Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szerintem a History nem ezek közé tartozik...

Letölthetsz egy alkalmazást is a lap topodra és akkor a géped tartalmát a routeren keresztül nézheted. Gondolok itt képekre amiket ott rögzítettél, vagy filmekre is. Az alkalmazás neve:"SmartShare" így, egyben írva.
    Szerintem remek dolog.
    Jó éjt.....

Utoljára szerkesztett: 13.2.17
    hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek!
    Eljöttek megint a szürke, dolgos munkásnapok. Másoknak, mert én már csak henyélek itt a birtokokon. Teszek-veszek, matatok, de nem rohanok a "dolgozóba", ahogy a kis tündérkém mondja. De Koppi sem ér igazából rá, mert nyugger. Neki is van mit tennie a valósban is, nem csak a farmjain.
    Tévét elég ha a feleségem kukkolja, engem annyira nem érdekel. Se szerelmetes filmek, se zokogó szívek, se gonosz anyós, gonosz após, se fájdalomtól megszakadó szívek. Néha hírek, természetfilmek, történelem, (az jöhet bőven) főzőcske, de okosan, környezetünk tönkretétele (pl. OzoneNetwork) egy-egy (nekem) értelmesebb film és kevés sport. De magyar focinak nevezett csökrúgás nem. Magyar foci volt, talán még lesz, de most nincs.

A horror még pár óráig tart!

Szép napot mindenkinek!

Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  3. mebajah

mebajah Fórum császára

Szép új hetet kívánok!
    Csak megérkezik lassan a tavasz, a korai virágaim szépen bújnak elő.
    Frédit nézem,Subidubidó!
    A Hihetetlen c. beszélgetésre vártam.

Csacskamacska és hagymácska44 kedveli ezt.
  4. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

A hónap végére a pesti levelibékák szerint - itt nálunk - 12-15 fok lesz pluszban. Úgy legyen!
    Én már visszajöttem a kis boltból, hoztam feleségemnek friss kenyeret és kiflit. Neki a szombati kenyér túl öreg. Nekem meg a pénteki maradéka is jó. :) Nem vagyunk egyformák.

mebajah és hagymácska44 kedveli ezt.
  5. Koppi

Jó reggelt Mindenkinek, szia Tihamér !

Szerintem mindenki leadózta a faterméseit a nagy BP oltárán és megszerezte amit akart. Én sem vagyok kivétel. Mindenütt lett 50 FA-m.
    Nem bízom a véletlenben...:)
    Ha a mondás beigazolódik és Juliánna szorítja, Dorottya tágítja akkor igazuk lesz. Ám ha Juliánna napon megcsordul az eresz, akkor Dorottya napján hideg lesz...:)
    Állítólag.
    Nos, a hétfőről... Viszonylag nincs is hideg. Igaz -4 fok van, de hol van ez a -15 höz képest? Kissé zúzmarás kint minden, a köd miatt.
    Induljon akkor a Hét...

hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  6. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt gazdák!

A természetfilmeket én is szoktam nézni, a régi háborús történetekre nem vagyok kíváncsi.
    Mebajah, de jó neked, hogy már a sarjadásokat nézed. A jó rajzfilmeket én is szeretem, van igény rá, van két unoka, így a mami is sűrün nézi.
    Mindjárt megyek havat söpőrni, nálunk esik a hó, szépen, egyenletesen.
    Kezd a hold kisebb lenni a valósban, így nálunk is fogy az idő, sajnos.
    Tihamér, lehet, hogy nem is kéne sepernem, mert hamar olvad, ha ilyen jó idő lesz amit írtál.
    Szép napot!

vége a hóesésnek, jöhet az olvadás!

Tündi100149, Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  7. Koppi

Lamentálok a múlton. Amikor a horrorra készültünk.
    Először is szerbe, számba kellett venni, hogy mit hagyjak kint a farmon? Kell-e nekem az a bizonyos valami, amit esetleg csak 1 év múlva tehetek a magamévá. Volt sötétség és világosság. Ha sötét volt a farmon akkor ment a horror, ha világosság, akkor a farm más részei látszottak. Más volt a feeling -je. Jobb volt? Igen.
    Ma csak 1 kattintás és nyomasd, gyorsan mert kell. Nem kell pakolgatni csak kattintani.
    Így voltunk a tenyésztéssel is. Most nyomd a tápot bele ezerrel. Jó ez ?

Valami elveszett ...közben. A szépség eme kis Játékban, ahová azért jöttünk, hogy kikapcsolódjunk a mindennapokból. Ahol nem kell lőni semmire.
    Nem mellesleg mindenütt az jön, hogy rendelj ezt azt...
    Köszönöm egyelőre nem. Már mozi sincs....

Ám van egy jó kis topicunk, ahová érdemes bejönni és beszélgetni...
    Sziasztok !

_Ilona49_, hagymácska44, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Itt nálunk jelenleg süt a nap....a levegő friss!....a hosszu szürkeség miatt....olyan hivogató!

Gyümölcsösnek most még adtam egy kevéske gyümit....főleg bahásat...annak jobb az értéke!
    Ezeket az érméket viszont nem költöm el....biztosan lesz még alkalom gyüjteni.....bár elég
    drága mulatság!!!!! A régi jobban tetszett...meg volt az értéke.....beadtad és tiéd az áru!!!!!

Kopi...nekem tetszik, az uj rémséges terület! Nézd a másik oldalát az éremnek!
    Nem kell annyit pakolni....számolni, hogy mi is fér bele az időbe! Több helyed van a farmos dolgaidnak!
    Hisz mindig panaszkodunk, hogy sok cucc a pajtában porosodik!

A játék öröme valahol megcsappant????? Hmmmm.??????
    Igen ez nálam is igy van.....de még nem jöttem rá....hogy miért!!!!!???????
    Talán nincs ami motiváljon minket....akik nem vagyunk nagy vásárlók!
    Hisz a szintlépések is fényévre vannak egymástól! Nagy magasságban....ha nem vásárolsz....
    alig van sikerélményed!...mig kicsikén lehet azt mondani, hogy naponta!

9. Koppi

Itt, jelenleg ködös, zúzmarás az idő. A kedv is a béka s. alatt van.
    Tudod mi tetszik a Tp pontos lepedőnél ? "Ragadj kapát, kaszát és hamar összejön !!"
    Igen, pláne a 90-es szintek tájékán...hamar.
    Már nincs is másik oldal, azaz van ha nem költesz rá.
    Én például már vidáman kihagytam a fa vásárlást - ez a másik oldal....:)

hagymácska44, _Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ezt az eventet kihagyom. Indokaim:
    1. Már megint olyan lesz, hogy ha termelsz sok gazt, akkor darálj labdát, azzal dobd meg azt a ... akármit. Ha nem találod el, a TE bajod. Olyan, mint Valdemárnál. Jaaa? Akkor ugye megint csak lutri.
    2. Az elmúlt héten annyira volt stabil a rendszer a szuper bővítés-fejlesztés után, hogy ... emlékezek rá, nem felejtettem el. Ergo: nem bízok abban, hogy jól fog működni. Azért meg nem fogok idegeskedni, hogy már megint nem lehet időben elrendezni, mert nem jutok be, kivág a rendszer, ...
    3. Megnéztem mit ad a felhősor. 350 TP három nap után szintenként. Az napi 116-117 pont/szint. Az 100-s szintnél napi 11.600-11.700. Ha minden összejön, letermelem a szükséges gazokat, (érési idő 7 óra), jól tudok termelni a malommal, mert kell hozzá felröppenő is és persze kiválóan fogok dobálni. ... .Inkább kihagyom.
    Ha valaki csinálja és lesz lehetőségem küldeni hozzávalót, küldök. De nem veszek részt az eventben.
    Akinek sikerült feltankolni FA-ból, az költhet is belőle rögvest. Olcsón adnak kitehető izét 89 FA egy db. Ahogy néztem szerdán már lehet tülekedni érte. Olcsón adják, lehet rohanni a boltba nyitásra.
    Hó nincs, napsütés van. Meleg sincs, de szél sem fúj. Kezd rendes idő lenni.
    http://kepkezelo.com/images/7wtqlmiwn1nnyeo27uqn.jpg
    Nekünk ezt jósolják.

11. zsozso577

Tihamér....én még mindig vacilálok az eventen....lehet kihagyom...lehet a titkosokat kiszedem.

Az ok....egyszerü....a héten utazok haza.....és csak a pici lepit viszem . Ezen pedig
    lutri játékokat nem igazán lehet csinálni....mivel nem látom, hogy hová célzok...vagy lent....vagy fent vagyok!

Kopi....nagyon pessziv. vgy mostanában....ha ennyire nem vagy kibékülve a játékkal....
    szünetelj egy kicsit....addig amig tisztázod magadban....hogy mi legyen!

12. Koppi

Más is az, de én meg is írom!
    (Gondolod, hogy itt hagyom a francba 7 év munkáját? Csak a hócipőm kezd tele lenni ...hmmm olvadékkal.)

hagymácska44, _Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  13. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Jól látod a harci helyzetet.

Most is csak ülök, és áll az ész. Per pill. nem értem már ezt az egészet. A "nem kötelező" és lehet válogatni"már elcsépeltnek hangzik.
    Teljesen tanácstalan vagyok! De majd csak letisztul.
    Van még valami: 2-től event, 10-től boldog aratás? Vagy ez azoknak kedvezmény, akik nem eventeznek?
    Nem gondoltam, hogy eljutok a: Belekezdjek? kérdésig.
    Egyébként is minden ok nélküli depis napom van. Holnap meg kontrollos lesz.

14. Koppi

Nálam már letisztult: Oda űlök a kemence mellé a lócára. Meghívom Tihamért egy jó pofa sörre, ami nem soproni...:)

Ugyanis: eddig fákkal volt kirakva a farm, most gyorsan takarítsak le mindent, hogy földet rakjak ki ? Hát nem. megy minden a régi kerékvágásban. Sok fával és kevés földdel.
    Különben is a legközelebbi szintlépésem valamikor ősszel lesz, hova siessek ?
    Oszt vagy szoroz a dupla tp.? Nem.
    Hát akkor?

_Ilona49_, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok, befutottam. Sűrű napom volt. Délelőtt mentem a háziorvoshoz. Időpontot nem lehet kérni, mert a doktornő nem szereti..menj oda és várd ki a sorodat. Utálom!! Jó sokan voltak, köhögő, tak..os emberek, nekem eddig semmi bajom nem volt, vajon mit sikerült összeszedni?? Vittem a leletet, meg megtudni a " folyadék" laboratóriumi eredményét. A labor negatív, minden jó! :) Az UH-ra semmi konkrétumot nem mondott, csak annyit, hogy idővel nem árt keresni egy szakorvost. Magánakcióba kezdtem és kimentem a klinikára és egy barátnőm barátnője, aki orvos, meg fogja nézni az UH eredményét. Holnapra valószínűleg meg is kapom a választ. Hazajöttem megebédeltem, gyors aratás, vetés, majd irány a UPC ügyfél fogadása. Kaptam ugyanis egy 2000Ft-al magasabb számlát, mint szoktam. Voltak itt is jócskán, mindenki számlával a kezében, de kivártam a sort. Az ügyintéző szerint minden ok, csak január 1-től áremelés volt..., ez emelkedett ennyivel, az amannyival, itt a kedvezményt csökkentettél, amott növelték és így tovább. Mondhattam én bármit, igazuk csak nekik lehet. Én két évre elköteleztem magam, nem változtathatok semmit, ill. változtathatok, de akkor nő a hűségidő. Ők viszont semmit nem garantálnak, akkor változtatnak, amikor akarnak. No, igazán ügyfélbarátok!
    Az eventről még csak nagy vonalakban olvastam, meg láttam ezt is, meg azt is a hírekben, majd áttanulmányozom, de először idejöttem Hozzátok, beszámolómat megírni, meg arra is gondoltam, hogy esetleg hiányoljátok, hogy még nem írtam alá a jelenléti ívet.
    A szürkeség uralkodik, néhány kóbor hópihével is találkoztam.
    No, akkor most megyek tanulmányozni, hogy mit találtak már megint ki számunkra!

16. zsozso577

Kint voltam D-vitamint szedni!!!!!!.....egész délután !!!!!! ......nem rég értem haza.
    Kopi.....mi a baj a sopronival??????
    Még mindig nem tudom, hogy mit kezdjek az eventtel....ami holnap kezdődik.....
    meg aztán minden jóval kinálgatnak minket....csak az a baj....ütik egymást!

17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Koppi! Mivel kétféle ser van itthon, csak ezeket tudom vinni a kispadra. Az egyik csomag soproni, ez lesz az enyém. Neked marad a Kozel. Az se rossz. Sőt! Amíg mi vígan öblögetünk, addig a lányok meg rohangálnak a farmjaik között. Nekünk nyugis napok jönnek. :D
    Sötét lett ismét, este van. Bezárom a farmokat, a kulcsot leadom a portásnak, majd valamikor éjfél után felveszem.
    Senki ne merészeljen beteg lenni!
    Jó éjt mindenkinek!

18. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jelentem, félidőben kiülök a kispadra a fiúk mellé, de sört nem kérek!
    Nekem ez nem tűnik egészséges eventnek. 5 mag, azt szaporítsd a végtelenségig 3 földön. A mamutfáimat nem vagyok hajlandó leszedni! Vita nincs! Óriási ötlet volt a holnap délelőtt 10-re berakott boldog aratás!!:mad: Biztos bennem van a hiba, de aki elkezdi az eventet, az csak 14-kor arat. Persze a bahát lehet, az nem ad felröpit. Szóval, elkezdem, csinálom valameddig, megveszem azt amit kiszemelek és lemondok a százakárhányadik felhősorról!

Fatther, hagymácska44, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  19. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Legfeljebb tartunk egy virtuális találkozót a padkán. Fehér sört kérek, a bocis autó finomat csapol.

20. Koppi

El leszünk ott a padon. A lányok kaphatnak finom mandulalikőrt is én szállítom. Amaretto a neve...)
    Egyetlen farmon sem fogok bele az eventbe. Köszönöm, nem kérek ajit, de szóljon aki csinálja....

hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.