Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Koppi, gyorsan-gyorsan, írd hova kell még.
    Jó reggelt gazdák!

zsozso577, Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Pedig szívesen adnám.
    Kopi! Amilyen néven nálam vagy, ahonnan tudtam, küldtem.
    A munka megvár, a virtuális nem. Í gy ma csak az haladt, most pihenek, mert ez megkívánja. Valamikor csak belekerül a földbe a hagyma, ha nem mennek maguktól, kizavarom őket, a legnagyobbikat a kapával.
    Komolyra fordítva:"
    Mégegyszer mondom, hogy mindenki megértse": Erre a farmomra kérem a baglyocskát azzal a névvel, ahol hiányzik,
    hadd segíthessek már!!!

3. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!

Gratula azoknak akik kitartottak!

Koppi ment a 3 aji a Koppantyú90-re mivel hogy onnét írtál,..és nem írtad hogy hova kell!

Más mindenki rendbe van? Tízpercmúlva benézek!

Befejeztük mindhármat!

zsozso577 és Csacskamacska kedveli ezt.
  4. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Köszönöm Mindenkinek aki segített, de e farmon nem tudtam befejezni az eventet.

Már sanszom sincs rá, hogy végezzek - itt a 94. szinten.
    Tanulságos az eljövendőre nézve.
    Megértettem. Még egyszer nem fogok bele. De tényleg !
    (Egye meg a f....az egészet!!)

5. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Ez sajnos, sehol nincs nálam. Csak a felhőd legyen meg!

Csacskamacska és Tündi100149 kedveli ezt.
  6. Tündi100149

Ez a Lizike05 ezért jó amikor más a Fórum neve!

Koppi, ment ide is!

zsozso577 kedveli ezt.
  7. mebajah

mebajah Fórum császára

Még volt 1 tartalék, ment.
    Elég, ha itt jelzünk/vagy bagly./, mert annyinak küldök, aki állandó, hogy a figyelmem határát meghaladja. A "fiatalság" átka.
    Nálam ez válna be.

8. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Egy gyors bepillantás a topikba....aztán husssss......megint utrakelek!
    Ma is olyan szép idő van, mint tegnap.....igy biztosan kerülöm a monitort.....

Tegnap is 17 óra után értem haza....aztán farmoztam, meg volt más teendőm is!

Ma Kecskeméti pálinkás reggelin voltam....most értem haza.....de megyek is tovább....majd talán este leszek!

Fiuk.....az ajtó-permet az tetszik.....persze csak sorfallal ér valamitxDxD majd kitalálok valami rucit,
    ami megfelelő lesz!!!!...a kiváncsi szemeknek!:pxD /sokat fog takarni/

Csacskamacska, mebajah és Tündi100149 kedveli ezt.
  9. Nórikanna

Nórikanna Utánpótlás-írogató

Sziasztok.
    Cseresznyefa virágot akkor csak a fáktól lehet kapni? Mert akkor nincs meg a felhősor.
    A 105.-nél befejezve. Kár érte.

Tündi100149 kedveli ezt.
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Almafától almavirág, cseresznyefától meg cseresznyevirág. Máshonnan nem lehet beszerezni. De ez le van írva az event ismertetőjében. Ki kellett volna pakolni a földekre őket. Még venni is érdemes lett volna, ha nincs elég, nem drágák.

hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  11. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Igen.Úgy emlékszem, az a kosárban sincs. De már mindegy is.
    A legtöbben először a felhőt szerezzük meg. Nem baj, ha hiányos, csak legyen meg.

12. Tündi100149

Igen,..cseresznyefavirágot csak a cseresznyefáról lehet kapni!
    Miért,honnét szeretnél a szivarfáról? Ha jól emlékszem régen szivart adott nem virágot,..szívni lehet de fújni nem,..majdnem olyan mint a harangkötél,húzni lehet de tolni nem,..húúúúú ez majdnem ismerős!>:(

Utoljára szerkesztett: 28.3.17
  13. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok! Jól elvoltatok délelőtt, mosolyogtam visszaolvasáskor. Most értem ide, reggel kész kínlódás a felkelés, még kell 1 -2 nap, mire belezökkenek az óraátállítás következményébe. Délelőtt futás anyához, vele ügyintézés, majd a magam dolgait intéztem. 14 órakor ebédeltem, mert akkorra értem haza. Utána ki a kertbe egy kis pihi és napozás. Majd tárgyalás a festővel, aki júliusban megcsinálja a hátsó tetőtéri ablakoknál a szigetelést, festést. Most bekukkantottam ide, hogy aláírjam a jelenlétit és megyek tovább a dolgomra.
    Zuhanyt még nem veszem igénybe, meghagyom Zsozsónak. Majd, ha melegebb lesz..
    Gratulálok azon Gazdáknak, kik sikeresen befejezték az eventet! A kicsiken nem csináltam, azokon nagyon ritkán szoktam.
    Megyek még ki, amíg süt a nap. Pá, majd jövök! :)

hagymácska44, Tündi100 és mebajah kedveli ezt.
  14. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Pedig olyan jól néz ki!!!! Körülötte a növényzet zöld....gondolom, nem a mi éghajlatunk alatt található!
    Bár itt ma is nagyon szép idő van....szinte meleg....deee nem eléggé, hogy kerti zuhanyt vegyek...de ott????

Gratula Mindenkinek a sikeres event befejezéshez....sajnálom, hogy délelőtt nem voltam gép előtt és
    nem tudtam besegiteni....akinek hiány volt belőle.
    Amit elterveztem a kisebb farmokon....azt sikerült teljesiteni....igy mostmár rózsaszinben nyávognak a macsekok!

15. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Hidegen hagy, lassan a farm is.

Engem valahogy nem érdekelnek a rózsaszín macskák. Ki sincs rakva a farmomra.
    Ott pihegnek az ólak a menüben.

hagymácska44 kedveli ezt.
  16. hagymácska44

Sziasztok!

Reggel óta most ültem a géphez, millió dolog amit intézni kell, így tavasszal.
    Jó idő volt ma is, sokat voltunk kint a szabadban.
    Amik az évek során tönkremennek, néha pótolni kell, most a kerti székek és a nyugágy volt soron.
    Főzni is kellett ma, lassan kifogyok mindenből, holnap bevásárlás lesz.
    A nagynak nem lett kötőhártya gyulladása, hála égnek.
    Mindenkinek jó éjt!

17. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép, szép, de akkor sem zuhanyzom! Majd nyáron! Most lehet, hogy elcsodálkoztok, de még meg sem néztem, hogy milyen a rózsaszín macska. Amikor összejött minden az eventhez, csak akkor fogtam hozzá beadogatni és azt sem néztem, hogy mikor mi az ajándék. Ezek szerint nekem is a pajtában van a macsek, ami rózsaszín, na, majd megnézem. Mozgalmas napom volt délelőtt, délután itthon a kert, este farm. Most ragadnak a pilláim és mérges vagyok, mert most láttam, hogy a holnapi Szulejmánomat 22.30-kor kezdik. Mit gondolnak meddig fogok fenn ücsörögni? Fel fogom venni és csütörtökön megnézem egy fél óra alatt, mert a reklámokat ki tudom hagyni.
    Holnap várom az evntkiírást, kíváncsi vagyok mit találtak ki. Valahogy nincs kedven most újra gazokat vetni és szaladgálni a géphez.

Megyek aludni, jó éjt!

18. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó éjt Nektek!
    Jó volt egész nap kint munkálkodni.
    Még néhány perc, és beérik a szaporításom, ma megléptem a 109.-et.

A jó meleg Nap süssön Rátok ma is!

Tegnap annyit munkálkodtam, hogy fáradtabban ébredtem, mint ahogy lefeküdtem. Menni kellene a boltba, de lehet visszatérek meleg takaróm alá.
    Semmit nem tudok az áprilisi tréfáról. Jól megtréfálom magam, és nem csinálom.
    Ma munkásokat "árvereznek".​

Utoljára szerkesztett: 29.3.17
  19. hagymácska44

Jó reggelt!

Szép időnk lesz ma is, derűs az égbolt.
    Egy hete alig birok aludni, úgy fáj a lábam, másoknál nappal fáj, nekem éjjel. Jó lenne tudni mitől és meddig fog fájni, nagyon nyugtalan éjszakáim vannak.
    Bevásárlás és utána kezdem a tavaszi nagytakarítást, remélem nem jön közben semmi.
    Ezeket a sűrű eventeket nem értem, mire jó ez, ott a BP-nél nincs szünet?
    Mindenkinek szép napot!

20. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    A feleségem használ 2 krémet amit egy kft csinál ha érdekel megírom az elérhetőségét. (A neve : jégvirág és egy rahedli gyógyfűből készül.)
    A párom állítja, hogy nagyon jó. Amióta használja, sokkal jobb a térde.

Nem muszáj minden eventet megcsinálni. Van kispad is...:)

-----------------------------------------------------------------------------------------
    Átmentem tartalékos üzemmódba. Minden eventet illetően.
    Csak nekem "ragad a gép" vagy másnál is ?
    Egy örökkévalóság mire megcsinál valamit a farmon...:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Utoljára szerkesztett: 29.3.17
    hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.