Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Jó estét!

Kapsz sütit, vagyok, csak ne durciz Csacska :) Fél óra?
    Ildikó azt hiszem édesség mérgezést fogok kapni, de nem érdekel :)
    Az új feladat aranyos, titokól csak akkor lesz ha megcsinálok egy feladatot amiben FA van. Itt jelenleg most nem esik semmi. Görnyedek én is a farmom, ha már kint nem lehet :)

sutimami57 és Tündi1001 kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Megdicsérlek Helike, megmentetted a helyzetet, így nem szabadultok tőlem. Már azon gondolkodtam, hogy mi van ma, amiről én nem tudok. Kezdtem azt gondolni, hogy lemaradtam valamiről és mindenki elment egy bizonyos eseményre, csak én maradtam le róla.
    Az édesség az boldogsághormon, tehát nélkülönözhetetlen! - egyed nyugodtan.

3. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Semmi rendezvény nincs, de lehet, hogy a többiek tudnak valamit :) vagy a fiúk a nagy hidegre való tekintettel elmentek forralt bort inni, Kopy meg sörözni. Nem akarunk megszabadulni Tőled :)
    Csak módjával de eszem. Az alma az egyik nagy kedvenc, meg ha már nem bírjuk nyersen fogyasztani, akkor sütőbe vele. A hétvégén mindig lustulást tervezek, aztán nem lustulok :) A laptop nagy találmány, így kényelmesen az ágyból nézegethetem a nagyvilágot.

Sütimami üdvözöllek!

4. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Sehol senki, van mozi meg amit akartok még csak most rakom ki az állatokat.
    Nem vagyok lusta csak ezt valahogy nem szeretem,a fákat nem is töröltem eddig azok mindig a helyükön maradtak.
    Ha azokat is törölném eventkor nem tudom mikor kerülnének vissza.
    Holnap mi is sütünk egy kis linzert, mert ha jönnek az unokák mutatnak az asztalra és kiabálják,..keksz...keksz!:D
    Múlt héten kétszer sütöttünk almás pitét.

Szerintem akkor lesz farkasom ha elmegyek a Veszprémi állatkertbe és hozok egyet kettőt,az van a legközelebb.
    Sötét az nálunk is uralkodik,olyan nagy hogy bele lehet kapaszkodni.
    Néztem a TOP1000,láttam egy-két ismerőst.

Egész eddig mozit néztem,most már illő lenne ledőlni.

Jó éjt!

Utoljára szerkesztett: 28.11.14
  5. Csacskamacska

Lajos, jó ötlet, itt is van állatkert.
    Helike, én is szeretek az ágyban kapálni a laptop segítségével. Jó melegben, félig vízszintesben és reggeli aratás után még olyan könnyen vissza lehet feküdni, szunyókálni kicsit.
    Jó éjt, aludjatok jól!

Hölgy-világ és heliantus kedveli ezt.
  6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Gondolom, már mindenki fent van, de még munkálkodik. Szombat vagyon..
    Esővel, 0 fokkal, nem szeretem idővel...[​IMG][​IMG]

Hölgy-világ, heliantus és Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Jó reggelt! Már rég fenn vagyok, nehogy azt higgyétek már, hogy lusta vagyok, csak most jutottam ide, mert ugye előbb az aratás...fontossági sorrend..hmm, miért is a farmmal kelek, fekszem?? - nem is értem.
    Esőt és egyéb csapadékot nem kérek mára, mert mosni fogok és kint szeretnék teregetni. Imádom a ruha illatát mikor behozom!
    Kopi, nem mondanám hogy jó nézni a fotót, mit feltettél! napsütésest nem tudsz??....jó, csak vicceltem.
    Szép napot és Jó napot! :):)

Hölgy-világ, heliantus és Tündi1001 kedveli ezt.
  8. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Tegnap nem voltam,mert el vesztem a vv-ben, de ma már vagyok.Milyen jó, hogy van a laptop..:) :) Én is szeretem, mert oda viszem, ahova akarom...Hmmmm...ez már tényleg beteges..:D :D [​IMG]

Én is sütök ma, egy finom kis meggyes sütit, ami hasonlít a Fornettis sütikhez...csacska, abból is hozok!! :)

Olvasom, hogy felétek már szállong a hó. Itt csak hideg van, sötét, nem szeretem.
    Ma sütés, főzés, stb. De jövök többet, mert e mellett bele fér a farmozás is.

Reggel ki nyitottam a titkos ólat, egyet vettem, és láss csodát, süni kuporgott benne, és nagyon örülök neki, mert azt is szerettem volna. A farkas...ahhhh, majd jövőre! Szép napot, kellemes hétvégét, jó pihenést Mindenkinek!!!

9. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Jó reggelt!

Esik. Sötét van. Köszönjük a kávét Kopy :) Csacska Te egy valódi gazdálkodó vagy!
    Sikerült kiváltani a kikötő egy részét, arra gyúrok meg a fazekakra, meg úgy alapból sosincs semmim :)
    Lehet süti sütés lesz, kizárólag konyha melegítés céljából, meg olyan jó, amikor kikúszik az illata a lakásba :) Ez olyan télies dolog, ilyenkor többet van az ember a tűzhely körül.

10. Csacskamacska

Sütik jöhetnek, mert én nem sütök, de ha már itt lenne, akkor először az illata csábítana, utána meg ugye csak meg kellene kóstolni is.. szóval megenném! - akkor meg híznék...;)
    Mosógép mos, én meg még mindig a virágaimat rendezgetem. 3 muskátlit még most hoztam be.
    Kinti teregetésről szó sincs, mert esik, nem hó, eső! Az almakompót kész, fő a darált hús, mert rakott kelkáposzta lesz, meg valamilyen leves. Sertés máj lesz még, jó sok hagymával. - lehet utána szellőztetni.
    Sütike, jó a süni, igaz nem olyan félelmetes, mint a farkas, de nem teljesülhet minden vágyunk. Nekem se lett, ja persze, hogy nem, mert nem is vettem ólat...
    Lányok jó tevékenykedést a konyhában!
    Fiúk merre vagytok?? - csak nem a bányában dolgoztok?xD

11. Tündi1001

sutimami57, Hölgy-világ és heliantus kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Lajos, jöhet mindkettő, nem vagyok válogatós! ( amúgy kínzás ilyen fotókat feltenni!):(

sutimami57, Tündi1001 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  13. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Dehogynem...Itt van tessék, bár az ilyen idő még messze van..

sutimami57, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Köszönöm, kár, hogy várni kell még rá..
    Van már farkasod? Hány db?? Egy kis farmomon ma megint pörgettem egy Diszkórózsát.

sutimami57, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  15. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép hétvégét!

Bizony Koppi,s a napraforgó virágok is mesze vannak, hacsak a farm kép helyett nem az forog,napocska nélkül is.
    Szóval tegnap délután csörgött a telefon és rég látott kedves barátok jelentkeztek,hogy ha már erre vannak bejönnének.
    Meglátogattak,majd olyan 6 óra után el mentek.
    Ma újfent vendégeket vártunk, s félő volt,hogy az eső elrettenti őket, de nem csak ha már számos szupermarket mellett jöttek el,hát bevásároltak, ők nem rég mentek el,s hát ugye első az aratás..
    Megkuksoltam részletesen a fealdatsort, s hát tudomásul vettem,nemhogy jövőre,az elkövetkező 5 évben sem fogok hozzá.
    Így nincs is miért aggódjak..:)
    Finom ebédhez jó nóta szóljon!

16. Koppi2

Koppi2 Haladó

Most cukkolsz? Amúgy ide pörgettem már és ki is tettem...Köll, mert la van gatyásodva ez a farmom kissé...:)

heliantus, sutimami57 és Tündi1001 kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Dehogy cukkollak, csak érdeklődtem.
    Semmi elszomorodás, gatyába rázod Te azt hamarosan!
    A Kotkodán egy videót sem tudok megnézni napok óta. Minden farmomon nézhető, ott nem. Megüt a guta!:mad:

heliantus, sutimami57 és Tündi1001 kedveli ezt.
  18. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Jó, hogy szombat van, többen is be-be néztek, szívesen olvasom. Én is a konyhában töltöttem a nap nagyobb részét, meg hát a farm...vele kelünk, és fekszünk...Csacska, jól van ez így!! Itt legalább mindig történik valami.

Ezen a bányászos dolgon nagyot nevettem........de fel jönne a szén, az jó lenne, kell a téli tüzelő......:) :)
    Koppi, ne aggodj, jó lesz ám a kis gatyás farmod is nem sokára! :) :) Majd jön egy cserenap, és csak dől a sok ajándék..:) :)
    Szép estét, jó pihenést![​IMG]

heliantus és Tündi1001 kedveli ezt.
  19. Tündi1001

Szia!

A nap fölött egy kicsit jobbra az egy helikopter vagy csak egy kis bogár a lencsén?
    Főleg nagyobb méretben látszik.

sutimami57 kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Szép estét mindenkinek, én most elmegyek vacsorázni.
    Ne dolgozzatok ma már, pihenni is kell.

sutimami57 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.