Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét!

Süti csatáztok? A kis válogatós,..becsukta az ablakot!

Rövideket termelünk,..már szédülök a három farm között.Ugrálok össze-vissza sokszor már azt sem tudom hol vagyok!

Nemsokára jönnek valamik a bahamára,pedig most megcéloztuk oda a Vadaskertet! Eddig még csak egyiken van.
    Senki nem lett Milliárdos?

2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

sziasztok!

Én is szeretem az édességet.....ezek a sütik is jól néznek ki....vettem is belőle!!!!!

Igen a pletyik szerint a bahára érkező uj cuccok kiirását holnapra várják!
    Az állat a coala lesz....talán 2 uj fa és pár gaz is jön! Persze az elmaradhatatlan gazdaköri is...gondolom én!!!!
    Személy szerint én nem várom.....már igy is sok van!!!!

Holnapra tervezem a titkosok kirakását.....már annyi van a pajtában....
    .egy-egy kiserdő-állatkert kerekedik belőlük.

Már elköszönök.....jóóó éjszakát kivánok Mindenkinek!

3. mebajah

mebajah Fórum császára

Szép napot kívánok!
    Nagyon kellemes hajnalra ébredtem. Kimentem friss levegőt is színi automatikusan sapkában, dzsekiben. Melegem lett.
    A tegnapi sütiktől megcsömöltem. Van olyan ablak, amit nem nyitottam ki, most tisztíthatom.
    Kíváncsi vagyok erre a bővítésre.

Elkiabáltam.Megindult a szél, hűs van. De lehet, csak a szokásos hajnali lehűlés.

Utoljára szerkesztett: 13.3.17
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia Mebajah, hogy vagytok Többiek?! :)

Hasonlóan csináltam én is, mint Te, mert a sapka is stimmel a kabát is, de közben ballagtam ide a szemeteshez, miután ma Kuka nap van..:) Fölnéztem az égre és egy nagy fehér labdát láttam ott a nyugati égbolton.. Tényleg nagyobb a szokásosnál.
    Amúgy kissé felhős az ég fölöttünk és 3 fok van
    A Bahamán sikeresen kiváltottam már mindkét plusz gyüjtőól lehetőségét. Sőt az állatos már teljesen tele van.
    Én először a növényeket váltom ki. a fák maradhatnak még a szentélyben. Ráadásul, lassan csak olyanok leledzenek ott amelyiknek más a termésének a neve.(Sosem jegyzem meg, mi, mihez tartozik alapon...:()
    Emez új dolgok súlyos AB-ba, illetőleg valódi pénzbe fognak kerülni szerintem.
    Majd meglátjuk.
    (Amúgy olyan a dolog, mint egy végtelen történet ott is...)Már régen kevés a két terület, hogy mindennek megfeleljünk.
    A Korall szigetről ismételten nem esett szó? Ki tájékozott ebben a kérdésben ?

Túl, a reggeli okoskodáson immár szép hetet kívánok Nektek !! :)

Fatther, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt gazdák!
    Koppi milyen friss voltál. Én felébredtem negyed kettőkor. A feleségem még kötött. Azon gondolkodtam, mit is csináljak, mert fél kilenckor már ágyban voltam (egyedül, se a feleségem, se más szépasszony) és biz kialudtam magam addig. A feleségem meg is kérdezte:
    - Na? Kialudtad magad?
    - Aha. Fel kéne kelni.
    - Én meg abbahagyom a kötést, kezd lecsukódni a szemem, hátha el tudok már aludni.
    Így is tett. Fél kettőkor már hallhatóan aludt. Én meg olvastam, feljöttem a számítógépes hálózatra. Körbekukkantottam a nagyvilág hírei között, majd átmentem a másik szobába tévézni. Semmi nekem való nem volt, ezért elő a könyv és olvasás fél négyig. Gondoltam elfekszek én is, hátha tudok még egyet sunyni. Naná, hogy sikerült. Fél hat volt, mire felébredtem. Tényleg kialudtam magam. :D
    Engem már a fejlesztések hidegen hagynak. Ha így lesz továbbra is kedvem robotolni eme farmokon, nem lesz szintlépés egy ideig. Ezen feljövök reggel, délután, aztán kész. A többin meg jó ha egyszer. Velem is előfordult mostanában többször, hogy hol itt, hol ott kimaradt egy vagy több terület és csak a GAZ termett. Lelohadt a lelkesedésem rendesen.

mebajah és hagymácska44 kedveli ezt.
  6. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

A szomszéd ház teteje deres és még sok minden.
    Kéne menni ide-oda, de azt hiszem visszafekszem egy kicsit még.
    A kukát itt is ki kell tenni, és elballagni a hulladék szigetig a flakonokkal.
    Majd ha süt a nap akkor kimegyek a dolgaimat intézni.
    Szép hetet!

7. mebajah

mebajah Fórum császára

Egyetértek. Megreggeliztem, és csábít az ágy. Lehet,ma kisvasárnapot tartok, úgyis lóg az eső lába.
    Boltba nem megyek, hétfőn zárva tart, a többi messze van.

Tündi100149, Csacskamacska és Fatther kedveli ezt.
  8. Koppi

Szia !

Nálunk a Város, most akarja felszámolni a hulladék szigeteket, mondván, már minden háztartásnak külön üveggyüjtő edényzete van (120 literes, kereken gördülő)...(A költségtakarékosság szellemében.)
    Ez mind szép DE a mi kies, kisvárosunkban több lakótelep van elég sok emberrel. Ott 1200 literes kukák vannak, ami a háztartási szemét (több) papír, (1), műanyag flakonok (1) elhelyezésére szolgálnak. Külön üveges nincs.
    Na hol fog emez a dolog feltünni? A sima, szemetes kukákban. Ügyes.....:(:(

Fatther és mebajah kedveli ezt.
  9. zsozso577

Széééép napot kivánok Mindenkinek!

Nálunk jelenleg vakitóan süt a nap! Nincs olyan hideg....olyan sétálni való időőő!!!!!

Nálam a kisfarmokon komfort van kint.....és még igy is képes egyik napról a másikra elgazosodni....
    Tudtommal itt 48 óra a várakozási idő....de szerintem valahol csalás történik......mert gazolni kell....
    már elég sokszor!

Tündi100149, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  10. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    24 órával a beérés után jön a gaztenger!

11. Koppi

Miután senki nem jelezte vissza, hogy néköm menyétet küldött volna, így feltételezem, hogy saját titokólból képződött egyszer régebben. :)

A nap süt deeeee, randa szél fúj. :(
    Most mennem köll.:(

12. zsozso577

Köszönöm szépen a válaszod....ezek szerint én nem tudtam jól, hogy komfortnál 48 óra után gazosodik el....
    az elején biztos, hogy igy volt.....de változhatott és nem figyeltem oda....

Tündi100149, Fatther és Csacskamacska kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek!
    Amint olvasom az időjárással bajok vannak mindenkinél. Nálam is, süt ugyan a nap, de fúj a szél, így hűvösnek hat. Ma még nem voltam sokat kinn, majd ebéd után megyek.
    Bahamán nem várom az újdonságokat és a barkácsválogatással sem fogok foglalkozni. Nem szállok harcba 5 Fa -ért tégláért, szögért és hasonló dolgokért. Ami van, azzal gazdálkodom.
    Titkosakat nekem is ki kellene már rakni, de vagy elfelejtem, vagy lusta vagyok.
    Főzni csak köretet kell, más van.
    Legyen jó és szép napotok!:)

14. onagger52

onagger52 Fórum császára

http://kepkezelo.com/images/cs7bvc8rdck99ovbv58a.jpg
    Szóval eszerint amire többletet ad az a növény a KOALA. Én eddig azt hittem, a koala egy medveszerű ausztrál erszényes, de rosszul tudtam. A KOALA egy növény. Akkor a répa vagy a búzavirág meg egy ragadozó hal? Hiába, ez a játék olyan messzire van a valóságos élettől, hogy azt az ember nem képes felfogni. :)
    Kedves Csacska! Én nem reklamálok az idő miatt és zsozsó is meg volt elégedve nagyjából, csak a hőmérséklet lehetne több. Nap süt, szél nincs, szóval ITT és MOST rendben van minden.
    Mai ebédre készítettem rakott cukkinit. Vettem még szombaton akciósan idei friss, zsenge cukkinit a Lidl-ben. 399 HUF volt, ami barátságos árnak nevezhető. A tepsi aljára tettem a töltelék zsiradékjából, majd arra rá a tegnap esti főtt kolompért, cukkinikarikákat és a tölteléket, ami darált röfihús volt, hagymás alapon megfehérítve, plusz a szokásos só, bors, és fűszerpaprika. Ismétlés következett és a végén a maradék cukkini rátéve, lezárva az egész tejföllel és sütőben kissé "pirosra" sütve. Már most jó nagyokat nyelek, milyen lesz az íze. (Jó, de azért már nem lenne rossz enni belőle. Hiába a fogyókúrázás, azért én szeretem a pocakomat megtölteni minden finomsággal. Szeretem a zöldségeket is, nem csak a húst.)
    Ez a koala növény, böki a csőrömet és szúrja a szememet. Nem tudok szabadulni tőle. Hát ... ide jutottunk.

15. Angyalszárny

zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Valószínű, hogy a korai időpont és a pontatlan olvasásom következtében általánosítottam az időjárással kapcsolatosan. Már itt is sokkal barátságosabb, napocska szépen érezteti hatását!
    Elolvasván a baha újdonságait, nem is mérgelődöm annyira, csak érdekelni fog. Rövid érésű növények,aránylag olcsó áron. A koala meg majd megtalálja a helyét, reményeim szerint az állatok között, hiszen javítják a hibát.

zsozso577, Fatther és mebajah kedveli ezt.
  17. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Komfortnál én is 48 órára emlékszem,..hogy érés után 48 óra elteltével gazosodik.

Tihamér! A Sötétlőszentjános is NÖVÉNY,..akkor miért ne lehetne a Koala is az!!!!!

UI:
    Hoztam a komfort leírást,...vagy van valahol módosítás????
    1. Tulajdonságai:
      • a növény négyszer hosszabb ideig fejlődik benne;
      • aratáskor háromszor annyi lesz a betakarított termés;
      • az alap tapasztalatpont dupláját adja minden aratáskor;
      • a gazosodás a beéréstől számított 48 óra múlva következik be;
      • 3 vetőmag szükséges az ültetéshez.
      • ára: ingyenes!

18. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

A horroroson van harapós orchidea, de ugye az azért HORROR talajon nő. Azt nem értem, hogy miért nem vették észre a fejlesztők? Nincs, aki magyarul is elolvassa mielőtt kiadnák? Amikor még dolgoztam, ilyen hiba esetén úgy tunikán billentettek volna, hogy csak na! Az hogy valaki a csücsök helyett csöcsök szót írja le, az csak egy billentyűt nyomott mellé. De ebben az esetben nem ez történt. Állat lett összekeverve növénnyel. Eszem ágában sem volt a hibák között morgolódni, gondolom megtették vagy megteszik mások. Csak a felületes munkavégzés bosszantott mindig. Nem csak a beosztottaimmal voltam igényes, de magammal szemben is. Tudom, ez az én magánjellegű problémám. :)
    Lajos! Felőlem még az is lehet, hogy elültetjük az anakonda tojásait a Bahamán, aztán majd lekaszáljuk a belőle kinőtt elefántokat, amivel a maracuját fogjuk az óljaikban etetni. Nekem nyolc! :wuerg:

Fatther kedveli ezt.
  19. mebajah

mebajah Fórum császára

Megnéztem, de én is ezt találtam. De kicsi farmon nekem volt már szívás. Ezután lettek csak fák.

20. Angyalszárny

Szia!
    Valóban igazad van a ismertetőben 48 óra szerepel. A témával kapcsolatos előző hozzászólásomat a tapasztalataim alapján írtam.
    Sorry nem akartam félre vezetni senkit!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.