Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó, hogy azt gondoltam, hogy 15-kor indul az event. 14.30 körül benéztem és mit látok? - no kapkodtam a kis kacsóim!
    A kis farmokon is csinálom, valami ajándék ott is összejön, jó lesz az. Előző horrorosnál nem ültettem mindenütt gazt, így van ahol 0 felröpivel indulok.

zsozso577, Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  2. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Már mi is jártunk így!
    Tündi mondja 14,03-kor, hova mész nem 15-kor kezdődik?
    Mondtam nem 14-kor,..ez event,..az eventek álltalában 14-kor kezdődnek.

zsozso577, Csacskamacska és Fatther kedveli ezt.
  3. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Üdv MINDENKINEK!!!
    Koppi,Te aztán jól kimalackodtad magad,ezt már nem tudom szó nélkül hagyni.Gyász ide-gyász oda úgy nevettem,hogy a könnyeim is potyogtak és köszönet,mert most nem a fájdalomtól.
    Köszönöm a 100-as szint eléréséért kapott jókívánságokat is, ugyan egy hónapi késéssel,amit nézzetek el nekem,de így egyedül házi bajnokság nélkül elég örömtelen a játék.Az eventek sem olyan egetrázóak mostanság.
    Azért játszom minden nap,olvaslak benneteket,veletek örülök,bosszankodom,néha- napján szitkozódom.Közben sikerült még egy szintet ugranom,ez a 25 milla az előzőkhöz képest már könnyű gyalog-galopp.
    További sikeres játékot,sok-sok paradicsomszószt,fejekre,pocikra vigyázni!!!

4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Örülök, hogy Neked sikerült egy kis vidámságot csinálni.
    Mások meg engem macerálnak....

Fatther, _Ilona49_ és zsozso577 kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Szia Ilona!
    Tudom, hogy mi nem tartozunk annyira közel Hozzád, DE a házibajnokság helyett, versenyezz velünk! :) Gyere gyakrabban, írd is le a gondolataid, akár jók, akár rosszabbak. Látod, mi is írunk itt mindenről! Tudom milyen egyedül lenni, nagy az űr, de akármilyen közhelynek is hallatszik, hidd el, az idő segít!
    Gratulálok a szintlépésedhez és valóban 100 felett az a kis 25 milla, már semmiség!

Lajos, tudom én, hogy az eventek 14 órakor kezdődnek, de a telihold meg mindig 15-kor szokott. No, hát elnéztem! Látod Tündi is a 15 órára emlékezett.
    Kopi, nem macerál senki, nagyon klassz kis írást hoztál! Szerintem mindenkinek tetszett! Egy kis csipkelődés meg még belefér, Te sem szoktad kihagyni. Jaj, majd elfelejtettem, nem tudod merre jár a gépész napközben?:)

Fatther, _Ilona49_ és zsozso577 kedveli ezt.
  6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

sziasztok!

Elkezdtem az eventet minden farmon.....de csak itt a nagyon szeretném a felhőt is megszerezni!
    Bár az a 750 felröpi....egy kicsit gáz.....deeee még csak most kezdődött az event.
    Kezdésnél....az 5 órás gaz.....ami volt ültetve...alig adott pár db-t!
    Most már az event-gaz....nagy része 1x1-ben van ültetve....kiváncsian várom az aratást.
    Lehet....az eventgaz ontani fogja a felröpit!???? Hmmm?????

Kopi....gondold csak továbbxDxD....már amikor irtam és elküldtem rájöttem.....valami hiányzik belőle!!!
    Deeee nem magyarázkodok......xD:p;)

7. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Hát felénk biztos nem jár a gépész mert az idén még nem volt!!
    Már sokszor azt várom, mikor jön a szövegbuborék hogy kiírja ne cs........, mert úgysem kapok!
    Már etetünk 7 Denevért, már van csemeténk de mi lesz belőle????

8. Csacskamacska

Mára elég volt. Keresgéltem a kis farmokon, hogy hol találok még munkásokat, itt-ott találtam is.
    Még nem etettem, majd holnap, vagy azután.

Jó éjt! :)

9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ha Csacska is elment aludni, nekem is illene letenni a buksimat a párnára. (Másodszor.)
    Jó éjt gazdák! Szép álmokat, semmi retteneteset!
    Jó reggelt!
    Ahogy hallom, mindenki alszik még. Amikor kialudtam magam, engem kidob az ágyam. Most is ezt tette. Túl vagyok az első kávén, jó volt. Azokat a titkos fákat, amiket reggel kaptam, még nem tudtam kitenni, majd ha a Bahán learattam.
    Ma délután megint fejtágító az egyetemen.

Utoljára szerkesztett: 16.3.17
    mebajah és hagymácska44 kedveli ezt.
  10. Gazgazda-2

Gazgazda-2 Utánpótlás-írogató

Néztem egy reklámfilmet. Kaptam 15 mozipontot. :D

11. Koppi

Sziasztok !

Rövid hét lesz...
    Nekem kissé zűrös, mert sok a tennivaló. (Ki hinné egy nyuggernél? :))
    Délelőtt adóhivatal látogatás
    A lánykám szombaton repül Hollandiába, innen Debrecenből.... Vasárnap disznóölés....
    Kellemes lesz. A hűtőt is le kell olvasztanom addig.

Most felhőtlen az ég, -1 fok van.
    Nekem is sikerült 1 filmet néznem....

12. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt gazdák!

Deres minden.
    Hála Mebajahnak és Tündinek a házaimban szaporodnak az állatkáim.
    Holnap én is elérem a természetgyógyiban a 4-es szintet, a koalákra +1 termelést adó löttyöt tudok majd készíteni. Annyit kerestem a receptjét, hogy mi kell bele, de nem találom, valaki mondja meg legyen szíves, a receptet holnap tudom csak kíváltani, azt tudom.
    Mozit én is tudtam egyet nézni.
    Koppi, nem nyugalmas heted lesz, az biztos, de megbirkózol vele.
    Még nem etetem a deniket, majd a hét végén.
    Zsozsó, az eventgaz nem ontja a röpiket!
    Mindenkinek eredményes napot!

13. Koppi

Szia!
    Szerintem a koalának a tápja eukaliptuszból készül....
    De lehet tévedek....:)

hagymácska44 kedveli ezt.
  14. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Nem tévedsz, 3 kell hozzá.
    Tegnap óta nem jó a gépem, most beindult, ezért gyorsan köszönök.
    Így az event nem lesz meg, pedig tetszik.

15. hagymácska44

Édeseim!

Nem a koala tápját kérdeztem, azok már szaporodnak. Van lötty ami a darabszámukat nőveli +1-el, a természetgyógyi 4-es szintjén van, gazdaköriben lehet megszerezni a receptet. Ennek a löttynek a beadandójára lennék kíváncsi.
    Mebajah, jujjjjj, iparkodjál, mert nagyon gyéren repkednek a röpik, és a felhő nagyon jó, igaz tegnaptól változott a helyzete.

Csacskamacska, Tündi100149 és Fatther kedveli ezt.
  16. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

17. Koppi

Tessék a recept:

1. 30 téli jázmin
    2. 10 víz
    3. 50 zöld tea
    4. 30 aloevera
    5. 20 jovellana
    6. 40 gógyelixir
    7. Fatther receptjét nem lehet nagyítani. (Közben javította.:))

Alig van trágya a piacon és mégis olcsó...(mondjuk ez nem baj), most nem működik a dinamikus piac??

Utoljára szerkesztett: 16.3.17
    hagymácska44 kedveli ezt.
  18. hagymácska44

Nagyon szépen köszönöm, a bubble tea recipére voltam kiváncsi, mindenem van hozzá.

19. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szia.

A képfeltöltés.eu oldalra töltöttem fel a képet, DE a "visszaellenőrzésnél" vettem észre, hogy 18+++ tartalmak is vannak, ezért töröltem, senkinek nem ajánlom ezt a képfeltöltőt.

Mosolygós szép napot !

Egy bizarr kórházi történet

Egy kórházban megdöbbentő szabályszerűséggel következtek be halálesetek. Minden szombat délelőtt, pontosan 11 órakor, a 8-as kórterem 4-es ágyán fekvő beteg meghalt, függetlenül attól, hogy milyen állapotban volt.
    A nővérek és orvosok értetlenül álltak az eset előtt, és mindenki valamilyen természetfeletti erőre gondolt. A kórház vezetése szükségesnek látta, hogy egy nemzetközi kutatócsoportot vonjanak be a halálesetek kivizsgálására.
    A csoport a következő szombaton meg is érkezett, hozzáfogtak a helyszín tüzetes átvizsgálásához. A kórház egész személyzete izgatottan ácsorgott a folyosón, volt aki keresztet vetett, volt aki a Bibliát szorongatta.
    A betegszobában lázas kutatás folyt, amikor elérkezett a délelőtt 11 óra...
    Ekkor megjelent egy takarítónő, kihúzta a 4-es ágy melletti konnektorból a lélegeztető gép dugóját és bedugta a porszívót.

Egy kacsa beslattyogott a kocsmába, és odaszólt a pultosnak
    - Kérek egy szendvicset és egy sört!
    - De hát maga kacsa! - válaszolta a pultos megdöbbenve.
    - Látom, jó szeme van.
    - De hát maga beszél! - hüledezett tovább a férfi.
    - Látom, a füle is jó. Akkor megkaphatnám, amit kértem? - kérdezte a kacsa.
    - Természetesen. Elnézést, de nem szoktak nálunk kacsák rendelni. Mi járatban van errefelé?
    - Ott az út túloldalán dolgozom kőművesként egy építkezésen.
    - Kőművesként? - Lepődik meg a csapos. - Tudok én magának egy jobb állást, sokkal többet kereshetne, mint most.
    - Igen, és hol? - kérdezte a kacsa.
    - A cirkuszban.
    - A cirkuszban? De hát a cirkuszosok azok egy nagy kerek sátorban vannak nem?
    - De igen.
    - Mi a fenét akarnak azok egy kőművestől?

Koppi, mebajah, Csacskamacska és 4 más kedveli ezt.
  20. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ezernyi teendőm van ma is....de ez az event is nagyon elfoglal!!!!
    Kicsit parázok a felröpik miatt....meglátom!

Hagymácska... a Fiuk már mindent hoztak a receptet illetően....én csak annyit füznék hozzá....lehet
    azért nem látod, mert nem érted el a 4. szintet.....

Próbálok én is segiteni....de néha ugy látom felesleges....én csak a paraszti eszem után megyek...mivel
    a link még mindig nem megy!....és a fiuk megelőznek!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.