Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Kopi, már megint elfelejtetted, hogy itt minden lehetséges!
    Ilona, köszi a "darabszámokat", nekem is ez van kiírva, bár valószínűleg onnan, ahonnan Te is vetted.
    Munka mára befejezve, jó éjt!

zsozso577, Fatther, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  2. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Előtte amíg alma vagy cseresznye lenne virág van,..most kapsz termést is és virágot is,...de csak neked!!!

Jó éjt!

zsozso577, Csacskamacska, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  3. mebajah

mebajah Fórum császára

BELÉPHETTEM
    sziaszroknem hiányoltatok?

4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Egyszóval? DE...:)
    Ám tudtuk, hogy gépügyleted van...

Egyébként jó reggelt kívánok Neked és a Többieknek is.
    Akkor kiraktam egy rakat almát és cseresznyét. Hadd fogja a helyet...:)
    Egyébként van 1 olyan érzésem, hogy kellhet ez a vattacukor fa később is mert igen könnyű..megszereni..
    Gyanúsan könnyű.
    Ergo kiraktam minden farmra a gazokat, azaz ha érdemesnek tartotok rá, jöhet mindegyikre a lötyi...:):)
    Valós pénzt egyelőre nem, de sima Csp.-ért megvettem az "Édes felhősort" Ti is? :):)
    Szerintem eventek alkalmával kell feltölteni, így is motiválnak bennünket, hogy csináljuk...(Mert már ott a vatacukorfa ikonja)
    Érdekes koncepció....

Utoljára szerkesztett: 23.3.17
    Fatther, _Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  5. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Szép időnk lesz ma is.
    Ma dadus leszek.
    Koppi, biztos nem csinálják sokan az eventeket, és így ösztönöznek bennünket, hogy csináljuk, a végén adják a rávalókat. Még nem vettem meg, gyűjtöm a rávalókat.
    A 7 órás gaz, nem sok röpit adott, hosszút kell ültetni éjszakára. Nekem most az almafa mind megadta a virágokat, be is szedtem őket.
    Mindenkinek szép napot!

zsozso577, Tündi100149, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  6. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madár dalos jó reggelt (?) kívánok mindenkinek !

Akinek hiánya lenne a "virágesőből" ime [​IMG] vagy inkább ez? http://m.cdn.blog.hu/de/dekooder/Judit/Április/flower-petal-explosion-sony-4k-ultra-hd-2.jpg
    "Hoztam volna" Korda György aktuális számát, de féltem, hogy a szövegben szereplő "virágesőt" összekevernék az énekszöveg többi mondandójával, így kimaradt.
    Helyette hoztam egy kis frissítőt: http://www.alliteracio.eoldal.hu/img/picture/1875/joreggelt1.png
    és egy kis harapni valót:https://previews.123rf.com/images/w...egg-and-sprinkled-with-black--Stock-Photo.jpg

Virágszirmokban gazdag, mosolygós szép napot !

Az iskolában orosz órára beül az utolsó padba a tanfelügyelő és az igazgató, éppen a Pistike mögé.
    A bomba csinos fiatal tanárnő felír egy orosz mondatot a táblára és megkérdezi az diákokat, hogy ki tudja lefordítani. Hosszú hallgatás után végül Pistike jelentkezik.
    - Na mondjad Pistike!
    - Bitang jó f....e van a tanárnőnek.
    - Haszontalan szemtelen kölyök, hozd ki az ellenőrző füzetedet!
    Pistike kotorászik a táskájában, közben hátraszól a két óralátogatónak:
    - Ha nem tudnak oroszul, akkor miért súgnak!

7. mebajah

mebajah Fórum császára

végre fölengett
    pusz

hagymácska44 és Tündi100149 kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Napsütéses szép napot!
    Mebajah, ez már az új gép?
    Hagymácska, éjjelre én is hosszúzni fogok, mert újra gyalázatosan kevés a lötty száma.
    Fatther, köszi a reggelit, de én ilyen töményet nem eszem reggelire, csak tea, péksütemény felvágottal, zöldséggel. Általában ez a reggelim.
    Kopi, jól tetted, hogy csinálod mindenütt!
    Az éjszaka esett, dörgött, most viszont már süt a nap, dalolnak a madarak. Kukás nap van, így összeszedtem mindent, ami kukába való. A kertből sok minden összejött, egy nagy zsákkal lett, zsákostól raktam a kukába. terasztakarítás lesz a mai program, ill. el kellene mennem valami TÜZÉP telepre, a kertben a lefolyócsatornát szeretném lefedni, mert mindig telepotyog mindenféle szeméttel, levéllel. Letakarom és arra teszem a szamócás dézsáimat,cserepes virágokat, mert ott sok napsütés éri.
    Legyen jó napotok! :)

9. mebajah

mebajah Fórum császára

Mit kell csinálni, hogy kész legyen? Oda nem enged, ide néha. Várom az újat.

10. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Turbózott virágos szép napot mindenkinek!!
    Fater mindig jobb kedvre derít.A mai szösszenete visszavitt a diákéveimhez,ami amúgy is aktuális,mert május 6-án lesz az 50 éves érettségi találkozónk.Orosz órára Tolsztoj-ról kellett rövid fogalmazást írni házifeladatként.A tanárnő néhányat bekért ,hogy ellenőrzésként átnézze. Az egyik "áldozatot",egy meszesi ostálytársamat kihívta a táblához és kérte írja fel a táblára,miről írt .A druszám megtette,a felirat : Sztol -sztoj " de legalább ciril betűkkel. A "Háború és békéről" azóta is gyakran az asztal jut eszembe.

11. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Egy gyors belépés.....valamiért el vagyok havazva! Deee nem tudom, hogy mit nem csinálok jól!
    Én holnap befejezem az eventet...azt hiszem.!!!!!!...ma a rövid gaz kész lesz....a kövi aratásnál....
    Kb 200 felröpi kell...bizom benne, hogy azt a hosszu gaz meg fogja adni....egyébként 0-tam...igy van ennyi felröpim.
    Hajjjrrrráááá Mindenki....aki csinálja az eventet!

hagymácska44, almarezs, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  12. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

A Játékba való belépéseddel van gond?
    Valószínűleg Chrome-od van ugye?
    Ajánlanám a Firefox letöltését (bírja a gép, nyugi), bár ott is engedélyeztetni kell a Flash működését, de legalább az megjegyzi.

hagymácska44 kedveli ezt.
  13. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Van,de nem működik, 1 hónap a rendelt masina határideje. Addigra leszokom a játékról.

14. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szia.

Ha ilyen böngésző problémád van, javasolnám a Torch vagy a Comodo Dragon-t - mindegyiknek van magyar verziója -, sokunk véleménye szerint stabilabb a "rókánál".
    Egy "próbát" megér, megkeresed a "Szoftverbázis"-t az Origo-n, s letöltöd a magyar nyelvű böngészőt, semmi különös dolgot nem fog kérni és nem igényel a telepítésnél sem.
    Sok sikert!!!!!

zsozso577, hagymácska44, Koppi2 és 2 más kedveli ezt.
  15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Előkerültem végre. Amikor mentünk le Bp-re, akkor a vonat Bécsből 25 perc késéssel jött meg. Na látszik, ezek a nyugatiak keresztbe tesznek nekünk. Aztán ma amikor ismét vártuk a vonatot Kelenföldön, bemondja a hangosbemondó, hogy a Nyíregyházáról induló IC előreláthatólag 20 percet késik. Hát mi van? Onnan meg a országon átvonulók miatt nem jön időben? Vagy netán EZ szállítja a bujdokló gépészt, azért késik? Az utóbbi kizárva, mert nemrég néztem meg a gépész úr vetítését, ... tehát? Debrecen már gyanús, mert az útba esik. Oda is meg vissza is várnom kellett feleslegesen. >:(
    Eventet továbbra sem csinálom. Röpködőket nem kérek sehová sem!

16. Csacskamacska

Ártatlan vagyok, nem tartóztattam fel a gépészt és a vonatot sem! Néztem ugyan filmet, itt 2 db-t és kaptam is érte pontot, a Kotkodán is 2 db-t, de ott csak egyszer kaptam pontot. nem igazságos!!
    A rövid gazzal mindjárt készen leszek, a hosszabból is jól állok. Felröpivel meg sehogy sem állok. Nem 0 -tam, kivárok.
    Ilona, jó, hogy benéztél és örülök, hogy jobb a hangulatod!
    Kerti eventet folytatom, majd jövök, pá!

17. mebajah

mebajah Fórum császára

No,ez az új gép.
    Sík hülye vagyok hozzá.Event a fasorban sem.

18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nálam is kötözködik közben a Tűzróka, hogy nem biztonságos a keresett oldal, ezért nem hajlandó megjegyezni a farmneveket sem. Sőt! A fiam a laptopjára a héten töltötte fel/le a Win10-t és azzal kedden nem volt semmi gond, ha a Tűzrókával mentem fel a farmjaimra illetve más internetes játékra. Tegnap a Farmerama rendesen ment, ellenben a másikon is elkezdte, hogy nem biztonságos az oldal és .... Ha van olyan a közelben, aki ért a gép lelkéhez, meg kellene kérni, hogy nézze meg a Firefox utolsó telepítésének beállításait.

19. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Lassan már estét,...felröpi az mindenhol kevés,...ez is olyan mint a pénz,...bármennyi lenne el tudnátok költeni???

Éjszakára hosszú megy,...hátha 1 kicsit több lesz a röpködő!

Mebajah,..játékkal is gond van vagy csak valami mással???? És most 10-es a géped??

Tihamér,..hogy mit nem kér tőled az a Tűzróka!

Mindhárom farmon egyformán állunk,..állunk az szó szerint van,..Bal47 Jobb35,.. 6-5 ültetőcserép következne!!

Utoljára szerkesztett: 23.3.17
  20. Csacskamacska

Mebajah, gratulálok az új gépedhez, hamarosan megszokod!
    Műszaki dolgokhoz nem szólok hozzá, mert nem értek hozzá!
    Kertben dolgoztam sokat, megvettem a járólapokat és lefedtem a kert végében lévő vízelvezetőcsatornát. Ráraktam a dézsában lévő szamócákat, leandereket, stb. Terasz letakarítva, felmosva. Meg még egy csomó munka, de legalább jó volt az idő. Néha beszaladtam, arattam, vetettem. Most megyek a kis farmjaimra.

zsozso577, hagymácska44, Fatther és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.