis pici. Nem tudtam megszámolni őket.
    Kiváltottátok már a bónuszt? Nem tudok dönteni.

9. zsozso577

Nahhhh...befejeztem a falatkákat....be is lakmároztam belőle...sőt desszertem is volt....
    Azóta is azon gondolkodom, hogy honnan vettem a harkályt!!!???? ....Hmmm?????
    Annyi állatfaj van már a farmon, hogy nem csoda, ha badarságot ir az ember!

Tudom, Tihamér....tévedni emberi dolog....és én ilyenkor kinevetem magam! és isteni érzés...amikor
    az ember felfedezi, hogy nem én voltam a balek!!!! Most én voltam!!!!! ...derültem is rajta!!!!

Olvasva titeket.....már tudom, hogy van harkály is a farmon....igaz, hogy csak tojás!?????...de majd
    lesz abból harkály is!!!!

10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Rémséges éjjelek és rémséges nappalok vannak! Telihold mindenütt! Bezzeg a Napot meg ellopták!

miklos4949, mebajah és hagymácska44 kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Harkályom van itt is és ott is. Nyáron a kertben, a szomszéd kertjében, meg a közeli fákon van ám kopácsolás! Szeretem őket. Már megszokták az ember közelségét, nem félnek, kopácsolnak szorgalmasan.
    A bónuszt kiváltottam és ne felejtsétek, hogy ma 19 óráig aktiválni kell!

12. Koppi

Aki nem kószál a fórumban, az honnan tudja , hogy egyáltalán van ilyen bónusz most ???77

Szerintetek fair így ?

_Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  13. vettmalac

vettmalac Utánpótlás-írogató

Tessék a HÍREK-et olvasni minden belépésnél! Érdemes. :)

hagymácska44 kedveli ezt.
  14. Koppi

Miért gondolod, hogy a hírekben szerepel?
    E bónuszkód a harsona fülnél található a 2., vagy 3. kattintás után. Egyszerűen el van dugva.

hagymácska44, Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én onnan indítottam minden farmon. De a fórumból tudom. Száz szónak is egy a vége, nem, kettő:
    1. Érdemes a fórumot olvasgatni.
    2. El volt dugva.
    Érdekes, de az, hogy vegyél ezt meg azt valós pénzért, azt mindig az arcunkba dugják. Ha akarod, ha nem. Azt sohasem rejtik el.

16. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét!

Csacska még jó hogy írtad a bónuszt,..mert ha nem olvasom akkor az egyiken holnap akartam kiváltani!

Harkályt nem szeretem mert nálunk a szigetelést kezdte ki!

17. Koppi

Akkor ezek szerint a ti házatok utólagos hőszigetelésen esett át...:)
    De a farmon jóóóóóóó ...:)

[Update: most kezdem látni a zöld csíkot. Eddig nem is volt ott....]

18. Csacskamacska

Ez így igaz!! Egyetértek!! Keresgéltem én is és bizony második, harmadik kattintgatásra került elő, de előlem nem menekült, aktiváltam! Velem ugyan ne bújócskázzon! Juszt is megkerestem! De valós pénzért nem vettem semmit! Juszt se!!

Tündi100, zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  19. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

A vendégek útra keltek.
    Ültettem a horrorosba, kiváltom a hollótenyésztést és még 2 hollót és vége is az eventnek. A recept is kellene ha jut rá idő, éjjel nem kelek fel, örülök ha alszom. A bónuszt reggel kiváltottam.
    Nálam is van akciós ajánlat, ott maradt. Szerintem egyre többet fognak betenni, hátha meggondolod magad.

20. zsozso577

Tegnap este kiváltottam a bonuszt....akkor simán beadta....onnan tudtam.....utána kezdtem el olvasni a Forumon.
    Ma a kisebb farmokon....menni kellett utána....de mindenhol kiváltottam....
    Egyébként a Modik több helyre berakták.....itt nálunk is olvasható!
    Akció eddig is sok volt....ráadásul...minden belépéskor megjelenik! Mérges is vagyok sokszor!
    Nem elég , hogy lassan tölt be....de még az a nagy lepedő is feljön és alig lehet eltüntetni!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.