Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jöttem aláirni a jelenlétit.
    Most értem haza a bevásárlásból.....egy kicsi pihi...aztán megyek a napi sétát letudni!
    A nap jelenleg nem süt....de igy is jó levegő van....élvezet kint lenni.
    Amikor visszaértem....megsütöm...azt a 2 db tortát....ami hiányzik az egyik kicsin....
    igy az összes farmon kész van az event....aztán ha lesz kedvem....itt a nagyon is sütkérezek még!
    Sok teendőm jelenleg nincs a farmon....tárnicsot szaporitanám....de a kedves nagyon hosszu érésü!!!!

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Hosszú érésű, de jó Tp-t, csp-t ad! :)
    Készülődöm, gyalog megyek, kb.20 perc séta oda, vissza lehet kerülővel jövök, hogy tovább legyek kinn. Délelőtt tortáztam egy keveset, a zöme késő délutánra, estére marad.
    Pá, majd jövök!

Tündi100149 és zsozso577 kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jó hosszú az érés 100 és kitudja hány szint magasan, de mire addig elvergődsz, na az nem semmi !
    Nekem laza 77 milla a 99.-ig....
    De ettől a " Ragadj kapát, kaszát, hamar összejön" -től a hátamon feláll a szőr !

4. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!

Annyira belejöttünk már a sütésbe hogy nem is használunk bónuszt az megmarad,..most már megy utalvánnyal is a hármas torta.
    Még rövidebben írjuk a kezdőbetűket mint eddig,...a bónuszt meg majd beváltják.

Koppi, a 99-ig még 10 milla kell 2 farmon a harmadikon még 58. Ragadj kaszát-kapát, az is idegesítő hát még amikor kidob a játékból és azt írja hogy "kijelentkeztél" én meg mondom hogy az *****!!!!
    Hogy Te miket nem írsz,..milyen FA-t zsebeltél be pluszba!!!! Véletlenül nem AB volt az a FA????

Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
  5. Koppi

A végén kaptál 30 FA-t, nézd meg....:)
    Az AB, menetközben volt. Aztán az előző event alkalmával 50 FA-t is lehetett bezsebelni....:)
    Ráérek elérni a 100-as szintet. Kevés időm van amúgyis és a párom is ellensége a farmnak.

MÁS: az előző cserenap alkalmával kitől kaptam menyétet ?
    Sajnos nem jut eszembe, mert 2 óllal rendelkezem itt, e farmon....
    Ha nem kaptam senkitől, akkor valahonnan beesett ide még 1....:)

Megint más: hanyadik szintet taposod a Bahamán?

Utoljára szerkesztett: 27.2.17
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Ez az a tortás event adott menyétodút. :)

Tündi100 kedveli ezt.
  7. Koppi

Tudom, de a pajtában kettő volt most. Előzőleg kaphattam valakitől....De nem tudom kitől?
    E mostani event 1 menyétet adott, ha jól emlékszem....

8. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Igen a végén kaptam 30-at de nekem az lenne a + hogyha még utána is dobott volna!
    Arany banánt azt még mindig dob néha.

zsozso577 és Csacskamacska kedveli ezt.
  9. Koppi

Nekem nem dobott egyet sem.
    Kaptam csillagot, Tp.-t Csp.-t slussz.
    Hanyadik szintet taposod a Bahán? :)

kovacstne kedveli ezt.
  10. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

315 a baha!

Naplemente!![​IMG]
    Sok szupertáp is jött és zokni.1-1 banán többször is.

Utoljára szerkesztett: 27.2.17
    zsozso577 kedveli ezt.
  11. Koppi

Tényleg, a zokniról megfeledkeztem, az is volt....
    Jól elszaladtál a Bahán. Én csak a 295-ön vagyok. Mondjuk nem zavar.
    Tihamér merre kószál? Tudsz valamit ?

12. Csacskamacska

Tihamér a bányában dolgozik. A többi (Törp) Gazda jelentkeztek ma és aláírták a jelenlétit.
    Délután munka, hazajövet után itthoni munka egy kevés, majd 2 telefon, jó hosszú, pedig már nagyon tortázhatnékom volt, mert igen sokat kell sütnöm. Belehúztam ugyan, de még vagy 100 db mindig van. Álmodni is tortákkal fogok az már biztos! A jutalmak jók, a kis farmokon is már a + tortákat sütöm. Jön itt minden, néha AB is, meg csillag, meg a többi vegyes. Tetszik ez nekem!:)

zsozso577 és Tündi100149 kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Akkor passz, és bocsi,hogy belekotyogtam.

Tündi100149 kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Mára elég a sütögetésből, marad holnapra is. Délelőtt gyorsan megsütöm, amit most nem tudok már.
    Jó éjt, tortahabos szép álmokat!:)

15. zsozso577

Sziasztok!

Most végeztem a tortákkal.....azt hiszem nem vagyok normális!:pxD
    Reggel...csak itt a nagyon fogok még sütni....de még azt meglátom....lehet maradni fog!

Jóóó éjszakát kivánok!

Tündi100149 és Csacskamacska kedveli ezt.
  16. Koppi

Sziasztok !

Tavasz van ? Kiüresedett a topic. Sehol senki?
    Létezhetetlen, hogy a jelenlétit ma én írom alá először....
    Itt süt a nap és kellemes 12 fok van. (Az idén először ebben az órában)

17. Csacskamacska

Szép napot mindenkinek!
    Ragyogó napsütés, melegedő idő! Remek! Mosógép ágyneműhuzatot mos és utána plédet. Ki kell használni a napsütést. Az este már én sem bírtam a sütögetést, így most folytatom, mert lejár az idő.
    kertben, teraszon rendezgetek, séta a pékhez. Ezek a mai tervek, majd meglátom, hogy mi lesz még.
    Legyen jó napotok!:)

18. Koppi

Ma, külső körletet akartam rendezni, de olyan szél fúj, hogy inkább letettem róla.
    Így, túl az ebéden (kínai, csípős csirke és üvegtészta bambuszrüggyel) a lakásban óhajtok rendezkedni. Erre mindig ráfér...:(
    Ráérősen, nyugdíjas módon...:)

19. zsozso577

Sziasztok!

Jöttem a jelenlétit aláirni.
    Valahogy nagyon kevesen vagyunk....sokan hiányoznak! Vajon merre kószálnak?
    Hagymácskáról tudom, hogy nyaral....reméljük, hogy oda még nem ért a viharos szél!
    Itt a csüsökben....eddig enyhe levegő volt...most kezd erősen borulni!!!!....a szél is enyhült....
    de itt sokszor fuj erősen....az már megszokott!
    A kimosott ruhákat kitettem a teraszra....ha esik az eső.....juszt sem fogom behozni!

A holnap kezdődő event....szerintem lazán teljesithető....csak a felröpiket kell kapkodni a bahán!
    Kisebb farmokon nem hiszem, hogy belekezdek.....azokon nagyon kevés állat van!
    Igy rendezkedni fogok! Tul sok farmos állat van kint....azokból szedek le!!!!

Tündi100149 és Csacskamacska kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Jó volt ez a tortázás, de az is jó, hogy vége, mert tele már a hócipőm a sütögetéssel. Bánom, hogy nem írtam, hogy hány db-t sütöttem, de az biztos, hogy több százat. A kis farmokon is csináltam, azokon meg sok állat van kinn, így volt mit sütögetni.
    Kimosott ruhát szedhetem be, vasalhatom, mert a szél megszárította. Zsozsó, itt süt, néhol egy kis felhő, de ebből eső nem lesz szerencsére.
    Megyek a boltba, de teszek a zsebembe egy téglát..

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.