Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

SZervusztok, szervusz Tihamér.

Nálam a Mozilla Firefox 52.0.1 (x64hu) van telepítve, az Adobe 25.0.0.127 verziójával.

Ez egy friss hír, lehet ez is közrejátszik a dolgokban: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/https-átállás.14926/

Mint már írtam korábban nálam a Comodo vagy a Torch a "nyerő" - pedig Google-s a "motorja" mindkettőnek - , de reklám blokkoló van "rajtuk", s csak akkor "rókázom", ha filmet akarok nézni. Igaz ez utóbbi ritkán sikerül.
    Konkrétan milyen beállításokra vagy kíváncsi ??? - írhatod akár priviben is, ha gondolod.
    Melyik Windows van a gépedre telepítve, mert az sem mindegy program telepítéskor, hogy az 32 vagy 64 bites-e ???

Utoljára szerkesztett: 23.3.17
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Vazze, hogy miket nem tudsz !?

hagymácska44 kedveli ezt.
  3. mebajah

mebajah Fórum császára

minkét kezem magasban,fehér képernyő

4. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Én is úgy vagyok mint Fatther, reggel a rókát használom, utána a Chromot.
    Ma jól megsütött a nap minket a kicsivel, jó nagyot sétáltunk. Jól megszáradtak a ruhák a kötélen.
    Egy virág van kinyílva és 4 bimbó van a karácsonyi kaktuszon. Az orgona már bontogatja leveleit, az aranyeső virágzik..
    Hogy lehetséges az, hogy napi szinten kapok ajikat idegenektől, pedig levelet sem kapok tőlük.
    Az event lassan halad, még nem kevertem semmit, hosszú a földben. A rémséges ládából, TP és barkács jön.
    Aludjatok jól, jó éjt!

5. Koppi

Vannak még csodák Hagymácska...:D

Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  6. hagymácska44

Komolyan kérdeztem.

Tündi100149 kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Pihentető jó éjt! :)

8. hagymácska44

Jó reggelt!

Ma is szép időnk lesz, már most süt a napocska.
    A szomszédomat kell ma igénybe vennem, szivattyú indítás ürügyén. Tegnap lemásztam az aknába, mondván én is tudom, de kifogott rajtam.
    Még egy kör ebből-abból, és a gazak kész vannak, jöhet nappalra is a hosszú. A rózsa cica kell nekem.
    Ma tényleg elkezdem az ablakpucolást, remélem nem jön közbe semmi.
    Gyorsan megjárom a reggeli körutamat és utána munka ezerrel.
    Szép és eredményes napot!

9. mebajah

mebajah Fórum császára

Mindenkinek szép napot!
    Teljes a káosz nálam eventügyben. Agyilag is zokni vagyok. Majd a végén meglátom, kell-e nullázni. 34-esen vagyok. Ez nagyon nem jó?
    Megeredt az eső is.

Utoljára szerkesztett: 24.3.17
  10. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Jó reggelt kívánok, szervusztok.

Az ajándékozáshoz nem szükséges a szomszédi kapcsolat, elég ha egyszer bejelölt "barátnak" és mehet-jöhet az "ajándékeső".
    A reggeli frissítő http://nyultam.com/wp-content/uploads/2013/01/nincs-bajom-a-kaveval.jpg
    vagy ez: https://previews.123rf.com/images/p...-toast-Apple-and-orange-juice-Stock-Photo.jpg

Ezt nem értem, egy kicsit bővebben nem lehetne ?..... (tudom, kicsit bővebben is fehér képernyő xDxDxD)

Mosolygós szép napot!

http://www.topviccek.hu/Thumbnails/2542.w-800.h0.q100.jpg

11. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Egy aratás és a gazok készen lesznek....egyébként este elkezdtem beadogatni....és a rózsa macsek már a pajtából
    figyel....ma jön a másik oldal.
    Nálunk tegnap szép idő volt....most fátyol felhős az égbolt...hideg még nincs...de lehülés lesz a jósok szerint.

Hajjjjjrrrrráááá eventezők.....hajráááá!!!!!

12. Koppi

Sziasztok !
    Kocogok utánatok, bár messze nincs kész a gaz sem.
    Kissé sok ez a 4 farm.

mebajah, hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  13. hagymácska44

Fatther, tudom, hogy reggel van, de Te is szelektíven olvasol. Azt tudom amit leírtál, de ahogy, hogy ez létrejöjjön kell egy első levél is, ami alapján bejelölőm barátnak, na az nincs, hogy lehet?
    Ma sem jön létre a privát eventem, megjöttek a gyerekek és hoztak bablevesre valót, így most bográcsozni fogunk, mondván holnap nem lesz jó idő.
    Koppi, kocogjál, ezért nekem csak egy farmom van, az is elég.

_Ilona49_, zsozso577, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot Mindenkinek!
    Reggelin túl 2x is, köszi Fatther! :)
    Gazzal ma készen leszek. Az éjjelre lóhere volt, egy területről 40 lötty jött. Még nem adtam be semmit, majd este elkezdem.
    Csibék sztrájkolnak, nem dolgoznak és újak nem jönnek a kiesettek helyére.
    Megyek bevásárolni, piacra, délután még egy kis kerti munka, utána van egy meghívásom egy ünnepi gálára.
    Lehűlés jön a hétvégére, ablakpucolás elhalasztva jövőhétre.
    Legyen jó napotok!

15. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Döglődök, így később ismerkedek ezzel a 10-essel.Még sok gaz kell, a röpi meg elröpül tőlem.
    Ma olvasó módban leszek, ha ahhoz is lesz kedvem.
    Egy farmon is pont elég csinálni.

16. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szervusz.
    Olvastam, amit írtál és mint válaszoltam, nem kötelező Neked válaszolni, elég, ha az a személy ír vagy nem, mert szerintem elég a "szövegrészben" egy "space" azaz szóköz is és kész, s nem biztos, hogy erről kapsz baglyot.
    Tegnap én is kaptam íly módon ajándékot Natichriss nevű gazdától. Sem levelet nem kaptam tőle, én sem írtam neki, stb.,stb.

Csak egy "gondolat" a Win10-hez.
    Figyelj oda a "Beállításoknál", mivel ahogy olvastam a "csevegőjében", szinte minden fordítva van a beállításainál, mint a megszokott Win7 vagy 8-on, pl: a nyomkövetésnél (ha jól emlékszem), ha beikszeled "nyomonkövetnek", ha nem, akkor nem, de ehhez el kell vagy kellene olvasni az ezzel kapcsolatos teljes litániát.
    Végül is a szerelő állította be a gépet vagy ...... a csináld magad mozgalom keretében történt???8)

".....Sziasztok !
    Kocogok utánatok, bár messze nincs kész a gaz sem.
    Kissé sok ez a 4 farm......"

Nem kell sietni, nálam ezen az egy farmon 7:28 az "állás", majd készen lesz...

Utoljára szerkesztett: 24.3.17
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Csinálnám magam mozgalom. Elűzöm ezt a vírusfélét, aztán ösmerkedünk egymással.

18. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Az "Ismerdd meg szűkebb hazádat" mozgalom mintájára ????? 8);)xD

Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Szerintem mebajah gépe is nőnemű. Azok ilyen szeszélyesek, kiismerhetetlenek. Akár a felségem meg a Zén Gizim! Amit ezek külön külön tudnak összehozni nekem .... Hajaj!
    No event! Kispadon gyűjtögetem a D vitamint, mert a Nap süt, hideg nincs, de szél az aztán megtáltosodott. Nem volt jó a drótszamáron széllel szemben tekerni. Begyűjtöttem egy-két dolgot a Penny-ből. Amikor hazaértem, akkor közölte a feleségem, hogy a fiunk nem jön most hétvégén haza. Nem baj, amit hazahoztam, majd mi elpusztítjuk. Ki nem fog kerülni a szemétbe. :) Reggel még azon agyaltam, hogy mikor menjek ki macihagymáért, de úgy döntöttem, hogy ekkora szélben még a hagyma sem nő. Nem megyek ki érte. Majd ha fagy. Illetve majd ha nem lesz ilyen gabornya szél. Ahogy a Frédi és Béniben mondották vala. Kiköpöm a piköpöm. (Rímhányó Romhányi után szabadon.) Volt olyan ismerősöm, aki 56-ban távolba szakadt hazánkfia lett, aztán 66 után már hazajöhetett látogatóba, az mondta, hogy az eredeti angol szöveg semmi a Romhányi szövegéhez képest.
    Jó eventezést gazdák! Ahogy több, mint ötven éve mondtuk:
    Hajtás pajtás!

_Ilona49_, hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  20. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hogy ti miket irtok.....ééén ehhez nem értek...ez nekem héber!

E fajta titkos aji-módhoz szintén nem tudok hozzászolni, mióta megváltoztattam ezt a nevet /zsozso/
    nekem azóta nincs ilyen problémám....eddig nem találtak meg!
    Bár az egyik kicsi farmom...amit anno feltörtek....azzal egyáltalán nem voltam itt a Forumon.....tehát
    honnan tudhatták, hogy létezik....igy marad, hogy egy szomszi volt ilyen leleményes....vagy a piacról
    valaki...de ott is ezren vagyunk....akkor miért pont az.?????....vannak itt kérdések!????

Itt a nagy farmon kész az event fullra!...de a kicsiken még kőkeményen küzdök....van ahol a rózsaólért....
    van ahol 1-3 kütyüért....meglátom, hogy meddig jutok!

Itt nálunk már lehült a levegő....nem olyan bográcsozáshoz való!!!!!;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.