Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Zsozsó, van úgy, hogy 2x3x kell rákattintani, hogy eltűnjön.
    Még több akció lesz.

Csacskamacska, mebajah és Tündi100149 kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Tőlem akciózhatnak. Nem veszek semmit. Inkább játszom azzal ami most van és jövök ide. Az itteni beszélgetések többet érnek....

brozsa, mebajah, _Ilona49_ és még 1 ember kedveli ezt.
  3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Tudod/tudjátok, ha TI nem lennétek, már nem lennék itt én, arra mérget lehet venni. EZ a játék nem az a játék, amit én annak idején elkezdtem. Nagyot változott a világ.
    Mára befejezem, elbandukolok az ágyamba. Kicsit messze van, de azért azt az egy métert még meg tudom tenni. :p
    Jó éjt gazdák!

mebajah, _Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  4. hagymácska44

Én is megkeresem az ágyikómat, hosszú nap volt.
    Mindenkinek jó éjt!

Csacskamacska, mebajah és Tündi100149 kedveli ezt.
  5. mebajah

mebajah Fórum császára

Szép hajnalt kívánok!
    Köd előttem, köd utánam,alattam,fölöttem. Szóval nem látni csak néhány métert, és jót fagyott. Nappal meg ki lehetett ülni a napra.
    No, megyek, főzök egy jó kávét, hogy tudjak még szundizni.
    Szépek a fejlesztett pávák.

6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó annak, aki láthat napot! Mára is ide jósoltak több felhőt. Viszont a jégzajlás meg itt nem akkora gond. Még. De ki tudja meddig nem.
    Rémségesek nőnek, nődögélnek. Úgy döntöttem, hogy a két nagyobb farmon 4-4 sötétlelkű szentjanikarám elég lesz. Tegnap csak egyet kellett a nyolcból beszereznem. Kisebbeken almafaféléket vettem még Jack boltjában. Most csak termelek, tartalékolok, majd valamire becserélem idővel. Vagy leadom a gazdakörben.
    Megyek tovább termelni.
    Szép napos napot mindenkinek!

hagymácska44 kedveli ezt.
  7. hagymácska44

Jó reggelt gazdák!

Megint deres minden.
    A rémségek nálam is nőnek, csak nagyon lassan lehet a tervből nem lesz semmi. A szentjanikarámok nincsenek kitéve, mindig elfelejtem.
    Meglátom a piacjáratot, lesz-e belőle valami, már nagyon nem szeretek fázni.
    Tegnap elkezdtem nézni a Jurassic Park-2, elaludtam rajta, reggelig ment a TV.
    Szép napsütéses napot!

Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nálunk a tv, ha valaki nem nyúl a távirányítóhoz 90 percig, kikapcsol. Így védi magát. Ezért nem idegesít, ha feleségem későig tévézik. Előbb-utóbb a tévé is elmegy aludni, nem csak ő.
    Nap erőlködik, de eddig itt sem bújt elő. Lehet, fázik. Nagy meleg nincs. Épp csak nem fagy.

hagymácska44 kedveli ezt.
  9. hagymácska44

Tihamér, jó neked, pedig okos TV-m van, 2 hónapos. Ami volt az unokámnak adtam, az is vékony volt.
    A nap süt, meleget nem ad még.

mebajah, Tündi100149 és Csacskamacska kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok, még most értem ide. Kicsit lassított tempóban vagyok ma, no, de hova is szaladjak? Rémségezem, gaz szaporítása folyik.
    Ma is csak szürkeség mindenfele. Nem egy felvidító látvány.
    Jó étvágyat az ebédhez!:)

11. Koppi

Szia !

Sajnos az este nem volt netünk, így a rémséges aratásokból semmi nem lett.
    Ha okos tv-d van akkor a fogaskerék ikonnál a legördülő menüben beállíthatod a kikapcsolás idejét. A maximum 4 óra a minimum 10 perc.
    Ha este tv-t nézek én alkalmazni szoktam.

Nálunk ronda ködös az idő. Délben -2 fok volt. Azóta süllyed.

12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Háhááá! Itt az előrejelzés ellenére órák óta süt a nap. :D
    Az én tévém nem okos, de azt azért tudja, ha nem nézik, akkor ő is alszik egyet.
    Normál körülmények esetén a kis farmokon naponta egyszer, esetenként kétszer vagyok jelen. Kivétel a horroros idők, mert ilyenkor össze-vissza bóklászom a farmok között. Néha nem tudom, hol is kéne a következő aratást-vetést megtenni.
    Net volt, van és remélem továbbra is lesz. (Loptam az oroszoktól. "Lenin zsil, zsit, bugyet zsity!")
    További szép napot gazdák!

Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  13. Koppi

Lehet kötelező lesz megint az Orosz? (Mi előnyben vagyunk...:))

Egy teljes éjszaka ért a széna nevű növényem...:(

Fatther, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  14. vettmalac

vettmalac Utánpótlás-írogató

Da! Daragoj tovaris! :D
    Kellett nekem dicsérni Rézit. Elbújt. A fenébe is! Jobb volt az orcáját látni.
    De akkor már tartósított lehet az a széna. Azért furcsa, hogy szénát termelünk. Pont olyan, mint szénát kaszálni. Olyan ugyanis nem lehetséges. Csak füvet, füveket, mezei növényeket lehet termelni és kaszálni. Ha már lekaszálták és kissé megfonnyadt, akkor lesz belőle széna. De a játék fejlesztői se általános iskolába nem jártak, se falun sem laktak egy percig sem. Ne legyünk maximalisták! :p

miklos4949, Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  15. Koppi

Ez így is van. Hoztam, ismeretterjesztés gyanánt:agrárhírek, szócikkek ...
    Közben már lassan ketchup lesz a vámpírparadicsomomból....
    Ez már mehet : ?

Külső a hozott link, így eltávolítottam!/mamarygen

Utoljára szerkesztett: 12.2.17
    miklos4949, Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Vasárnapi csendesség uralkodik a fórumban. Helyes, a vasárnap pihenőnap a nyugdíjasoknak is. Majd holnap pörgünk.
    Nem tartozott az orosz a kedvenceim közé, nem is sok maradt meg belőle.
    Most pedig megyek, beteszem a tököt a sütőbe!

Tündi100149, Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  17. Koppi

Én emlékszem, hogy orosz órán Jelky András élettörténetét olvastam. A tanárnő észrevette és elkobozta a könyvet. De pechje volt eleve két könyvet vittem föl és olvastam tovább.....
    Szegényt, valahogy meg tudtam érteni -de nem szerettem az oroszt....

Ereszkedik le újra a köd.....

Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  18. hagymácska44

Koppi, köszi, megpróbáltam és működik, 0:30 perccel kezdődik, még nem nagyon olvastam el a használatot, majd kitapasztalom.
    Orosz, nem szerettem, lehet azért mert kötelező volt.
    Tihamér, most kipróbáltam, nem nyúltam hozzá, egy idő után kiírta, hogy lezárja vagy nem, a nemet választottam. Éjszaka mellettem van és lehet, hogy a forgolódás közben hozzáértem, így nem záródott le.
    Csacskamacska, igen vasárnap van, csak beszaladok, learatok és megy tovább a napom, ilyenkor pihi, olvasás megy.
    Nemsokára jön a nagy unokám, holnap nincs iskola, igazgatói szünet lesz, szeret itt lenni, mert a mamánál nem kell hamar lekapcsolni a villanyt.
    Ebből a horrorosból jó lenne egy hét, kéthavonta, mert így nyögve-nyelősen halad.
    Köd nincs, hideg van.

19. Koppi

Nagyon szívesen Hagymácska.
    Lehet videót is fölvenni vele, ha rádugsz egy pendrive-ot.(Legalább 32 Gb-os kell, mert nagy helyet foglal el a felvétel.) Én rendszeresen veszek föl műsorokat éjszaka vele. Miután viszonylag korán fekszem. A beüzemelésnél a tv-vel kell formázni, különben nem fogadja el.
    Utána viszont vidáman vesz föl.
    Ugye wi-fi d van otthon és azzal csatlakozik föl a netre a tv?
    Lap-top, vagy asztali szgéped van?

Kószálok a farmok között, mint a mérgezett egér. Sosem tudom hol is járok?...:( a gyors beérések miatt..

Utoljára szerkesztett: 12.2.17
  20. hagymácska44

Koppi, A TV-be van w-fi, most én farmozok a laptopin az unokám filmet néz a tv-n. Az ágyból mehet a net, így mindketten azt csinálunk amihez kedvünk van. Felvenni nem szoktam, nem érdekel semmi tv műsor, hogy visszanézzem.

Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.