Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Dőlj csak le, én most ébredtem. Koppi nem titokban süti, közzétette, biztos fincsi volt és süt még belőle.

Mebajh, felhívás egy keringőre. Életemben én is 2x próbáltam, spagettit eszünk a vadas mellé.
    Kinyitottam az ablakot, jöhet a lángos.

Tündi1001, zsozso577, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Naná, hogy kisütöttem őket 5 farmon is menyétkedek, de itt még nem...
    Elpuskáztam az elején...:( amikor még nem volt a Mebejah féle újítás. Most várnom kell újabb beérésre, bár már nem sok híja van.

Estére nem leszek. Olvasó órákra megyek Debrecenbe. A könyv címe: az Ördög Bibliája...:D:D:D;) ;)
    (Kanaszta, négyesben.)

Utoljára szerkesztett: 24.2.17
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Eldőltem Hagymácska, nagyon jó volt! nem tartott sokáig, de hatásos volt!
    Kopi, olyan legyen a szerencséd a kártyában, mint a tortázásban!
    Tervezem, hogy leszedem a fákat, de csak gondolkodom rajta, mert ezek a kis plusz ajándékok is jók. A vadashoz krumpligombócot szoktam csinálni. Most, hogy felhozódott, csinálni is kéne már, mert nagyon régen főztem vadast. Vasárnapra lecsós lesz. Tepsibe középre, hosszan felhalmozom a darált húsból készült paprikás husit, kétoldalt a megfőtt rizst, tetejére borítok egy üveg paprikás, hagymás lecsót és sütőben felsütöm, hogy az ízek összeérjenek.

4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Estére ideértem!....Délelőtt nem voltam itthon....délután pedig sütöttem és sütöttem!
    Már annyit sütöttem, hogy néha mellé is nyomtam....aztán csodálkoztam.....most miiiii vannnn?????!!!!xD
    Ilyenkor mentem csinálni valami mást!

Kopi....nem tudok fényképet csinálni....nálam az irás mükszik!
    Látod!!!! néha még igy is mellé ütöttem!

Nálam volt kint szántó...nem szedtem le mindent.....és igy is marad...bár lehet a fákból
    kellene leszedni???!!!...csak azt nem tudom, hogy mit tegyek a helyükre????
    Olyan sok minden kellene!:p;)

Hétvégére betettek egy csomó akciót! Mire kell készülnünk....hogy boom is lesz?????

5. hagymácska44

Fiúk, nagyon ügyesek vagytok és a lányok is, csak Tihamérra várunk még.
    Csacskamacska, nagyon fincsi étked lesz a hétvégén, szeretem a lecsót, de csak sütve, nem szaftosan. Ameddig lehet sütőm a sütiket, az ajik nagyon jók.
    Zsozsó, bizony pihenni kell közben, mert egybe folynak a sütik.
    Most 33 sütnivalóm volt, a fele szupitáp, csatni és egy kevés, TP, CSP és Kata lett. Munkásokat ma nem adott, még 1 banánt kaptam.
    Nagyon jó idő volt estefele, a szél már nem fújt.
    A holnapi viszontlátásra, jó éjt!

zsozso577, Fatther, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Kipurcantam annyit sütöttem.
    Jó éjt!

7. mebajah

mebajah Fórum császára

Kukorikú, Tiszántúl!
    Aki nem tud aludni, az köszönjön. Kávé lecsordogált, lehet, szunyókálhatok.
    Ma kiteszek 1 terület pávát. Azt olvastam, hogy a békák alatt lesz kb. harmaddal, érme nem kell több a legnagyobb pénzérménknél.
    Addig még páváskodhatnak, pedig a körisbe is kellene dudva.

Éjszaka dara esett, most szállingózik a hó.

Utoljára szerkesztett: 25.2.17
  8. hagymácska44

Jó reggelt!

Mebajah, a hó már nem kéne, sepertem eleget, biztos ott fent is tudják, mert süt a nap. Amióta híre kelt a pávának, azóta nálam kint van 5 db, eventeknél nem szedtem be őket, 460 db van, lassan szaporodik.
    Konyha event van, jönnek a gyerekek ebédre, utána a kicsik itt maradnak estig.
    A sütést így csak este tudom csinálni, ha marad még erőm.
    Mindenkinek jó hétvégét!

9. mebajah

mebajah Fórum császára

Már itt is kukucskál, tiszta gyógyír az ilyen változó időjárás!
    Még ráérsz, van 3 nap.
    Hajnalban még az elronthatatlant is 2-szer sikerült nullázni. Olyan értelmesen néztem, hogy változnak a számok, hogy letelt az idő.
    Persze az eszem ki tudja, hol járt.

10. Csacskamacska

Szép napot lányok!:) A fiúknak is, de Ők még nem értek ide, biztos alszanak még! ;)
    SÜT A NAP!! Végre úgy néz ki, hogy több ideig itt lesz, mert felhő nincs!
    Mebajah, tervezgetem én is, hogy áttérek a gazra, de csak nem teszem, mert olyan jó ez a tortázás, ill. amit ajándékba ad.
    Hagymácska, jó főzőcskézést szép napot a családoddal!
    Takarítok, főzök, sütök. Tortát is, mikor időm engedi. Tegnap kimosott ruhát is lehet vasalni. Pávám van elég sok, de most is kinn van néhány ól, az sohasem baj, ha sok van.
    Megyek, vár a konyha!

11. zsozso577

Szép napot kivánok!

Most van egy pici időm....igy beszaladtam a jelenlétit aláirni.
    Most nem sütök.....azt majd délután...jelenleg fözök...palacsintát sütök....utána megyek ki a levegőre.
    Nagyon szép....mit szép!!!! verőfényesen szép nap van!....Szinte hivogat!!!!!
    Ezt a napocskát ki kell használni....ugy gondolom...minden más ráér!!!!!

Mebajah....megértelek....ha rontok....én is olyan értelmesen nézek......gondolom én!!!!...aztán nevetek egyet!!!!!
    Nekem már sok-sok sztp jött...aminek nagyon örülök.

Hagymácska...nálam is van kint páva....7 db ólam van....többet juszt sem veszek....ennyi van és kész!
    Lassan-lassan szaporodik!

12. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!

Tegnap megvolt a[​IMG]nap!

Minden felröpit és bónuszt el használtunk,.... és tényleg volt amikor dobott még aranybanánt is! Meg sok más mindent.

Hagymácska remélem a borsókon kívül még a 2 kitehetőt is ki tetted?

Most miért jön a Baby Bumm? Gondolom nemsokára lesz valamilyen tenyésztős,..és utána jobban veszik a tápot! Micsoda logika!!!

Egyik farmon jött 1 olyan trágyás ló,...had menjen a semmibe a trágya akárcsak mostanában!!!!!

hagymácska44 és zsozso577 kedveli ezt.
  13. Koppi

S
    Szia, sziasztok !

Meg volt a Nagy Kanaszta Party ! Az eredmény 1-1. (Pedig erősen "vérre" ment.)
    Jókat nevetgéltünk, ettől is nagyobbakat beszélgettünk közben. Éjfél elmúlt mire hazaértünk.
    Ha már jöttem, úgy a reggeli belépést is megejtettem.
    Tortáztam is kissé, de fáradt lévén, vagy kettőt el is rontottam.
    A szombat délelőtt bevásárlással - a lánykámmal- telt. A feleségem ebédet főzött: zöldpaszuly leves, sült hal és desszertnek sült kacsamáj....
    Már mindenütt a plusz dolgokért cukrászkodom. Ilyen remek event még nem volt! Söröztem az elején, de a Mebajah féle újítással kenterbe vertem a nagy BP-t !!!
    Eddigre itt-ott néhány felhő is megjelent, de süt a Nap ennek ellenére.
    Mindenki güzül valamit kint. Ki a kertet rendezi, ki sepreget, ki kocsit mos.
    Én az utóbbit mívelem rövidesen...:)

14. zsozso577

Sziasztok!

Már itt ülök a gép előtt....
    Nálam rendetlenkedik a játék....fél időben megáll a sütés....keveri a hozzávalókat.
    Eddig nem tapasztaltam ezt a féle rendetlenséget. Most egyelőre a képernyőt bámulom....olyan gyéren adja ezeket
    a fránya utalványokat...nem akarom elherdálni!
    Ugy látszik sokan sütünk!!!!...vagyis én csak sütnék!

15. Csacskamacska

Serénykedik mindenki, a jó idő kicsalogat bennünket!
    Lajos, szépek a torták! Isten éltesse a kicsiket!:)
    Valóban ragyogó napsütés, még az ágyneműt is kivittem, kiszellőzött és megsütötte a nap is.
    Konyhai munka kész, most hajmosás, meg egy kis farmozás jön.

16. hagymácska44

Tényleg lassúbb a játék, a tojások idejét is sokáig várom, hogy betegye a bónuszosba.
    A nap sütött egész nap, a szél szinte metsző hideget produkál. Sétáltunk egy nagyot.
    Koppi, ugye milyen jó kis event, a semmiért kapunk egy kis ajándékot és az állatok száma is szaporodik.
    Tündi, aranyosak a torták és a marcipán bevonat az egyszerűen fantasztikus, sok boldogat a kicsiknek. Milyen 2 kitehetőt még?
    Tihamérnál is nagy ünnepség van, majd holnap jön és mesél.
    Ma nagyon gyéren jön az utalvány, biztos arra gondol a BP, hogy hétvégén a családdal legyünk és ne itt. Csodálkoznék ha így lenne.

17. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Köszönjük a jókívánságokat!!

Amit a felhőre raksz,..2 ből 2 kaptál!!!

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ezeket az eventben duplán szerezhettük meg, ha kitesszük a felhő beüzemeléséig (event végéig), akkor tp-t hoz a farmra/szigetre....

Tökéletes torta
    Terület igény: 2X1
    Érési idő: 12 óra
    Jutalom: 1700 TP/BTP
    Kihelyezhető: Minden területen
    Elérhető: 2-es szinttől

Szakácsiskola
    Terület igény: 2X1
    Érési idő: 12 óra
    Jutalom: 2000 TP/BTP
    Kihelyezhető: Minden területen
    Elérhető: 2-es szinttől

19. Koppi

Köszi Modi !
    De annyi kitehetőm porosodik már a menüben, hogy a számát sem tudom.
    Nem keresgetem, majd kirakom a felhőre...:)

hagymácska44 kedveli ezt.
  20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Az új kitehetők legtöbbször jobb tp/btp hozammal rendelkeznek, mint a régiek. Vannak akik azért cserélgetik.

Ezek a sütis eventes dekorok most duplán érkeztek...ezekből egy-egy a felhőre való lesz majd a cukrászda kitehetővel... míg a maradék a tp/btp állományt gyarapíthatja/gyarapíthatná.

Mindenki másként játszik ... csak képet hoztam, hogy könnyebb legyen beazonosítani a duplázott elemeket.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.