Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Zsozsó, szia, jól emlékszel, mi is játszottuk amikor 4 éves volt a nagyobbik, jó kis memória játék volt, de nem időre kellett teljesíteni.
    Fiúk, kényelmesebbek lesztek nagyon ott a kispadon, még nincs tavasz, hogy a tavaszi fáradság legyen rajtatok.
    Kíváncsi vagyok, hányszor fog lefagyni a játék sütés közben.
    Nálunk csak kicsit esett, de egész nap nyirkos idő volt.
    Mindenkinek jó éjt!

2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Tegnap itt nálunk jócskán esett, pillanatnyilag nem, de ma még várható csapadék.
    Én alapból kényelmes vagyok, mert utálok gazt aratni és rohangálni a kertben felröppenők után, amik nem akarnak felröppenni. Innen sörrel a kézben nyugodtan tudom nézni, amint a szorgos gazdák serénykednek.
    Reggel felébredtem negyed négykor. A fotelben ücsörögtem, olvastam. Feleségem felébredt öt előtt, kiment a döntetlenre. Én felálltam, kiballagtam a konyhába és nekiálltam feltenni kávét. Feleségem kijön, tágra nyílnak a szemei, kérdezi.
    - Nincs kávé? Még nincs???
    - Te nem tettél fel, én meg most főzök majd.
    - Akkor visszamegyek és lefekszek - válaszolta lemondóan. Már megint én vagyok a hibás, hogy Ő nem tud kávét inni. Érdekes.... Ezek a nők! :p

hagymácska44 kedveli ezt.
  3. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó reggelt kívánok mindenkinek.

Aranyosi Ervin: Egy csésze fekete…​

Szereted a feketét?
    Hát nem is csodálom!
    A fekete ébren tart,
    ha rád tőr az álom.
    Nem kell hozzá plusz cukor,
    mert magától édes.
    emeli a vérnyomást,
    ebben tehetséges.
    Az éjszaka közepén
    futkos, karmolászik,
    keresztül fut a szobán,
    a függönyre mászik.
    Ha van neked feketéd,
    azt is jó lesz tudni,
    felélénkít bármikor,
    s nem hagy elaludni.​

4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Milyen verselő kedvedben vagy ma...:)

Nálunk, oly hosszú idő óta, ma látjuk először a Rézit, ahogyan Tihamér mondta volt.
    Fagyott reggelre, de az ember kedve is más, hogy süt a nap..:) Mindössze 1-2 felhőpamacs úszkál az ég kékjében.
    Sajnos sokáig nem fog tartani, mert erős felhőtömbök közelednek.

Nyuszi papa úgy dönt, hogy éppen ideje csemetéjét felvilágosítani az élet dolgairól. Magához rendeli a gyermekét és így szól:
    - Fiam! Eljött az idő, hogy megismerkedj a sz**-el. Itt van három Nyuszilány. Figyelj: egy... kettő... három! Na csináld utánam!
    Mire a fiú:
    - Egy... kettő... három.
    - Fiam! Nem jól csinálod. Gyorsabban kell. Idenézz: egy... kettő... három. Most te jössz.
    Fiú:
    - Egy... kettő... három.
    - Fiam! Ha így folytatod tovább kitagadlak. Ezt a szégyent. Még egyszer utoljára megmutatom: egy... kettő... három.
    Fiú:
    - Egy.. kettő.. három... négy. Ööö! Bocsi, papa!!

Utoljára szerkesztett: 22.2.17
  5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek!
    Végre napsütésre ébredtem reggel és azóta is süt!:)
    Az este kipakolásztam az fákat, meg néhány ólat. Szerencsére a bahához nem kellett semmit rendezni, mert ott eleve az volt.
    Kíváncsi leszek erre a tortázásra, majd elválik, hogy hányat is tudok sütni. A valósban jól megy, de itt? - ki tudja, hogy hogy fog sikerülni.
    Délutántól a kompenzáció is kiváltható, ne feledkezzetek meg róla!

6. Koppi

Nem is tudtam, hogy lesz. Hol lehet megnézni ?

7. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    A kompenzáció Átvehető a Hírek felületről!

Átvétel várhatóan

2017. február 22. szerda 14:00 óra

és

2017. február 28. kedd 12:00 óra

között.

8. hagymácska44

Szép napot Gazdák!

Reggel 7-kor itt is sütött de mire kijöttem a laborból, elbújt, azóta sem látom.
    Unokámmal megbeszéltem, hogy pénteken itt alszik és este sütjük a tortákat, már ha lesz miből. Kíváncsi leszek, hogy fog működni a játék, tegnap még akadozott míg kipakoltam a fákat és az ólakat.
    Oldalast odateszem sülni, rá ér, kész lesz mire ebédelek.
    Szép napot!

9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Napsütés nincs, helyette reggel héttől folyamatosan esik az eső. Ki mit érdemel! Boltot megjártam, ami kellett, beszereztem, a maradékot a feleségem átvállalta, mondván, azt jobb, ha Ő nézi meg. Legyen meg az Úr(nő) akarata! Hétvégén ünnepelünk, a kicsi fiunk lesz 38 éves. :)
    Az event továbbra sem érint, nem zavar, ha nem veri ki a szememet a felröppenő. Animációt kikapcsolva tartom időtlen idők óta. Vagy idétlen idők óta? (Film, jó szereplőkkel, bár a tartalma ... olyan, amilyen.) Nekem nem volt gondom a belépéssel, de néhányan panaszkodtak a hibáknál. Valószínűleg egyedi gondok lehetnek. Bízzunk ebben, mert a lányok, no meg Lajos is hajtja az eventet. Fatthert nem tudom, ő most verseskötettel foglalkozik, lehet, nem ér rá aratni, vetni. Küldeni eventhez való akármit meg úgy sem lehet. De mit lehet tudni, hátha megváltozott közben a "játékszabály". Majd megnézem, ha nekiállok küldözgetni.
    Szép napot mindenkinek!

Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  10. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Borus reggelre ébredtem és a szél is fujt rendesen.....jelenleg a szél maradt....de süt a nap!
    Deeee nem lesz időm kimenni....igy reménykedek, hogy ez a jó idő holnapra is megmarad.
    Kiváncsian várom az eventet...annyi ellentétes véleményt olvastam róla....elkezdem....aztán meglátom!
    Annyi véleményt....ellenvéleményt olvastam már róla....igy nagyon kiváncsian várom....
    Én nem szeretek sütni.....de reménykedek, hogy itt lesz sikerélményem!
    Egyelőre nem nyultam a farmhoz.....tegnap reggel rendezkedtem.....és nem volt kedvem átpakolni!
    Egyébként is kevés lesz az a felröpi.....ami repkedni fog!...azt a keveset kell beosztanunk!
    A játék tegnap nagyon akadozott nálam is....de ma egyelőre simán megy!
    Meglátjuk!

Fatther, Tündi100149 és Csacskamacska kedveli ezt.
  11. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

Mindjárt itt a tortakészítés ideje!

Addig is Fő farm.[​IMG]

Szédült:[​IMG]

Erdei:[​IMG]

Baha fő:[​IMG]

Eső erdő:[​IMG]

Mostanában úgy sem lesz ilyen.
    Össze-vissza ettünk mindent ami a fákat és az ólakat gyorsítja.
    Hogy hogyan jön össze az majd elválik.
    Legelején levenni és kirakni a kitehetőt!!!

Csacskamacska, Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  12. Koppi

Te Lajos !
    Lassan két képernyő kell, hogy átnézzem a képeidet...:)
    Nem semmi munkát fektettél bele... Nézem innen a Kispadról Tihamérral....:)

Amúgy nálunk megint esik az eső. Ennyi volt a napsütés..:(

Tündi1001 és Fatther kedveli ezt.
  13. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Nem tudom mekkora eresztés a felröppenő,...32-24-31!

zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Lajos! Amennyi munkát végeztél ezzel, nagyon megizzadhatott a homlokod. Mindjárt indulok egy törlőkendővel és egy hűtött hideg sörrel. Az utóbbi a folyadékveszteség pótlására lesz.
    Déltől nincs eső. Volt valamennyi napsütés is és plusz 12 fok. A feleségem szerint még a vékonyabb kabátba is beleizzadt, amikor a boltokban kóricált. Na ezért nem tetszett nekem belevágni az eventbe sem, nem csak a lustaság miatt. :p

zsozso577, Fatther és Koppi kedveli ezt.
  15. Koppi

Szia !
    Itt nap nincs, de eső sem (már). Jelenleg masszív felhők vannak. A hőmérséklet 9 fok. (ide ez is elég alapon, mert tőlünk nyugatabbra mindenütt 11-14 fok van). Az időképen pirosba öltözve az ország többi része....(Nem linkelem, mert kirúgnak.)
    Hopp ide a sört, hadd kortyoljam...:)

Fatther kedveli ezt.
  16. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

De csak Kozelt tudok adni, mert a másik fajta az biz soproni. De mind a kettő hűtött. Most mát muszáj, mert kint meleg van. Én is néztem az időjárásnál a hőtérképet. :)

17. hagymácska44

Fiúk, egészségetekre!
    27 röpim van.
    A csevegőben már többen kész vannak az eventtel, van akinek 40 röpiből, bőven meglett. Látjátok fiúk, ennyire könnyű kis event, gyorsan süssetek egy-két tortát és már vehetitek is át a menyétkét.
    Jó sütést!
    Az egyeseket már megcsináltam.
    A kettesekkel is kész vagyok, holnap folyt.köv, gyártom hozzá a lassítókat.

zsozso577, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Remélem senki nem járt úgy, mint ahogy a segítségkérők topikjában sokan. Méltatlankodnak, hogy kettő után nekiálltak aratni, de ez sem jó, az sem jó, nincs felröppenő, nem megy rendesen, akadozik és így tovább. Egy órája indult el csak a Zevent. Aki előbb aratott, az ráfizetett. Tessék megvárni MINDIG, míg bejelentik, hogy az event elkezdődött! Különben is, nem az jellemző az utóbbi időben, hogy a BP eventek idején nem indul rendesen? Ez lenne az első eset ebben a hónapban? Igen??? Na ugye, hogy nem. Akkor tessék várni türelmesen az eventet jelző becsengetésre!
    Jó eventezést gazdák és fel a fejjel! Lesz ez még jobb is.
    ---------------
    Hagymácska! Inkább sörözök. Az nem viszi fel a vérnyomásomat. Legfeljebb az alkoholszintet. De ma nem fogok vezetni. Még kecskét sem. :)

19. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Köszi Tihamér csak biztass!

4 ajándék már megvan, még a 3-ik a menyét!

Hagymácska 1-2 kettes elment mert rosszul csináltam.
    A ketteseknek és a hármasoknak csak úgy érdemes nekiállni ha van elegendő tortabónusz,..katt mindjárt a bónuszra akkor az idő hosszabb lesz.
    Mindig alulról írom hogy mi kell hozzá de csak rövidítve.

CS3 három cseresznye.......CS1 egy cseresznye.......D díszes amin szines a tortadara
    R rózsaszín öntet...............K kék öntet....................S sárga öntet
    B= ez bordó 2 csíkkal.........R- rózsaszín 1 csíkkal......F- fehér egy csíkkal,....Lentről felfele kell értelmezni ez három oszlop példának!!!
    Teljesen ne akard leírni csak rövidítve mert arra már minden idő lejár,....természetesen az 1-es tortákhoz nem kell írni!

20. Koppi

Nekem létezik olyan farmom, ahol csak és kizárólag fák vannak.
    Próbaképpen leszedtem őket (ha már kaptam kupont az előbb) és több szelvényt begyüjtöttem. (A két Bahamára 2, azaz kettő db felröpit kaptam.....) Mindösszesen 20 db lett. (Nem sok ahhoz képest....)

Az egyes tortával nem volt gondom.
    Ám amikor a két torta megjegyzésére került sor bebuktam mindet.
    Ilyen dolognak nézel elébe Hagymácska. (Jól sejtettem, nem nekünk öregebbeknek, hmhm korosabbaknak találták ki emez eventet.)
    Ennek fényében aki csinálja közülünk az tartsa a közelben az unokáját, különben bukta az egész !

hagymácska44, mebajah és Fatther kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.