Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Khmmm....Khmmmm.....én biztosan el kezdem az eventet.....ismerem a kezem!
    Nem vagyok normális tudom!....de a titkos dolgok kellenek! Már ugyis keveset fogok venni....
    és megadom az esélyt akár egy uj fának...akár egy uj ólnak....
    Lassan én is elvetek holnapra....sok mindent kell leszednem!

_Ilona49_, Fatther, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Általában azért csináltam eventet (Nem mellesleg majd' 40000 növény kellene letermelni, ha fullra akarnám !), hogy a titkosakból reméltem valami csak összejön. Eddig mostanában nem jött össze semmi érdemleges !
    Akkor most legalább nem ácsingózok, hogy hátha??!!

Utoljára szerkesztett: 13.2.17
  3. zsozso577

Én még ácsingózok....nahhhh....nem mintha sok szerencsém lett volna hozzá....eddig is....de hátha!!!!!!...most!!!!!
    Szerda estig tudom csinálni.....közben megnézem, hogy tudok-e labdába rugni a pici lapin.......ha nem
    akkor hagyom az egészet.....

4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ilona, gratulálok, nagyon szép az a háromjegyű szám! :)
    Eventet elkezdem, csinálom, osztok, szorzok és valahol abbahagyom. Utána kiülök a kispadra.
    Most kezdem kicsit kótyagosnak érezni magam, fázom. Valószínű bekövetkezett az, amitől tartottam és összeszedtem valami bacit. Nem akarom pedig!!!

_Ilona49_, Fatther, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  5. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Látom mindenki vacilál, csinálja vagy ne csinálja. Én elkezdem és a titkosakat és a szupit kiveszem.
    Ameddig a nap odasütött addig elolvadt a hó.
    Csacskamacska, remélem nem szedtél össze valamit, én is tudok borzongani, ha az orvosnál várakozom, sajnos még tart a járvány. Nálam is váltás volt a szolgáltatónál. Nálunk levitték a díjakat, mondván, kisebb lett az adójuk.
    Ilonának én is gratulálok a 100-hoz.
    Zsozsó, biztos neked is összejön amit akarsz.
    Mebajah, remélem a migréned elköltözött, holnapra egy kalappal.
    Koppi, tudod a remény!
    Majd találkozunk a kispadon a félidőben.
    Holnap egy kis hivatalosom lesz, könyvtár és egy kis vásárlás.
    Mindenkinek jó éjt, és bacikerülést!

_Ilona49_, mebajah, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  6. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét!

Eventezünk,..de csak a főfarmon és a szédült szántón.
    1-2 dolgot kiveszünk és ennyi,..felhő nem érdekel,a kitehetők sem nagyon,..most már annyi van belőlük hogy Dunát lehetne velük rekeszteni.

Minap telefonáltunk a világ másik felére,..majdnem olyan volt mintha a kedves rokon a szomszéd szobába lett volna!(New Zealand)
    Meg még árba sem annyi mint 10 évvel ezelőtt,...egészen barátságos az ár!

Horroroson megpróbáltuk ritkítani a feladatokat,.. kisebb nagyobb sikerrel.

Koppi a házsártos öreglány!! Nem kell mindig mindenhol mindent leszedni,..mi is 2 területen csináljuk.
    Mostanában olyanok az eventek hogy csak csipegetünk belőle!Ami tetszik levesszünk,.. a többi megmarad a gazdinak!!

Jobbulást a betegeknek és jó éjszakát!!!

_Ilona49_, Csacskamacska, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  7. zsozso577

Lefekvés előtt még beszaladtam....hoztam egy kis számitást.
    20-s átlaggal számoltam ....pl. a 6 titokfáért...kell 120 felröpi és 1100 event-gaz!
    a 4 titkos ólért...210 felföpi és 1925 gaz szükséges. Igy ezeket biztosan kiszedem!
    Utána én is megyek a kispadra.....de sört nem kérek....inkább maradok a forralt bornál!

Csacska...jobbulást kivánok!

_Ilona49_, Csacskamacska, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

És millen borból legyen az a forralt nedű? Édes, félédes, száraz? Fehér, rozé, vörös? Szőlő, alma, rizs, egyéb? Mindent a lányok kedvére! (Ha már megtisztelnek azzal minket, hogy a kispadra kiülnek mellénk ebben a kissé hűvös időben.)
    Az előbb felcsaptam a Nagy Könyvet és azt olvastam benne, hogy éjjel a rendes emberek alszanak. Én ébren vagyok, de a többiek nem látszanak. Akkor legalább kettő, de legfeljebb két eset lehetséges.
    1. Csak a többiek rendes emberek, én nem. Ez alapból ki van zárva!
    2. Nincs éjjel. Ez is lehetséges, de eléggé setétnek látok kint mindent, illetve nem látok semmit, csak a lámpák és némely kóbor gépjármű fényét.
    Hű de nehéz választás ez!
    Hát ... akkor ... izé ... További akármit!
    --------------
    Még nagy az alvás hangja. Akkor éjjel van. :(

Utoljára szerkesztett: 14.2.17
  9. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Máskor én is fenn kukorékolok, de most utaznom kell, törvényszerűen leragad a szemem.

Üdvözöllek a játékban 100-asok között, Ilona! /Az életben nem biztos, sőt, biztos, hogy nem jellemző rám./

Ezt a figyelmességet! Ilyen választékot és ebben a sorrendben mire végigkóstolunk, nekünk is végünk, de az eventnek is.

Egyetértek, csak ezt-azt kiveszünk, de még számolgatni sem vagyok hajlandó.

Ma mereven el szándékozom zárkózni a bacik elől a váróban, a buszról már nem is beszélek.

Bacimentes kellemes legyen a napotok!

10. hagymácska44

Jó reggelt!

A természetfelelős biztos nem akarja, hogy kijöjjek a gyakorlatból, megyek havat seperni. Remélem ezt a tulajdonságát hamar elfelejti.
    Az event közepétől mindenki a kispadon ül, jó ez a találkozó, csak ne legyen nagyon hideg.
    Az eventezők ne arassanak, csak a bahán.
    Megyek mert hí az udvar, ki kell seperni magam, ha ki akarok menni.
    Szép napot!

_Ilona49_, Tündi100149, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Hó? Hol? Itt nincs. Napsütés van helyette. Mert ÉN nem eventezek, ezért mosolyog a Rézi. Ma kimegyek a FőDI testvéréhez, a kis öccséhez vásárolni. Ott láttam édesburgonyát akcióban, 500 HUF/kg. Meg még egy-két dolgot is megnézek náluk. Oda ritkán megyek.
    Akkor milyen is legyen az a főtt, forralt bor? Mit tegyünk bele a szegfűszegen, fahéjon kívül? Alma, narancs, ánizs, bors (azt is szoknak!)? Én speciel a cukrot nem javasolom. Szerintem nem illik bele, de hát mivel lányokról, az édes lányokról van szó, ezért legyen benne cukor is? :)

12. zsozso577

Szép napot kivánok Mindenkinek!!!

Itt is süt a nap!.....igy gyorsan végzek a benti teendőkkel és uccu megyek D-vitamin gyüjtésre!
    Majd, ha hazaérek....akkor elkezdem az eventet....ugy gondolom.....megvár!

Tihamér! Jóóóó kérdést tettél fel....ill, sorakoztattál fel....variációkat.
    Szóval...tudom, hogy ma már sok gyümiből készitenek bort....de én maradnék a szőlőnél!
    A szine legyen szép piros....ill. vörös.....és száraz!
    A forralt bor....az más! Azt forrón ....édesen és régi módin....szeretem! Szóval semmi ánizs és bors!
    Ja....és az is vörös legyen!

Az uton levők és a hóseprők vigyázzanak magukra!

Nahhh....megyek teszek oda egy kávét, ugy gondolom eljött a kávézás ideje.

_Ilona49_, Tündi100149, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  13. hagymácska44

Tihamér, érdekelne az a burgi, hol láttad, csak legalább három betűt írjál, ha nem akarod kiírni, mert nem a reklám helye.
    Cukrot nem kérek bele, száraz legyen az én részem.
    Zsozsó, túl vagyok a seprésen és a vásárláson, még később megyek valahova. Gyűjteném én is a D-t, de reggel 6- kor még ő is alszik, most meg már máshol mosolyog.
    Csacskamacska remélem kialudta a borzongást és jól van.
    Koppi, hallod, péntektől bulizunk, addig jók legyetek a kispadon.

_Ilona49_, Tündi100149, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  14. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek !

Ahogy olvasom, nagyon "morcos" mindenki, ki ezért, ki azért. A forralt bor viszont jöhet, a sima egyszerű, kicsit édesen, aztán majd elüldögélünk a kispadon
    http://www.femina.hu/karacsony/forralt_bor/forralt_bor_nagy1.jpg
    Szerintem azért kapunk csak 5 db magot, hogy legyen mivel elfoglaljuk magunkat így Valentin napon. A három hagyományos farmon való termesztésnek is mag van az oka, nehogy kinn hagyd a turbó fákat vagy a páva ólakat, mivel egyiket sem tudod a bahán "termelni", s ez bizony pénzforrás (lesz).
    Lehet rosszul gondolom, de egyre többször "visszaköszönnek" az eventek a csevegőiben elhangzottak.

Felröppenőkben gazdag, mosolygós szép napot http://static.keptelenseg.hu/p/ba52be3d6906abdfabba3a97e07f668f.jpg

Update:

Itt a piros, hol a piros egy kicsit másként

_Ilona49_, Tündi100149, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek!:)
    Irigykedem Zsozsó és Tihamér a napsütésetekre, kellene nekem is, de itt csak szürkeség van.:(
    Hagymácska, jó sepregetést és gondolj arra, hogy lassan vége és közel egy évig megint nem látunk havat!
    Mebajah, kívánom, hogy sikeresen kerüld el a bacikat!
    Lajos, a horrorosnál én sem érem utol magam, csak kis lépésekben haladok, de nem zavar, idő, mint a tenger.
    Fatther, juszt is kinn hagyom a turbóimat, ez az event nem ér nekem annyit, hogy mindent leszedjek, nem óhajtom az összes kínálatot megvásárolni! Félidőben megyek a kispadra.
    Tihamér, nagyon figyelmes vagy, jó kis forralt bor bizonyára jót fog tenni, bár gyanítom nekem kalapkúra kellene, mert ma úgy ébredtem, hogy folyik a könnyem, az orrom, fejem nehéz, fázom és nyűgös vagyok.
    Mindenkinek sikeres napot! :)

_Ilona49_, Tündi100149, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Minek mész orvoshoz, amikor mindenféle kehes ember jár oda? Tessék egészségesnek lenni, maradni, mert akkor mi lesz az evented elejével?!
    Hagymácska! A Fő öcsikéje az Al. Ezért menj az ALDI-ba. Még szerdán ennyi, utána már majdnem 900 forintba fog ismét kerülni. Élveztem a keréken menni oda is, meg vissza is. Jó érzés, amikor a Rézi simogatja az ember orcáját. :) Hazafelé kezdett melegem lenni, pedig a téli dzsekit, kabátot már napok óta nem veszem fel. A feleségem is azon gondolkodott tegnap, hogy a vastag téli felöltőjét vékonyabbra cseréli. Nálunk az a jellemző, hogy Ő begubózik, sapka, sál, kesztyű, ÉN meg nyitott kabát, néha sapka sem. Kesztyűt csak akkor veszek fel, ha mínusz van és megyek keréken, esetleg, ha a kinti hőmérséklet kevesebb mínusz 5 foknál. Addig nem kell a kesztyű. Én kérem szépen meleg vérű állat vagyok! :D
    Valamiféle női nap van, szerelmetes lelkületűeknek.
    Napos napot mindenkinek!

hagymácska44 kedveli ezt.
  17. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Most olvastam valahol, hogy nálatok "ipari hó" esik. Azaz a környező gyárak gőzei csapódnak ki a felhőkben és válnak havazássá.
    Nem akartam elhinni, de igazuk lehet...:) (Linket nem hozok, mert tegnap is kimoderálta a Modi.)
    Azért sepersz, mert ipari környezetben laksz...:):)

Nálunk továbbra is felhős az ég és jótékony -2 fok vagyon. :(
    Íme a friss kép:[​IMG]

Nem kezdtem el az eventet. De belépési nehézségeim voltak. Többször. :(

hagymácska44, Fatther és mebajah kedveli ezt.
  18. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Sziasztok.

Nem csak neked van "nehézséged", hanem mindenkinek, aki játszik, ezért én most játékból kilépek a játékból.

Szebb napot!

19. hagymácska44

138 kavicsom lett.
    A csevegőt olvastam, a zöme kiakadt.
    Tihamér, köszike, rájöhettem volna, hogy rébuszokban beszélsz.
    Csacskamacska, sajnállak, tudom milyen, én is ott kaptam el egyszer. Gyógyulj és pihizzél!
    Fatther, a páváimat nem szedem le akkor sem.
    Koppi, hogy Te miket találsz, nem hittem volna az okát!
    Ipari környezet? Régen volt már az, 30 éve lassan, hogy bezárták a Csepel-Művek-et, helyén, boltok, raktárak és különböző helységek vannak. Csak egy picike rész maradt fenn az utókornak.

20. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

158-162-161 kavics, sok vagy kevés???
    Termelgetünk 2 területen.
    Jó munkához idő kell,.. a rosszhoz meg még több!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.