Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!

Van 289 röpim pluszban, lassan újrakezdhetném. Kinek küldjek rakettát? A" Lizike "jelzés volt?
    Indulok a kicsikre, de utána már csak holnap tudok reagálni. Még picit várok.

2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Nem muszáj küldeni ajit, mert lightosan csinálom. Mindenütt csak a kitehetőért álltam harcban, mint látod.(A saját farmjaimra sem küldtem belőlük, inkább más szomszédaimnak osztottam szét.)
    Ez az első event amikor nem érdekel a vége...:) Lesz-e folytatása, nem is tudom..:)

Utoljára szerkesztett: 3.4.17
    _Ilona49_, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok!

Olvasom.....megy a kertrendezés és folyik az ültetés a kertekben.
    Nálam egyik sem!
    Szeretem a virágokat.....de
    ennyi....nincs feltétel hozzá!

Kopi.....látom és olvasom!!!!!!!
    Mégis kedvet kaptál????

Ma itt a nagyon kivégzem!!!!

4. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Én is csak ezen csinálom, a kicsiken bele sem kezdek egyikbe sem.
    Zsozsó, kézzel-lábbal kertészkednék, ha bírnék! Feltétel adott, de bizony föl kellett tennem a gerincmerevítőt, hogy járni bírjak. Lassan csak kialakulok, aztán hajrá a veteményes!

5. Koppi

Kedvet azt nem kaptam, de felhőre való kitehetőt megszereztem mind a 4 farmon. Ennyi elég.
    Ha valami még jön az ajándék lesz nekem.:)

6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Napsütéses szép napot kívánok!
    Event kész!! Ma reggelre összejött a hiányzó röpi, így malom őrölt és befejezve. Nekem a legvisszataszítóbb az volt, hogy minden etetés után gyöngykeresés, amiről tudtuk, hogy soha el nem fogjuk találni, mivel ez az "áprilisi tréfa" egy része, és utána még szembe is röhögnek, hogy haha, nem nyertél! Még nekünk felnőtteknek is bántó, de a gyerekek ezt hogy élték meg vajon? A híres tervező gárda erre nem gondolt!?

Jó munkát mindenkinek, kinek benn, kinek kinn! Megyek, mert engem is várnak. Pá!

7. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Szép napot!

A ruha szárad, a sóska megmosva a kertben, kis sámlira ülve, lassan, de kész lett, feltéve a tűzre.
    Koppi, ebédre nyiss ablakot, megy majd a főzi. A múlt héten írtam, hogy nálam is virágzik a kaktusz.
    Mebajah, nem kértem röpit, mert ma nem lett volna meg avval az egyel, holnap reggel én is kivégzem, 22/25 az állás, utolsónak is kell lenni, aki befejezi.
    Te szegény, most meg a derekad fáj!
    Zavaró volt nekem is a kagylózás, de csak 25 alkalommal kell, ez a jó.
    Tegnap elvetettem az egynyári magokat, a málna szépen bokrosodik.
    Tihamér ugyan mondta, hogy ritkábban lesz, de ennyire?
    Szép és eredményes napot!

zsozso577, Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

A kaktusz nem húsvéti kaktusz? Mert olyan is van!
    Lányok, ki hogyan, de mindenki tevékenykedik. Kinek fáj, annak gyógyulást! Ekkor van az, hogy jó az idő és még ha fáj is, de erőltetjül magunkat, mert nem bírunk várni, no, meg itt az ideje a kerti munkának, főzni meg kell, akár esik,akár süt.
    Kopi, majd , ha be lesz ültetve, akkor lesz fotó is.
    Tihamér pihen, vagy szedi a medvehagymát, vagy máshol van. Majd jön biztosan, úgyse bírja sokáig nélkülünk! (remélem! :)

9. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!

A szülinaposnak! Boldog születésnapot![​IMG]

Az állás 19-21-22,..növények készen vannak,..most csak várunk.

10. Koppi

Abszolút és teljes mértékig egyetértek Veled !

hagymácska44 és brozsa kedveli ezt.
  11. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

szia
    Látod.....igy kell azt felfogni!
    A kicsiken én is ilyen elven csinálom!
    Naponta 3 aratok és ami összejön az az enyém!

Most délben lett kész utolsó 100 db gaz és igy teljes a felhő!

Gratula aki befejezte és haaajjjrrráááá aki még kapkodja a felröpit!

grauhund, hagymácska44, _Ilona49_ és 3 más kedveli ezt.
  12. hagymácska44

Kész lett az event.
    Csacskamacska, ami nekem van, az karácsonykor virágzik busásan.
    Koppi, remélem odaért a sóska.
    Mindenki a szabadban volt, úgy látszik, használjuk is ki, mert holnaptól lehűlés jön.
    Aludjatok jól, jó éjt!

13. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Még kell 1-1-és 2,...hogyha ez nem jön össze akkor úgy kell nekem!!!

zsozso577, _Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Összejön, nyugi!
    Valószínű, hogy az emberek nagy többsége élvezte a szabadban a jó kis tavaszi napsütést, elvégre ki voltunk éhezve már rá. Lehűlés nem hiányzik, a szél már megérkezett, talán holnap az eső is ideér. Azért ma locsoltam.
    Borzalmas, hogy még mindig milyen magas a trágya ára. A lóherét csak vízzel vetettem el, mert úgy döntöttem, hogy nem adok 7-800 csp-t sz..r darabjáért! majd később érik és annyi.

Jó éjt mindenkinek, reggel meg ébredjetek mosolyogva!

15. Koppi

Sziasztok !
    Megjöttem. Debrecenből. a Kenézy Gyula kórház sürgősségi részlegétől ahova ma délután 3, azaz háromkor mentünk be vittük anyósomat akinek vizesedett a lába és a háziorvos beutalta. (Szív és csípő műtött, ergo gáz ha felgyűlik a víz a lábában..)
    Este 10, azaz 22 órakor kapott ágyat !!!!!
    Addig ott űlt a tolószékben (velünk együtt) a sürgősségi várójában...>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(
    És ekkor még szolíd is vagyok.....Sok minden eszembe jutott a várakozás ideje alatt...Étlen szomjan ott ülni nincs egy nyavalyás falikút sem.... délután még két doki volt, estére egy doki...és rengeteg ember....

Nem az orvosokat és a személyzetet hibáztatom, hanem azt aki ezt kitalálta.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(
    Ekkor még nem is beszéltem a kórház melletti parkolásról, ami egy pénzrablás, mert fél (1/2) óra után 1000.-Ft-al növekszik óránként ! Ha valaki rendelésre megy, vagy rokkantat visz és elhúzódik az "ügyintézés" a gatyája rámegy a parkolási díjra...:(:(
    Találkoztam az egyik ismerősömmel aki az édesanyját hozta be és bent állt a parkolóban. Délután 13 órakor érkeztek...a vizsgálatok este 7 kor fejeződtek be.
    Mit ne mondjak, vastagnak kellett lenni a pénztárcájának.
    Ráadásul "lopó autókat" is tart a város és elviszik a tilosban parkoló autókat....

Utoljára szerkesztett: 4.4.17
    hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  16. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Boltjárás megvolt.Ma még nagyon "lájtosan" mozgok. De bízom benne, hogy én is hamar kertészkedhetek újra!
    Kopi, ez borzalmas! Jó is lenne, ha előbb végigcsinálná ezt az egészet, mielőtt kiagyal egy valóságtól elszakadt törvényt, rendszert.

17. Csacskamacska

Szép napot mindenkinek!
    Kopi, sajnos ez így van és még azzal is megfejelték, hogy éjjel is fizetni kell. Sajnos volt benne részem, mikor anyát a Klinikán hagytam, több órás várakozás után közölték, hogy fél órán belül ágyat kap, menjek nyugodtan haza. Haza is jöttem és hajnali 2.30-kor a Kenézyből telefonáltak, hogy vihetem a mamát haza....hosszú lenne leírni, hogy hogy került oda,így nem írom le, de lényeg, hogy egy darab autó nem volt a parkolóban, de a sorompó ott volt és a pasi benne ült a kalitkájában és szedte a pénzt, mert fél óránál tovább voltam benn. Aki lábon tud járni, vagy látogatóba megy, az a közeli TE.CO parkolójában áll meg, ott nem kell fizetni és onnan átmegy. A Klinikán van nem fizetős parkoló is, igaz helyet 3-4 kör után talál az ember. Nagyon tisztességtelennek tartom, hogy kórházaknál fizetni kell, mert oda nem szórakozni mennek az emberek.
    Takarítás a mai munkám, délután temető és unokák. Csak este jövök valószínű, legyen jó napotok!

18. hagymácska44

Szép napot!

Reggel esett egy kis eső, de már süt a nap.
    Borzalmas az EÜ. és látom nem csak nálunk. Parkolásért mindenhol fizetni kell, nem csak a kórházaknál, mindenütt!
    Nincs büfé egy kórházban, és egy csap sincs, szegény egy ország ez.
    Ma elviszem és leadom a kiselejtezett ruhákat, ahova kell.
    72db kaptárt tettem ki, a készletem egyenlő a nullával.
    A titkosakból egy menyét lett, ennyi volt a jóból.
    Mindenkinek szép napot!

zsozso577, Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  19. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

Reggel csak csak összejött az utolja.

149: Japán nas.xxl,...Piros anju,..Kert. berk. xl,....Hód nar.,...Kecske pir.,..Tehén pir. 2,....Sas sár.,....Majom nar.,...Flamingó,...Teve nar,....Mangóxxl,..Datolya xxl,..Achacha xl,..Mangosztán xl!

1001:Bougainvillea,...LILA AKÁC,....Kowhai xl,...Lúd nar.2,...Vakond s.,...Róka s.,...Kaméleon nar.,...Lajhár++,...Tigris,...Panda nar.,...Majomk. xl,xxl,...Banán xxl,...Mandarin xxl,...Kesu!

Itt már útba vettem a kispadot,..de a harmadik 1 kicsit azért feldobott!

100:Japán nasp.2,...Kökény xxl,...BÖLÉNY,...Szarvas,...Menyét,...EU. Borz,...Vakond nar.,...AXOLOTL,...MAJOM RÓZSA,...Tigris,...Vörös panda,...Kesu 2,...Durián,...Citrancs xxl,... Moringa xxl!

Így a harmadik farm után már 1 kicsit jobban éreztem,éreztük magunkat!

Hagymácska,mire készülsz miért kell ennyi Kaptár?

Láttam pár esőcsppet,..1 kicsit hűvösebb van.

Utoljára szerkesztett: 4.4.17
  20. Koppi

Gratulálok, ügyes vagy...:)
    Szia!
    Sajnos így van..:( Nem öröm ez...Mint annyi más sem...
    Jó sok kaptárad van. Mihez kell annyi?

LBetti és hagymácska44 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.