Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Egye fene több is veszett Mohácsnál. ;)
    Megy a bagoly el ne zavard...:)
    A krémről (krémekről) annyit, hogy remek.
    Továbbá családi vállalkozásban működik....

Két baglyot útnak indítottam...:)

Utoljára szerkesztett: 30.3.17
    kovacstne és hagymácska44 kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Te!!!!!...tudod!!!!! Bár amire én költök.....nem is keveset....azt végig is viszem!
    Ezt egy csomó cspd.-t bánná! Szerintem nem volt olcsó ez a felhőőőő!!!! és még nem tudjuk, hogy
    mit fog adni.....ha kifejlődik!!!!!
    Csak egy kis munka kell hozzá......egy kis növény felröpivel!!!!!

Ha ilyen jó az a krém....akkor én is várok egy baglyot....egy kis ismertetővel és elérhetőséggel!
    Előre is kösziiii!!!!

hagymácska44 és Csacskamacska kedveli ezt.
  3. Koppi

A szárnyast útjára bocsájtottam....:)

hagymácska44 és zsozso577 kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mebajah, nagyon sajnálatos ami történt! Drukkolok, hogy a vége jó legyen! Alapból bizalmatlan vagyok, csak ismerős által lépek meg bizonyos dolgokat. A laptopvásárlásom is ilyen volt. Egy hozzáértő klassz pasin keresztül lett, nincs is gondom, ha meg valami adódik, egy telefon és távmunkával percek alatt elhárítva a hiba. Szerencsére nem sokszor kellett még igénybe venni.
    Hagymácska, nálam is dolgozik a mosógép, szél fúj, így bizakodom, hogy hamar szárad is majd a ruha.
    Zsozsó, tudod Kopi az, aki mindig fut egy-két kört, utána meg csinálja. Tihamér kijelenti, hogy a padon ül, Lajos meg hallgat, de csinálja.
    Mi lányok, meg nem is lamentálunk, hanem csináljuk. Miért ne tudnánk megcsinálni? Vetünk, aratunk, gaz kész, hosszúzúnk. Közben egy kis malmozás és már kész is! Az nem kizárt, hogy közben idegeskedünk, számolunk ezerrel, hogy hány felröpi kell még , de az utolsó pillanatban még összejött eddig mindig. 0 percezéssel kivárok, a legvégén dobom be, ha szükséges. Az utóbbi időben nem 0 perceztem és most is reménykedem, hogy nem kell.
    Vidám, mosolygós napot kívánok mindenkinek! :):)

5. onagger52

onagger52 Fórum császára

No event!
    Pár éve vettem egy mélyhűtőt a nagy bevásárlóközpontban. A nevét nem írom le, csak annyit, hogy a az eleje Tes a legvége meg co. Hazahozattam kis tehergépkocsival. Kiderült, hogy a mélyhűtő burkolata oldalt lyukas. Na akkor visszavitettem a supermarketbe. Beszéltem az eladóval, mondtam mi a gond, nézzék meg, nehogy megint lyukas legyen az, amit cserébe adnak. Megígérte. Kihozza a sofőr, ugyan az aki előtte is hozta, vitte. Feljöttek lifttel. Mondom neki, addig be nem viszem, míg a lakáson kívül meg nem nézzük.
    - Hiszen azért cseréltette ki. Csak nem lesz ez is rossz.
    - Megnézzük. Addig be nem viszem.
    Megnéztük. Ez is lyukas volt. A szállító mondta a magáét, én is. Szó nélkül visszavitte. Visszamentem én is, a feleségem meg a sofőrrel ment ki. Bementem a supermarketbe, megkerestem azt az eladót, aki megígérte, hogy kiszállítás előtt megnézi. Mondtam neki, na ez nem jött össze, rosszat adott megint. A szállító is igazolt engem, mondta, hogy a lakáson KÍVÜL megnéztük és megint rossz volt. Kérdezte, mi legyen. Mondtam, semmi újabb csere, vissza pénzemet, majd veszek ott, ahol nem akarnak becsapni. Elintézte a papírokat. A feleségem kint várt az ügyfélszolgálatos pultnál. Közben hallotta, miket beszélgetnek az ottani dolgozók, eladók. Az egyik dolgozó panaszkodott a másiknak, hogy amit itt vett műszaki cikket, arról otthon kiderült, hogy rossz. Semmi gond, válaszolta a kollégája. Ha megvan az eredeti csomagolása, hozd be. Kicseréljük, a rosszat meg kitesszük a pultra, majd elviszi valaki. Azóta én soha semmi műszaki cikket ONNAN nem veszek. De másik olyan nevű boltban sem. Engem egyszer be lehet csapni vagy megkísérelni, de másodszorra erre esélyt nem adok. Máshol veszek műszaki cikket.
    Aki eventezik, sok sikert hozzá!

hagymácska44 kedveli ezt.
  6. Koppi

Durva amit írtál, viszont elképzelhető, hogy így van.
    Nekünk eddig szerencsénk volt, igaz nem "abban" a boltban vettük a dolgainkat.....

hagymácska44 kedveli ezt.
  7. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Elkezdtem olvasni, de agyilag, fizikailag zokni!
    Vettem ma részletre egy másikat, most jöttem meg 7 óta. Ez szűz, a szomszéd telepít rá mindent,de 10-et neeeeeeeeeeeeeem.
    Majd jövök, ha lesz erőm. Ha nem, ráérek honap is elkezdeni.

hagymácska44 és Tündi100149 kedveli ezt.
  8. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Nagyon hallgatok!Csacska szerint.

Felröpik,.. 106-136-136,..sok vagy kevés!?!?

Most csináljuk, a végén meg majd bosszankodunk!

hagymácska44 és Csacskamacska kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Lajos, igen! Hallgatni szoktál, nem nagyon szoktad előre bejelenteni, hogy csinálod, de mindenki tudja, hogy csinálod és nem ülsz ki a padra. Nem negatív értelemben írtam!
    Felröpi: 141, 145 - szerintem átlagos, van akinek több, van akinek kevesebb. Területenként 25-28 db.

10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Be akartam lépni a Tűzrókával, de kiírta: Gateway504. Na így kezdődött. Átmentem az Operára és ott hipp és hopp, már itt is voltam. Felmentem a Hibák-hoz, - nem reklamálni, mert attól régen leszoktam - ott meg panaszkodnak a gazdák. Ja hogy az event indulásakkor gondok vannnak? Nekem már nem meglepő. Lényeg, hogy lehessen befizetni a tulajdonos számlájára a valós pénzt. Aztán, hogy ki mit kap érte, az érdekel valakit?
    Lajosnak én is küldtem már felröppenőt. Vagy mit tudom én mit, lényeg, hogy eventes cucc. Biztosan fel tudja használni. Ő tényleg belevág majdnem mindegyikbe. :)
    ------------------------------
    Visszamentem a Tűzrókára és a kis farmokat akartam lerendezni. Területváltáskor kiakadt, se tőlem, se hozzád. A virág csak pörög és pörög. Én vártam 10 percet, majd kiléptem. Legközelebb holnap fogok jönni, HA jövök. Mert ezek után az sem biztos. Ja! Egy farmról nem tudtam elküldeni az ajándékot, ajánlom, hogy kérjék el a mindig tökéletes rendszer üzemeltetőitől.
    Az üzemeltetőknek üzenem, hogy Frissítsenek, Takarítsanak, mert különben nem fog rendesen működni!!! És ezért ki is lehet tiltani a fórumról, már ez sem érdekel.

mebajah, hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  11. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Igen Tihamér úgy ahogy írtad!

Rakom ki a nagy földeket és közben kidobott,..és írja hogy kijelentkeztél,.. én meg mondtam hogy a k.... ***** az jelentkezett ki de nem én!!!!!! Miért nem valami mást írt ki vagy ír ki!!!! Legalább azt írná "Műszaki liba"!

Ez is olyan nyögvenyelősen indult!!

mebajah, hagymácska44 és zsozso577 kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Nem kell bosszankodni, árt a szépségnek!! Amúgy meg ráérünk még bosszankodni, hol a vége még? A másik farmomon ki kellett lépnem, meg vissza, mert csak forgott a virág és forgott...:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

13. zsozso577

Sziasztok!

Igazatok van...nagyon nehezen indult.....sőt nálam még most is sokat forog a virág!
    Engem is kidobott.....de ezt irták is, hogy mindenkit kitessékelnek és ujra be kell lépni!
    Felröpi ügyben ahogy olvastam...ti jobban álltok....nálam kb 120 db lett elsőre.....most valamivel több...az ajikkal.

Mebajah....remélem, hogy az uj géped szuperül fog müködni.....ennyi kálvária után....jó lenne!!!!!

14. Koppi

Hallotta a készítő, hogy nem csinálom? 80 felröpivel indultam...
    Meg ki van írva, hogy tartozok 200 izével....Én??? Ők...!!!!!!!!!!!!!!!!

mebajah és hagymácska44 kedveli ezt.
  15. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Aki nem csinálja annak minek is több röppentyű,.. elszaladtam megnéztem most 176 van!
    Milyen morgolódós öregember lettél? Még szerencse hogy nem nő vagy!

Inkább írd hányas szint a Bahama! Utolérsz? 319!

16. Koppi

295. és a fene sem rohangál ......
    Holnap megyek a Nagy Faluba temetésre...
    Jó éjt.

mebajah és hagymácska44 kedveli ezt.
  17. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Lemaradtam az event galibáról. 2-kor elültettem a magokat és 6-kor eszembe jutott, hogy event van, addig beérett a 10 mag.
    Nekem is van egy jó kis sztorim a vásárlásról. 10 éve a Media-M-ban vettem egy mosógépet, azért mert leértékelték amit én használtam és az előző már a végét járta.Nem voltam itthon amikor kihozták, a lányom volt itt, és Ő átvette. 6 hónap után amikor elromlott, mondom a vejemnek hozzák már fel az újat. Beállította, mondja- Mama, milyen jó kis szuper masinát vettem, mondom neki- ne viccelj ugyan olyan mint a másik. Bementem a fürdőbe és tátott szájjal néztem az én kis gépemet. A gép a legszuperebb gép volt ami a márkájától volt. Rosszat hoztak, de nekem örömet okoztak vele, szerencsém volt, kiváncsi lettem volna a másik vevőre, hogy mit szólt a cseréhez.
    Koppi, köszönöm a baglyot, majd áttanulmányozom. Részvétem a temetéshez.
    Most 185 röpim van, én is tartozom -300 kővel.
    Mebajah, csak nem két géped van, visszavették remélem a másikat.
    Még nem tudom mit kell csinálni az eventben, csak a magokat szaporítom még.
    Mindenkinek jó éjt!

18. Csacskamacska

Utolsó aratás, vetés kész, így mára befejeztem. Azt hiszem egy lepkeháló nem lesz elég, mert valami gyatrán jönnek a felröpik.
    Jó éjt, aludjatok jól!

hagymácska44, zsozso577 és mebajah kedveli ezt.
  19. zsozso577

Sziasztok!

Csacska egyetértek....kell egy másik háló!
    Gyatra....gyatra a felröpi.....igy reggel a játék is borzadály!
    Belépni és valamit is csinálni a farmon gáááázzzzz és mondják azt , hogy a gépemmel van a baj
    Nahhhhh.....igy korán reggel....éhgyomorra felhuztam magam......de az élet nem áll meg!
    Haaajjjjjrrrrááááá eventezők és mindenki más aki nem eventezik!!!!!!
    Lassan szürkül az égalja....világosodik! Vihetem a konténerbe a nem villamossági felgyülemlett lim-lomot!

20. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Csak köszönök, most ennyi erőm van.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.