Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Kedves vagy. Köszönöm is...nem tudtam.
    Ha már itt tartunk: amikor a nyeremények voltak volt egy sárga és üres kocka ott a baloldalon és mellette egy szám. Az mit takar?
    Köszönöm ha válaszolsz...:)

hagymácska44 kedveli ezt.
  2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Erre ez a magyarázat:

A sávos előrehaladásban, a "bővített" szalag vonalán ennyi pontot kaptunk az adott torták elkészítése után.
    Ezt a haladási vonalunkhoz kellett számítani... a gép jelezte és hozzáadta a sávos mutatóhoz. Így juthattunk el a feladatok végéig ... az eventes teljesítésben.

3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Itt is jó idő volt egész nap.....voltam is kint...tettem egy kis sétát!
    Holnap valamikor délután érek haza....utána megint sütés következik a kicsi farmokon!
    Szépen haladok azokon is....ugy számolom, keddre mindegyiken teljesen kész lesz!...szeretném!
    Voltak olyan farmok....ahová....ma vettem sok-sok fát.....ki is tettem....
    Délután nem tudtam sütni...csinált mindent csak azt nem amit kellett....aztán elkezdtem olvasni....a hiba topikot.
    Ott is olvastam hasonló kellemetlenségekről....és az egyik gazda javasolta...hogy cseréljen egeret....mert az biza
    az egérnek a hibája....ezt csináltam én is....azóta zsinórban sültek a torták!

hagymácska44 és Tündi100149 kedveli ezt.
  4. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Tündi, köszi, de kint van minden kütyüm, üres a menű, a kergémen 100 ünneplő szurkoló van kitéve, nincsenek kütyüjeim.
    Ma 10 utalvánnyal kevesebb jött, mint tegnap. Elsütöttem az utalványokat, mindenből egy keveset kaptam, banán nem jött.
    Zsozsó, a fák nálam nem adnak semmit, de nem veszem be őket, mert titkosak és sok helyre kellenek.
    A kicsi után szaladgáltam egész nap az udvaron, mindent összeszedett, a kutya játékát, az meg azt hitte játszani akar és fellökte.
    Holnap remélem reggel süt a nap, mert piacjárat lesz.
    Aludjatok jól, jó éjt!

zsozso577, mebajah és Csacskamacska kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Csak épp elköszöni kukkantottam be, jó éjt!

zsozso577, mebajah és hagymácska44 kedveli ezt.
  6. mebajah

mebajah Fórum császára

Hosszú nap volt, kicsit farmhanyagolós.
    Olvasni holnap fogok a mai napotokról.
    Szép álmokat, pihentető alvást kívánok!

7. Koppi

A titok ólakról. Ami ingyen van jó...a legerősebb ól a Bahán a flamingó, a farmon a kacsacsőrű emlős és a jégmadár lett.
    Legalább 8x4 farmon tapasztaltak alapján mondom. Vizilú nem lett sehol. :(

hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  8. mebajah

mebajah Fórum császára

Áldott vasárnapot!
    Aludtam kb 2x2 órácskát, olyan vagyok, mint 1 bürkös liba. Így most reggeli köszöntő lett a hajnaliból.
    Jó a titokól, lett is vidrám és kacsacsőrűm. A bahán nem is tudom. Megnéztem, ki sem tettem.
    Szép unoka, szép torta:sokáig élvezzétek kincseteket!
    Látom, Többünknek volt VV-s programunk, lassan átveszi a virtuális helyét, és ez így van jól.

Rohangálnak kint a mínuszok, követelve a nagyobb meleget idebenn.
    3 ter.fa+ 2kettő páva+ a felhős rásegítők a felszállókra: 11 röpi. A fákból kevesem van, páva úgyis kell, így még maradnak a területek.Már az 1 csillag, a zokni a fő jutalom, de ellövöm, mert van.Jó az is.

9. zsozso577

Szép reggelt kivánok!

Indulás előtt benéztem egy kicsit.....jelenlétit aláirtam!

a kicsi farmokon este lesz a véghajjjjrrrráááám! Kiváncsi vagyok.....marad-e holnapra!
    Biztosan....mert tegnap nagyon gyéren jött az az utalvány!

Itt süt a nap....bár hatalmas szél is társult hozzá!....nohhhh de se baj....tiszta lesz a levegő!!!!!

Legyen szép napotok!

10. Koppi

Szia !
    Szép Napot Neked !
    Hagyd már a fenébe azt a fejfájást és inkább D vitaminozzál...:)
    Veled ellentétben nekem fából van sok. Valahogy így alakult...:)
    Még sütögetek délután, de inkább estére. Annyi utalványom van, hogy csak bele, bele kapok, mert ellőni nem tudom...(a fáknak köszönhetően...)

11. Csacskamacska

Napsütéses szép napot mindenkinek!
    Ugye, a kedvünk is jobb, hogy napsütés van! Hozzátok hasonlóan, van még mit sütögetnem, talán délután, vagy holnap fogok hozzá a tortázásnak.
    Konyhai munkából kevés maradt hátra, D vitamin gyűjtögetés a mai cél.
    Vidám napot mindenkinek!:)

zsozso577, hagymácska44 és Tündi1001 kedveli ezt.
  12. mebajah

mebajah Fórum császára

Bocs, többet nem írom!
    El is köszönök. jó játékot kívánok!

Utoljára szerkesztett: 26.2.17
  13. hagymácska44

Sziasztok!

Ma nagyon sok dolog volt.
    A reggeli piacjárat után egy nagyon-nagyot sétáltunk, jó idő volt.
    Utána pakolásztam egy kicsit az udvaron, majd idebent.
    Holnap elmegyek 2 napra a Börzsönybe, rönk szállodába.
    A farmot rábíztam a lányomra, nagyon nem szereti, azon sem csodálkoznék ha semmit sem csinálna rajta.
    Most sütök egypár tortát és utána szunya.
    Mindenkinek jó éjt!

14. zsozso577

Sziasztok

Miután hazaértem....itthon nem sok mindent csináltam....a tortasütéssel voltam elfoglalva!
    Kicsi farmokon is szépen haladok.....
    Hagymácska érezd jól magad a Börzsönyben...jóóó időt kivánok hozzá!

15. Koppi

Isten ments, hogy ilyet csinálj ! Nem bántásképpen írtam a kobakfájást..(Tudom, hogy mennyire meg tudja keseríteni az ember életét)
    De ha sétálsz kint a levegőn, másként esik eme baj, mert több, más benyomás is érheti az embert....
    Aztán, fél gyógyulás, ha kiírja magából a delikvens a baját....(Igaz, ettől, még a kókusz fáj, de másként esik....););)

16. Csacskamacska

Gyógyír a napsütés mindenre, betegségre, hangulatra. Holnap is arra ébredünk remélhetőleg! Sokat voltam én is ma kinn, benn, meg tortáztam egy keveset, holnap folytatom.
    Jó éjt!

17. Koppi

Sziasztok !

A reggel kávéval, jelenlétivel és -1 fokkal indít. (A napocska az előbb kelt föl. Megelőztem.)
    Hétfő van... holnapután, már március lesz, hogy rohan az idő.....

Reggel jól pofára estem. Gondoltam, kiváltom a fűvészkertet, mert volt "felesleges" csillagom....
    és beleteszek néhány turbófát. Nem lehet.:( (Miért nem vajh?)
    Pedig itt sok helyet, de legalább 3-at szabadított volna föl. Így jártam Eggyel több izé porosodik a menüben.
    Elegem van a tortából. Mindenütt bezsebeltem a FA-kat a nagy farmokon pluszban is. A végén már 10000 Csp-t és 3 szupertrágyát adott....:)

Utoljára szerkesztett: 27.2.17
  18. hagymácska44

Jó reggelt gazdák!

A nap még nem süt, de bizakodó vagyok.
    Az este elsütöttem az utalványokat, jókat kaptam.
    Jók legyetek míg nem vagyok!
    Mindenkinek szép napokat!

olivabogyo70, zsozso577 és Tündi100149 kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

napsütéses vidám napot kívánok mindenkinek!:)
    Szeretem, ha úgy ébredek, hogy látom a napsugarakat!
    Hagymácska, értettük, jók leszünk!:) Te meg bizonyára remekül fogod ma érezni!
    Zsozsó, nálam a tortasütés mára maradt, tegnap összeszámoltam, 180 körüli vár a sütésre, plusz a mai termés. Szerintem izzadni fogok a sütő mellett. Két napja nem nagyon sütögettem, így összegyúlt szépen.
    Kopi, gondolom, csak sima fákat lehet berakni, a turbó, az nagy helyet foglal, nem fér bele..
    Főzni nem kell, délután megyek dolgozni. A kertbe is rendezgetek ebben a szép időben. Szépek a hóvirágok, a hunyor.

zsozso577 és Tündi100149 kedveli ezt.
  20. Koppi

A fa az fa, miért nem esik egy kalap alá?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.