Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Itt vagyok, ragyogok...bár ez túlzás, de itt vagyok, ez igaz.
    Ildikó gratulálok, ügyes vagy! Event befejezésében is és a feldarabolásában is. Ne bízd el magad, már ki van írva az új feladatsor, igaz ez állandó, tehát nincs hova sietni.
    Jelentem óvatos voltam, nem csúszkáltam, csak az iskolában a lépcsőn estem majdnem el.
    Megint lehet vásárolni, titokzatos ólakat, de én bizony egy darabot sem!!!! - így aztán egészen biztos, hogy nem lesz farkasom, de ez egy cseppet sem izgat. Nem adok érte egy árva petákot sem!! A party pörgetéssel még kacérkodom, izgat az a liliom, bár ne legyek telhetetlen, igazán jól pörgettem és a maradékot meg kellene hagyni aranytartaléknak. Még gondolkodom...
    Megyek a kis farmokra, mert idehallom az állatok hangját, éhesek, szomjasak, no, meg a teheneket, kecskéket is meg kell fejni.

Tündi1001 és sutimami57 kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Halihóóóó...Ildikó! Gratulálok a sikeres eventezéshez, favágáshoz, és ahogy ilyenkor lenni szokott, jól végzett munka után édes a pihenés! Én egyből a szigetre raktam a liliomot, de valahogy ki ment a fejemből, hogy mit is ad...aztán, Csacska bíztatásának engedve, pörgettem, mert hát kell aza diszkórózsa...:D :D Szerencsém volt......

Csacska, látod, pedig én szóltam hogy vigyázz, szerencsére, nem történt semmi baj.

Néztem az új feladatsort, olyan gyorsan jönnek, hogy el sem tudjuk kezdeni, máris itt a másik...persze, nekem még sok befejezetlen van, sőt, még olyan is, amit el sem kezdtem...nem lehet ennyit termelni, szaporítani, hogy minden hova jusson is, meg maradjon is...mindegy, mert rá érünk vele.......a titkos ólak nem igazán hoznak lázba, farkasom úgysem lesz, de azért lehet, egy esélyt adok neki, hátha be szeretne költözni hozzám, de kicsi az esélye....
    Nagyon kellemes, pihentető, szép estét kívánok!

Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nekem is lett diszkórózsám.....annyi pikantériával, hogy a ketteskére...:)
    Van új izé ? Megint?

Hölgy-világ, Tündi1001 és sutimami57 kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Lesz Kopi, 1-2 nap, már nem is emlékszem, de hamarosan. Nincs unatkozás és tétlenkedés!
    Sütike, nekem is vannak befejezetlen feladatsoraim, de egye fene, majd be lesz fejezve, vagy nem...annyi. Dolgozó ember vagyok, nem érek én rá állandóan a gép előtt ülni, majd ha nyugdíjas leszek..xD
    lenne egy ajánlatom a BP-nek! : minden földön a malom tudjon mást őrölni..akkor az egyiken csak a szupertáp menne, a másikon meg az állatoknak való..Szerintetek örülnének az ötletemnek?? - valahogy úgy érzem, hogy nem.

5. Koppi

Támogatom az ötletet...:) Jó lenne..:)

6. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép estét!

Csacska a fejésből a szamár, ló ki ne maradjon.. Megnéztem a kiírást, hát a kincsessziget I.-V. nem is látom, azt csak akkor mutatja majd,ha kiváltottam a szigeten? No az még odébb van. Majd ha nyugdíjas leszel? :) Hát te nem tudod,hogy egy nyugdíjas sosem ér rá? :music: Hát nem elég példa rá, Tihamár? ;)

Süti, Koppi hajrá van diszkórózsa,bekapcs. és lehet rázni,elalvás előtti tornagyakorlat.

Biztos,hogy nem vásárolok farkas odú-verem-barlang? Az előzetesben, titokzatosból állatok feladatsora lesz,s először úgyis csak bosszankodni,dúlni-fúlni fogok rajta. S majdan hosszas sóhajtozás után nekilátok. De még a Gazda sorsa-t csinálgatom, mert a Kertészeti kiállítással elakadtam begónia híjján. A rémségesek még kezdésre várnak,ahogy a szigeti is,amiben a mate termés meg mi a bűbánat kell.

Tündi1001 és sutimami57 kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Ildikó kedves! . én leszek a kivétel, aki mindenre rá fog érni!!
    Ok, akkor fejem a lovat, szamarat,verebet, meg még akármit...mit lehet még fejni??
    Most viszont megyek és veszek egy forró zuhanyt, melegre vágyom.

8. sutimami57

Sz
    SZia! Örülök a szerncsédnek, gratulálok! :) :)
    Biztosíthatlak, kedves Csacska, hogy nyugdíjasként sem fogsz ráérni soha semmire...a gazdakör meg várhat, nem sietünk sehova...) :)

Ez a darálós ötlet nagyon tetszik..persze, nekem..:D :D Szuper lenne......

Ildikó, ha a feladatsorra gondolsz, az csak akkor jön, ha az előző már be van fejezve.....a matera én is sokáig vártam, mert nem volt hozzá banánom.....most meg csak gyűjtögetem, mert a kamrába kellene beszórnom, de azt meg nem akarom...[​IMG]

9. Csacskamacska

Szerintem már mindenki alszik, Tihamér meg lassan ébred...:)
    Jó éjt, mosolygós ébredést![​IMG]

Hölgy-világ és sutimami57 kedveli ezt.
  10. sutimami57

Én is el vonulok, jó éjszakát,kellemes pihenést, vidám ébredést!!

11. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép estét mindenkinek!
    Elkelt a második űrméh is,hát nem lettem dúsgazdag mivel hogy nem egy farmon volt a kettő.
    Már előre vettem fel hitelt úgy hogy 1,6-1,8 milla maradt a 3,2-3,5 millából.
    De aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli!
    Erről ne feledkezzen meg az aki eddig is gyakorolta,..http://kepfeltoltes.hu/141127/009_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Vasárnap az első. Holnap végre lépek a Tündi 100-on.

No csak megkerült PityuGeri:D,akkor nem vitték el az UFÓK!

Jó éjt![​IMG]

sutimami57, PityuGeri, heliantus és 2 más kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Jó reggelt mindenkinek!
    Esik a hó! - most mondta a rádió. Én még nem látom, mert a sötétben semmit nem lehet látni innen az asztaltól, de mindjárt megyek és az utcai szoba ablakából megnézem a szép fehér hulló pelyheket.
    Lányok, azért jó lenne majd az idén is hóangyalkázni!:)
    Lajos, nagyon igazad van, a kicsit is becsülni kell! Milyen kamatra kaptad az előleget?

13. Koppi

Sziasztok !

Tényleg esik a hó...[​IMG]

sutimami57 és Tündi1001 kedveli ezt.
  14. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Még el sem adtam vagyis nem kelt el,a meglévőt máris költöttem.:music:Saját kamat jól megdolgoztattam magam a kamatért.

Utoljára szerkesztett: 28.11.14
    sutimami57 és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Sziasztok!

Szép napot Mindenkinek! Hulldogál az eső nálunk, reggel meg valami kopogós hódara esett :)
    Eventet nem tudtam megcsinálni, de köszönöm a sok biztatást. Se CSP se állat nem volt annyi.

Egy kis ünnepi hangulat. Almatorta. :)

Utoljára szerkesztett: 28.11.14
  16. Csacskamacska

Kérek egy szeletet Helike! Itt is valami megállapíthatatlan valami esik.Sajnálom, hogy nem tudtad befejezni az eventet!
    Lajos, mi már csak ilyenek vagyunk, dolgozunk és dolgozunk a farmjainkon (is).
    Nagyon jó a kedvem, mert itthon vagyok és nem tervezem, hogy hétfő reggelig elmenjek itthonról! Van dolgom bőven, tehát nem lustálkodással fog telni a hétvége, de maga a tudat, hogy nem kell korán kelni és menni, az valami pazar![​IMG]

17. Koppi

Szióka !
    Én meg görnyedek a farmjaimon...:)
    Igazad van valami mizéria gyün az égből...:)

18. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szervusztok!

Meg tudlak érteni Csacska! Én is így voltam vele, ma, nem csináltam semmit a konyhai teendőkön kívül. Ma lógós napom volt, s hogy ne vesszen teljesen kárba,mikor Helike hozta a képet, pont akkor ügyködtem. Kakaós-banános maffint sütöttem tepsibe, mert a konyha felújítása után csak a sűrűn használt tepsik lettek behozva, s a maffinos kint maradt.. :music:

19. Csacskamacska

Ebből is kérek egy szeletet. - halmozni akarom az élvezeteket sütemény terén. Nem terveztem, hogy sütök valamit a hétvégén, de most gondolkodóba estem. A gáztűzhelyem már nagyon régi, i kellene cserélni. nem tudok egy rendes sütit sütni, mert nem lehet szabályozni a sütője hőfokát. Lehet írok levelet a Mikulásnak...
    Még 17 óra sincs, de olyan sötét van, hogy csak tapogatózni lehetne világítás nélkül.
    Kopi, én is görnyedek a farmjaimon, de ezt a fajta görnyedést szeretem, bár nem is nagyon görnyedek, mert kényelmes a székem .

sutimami57 és Tündi1001 kedveli ezt.
  20. DrKotkodácska

DrKotkodácska Fórum ismerője

Sehol senki! Magammal unalmas beszélgetni.
    Lesz Adventi naptár, horror, van mozi és nem lesz farkasom, mert nem veszek ólat. Itt se, ott se, amott se.
    Fél órát kaptok, ha addig nem jön senki, akkor 2 napig felétek sem nézek!! Na, jól kitolok veletek!

sutimami57 és heliantus kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.