Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

8 fok és irgalmatlan /hideg/széllel érkezett a mai nap.
    A hőfok, majd' csak jó lenne....
    Már zöldségest is megjártam..
    A mesterekről. Miután szinte napi kapcsolatban állok velük, ilyen olyan ügyekben eddigre beállt "csapattal" csináltatunk bármi. A lényeg a számlaképesség. Sajnos sokan elmentek az országból....is boldogulni..Mondjuk 1989 ben nem ilyen lovat akartam...:(:(

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek!
    Mebajah, nagyon jó ötlet! :)
    Zsozsó, én is sok mindent megcsinálok, gyakorlatias vagyok, de nagyobb munkához nem fogok, meg amihez nem értek, ahhoz sem.
    Kopi, itt is akkora a szél, hogy majd elfúj, meg is gondolom, hogy mikor és mennyi időre menjek ki.
    Farmomon csendes termelés, konyhában hangos csörömpölés.:)

hagymácska44, zsozso577, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Leltároztam a Bahamán és találtam egy szantálfát...Melyik titokból lett ? Nem tudom.
    Viszont örülök neki. :)----
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------Juszt sem beszélgetek magammal.

Utoljára szerkesztett: 11.3.17
    hagymácska44, Fatther és mebajah kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Ezt a tolongást! Mindenki elment sétálni?
    Délelőtt jelentkezett a szaki, aki tegnap nem jött. Szegedre az anyukájához kellett lemenni, mert infarktust kapott az anyukája.
    Megszemlélte a dolgokat és közölte, hogy ezt a gázkazánt nem lehet áthelyezni, újat, komdenzációs kell venni. No, e jelenlegi kazánt 7-8 éve vettem, jó minőségű és jól működik. A szabály az szabály! Csak a gázhoz kapcsolódó munkák lenne kb. fél milla. Nem örültem a hírnek! Más megoldást kell keresnem, vagy marad minden úgy, ahogy van. Esetleg ma este, ha a lottón nyerek, akkor se bú, se kár!

5. Koppi

Bocsi, de véletlenül nem kondenzációsat akartál írni? (Ugyanis a kettő nem ugyanaz...) .:)
    Az új szabályozások szerint csak ilyen kazánt lehet beszerelni.
    (A lottó 5-ös a mienk, majd adok kölcsön...:):D:D)

Fatther és mebajah kedveli ezt.
  6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Hogy mi? ... Miii??? Hallatlan! Egészen elképesztő dolog. Koppi a MI (feleségem őnagysága, a két fiunk és szerény személyem) mai ötös lottóját akarja elosztani, kölcsönadni? A nagy könyvbe is be van vésve, hogy csak mi nyerhetünk ma. Ha mégsem, az csalás, aljas összeesküvés ellenem! Kimeríti a hazaárulás tényét, kérem szépen. Sőt! Még a holnapi hatos lottó 900 millájára is igényt tartok. De csak azért, mert én olyan visszafogott vagyok, nem egoista, nem önző. Egy hete az ötös lottón kettes, a hatoson meg hármasom volt. Most a kettő összeadódik és az ötösön kell lennie egy ötösnek.:p
    Azt hiszem este nyolc előtt fel fogok ébredni az álmodozásból és szomorúan fogom konstatálni, hogy már megint bilibe lógott a kezem. :D
    Nem voltam sétálni. Szép idő van, ha a napot nézem. Még az a 10 fok is elmegy, ami van, volt. Csak az a bolond szél ne lenne. Kint voltam a Lidiben, vettem ezt meg azt. Kifelé menet vissza köllött kapcsolni a drótszamár fokozatán. Hazafelé már a szokott tempóban jöhettem, hozott a szél.

Fatther, mebajah és hagymácska44 kedveli ezt.
  7. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

A baba szóra, mire asszociáltok?- én, finom, puha, jó illatú, rendezett és még sorolhatnám a finom jelzőket. Délelőtt a bababörzén voltunk, a lányom bement előre, én a picivel még elugrottunk az automatához egy kis pízre. Utána mentünk be, de ahogy bementünk avval a lendülettel jöttünk is ki, közben a lányom észrevett és jött utánunk, megvette a könyveket amiért mentünk. A piacon is ugyanaz a kép fogad, az asztalokon 2 méter magasságban a ruhák tömkelege, össze-vissza. Elvártam volna a színvonalat ami egy ilyen vásárral jár. Voltam már itt nemegyszer különböző vásárokon és a rendezettséget tapasztaltam, ez a mai, meghökkentett. A kicsi ,a bátyja könyveit örökölte, amit félév alatt kiolvasott annyira, hogy a kukában landolt. A babakönyvek is nagyon drágák.
    Most jött haza a nagy az apjával, teljesítette a "T" fokozatot, vagyis a tanulót.
    Nálunk egész nap gyönyörű idő volt, a kertben még nem lehet dolgozni, sáros.
    Azért egy 4-es találatot hagyjatok nekem is.

Fatther, zsozso577, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  8. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét!

"Kell az álmodozás",...ötös a lottón,azt mindenki elfogadna! Jelentkezzen aki nem!

Körbe jártam a gazdakörit,...58 futó feladat van,..és az elvégzett 124,..hűűű megértem megszámolni!

Megforgattam 1 kicsit a CSP-t ne hogy bedohosodjon,..még raktam rá 1 keveset!

Jó éjszakát!

9. Csacskamacska

Reggel várom a beszámolókat, kinek hány számot sikerült eltalálni a Lottón. Most ugyan megnézhetném, de várok reggelig.

Jó éjt, szép álmokat!:)

Megnéztem. Van egy találatom. Tietek az ötös!

10. Koppi

Elfelejtettem mondani, hogy én nem lottózom.....:)

11. mebajah

mebajah Fórum császára

Szép vasárnapot!
    Koppi, mi nyertünk: megmaradt a lottó ára.
    Aki megnyerted, kérünk belőle egy kis /császár/morzsát!

12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nekem sajnos nem lett egyetlen egy millióm se. Se semmi se. Ellopták a nyereményemet. Így jártam, nem vigyáztam eléggé. Nem tudom mi volt fél órája, de nem tudtam idejönni. Egy másik topikba tudtam írni, de aztán csak a kilépés maradt. Visszaléptem, ám a Gateway 504 című élvezetes látvány fogadott. Most meg sikerült bejutnom. Vagy a Gizim rendetlenkedik vagy nem tudom mi lenne a baj, mert ugye a rendszer az mindig tökéletes. Csak én nem.
    Jó reggelt mindenkinek! (Jóóó? Hát épp hogy nincs mínusz. )

13. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt Mindenkinek!

Remélem ma jobb idő lesz, mint az elmult napokban! Olyan szél fujt , hogy alig lehetett közlekedni és
    mellé hideg is volt.
    Olvasom. hogy volt ötös a lottón....én nem lottózok! Ezekhez nincs szerencsém!....
    bár a szerencse forgandó.....és ki mit ért rajta.!!!!

14. Koppi

Sziasztok !

Itt 7 fok és hülye szél fúj. Brrr....
    Mostanában annyira sűrítettem az itt létet,hogy a farmokra nem is látogattam be. Eredmény:2 farmot is fölvert a GAZ. Fáradságos munkával leszedtem (volt még 1 órás kupon) és szuperbe raktam a vetni valót...
    Lassan ezt is megérem, hogy beszélgetni járok ide. Hála az ilyetén való eventeknek.

15. hagymácska44

Szép napot!

Süt a nap, hűvi van.
    Kimegyek egy kicsit tyúkhúrozok, már van és nem szeressem.
    Ma nem kell főzni, a maradékot esszük.
    Hosszút ültettem, csak este kell aratni.
    A lottót csak hétfő reggel nézem meg.
    Szép napot!

16. Csacskamacska

Napsütéses szép napot Mindenkinek!
    Igaz nem nyertem, de ettől még jól aludtam. Most kezd sütni a nap, de még melegedni kell(ene) az időnek. A ruhaszárítót kitettem és az ágyneműt átszellőztetem rajta. A szomszédasszonyom a sövényre szokta tenni, amit nem értek, hogy miért? Bogarak és egyéb nem kívánatos dolgok lehetnek a sövényen, én arra nem raknám soha. tyúkhúr nálam is van, ha nem fog fújni a szél, majd akkor huzigálom kifele.
    Ebédem félig kész, mindjárt befejezem. Szalalkális lapokat sütöttem és csokis pudingos krémmel van megtöltve. Könnyű és finom!

hagymácska44, Fatther, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  17. Koppi

Nálunk a mai ebéd kacsa leves volt grízgaluskával zöldségekkel és némi főtt szárnnyal, + belsőségekkel..
    Utána rizses sültkacsa mell volt. Egyszerűen remek ! :)
    Kinyitottam a ablakot a tészta ügyletben, ugyanis pont Debrecen felé néz úgyis...:):)

Utoljára szerkesztett: 12.3.17
    hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Egészségetekre Kopi! :) A tészta igen kapós volt, de azért küldök, igaz nem azt, de szerintem ez is jó lesz! :)

19. Koppi

Az előző jobban tetszett volna. Becsuktam az ablakot...

eperke577, hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  20. hagymácska44

Jól néz ki az a sütike is.
    Megküzdöttem a gazokkal, holnap egy kis igazítás még szükségeltetik.
    Séta is belefért a napba, jó idő volt.
    Közben a piacra kitett dolgaim is elkeltek.
    Sós volt az ebéd, mert iszom csak iszom, már kész tó van a pocimban.
    Most mutatták a számokat a hírekben, egy találatom volt.
    Jó éjt, aludjatok jól!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.