Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt gazdák!

Event kész, reggelre a maradék denik is kaptak enni. Munkásokat és barkácsot nem adtak, ólból is kettőt, fából ötöt, banánból hármat.
    Koppi, a maradék gyorsan összejön, ne add fel, kész leszel akármit ültetsz is. Nálam a rövidebbek jobban adták a röpit.
    A csevegőben olvastam, hogy igen sokan abbahagyják a játékot, nem jó fele haladunk.
    Egész éjjel esett, most a nap próbálkozik a sütéssel.
    Hajrá aki még csinálja az eventet!
    Szép napot!

2. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Mindig kérlek, hogy szóljatok! Van még idő, konkrétan melyikre kellene?

Tündi100149, Csacskamacska és Fatther kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

A Koppira (Koppantyú90) és a Garabonciásra (Lizike05)...Bár itt nem igen jön össze, de a remény hal meg utoljára.

4. onagger52

onagger52 Fórum császára

Azokra küldözgetek én is, persze vissza is jön rendesen Koppitól is. Kölcsönösen támogatjuk egymást. (Vak vezet világtalant? :p)
    Azt gondolom én is, hogy az event után a két legrégebbi farmot újfent leállítom és ezen a kettőn is takarékon fogok menni tovább. Nincs értelme ennyire hajtani, mert nagyon látszik, hogy bármit is el akar érni az ember fia, lánya, valós pénz nélkül nem jut a végére.
    Holnap eltűnök nagyfaluba a feleségemmel együtt és csak szerda este jutok ismét a Gizim elé. Nejem őnagysága meg akarja "nézni" a készülőben lévő unokánkat ultrahangon. Márpedig ha a feleségem eldönt valamit, nekem nem marad más, mint egyetérteni vele. :)
    Az eső még mindig itt kószál felettünk, pedig ki kéne kerekeznem többfelé is.
    Szép napot mindenkinek!

mebajah kedveli ezt.
  5. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Napsütéses szép reggelt !
    Segítséget kérnék,a miklos4949-re némi paradicsomszósz formájában.Egyedül nem megy,pénz meg az ablakban ! Előre is köszönöm.

zsozso577, mebajah és Csacskamacska kedveli ezt.
  6. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Teljesen le lehetsz sújtva! Lehet, folyamatosan szuggerálod, mert rosszul lennél, ha nem lennél ott!!!
    Én sem mennék a kicsikre, de az ajándék fontos.

7. Koppi

Köszönöm !
    Úgy néz ki, összejön e farmomra...:)
    Felhő beüzemelve itt. A ketteskén nem jön össze. :(
    Háháááááá, most vettem észre, hogy ma még teljes az üzem a horrorban !
    Akkor a Garabonciásnak is bejöhet a felleg...:D

Utoljára szerkesztett: 20.3.17
    _Ilona49_, Fatther és mebajah kedveli ezt.
  8. mebajah

mebajah Fórum császára

Már nem is fogadta a kettő.Hol van még hiány?

Ilona, ment.

9. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek!
    Sűrű hétvége után, talán egy kis lazaság lesz a mai nap. Tegnap délután óta tompa a fejem, most valahogy ettől kellene megszabadulnom.
    Arattam, vetettem, rendben is van minden, ma délután, este, etetés lesz, mert két napja nem etettem. Szerintem belepistulok mire minden farmon megetetem a deniket, de ezt akartam, ill. azt, hogy sok ajándékot begyűjtsek. Megtapasztaltam én is azt, hogy 2 órás gazra 9 szósz jött. Majd beszámolok, hogy mi lett az eredmény.
    Reggeli napsütést felváltotta a fellegek uralma. Az éjjel is esett.
    Legyen jó napotok! :)

zsozso577, _Ilona49_, Tündi100149 és 3 más kedveli ezt.
  10. Koppi

Csak két farmon csináltam, a többin az egyéb eventet játszottam...:)

Fatther és mebajah kedveli ezt.
  11. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Nem kaphatsz ajándékot a Garabonciásra,..azt írja sokat kaptál!

1 farmon felhő beüzemelve,...másikon még kell 16,..a harmadikon még 8,...elfog készülni a lucaszék!!!

12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Most 6 horroros eledelt kever a malom. Ha ezek készen lesznek, már csak 12 kell a felhőhöz. Lehet hogy mégis csak összejön. Rajta vagyok éjjel-nappal. Fárasztó ez is, nem csak az élet. :p

_Ilona49_ kedveli ezt.
  13. Koppi

Szerintük, de szerintem nem...;)
    Ám, holnap reggel még küldhetnél...:)
    Kösssssszzzzzzzzzzzzzzzz !

Fatther, Tündi100149 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  14. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Küldök!Számold meg,..lehetséges a számolás!!! 3-ik hó 06-tól 20-ig ott van!

UI:Mindhárom farm kész,..titkosak kint vannak!

Csacskamacska, _Ilona49_ és Fatther kedveli ezt.
  15. hagymácska44

Tihamér, mehetsz medvehagymát keresni, én már vettem.
    25 denevért most etettem meg, jött munkás és ól is.
    Nagy gratula aki kész van, a többieknek nagy drukk, aki még küzd.
    Koppi, reggel megy még az aji.
    Ilona, ma nem tudtam küldeni, de holnap Te leszel az első.
    Reggel 8- kor, az autó hőmérője 15 fokot mutatott, letekertem az ablakot és süttettem az arcomat.
    Kívánom mindenkinek, hogy a titkosokból jók legyenek!
    Mindenkinek jó éjt!

16. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

A két nagy farmon kész, már a ráadás megy, a kicsiken, holnap délelőttre hagyom az etetést, ma csak annyit etettem, míg munkásokat nem kaptam. Általában 1 órást. Abba is hagytam, mert, ha jött volna a következő egy órás, az már kárba veszett volna. Egy 12 órás is beugrott, azt még reggel tudom használni. Jött itt minden, ól, fa, AB, barkács, csp, Tp, bokréta, meg stb. Nekem tetszik, igaz nem bánom, hogy holnap vége. Addig még hajrázhat mindenki, akinek hiánya van.
    Ilona küldtem, holnap reggel még megy!
    Jó éjt, aludjatok jól!

17. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget.Ilonán a felhő indításra kész,a miklos farmon ha hídba lemegyek akkor sem lesz meg,még 228 felröpi kéne.A lélekmelengetés azért nagyon jól jött,mert elég zaklatott állapotban vagyok.A fiam otthagyta a munkáját,hazajött vigyázni rám,de tegnap egy több,mint két hónapja visszatérő csonthártyagyulladás miatt - amit egy fogorvosnak álcázott hentesnek köszönhet- neki volt 39 fokos láza.Ma antibiatikumot kapott ,de szegény sem enni sem beszélni nem nagyon tud.Mondanom se kell,hogy a pokolba kívántam a kontár fehérköpenyest,szívem szerint beperelném,de csak magam idegesíteném vele.
    Jól esett egy kicsit kiadni a mérgem és elkeseredésem.Jobban fogok aludni.Tegyétek TI is azt! Szép álmokat.

18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Megyek a hétvégén szedni macihagymát, mert voltam szombaton nézni, de csak kicsik voltak. Itt most bújnak ki. Idő kell, míg megnőnek "ehetőre".
    A Zeventet nyomatom éjjel-nappal. Most is! :D
    Ma eltűnök és csak csütörtökön jelentkezek vagy még később. A feleségem a legkisebb unokáját akarja megnézni ultrahangon, hát legyen meg az ő akarata, így felmegyünk a fiamékhoz. Vissza meg ki tudja mikor? Ahogy lesz, úgy lesz. Mi már ráérünk.
    Mindenkinek sikeres eventbefejezést!
    ----------------------------------------
    Felhő BEÜZEMELVE! Pfűűű! Nem volt egy sétamenet. :wuerg:
    További jó éjt! Én még dolgozok a többin is.

Utoljára szerkesztett: 21.3.17
    zsozso577, miklos4949 és hagymácska44 kedveli ezt.
  19. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Jó utat, és sok örömöt kívánok!
    Néhány hagymát széleránba állíthatnál, hadd teremne nekem is. Most 2 csomag mag a fagyóban hűsöl, hátha így kikel.
    Ma is a gépvárással leszek elfoglalva. No, meg várom az eventkiírást.

20. hagymácska44

Jó reggelt!

Mentek az ajik ahova kellettek.
    Nem tudom régen is így volt, hogy a fejlesztett fák, amit kaptunk, a beszedés után nem adtak alapfát?
    Én is ültettem magról medvehagymát, de nem lett valami szép, utána való évben meg nem jött ki.
    Tihamér, jól nézd meg azt a kis magzatot, hátha fiú lesz, Tündérkéd után Ő következne, ha a sorrendet tartják! Jó kikapcsolódást!
    Erre az eventre kíváncsi leszek, bonyolultnak tűnik, a pletykák szerint.
    Nedves időnk van, minden vizes.
    Aki még küzd, hajrá!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.