Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Biztos vagyok benne hogy ezt is meg tudják indokolni,...csak figyeld!!!

Fatther, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Ez már sok!! Fel vagyok háborodva, de nagyon! Ezek hatására dönt úgy az ember, hogy itt hagyja az égész játékot, mert ez már nem játék, ez csak bosszúság!

3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Mi a baj fiúk, lányok? Miért vagytok ily elégedetlenek? Ahelyett, hogy megköszönnétek a BP-nek, hogy vigyáz a káromkodó képességetek szinten tartására, itt méltatlankodtok. Nem lehet bejutni a játékba? Már hogy ne lehetne! Én is itt vagyok, ragyogok, mint a fekete szurok. Gizit felébresztettem, kipucoltam a dns gyorsítótárat a DOS-ban, tisztogattam a Ccleanerrel és a Flash sütijeit is eltüntettem. Aztán csak egy sima kattintás és lám, itt is lettem. Semmi lacafacázás, gyorsan. Ja! Hogy nem napközben van, hanem az éjjel kellős közepén, mikor a Kárpát-medencében és környékén sokan alszanak, nem pedig a játékkal foglalkoznak? Ez azért van, mert egyrészt nem akkor akartok játszani, amikor lehet, másrészt meg nem vagytok hajlandóak alkalmazkodni a játék szerveréhez.
    ------------
    Megnéztem, van 440 szívkavicsom. Ha valaki megírja, hogyan tudom áttranszformálni ezeket a számomra értéktelen vackokat neki, elküldöm. Ami meglepő, hogy lett egy darab dobólabdám is, pedig én aztán biztosan nem gyártottam, mert csak öt darab eventnövényem van, amit az event elején becsempésztek a pajtába. Elképzelésem sincs, honnan került hozzám a labda. :wuerg:
    -------------

Nem győzöm magamat dicsérni, hogy nem vágtam bele az eventbe. Hogy én mennyit káromkodtam volna, még rágondolni is rossz! Régebben, mikor még én is felhúztam magamat a játékon, a feleségem többször megintett, hogy ne dühöngj, mert oda lesz a szíved! Ennek már vége. Csak az a baj, hogy nem csak Csacskának, de többek között nekem is folyamatosan lohad a lelkesedésem eme játék iránt. Nem kell túl sok ahhoz, hogy letegyem a kapát, kaszát, almozó vasvillát és elköszönjek.
    További jó éjszakát és reggel gond nélküli belépést minden gazdának!

Utoljára szerkesztett: 17.2.17
  4. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Azt az 1 labdát azért lődd el, mert ,ha 19-től többet érsz el, 1 ajándék kitehető a végén a Tied. Így olvastam.

Most a lelkesedésem kiakasztaná a mérőt-mínuszban. De itt vagyunk, ez a feldobó technikánk.

Én is megvédtem magam az elkárhozástól, igaz, az 1. rudacskánál kávé borult. De most csak 1 adag. Csészébe fogom tölteni,mert a könnyű pohárka instabil.

Most kemény fagy, tegnap napozás= főmben bogyókra sem reagáló görcsnek hitt fájás.Most csendesen mocorog benne.

5. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt gazdák!

Tegnap én sem tudtam 8-kor belépni, majd mérgemben elaludtam a széken és 11-kor ébredtem, bejutottam, learattam, kiléptem.
    Aki tudja mivel kezdem a napot, kap egy hangszórót, csak nem seprő kell, hanem lapát. Este 8-kor már elkezdte. Tegnap is mire megreggeliztem, elpakoltam már lapát kellett.
    Tihamér, mindenki kapott 1 labdát ajándékba az event elején., lődd el.
    A sok hiba után, aki költ a játékra az nem százas, szerintem. Lesz itt még nagyobb gubanc.
    Koppi, nekem is azt írta ki az este ami a képen van.
    Megvárom míg kicsit jobban világosodik és kezdem a napot, a gyógyszertárba is kell mennem többek között.
    Szép napot!

6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Most voltam kenyérért a szemközti boltocskában. Épp hogy mínusz van, de az a baj, hogy valami a ködből szitál és kezd lefagyni az útra. Egy ideig csak belülről fogok nézelődni, ki nem megyek.
    Már nem mérgelődök a belépési gondokon, amik most nincsenek, ha előjön, hát aznap kihagyom. Nem fontos a játék. Már nem.
    Szép napot mindenkinek!

hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  7. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madárdalos jó reggelt kívánok 8)
    Egy frissítő kávé esetleg ?........ http://gallery.site.hu/d/21171301-1/reggeli_kave.jpg
    Ugyanezt a szöveget írta ki nekem is, valamennyi böngészőnél 22.oo óra "tájban".
    A fórumra sikerült bejutnom, s olvastam, hogy 19.4o órakor volt az ezzel kapcsolatos első hibajelzés, de bizony elég lassan és vontatottan történt csak a hiba javítása, mire "méregből" beléptem az angol zászló "alatt", s egyből játékba engedett.
    Nem tudom, mi lehetett az oka, s nem is érdekelt, eléggé fárasztó napunk volt tegnap, s előre láthatóan ma is az vár ránk.

Hibáktól mentes szép napot mindenkinek.

zsozso577, brozsa, Tündi100 és 4 más kedveli ezt.
  8. onagger52

onagger52 Fórum császára

Elkerekeztem tikért a piac mellé. Bár köd van és hideg, az autósok bőszen kapargatták a jeget a szélvédőről, de az út jó volt. Nem dobtam hátast. :)
    Este bejelentették hivatalosan, hogy a belépési hiba el lett hárítva. Ennek ellenére egyes játékosok csak azért is idegesítik a modikat, hogy nem jó, nem lehet belépni, ha igen, kidob, lassú etc. Voltak akik nem kérik a szabvány szöveget, azzal tele a padlás. (Takaríts, frissíts, törölj!) Még olyan megátalkodott játékos is akadt, aki leírta, hogy a gépe minden bekapcsolásnál automatikusan pucol mindent, sütiket is, frissít, mert alapból így állította be, ennek ellenére nem jó nála a játék. Nem értem. Éjjel jól működött, miért nem akkor játszik. Fatther is feladja a jól működő angol nyelvűt, inkább nem játszik a magyarral. Ebből is látszik, hogy a forintot mennyire értékelik a központban és mennyire az angol fontot. Sajnos mi is tudjuk, hogy a font jobb fizetőeszköz, mint a forint. Még olyant is olvastam, hogy volt aki bedőlt egy akciós vásárlásnak, de a kifizetett pénz ellenében nem 300, csak 150 aranyat kapott. Amikor reklamált, azt válaszolták, hogy az ő országában nem érvényes az akció. Kapott mindenféle pót trutyit, meg egyebeket, de FA-t nem. Amikor ezt is szóvá tette, azt kapta válaszul, a központ majd figyel rá, hogy máskor ez ne forduljon elő. Szerintem egyszerűbb nem venni semmit akcióban, akkor az embert nem érheti meglepetés.
    Nem eventezek továbbra sem, nem akarom magamat idegelni. Jó ha mások csinálják, én meg csak kortyolgatom közben a hideg sert, néha egy kupica házipálesz is előkerül, de ha kellene, hipp-hopp lenne forralt bor is. Veres is, meg fehér is. Sajnos zöld színű nincs, legfeljebb zöld veltelini lenne. Ezzel meg is lenne a magyar trikolór minden színe! :D

hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Mérgelődéstől mentes szép napot mindenkinek!
    Lehet áttérek én is a korai fekvésre, hajnali kelésre és akkor kimaradok a "nem belépési lehetőségből". Majdnem éjfél volt, mire az utolsó kis farmomon is ki tudtam kérni az ajándékot. Jó ötlet, legközelebb kipróbálom az angol zászló alatt, mert úgy vélem lesz legközelebb is. Lehet a végén már az lesz, hogy nem is játszunk, csak csevegni jövünk a topikba!?
    Hagymácska, jó lapátolást, bár gondolom, meglennél már nélküle!
    Mebajah, fejfájásmentes napot!
    Szürkeség, néhol lehet sejteni egy kis napsugár erőlködését.
    Nagyon drága a zöldség és gyümölcsféle. Most pedig sokat kell(ene) fogyasztani belőle a bacik ellen. Tavasz szeretnék, napsütéssel, meleggel! Nincsenek nagy vágyaim, kis napsütés, kis meleg először, majd jöhet a több!:)

10. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Kész lettem a lapátolással, kicsit elfáradtam, de a látvány kárpótol, gyönyörűek a fák a bokrok. Egy baj van csak, megint esik valami, már nagyon unom a telet, várom a tavaszt én is.
    A játékról nem is ejtek szót, szóra sem érdemes.

11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Rézi nem erőlködik nálunk. Amilyen köd van még, értelmetlen lenne neki az a nagy igyekezet.
    Délelőtt a házhoz közel megállt egy kis teherautó. A kiszálló vezetője mondta a rá várakozó bolti eladónak, aki a szállítmányt várta "Nagyfaluból".
    - Amikor elindultam Budapestről esett a hó. Olyan hungarocell féle, még nem is láttam ilyent.
    - Hát itt nincs, de bármikor eshet - válaszolta a helyi "illetékes". Egyetértettem vele. Ramaty az idő.
    Halottakról jót vagy semmit. Csacska! Ha a játékot már csak imitáljuk majd, azért benézhetünk ide csevegni. Azt még érdemes.
    Napos napot és egyszerű belépést minden gazdának!
    --------------
    Valami baj lehet nálam. Nem tudok kilépni a fórumból, csak ha bezárom a böngészőt. Mi a baja van az én Gizimnek? Fenékbe billentem, ha megint rendetlenkedik!:mad:

hagymácska44, Csacskamacska és Fatther kedveli ezt.
  12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Az este én is felmérgeltem magam és kikapcsoltam az egész miskulanciát. ne is idegesítsen.
    Ma reggelre ködre ébredtünk.
    Nem tudom mekkorának kellene lenni ennek a képződménynek, hogy minden autóban ülő delikvens felkapcsolná a lámpát a járművén ??!!
    Amúgy -2 fok van és amolyan miazmás, taknyos, a levegő. (Nekem semmi gondom a kilépéssel, csak simán kikattintok belőle és vége.)

hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  13. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szervusz.
    A KRESZ-ünk egy ún. keret jogszabály, és sajnos mindenki úgy értelmezi az ide vonatkozó tv-t (lásd világítás "alkalmazása"), ahogy akarja. Hiszen nem csak sötétben kellene világítást kapcsolni - nem helyzetjelzőt, hanem az ún: "városit" - és korlátozott látási viszonyok "mellett" (ez az amit mindenki másként értelmez), hanem - szerintem - indulástól - érkezésig kellene világítást "működtetni", ahogy nem egy külföldi példa is van erre és sokkal alacsonyabb az ezzel kapcsolatos baleseti statisztikájuk (ráfutásos baleset).
    Nálunk egyesek még este sem kapcsolnak világítást, mondván elég, ha ő lát. Az már nem érdekli a pa.....tot, hogy őt viszont látják-e???

14. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Lakott területen kívül tompított fény használata kötelező éjjel-nappal!!!! Itt nem az a kérdés hogy Ő lát vagy sem (látni és látszani)! Mert lehet hogy lát,..de őt nem látják!!

Három farm: 12 ól= mint menyét,...vagyis egyes lovak nemesebik része!!!!! Tovább nem írom mert még csúnyább lesz!!!!!!!!

zsozso577, Fatther, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nnna !
    Olyan jól sikerült a kikattintás, hogy csak most jutottam be ide. Eddig nem lehetett, mert volt itt minden, csak belépés nem.
    Volt idő túllépés, szerver leállás, volt amikor birka lengett a légkalapácson....
    Csak játék nem.
    Annyira megtetszett a birkusz, hogy további feladatot bízok rá. Nézz csak oldalra.....:)

Fatther, _Ilona49_, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  16. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Ez már vitte az (arany málna) díjat,..vagy még inkább a (citrom díjat)!!!

A kompenzációban pedig jöhet éjszakára 1 kis TP bónusz!!!!

Nem sokan tolongunk,...vagy csak 1 része kapta vissza a farmot,..vagyis a belépést???

zsozso577, Fatther, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  17. onagger52

onagger52 Fórum császára

Előkerültem én is. Learattam mindenhol. Vetés majd csak akkor, ha legalább három egymást követő nap a BP képes lesz normálisan üzemeltetni a játékot. Nem akarok gazt aratni. Szerencsére az eventet nem csinálom, (mert én egy lusta alak vagyok!!!) így nem okozott semmi gondot, hogy se az, se az nem jött, dobálózás, vagdalkozás, meg főként a porhintés a szemekbe nem zavart. A Gizit viszont fenyítésben fogom részesíteni, mert egy tökéletes játékba nem volt hajlandó bemenni. Ez a számítógépemtől elfogadhatatlan. Nagyon, de nagyon csúnyán fogok napokig ránézni és az egeréhez esténként, mikor elmegyek aludni nem teszek oda eledelnek sajtot. Juszt sem! Haljon éhen! >:(
    Nem azért, de szerintem a mai napon, meg a tegnapin, még az annyira türelmes Csacska is kiakadhatott. Azt hiszem EZ az event annak, aki csinálta, de annak is aki nem csinálta, emlékezetes marad. Én biztosan sokáig emlékezni fogok rá. Főként a jövendő eventek beharangozásánál.
    Koppi! Jó a Zúj fizimiskád. Valamiért pattogósnak "érzem". xD

18. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

19. mebajah

mebajah Fórum császára

Aratás helyett Morzsi-és gazdi- fürdetés volt.

20. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Báró Uram nálunk már elkezdődött a buli és több napig tart, mint érzékelhetjük! :mad::mad::mad:
    14 óra után még arattam, vetettem és írtam is a Csacskán, de már nem jelet meg. Dolgom volt, elmentem, 17 óra körül jöttem. Éjjelre el van vetve, kis farmokra megyek a napi ajándékokért. Maskarába öltözöm örömömben, ha sikerül is! Elvégre farsangi buli van!!
    No, megyek megnézem a Csacskát, mert egy fél órával előbb ott olvasni tudtam, de írni nem!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.