Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Zsozso, jó utazást és bacimentes vonatot!
    Mennyi nyavalyáról írtok, egyik sem jó gondolom, még nem találkoztam velük.
    Ma kezdtem lövöldözni, az első 8 pontos lett, mondom a fele sem tréfa, elővettem az egérpadot és úgy sikerült,22-24 pontosak, még van 6, de azt majd reggel használom el.
    Koppi, én is valamelyik nap csináltam 2 ólat, a menüben landoltak.
    Csacskamacska, gyógyulgass, ne menj sehová sem.
    A mai napon nem láttam a napot, a fák még mindig csudi szépek, havasak.
    Tündi, az utolsó kérdésedre én is keresem a választ, de az én gépemen.
    Aludjatok jól!

zsozso577, Fatther, Csacskamacska és 3 más kedveli ezt.
  2. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Lelomboztál...:(
    De a remény hal meg.....:)
    (De jó, hogy bejöttem e farmra, még a sárga alapon a piros felkiáltó jel ott volt... ;)

mebajah kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Végigjártam én is a kis farmokat, ajándékokat kikértem. A nagy farmokon pörgettem, mert már 20 körül volt. A nyereményládákat nem szoktam naponta nyitogatni, most is összejött jó sok és kaptam sok pörgetést is. Viszont a Kerek kerék nem adott valami túl jókat.
    Lövöldözni holnap fogok, amikor fittebb leszek, legalábbis remélem, hogy az leszek.
    Gyógyító, pihentető jó éjt!

zsozso577, Tündi1001 és mebajah kedveli ezt.
  4. mebajah

mebajah Fórum császára

Szép hajnalt, reggelt kívánok!
    2-kor még ringlispirt játszottam játszottam, most bevettem fél nyugibogyót, hátha...
    Ilyen pihenten bizony tényleg csak ellövöm azt a néhány labdát.
    Kint csípnek a mínuszok, fűtés feljebb véve. Nem lesz kedvem piacra kerekezni.
    Csacska! Értem a szót, de konkrétan Neked ez mit jelent: kikérni?
    Szőnyegcsomózóm lett, talán narancs.
    Ha sikerül, kiveszem a banánt, a szupit és a matricát.

5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Ma Juliánna nap van. Isten éltesse őket !
    Szorítja, tehát Dorottyára megenyhül az idő... (Eddig bejöttek a népi jóslások, nagyjából.)
    A titok ólakról. Maradtak, mert az egyik tigris lett, a másik narancs teve. Az elsőből nem árt ha sok van a másodikból sem, mert a többi bent ücsörög a menüben.
    Legsszebb kattintás az elkattintás. Ugye ? A kis Koppin simán ellőttem az összes szupertrágyámat. Gondoltam van 20 pörgetésem, hátha....Lett is, 5 db. belőlük. Volt néhány éccakai is ott 10 db jött össze. Slussz. (Egy darabig ott nem eventkedek).

6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    De ronda egy köd lett reggelre! Az éjjel első felében sokat kínlódtam a térdemmel. Tegnap egész nap "éreztem", napközben is vettem be némely csillapítót, este hétkor ismét, hogy jól tudjak aludni. Nem jött össze. Kilenc előtt elfeküdtem, de tíz előtt már fent is voltam. Aztán kettőig hol itt, hol ott voltam a lakásban. Feleségem este fél tizenegy előtt már elaludt. Addig is takarékosan nézte a tévét, aztán kikapcsolta és bevágta a szundit. Most én irigykedtem, hogy neki jó, Ő tud aludni. Kettőig biztosan fent voltam, de az utána történtekre kissé homályosan emlékszem. Az biztos, hogy az utolsó órákat a fotelben töltöttem, mert ott ébredtem fel hat óra előtt nem sokkal. Kimentem főzni kávét, de még mindig kábának érzem magam. Persze lehet, hogy ez már alapállapot lesz. Öregszek én is, úgy néz ki egyre bambább leszek. Világosodik. Megnéztem mínusz kettő fok van, meg nagy-nagy köd. Úúúúútálatos időőő! Brrr!

miklos4949 és hagymácska44 kedveli ezt.
  7. hagymácska44

Jó reggelt!

Esik a hó.:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
    Szép napot!

zsozso577, Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  8. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Ennél szebbet? Keresni sem lehetne! >:(

hagymácska44 kedveli ezt.
  9. hagymácska44

Tihamér, tudom Ti megmondtátok, hogy nem csináljátok az eventet és milyen igazatok is volt. Rémálom ez a lövöldözés, a függöny bezárul és úgy marad, majd ki-belépés után kettőt enged és folytatja a hüleségét. A legközelebbit ha ilyen lesz em kezdem el.
    Ráadásul még szakad a hó, mindjárt megyek sepregetni.
    Reggel a Tényeket néztem, a bemondó mondja, hogy a peremkerületek ne nagyon használják a fűtőberendezéseket a szmog miatt.
    Az nem baj, hogy a belváros 90%-a konvektorral fűt, mert ugye ezek régi házak és nincsenek modernizálva, központi meg egyéb fűtésre. A peremkerületek lakói meg fagyjanak meg, hol élnek ezek, biztos még kisebbre sem veszem a fűtést, hogy a menőknek tisztább levegőjük legyen.
    A játék egy rémálom, újfent kijelentem, megint próbálkoztam de a függöny megint úgy maradt, még jó, hogy az írás megmarad.

zsozso577, miklos4949, Tündi1001 és 2 más kedveli ezt.
  10. Csacskamacska

Szép napot mindenkinek! Bár amint olvasom, nem mindenkinek az eddig.
    Hagymácska, a hóesésnek én sem örülnék már. Sepertem már eleget, majd jövőre lehet megint!
    Tihamér, a fotelben való alvás nem a legideálisabb, de tudom, hogy kínjában az ember sok mindenre képes.
    Kopi, Úgy legyen, jöjjön a tavasz!
    Mebajah, a kikérni alatt azt értettem, hogy ahhoz, hogy a napi ajándékot megkapjuk, rá kell kattintani a KÉREM feliratra. Az este azért (is) jártam a kisebb farmokon, hogy ezeket a napi ajándékokat megszerezzem, kérjem, kikérjem.
    Jól aludtam, most is egész jól érzem magam, nem akarom elkiabálni, de bizakodom, hogy nem dönt le a lábamról a bennem bujkáló baci.
    Délelőtt lövöldözni fogok, most úgy érzem elég friss vagyok. - csak el ne kiabáljam!

11. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Látszik,hogy nem aludtam. Azt tudom,hogy kérni kell, csak egészen másra gondoltam.
    No, most reggelizek, utána hátha tudnék pihenni. A kutya sem ér rá mosogatni, hiába tenném ki. Napozik.
    Ma nem lövök,mert mellélövök./Máskor is/
    Örülök,hogy jól érzed Magad!
    Hagymácska, Rád osztotta a sors, hogy helyettünk is söpörj!De csak a " saját házad előtt" csinálod, tudom.
    Tihamér! Nekem most mindkét könyököm tenisz, a térdartrózist évek óta gyakorlom, nem irigyellek.
    A vesések isszák azt a natur vagy ízesített "teát"?

Utoljára szerkesztett: 16.2.17
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

A "vesések" sört igyanak! Volt munkatársamnak ez egyik veséjét el kellett távolítani sok évvel ezelőtt. Neki kalciumos kövei voltak, ezért az orvosa a tejtől, tejtermékektől eltiltotta. Nem neheztelt azért, mert a tejet nem szerette. Kérdezte az orvost, hogy esetleg sört lehetne? (Azt meg felettébb kedvelte.) Az orvos szerint mértékkel igen. A mérték nagyságát nem mondta. A mérték az lehet vödör is meg lavór is. :p Jancsi azt követően joggal mondhatta - még a feleségének is - az orvos utasítására issza a sört.
    Délután megyünk az universitasra okosodni. Kicsi a fejünk, nőjön meg!
    Még mindig ocsmány köd van mindenhol.
    Én valamikor jól tudtam célozni és lőni, de CSAK puskával. Esetleg sportpisztollyal, ha nagyon muszáj volt. De labdával, reszkető, elbújó célpontokra nem vagyok hajlandó. Inkább nézem mások lövöldözését. Az is tud szórakoztató lenni. Főként, ha véletlenül mellédurrant. :D

13. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot mindenkinek!

A tea az lehet esetleg,..aki sört nem szereti (békarokka,..vagyis mezei zsurló) urológián is azt adnak!

Még mindig késik a célzókereszt,.. amire vége lesz az eventnek addigra talán meg javúl?!?!
    Fák és ólak kiváltva!
    3 farm:Zuzmarás 1,..Piros anju 2,.. Bougainvillea 2,..Durián 1,..Kesu 4,..Rillinia 3,..Buzogány 1,..és még sokan mások.
    Ólak majd este mennek ki.

zsozso577, hagymácska44, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  14. Koppi

Azokra leszek kíváncsi...Lehet lesz e menyéted és axolotlod, esetleg, vizipacid ?
    Ha ezek közül egyik sem akkor egyáltalán nem bánom, hogy a kispadra ültem.

hagymácska44, mebajah és Fatther kedveli ezt.
  15. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Csakhogy ezek farmos ólak,.. az utolsó 2 az érdekes lenne,...de legyen úgy!!!!

16. Csacskamacska

Még semmit nem váltottam ki. Majd. A lövöldözés aránylag jó, bár néha lövök, de a labda nem repül.
    Délelőtt telefonok hátráltattak, majd boltba mentem. Hazajövet ebédeltem és akkor már nagyon éreztem, hogy húz az ágy. Jelenleg fekszem, fejem felpóckolva, laptop az ölemben. Teát, hol ilyet, hol olyat iszom, de már unom, a sör meg hidegen jó, azt most nem ihatok. Bezzeg nyáron!! Akkor literszám! ;)

zsozso577, hagymácska44, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  17. Koppi

A menyét a farmos, a másik kettő Bahás ól...:)

hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  18. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

De hát csak farmos ólak vannak,...bahásak nincsenek,..azért csak legyen belőle Zümm-Zümm- Nyihaha!!!!

zsozso577, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Néztem a hibák topikját. Nem lennék moderátor, az biztos. Csak néztem, mint .... Szóval ... az egyik játékos reklamálta, hogy 400 fa aratása után egy szem felröppenőt sem kapott. Ilyen pedig nem lenne lehetséges. A modi utána nézett, leírta, hogy mikor mennyi felröppenő volt. Igen, válaszolta a játékos, de amikor a Bahamákon aratta a fákat, akkor nem adott egyet sem. Ezt követően kapott egy gyengéd célzást, miszerint az event leírásában szerepel, hogy a trópusi fák nem adnak semmi lepkehálósat. És hány ilyen van! Sokan arra sem hajlandóak, hogy 1-2 oldalt visszaolvassanak, mielőtt beírják azt, amit előtte többen is néhány hsz-szel előbb. A játékban felmerülő gondokat továbbítják a központ felé, többet a modik nem tehetnek. Akkor ugyebár az a csodáááálatos rendszer még mindig nem jó. De miért indítanak el egy eventet megbízhatatlan háttérrel???
    Még mindig köd az uralkodó nálunk. Remélem holnaptól a megélénkülő szél kisöpri az országból.

hagymácska44, mebajah és Koppi kedveli ezt.
  20. Koppi

Látod, milyen jó nekünk a kispadon? :D
    Aztán Ő vállalta a moderálást, lelke legyen rajta...:)
    //Még ilyen hibával nem találkoztam: azt írja ki, hogy ilyen hibával nem jeleníthető meg a web oldal........
    Más is járt így ?//

Mit szóltok hozzá?

Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.