Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Sütike !

Szeretettel üdvözöllek itt. Régen beszélgettünk már. Csak dióhéjban mert kevés időm van itt lenni most.
    - Nálunk közel sincs akkor nyüzsi mint "arra felé"
    - Eltünt a Hármaska nevű farmom
    - Csak összejött a Support jóvoltából. De kissé "borzasan" és kisemmizve.
    - Ma eleddig még nem volt érkezésem idejönni.
    - Gyorsan belekezdtem az eventbe a Hármaskán.
    - A party pörgetésnél lett egy sárga csacsikovácsom. Ez a harmadik. Az első kettőt is pörgetésből szereztem....
    - A fő farmomon mindössze 1 van.
    - A Ketteskén lett egy betöltő virágom. Ma.
    - Megyek és termelek.
    - Boldog Katalin Napot a Gazdatársnőknek !
    - én jobbra el.....

Tündi1001, Hölgy-világ és sutimami57 kedveli ezt.
  2. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!

Tihamér remélem beenged még Gizi ma közénk. kérlek szépen mai időjárás pont a tegnapi ellentéte, alig 1 fok, nyálkás,borús.

Lehet, itt a Hölgyön bebukom az eventet, bár még péntek odébb van, nem ez lenne az első,hogy elszámolom magam.
    Viszont tegnap véget ért a jóvilág,meg az időszakik munkája, maradt a kétkezi melo. Még mindig a faágak aprításával foglalkozom a valós világban,persze főzőcske után, amolyan délutáni elfoglaltságként. Sikeres volt az anyabeszerzési körút,így már elhárult a "nemveszemelőavarrógépetazértse" nagy sóhajtások közepette holnap neki lehet állni a pingvinek készítésének,miután hazaértünk a temetőből. Holnap lesz egy éve..

sokáig tanulmányoztam a kakasok ébredési szokásait, hogy mindig jöttök a hajnali ébresztéssel..
    Kérem szépen mikor Tihamér fent van farmjain-fórumon,tehát 1-2 óra magasságában ,akkor még tisztességes melós ember is legfeljebb a másik oldalára fordul, nehogy felkél..tehát a szárnyasok is.legfeljebb álmukban pittyegnek ekkor. Viszont a kokas a hajnali rutint is csak a napkeltekor kezdi,tehát ha borús az ég,mint ma is, napocska is inkább jobban betakarózik felhődunyhájával ahelyett,hogy felkélne, hát olyankor a kokasok is megvárják a reggelit..:) jájj, nagyon lila voltam?:p

Koppi, biztos,hogy beleölsz az eredetinél több energiát,hogy visszahozd a megkerült farmot a paradicsomi állapotok szintjére? Elvégre van még másik három.. nagyon örülök,hogy megkerült, de,hogy így!!! :eek:

Üdvözöllek Sütike!

Tündi1001 kedveli ezt.
  3. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia! Köszi a beszámolót, dióhéjban! Azért ne fussál nagyon, mert az veszélyes.

Gratulálok a pörgetésekhez, nagyon jól bejöttek, nekem mindig az alját adja...:) :)

Köszi, Hölgy-világ! :)

.sutimami., Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Fiúk, ezt Nektek hoztam:
    - Hogyan lehet a libából sárkányt csinálni?
    - El kell venni feleségül!
    A jelenlévők mindig kivételek!!

Ildikó, köszönöm, hogy felvilágosítottál, így már nem is várom a kukorékolást ebben a sötét hajnalokon, felhúzom a vekkert!
    Sütike, a tenyészállatok valóban sokkoltak engem is, de nekem összejött.
    Tihamér, és Te mit csinálsz? Pörögsz, robogsz, szaladsz? - hajnalba felkelsz, mire én hétvégén felkelek, Te már a boltot is megjártad. Nincs időd, eddig sem nagyon volt, de ugye a nyugdíjasnak még annyi sincs. Gizivel kéne valamit csinálni, hogy ne rendetlenkedjen! Nehogy ő dirigáljon már egy Fő Gonosznak!!
    Kopi, röviden, tömören, de minden benne volt.
    Most megyek a konyhába.

5. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Hopp,épp kijöttem a konyhából.. :) Csináltam egy kis almakompótot, s nem is a kompót miatt, hanem a levét nagyon szeretem,fűszeresre ízesített langyos víz. :) Jujj, megint benéztem a tenyészállatokat, még maradt is, no gyorsan mentek a piacra, szeretnék keresni is valamennyit ezen az eventen,ha már.. Nagyon idegesít már, vagy valamiféle kórság ragadt rám. már csak olyan 4000 csicsóka hiányzik. No nem gizdulok tovább, szép álmokat, megyek megnézem A szív hídjai-t.

6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Vagyok, vagyogatok. Gizi most kissé szemlesütve, némi bűntudattal nézett rám. Remélem ezen túl rendesen viselkedik. :)
    Én kérem nem korán kelek, mert egyrészt kialudtam magam hajnali 3-ra mindenképp, lévén este korán szoktam vízszintbe helyezni magamat az ágyon, másrészt viszont valakinek a kokasokat is fel kell ébresztenie. Kakasok, hm....
    A farmer le akarja cserélni a megöregedett kakast egy fiatalra. Bemegy a városba és egy új fickós kakassal tér vissza. A fiatal kakas körbejárja a baromfiudvart, majd lekezelően odaszól az öreg kakasnak.
    - Na öregúr! Ezentúl csak pihizzen a szemétdombon, a tyúkocskákat majd én lerendezem.
    - Fiam! - szól az öreg kakas. Van itt 30 tyúk. Abból csak hármat hagyjál meg nekem, a többi legyen a tied.
    - Szó sem lehet róla! Mind az enyém!
    - Akkor viszont döntsük el versennyel, melyikünk a jobb! Én elkezdek futni, te meg megpróbálsz utolérni. Ha utolérsz, nem bánom, legyen tiéd az össze tyúk.
    - No öreg, indulhatsz is!
    Azzal kezdetét veszi a versenyfutás. A fiatal kakas már majdnem utoléri az öreget, mikor egy hatalmas durranás hallattszik és a fiatal kakas holtan röpül odébb, teli söréttel.
    - A fene egye meg! Nincs szerencsém ezekkel a fiatal kakasokkal. A héten ez már a harmadik, amely nem a tyúkokat, henem az öreg kakast hajkurássza.

Utoljára szerkesztett: 25.11.14
    .sutimami., patakvera, Tündi1001 és 4 más kedveli ezt.
  7. sutimami57

Jó ez a kakasos történet, már többször olvastam, de mindig meg nevettet..:) :)Szép estét!

8. Csacskamacska

Már tudom a Diszkórózsa mit tud! próbáljátok ti is kipörgetni, mert 500 bahamaTp-t ad!:)
    Már lassan öreg tyúk vagyok, későn fekszem, mert elpiszmogom az időt és reggel meg a farm nem függőségem miatt korán kelek. Délután viszont, ha jön a hullám, eldőlök és szunyókálok kicsikét.
    Megyek a kis farmomra szerencsét próbálni!

9. Koppi

Ildikó !
    Nem 4, csak 3 farmom van...:)

Csacskacica !
    Velem a párom állandóan veszekszik, hogy este sokáig vagyok fönt, reggel ,eg korán kelek a farmok miatt....:)

10. Koppi2

Koppi2 Haladó

Sziasztok !

Itt vagyok, én a kis árva vagyontalan, de nem megtört !
    Nem hagyom, hogy veszendőbe menjen 4 év munkája. Úgyis másfél évvel a nyugdíj előtt állok (remélem megjön) és felhozom újra és jól működővé teszem eme kis lemaradt Farmot !

11. sutimami57

Koppi, nagyon szép a kis képed, és biztosan, fel is fog fejlődni a kis árva..nagyon jó gazda vagy, és kitartó!

Olyan jó látni, hogy szereted a farmokat..:) :) Én is szeretem őket, de sokat számít a Ti példátok!!

12. Koppi

Köszönöm Sütike !
    Az egy napnyugta, amit a házunkból fotóztam...:)
    De Ildikó kért tőlem téli képet a múltkor, abból hozok mindjárt néhányat remélem nem untatlak vele...

1., Hóvonulat a szeméttároló ketrec mellett:[​IMG]

2., Utcakép reggel...:[​IMG]

3., Hófúvás:[​IMG]

4., Hófúvás: [​IMG]

5., Napsütésben : [​IMG]

.sutimami., patakvera, Tündi1001 és 2 más kedveli ezt.
  13. aranymálinkó

aranymálinkó Törekvő

Szép estét innen is..

Sütike, Hölgyike vagyok másik alteregómról. Ezt még nem ismered,ritkán használom..

Koppi gyönyörű havas képek,némi nosztalgia kapott el,igaz reggel már nézelődtem a Kékesen készített pillanatfelvételek között is.
    De egyiken se látom ám,hogy lapátolsz szorgalmasan..;) remélem idén lesz részünk benne.:)

Csacska után szabadon pörgettem, partyba kaptam: tojástojó tyúkólat, angóra simogatót, birkanyíró állomást,minimalacot,fekete gödölyét,őrméh-t,sült pulykát,8 szupitápot,20szupitrutyit,mire!, forgatta egy boldog liliomot,még nem tudom mit ad.
    Már annyiszor,de annyiszor megfogadtam,hogy nem csábulok el...és mégis:wuerg:
    Szép éjszakát!

14. sutimami57

Jók a képek! Az albumokban is sokat láttam, de ezek kicsit hidegek! Biztosan megint lesz mit lapátolni! :)
    Nekem is egy boldog liliom lett, meg is nézem, mit ad..gondolom, valamennyit tp-t!

Jó éjszakát, szép álmokat Mindenkinek! :)

.sutimami. és Tündi1001 kedveli ezt.
  15. Koppi

Gondolod Ildikó, hogy úgy lapátolom a havat, hogy közben lefotózom magam?
    Tessék itt a kép ami a szeméttárolóban készült. (miután lefotóztam a havat, "kigórtam" onnan...) :)

Sütike!

Most az év ezen szakasza következik...:)
    Klassz a bannered és a profilképed is..:) Gratula a készítőnek..:)

.sutimami., Tündi1001 és sutimami57 kedveli ezt.
  16. sutimami57

Köszönöm szépen! A banner Ema munkája, és nagyon szeretem, az avatárt magam készítettem..:):)

.sutimami., Tündi1001 és Csacskamacska kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Amíg ti havaztatok, én elmentem a kis farmokra partyt pörgetni. egy farmon nem sikerült Diszkórózsát, a többin igen, sőt, a Csacskán már 2 db van. Lett egy liliomom is, az 360 sima TP-t ad. A diszkórózsára hajtok, mert az bahamás tp-t ad. Erős voltam és megálltam, hagytam még elpörgetni valót, ki tudja, lehet majd tesznek valami újat bele és jó lesz majd akkor elpörgetni a maradékot.
    Kopi, kitartás a farm felfejlesztéséhez, menni fog!
    Nagyon kreatív pasi vagy Te, így meg tudod oldani azt is, hogy magadat fotózod, miközben lapátolsz.;) Én majd ilyen fotót szeretnék látni!
    Elköszönök, jó éjt és vidám ébredést!:)

18. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Jaj nekem már holnap van,matematika félretéve míg a végén matematikus leszek.
    Igaz hogy nyolc körül értünk haza az unokáktól egész eddig elvoltam itt,nem vagyok farmőrült,...talán?!?!:D
    Hét közepére már ígértek havat,azt mondták lehet lapátolni.
    Mindenféle virág volt a keréken semmi nem jött, majd én megyek a virághoz!

.sutimami. kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Én még nem találkoztam farmőrülttel. Ki lehet vajon az ismerőseim közül? Ha rájövök, akkor majd sikítok egyet.
    Normál időben keltem fel, mint mindig, aztán ideballagtam, ha már nem tudok aludni.
    Koppi! Remélem ezeket a fehérben úszó képeket remélem nem a héten vetted fel nálatok! Hallottam, olvastam, hogy megjelent az első idei hó. Csak nem ez az! :)
    Megyek vissza, mert hosszú érésű búzám van vetve és aratni kell. Tízpercenként. Most rohanok kombájnozni. Majd akkor fogok pihenni, ha lesz rá időm. Mert mostanság ugye.... :p
    Elmentem közben pörgetni egy party-t. Hát virág nem lett, de lett helyette egy birka. Bamba birka. Rám hasonlít.
    Ééérdekes, de senki sem sincs sehol. Jelen csak egy árva aludni nem tudó szomorkodik. (Én.) Egy picit vissza tudtam szundítani, de negyed óra után felébresztett a görcs a lábikrámban. A görcs álljon a görcsbe, de ne belém!

Utoljára szerkesztett: 26.11.14
    .sutimami., Tündi1001 és patakvera kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Jó reggelt!
    A kis farmokat már végigjártam, csak az állatok kértek enni, inni.
    Nem emlékszem rá, hogy matattam volna valamiben, a cipőm talpa is tiszta, de nekem összejöttek a Diszkórózsák. Sajnálom Tihamér, hogy most nem jött össze, hogy aki korán kell, Diszkórózsát lel!
    Lajos, megnézném a virágos arcát, mikor kérnél 2-3 szál Diszkórózsát, amely bahama TP-t ad...Lehet kicsit elgondolkodna, hogy vajon bevetted a gyógyszeredet?
    Hosszú napom lesz, délután vissza kell menni okosodni. Nem szeretem az ilyen napokat!
    Legyetek jók, vagy rosszak, lényeg, legyen jó napotok!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.