Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Én is úgy döntöttem, hogy leszedem a Bahamát. Egy füst alatt be is értek a titokólak és...lett 1 XXL-es elafántarénám /irány a menü/ és 2 vízilovam.(Nagyhatalom lettem):)
    (igaz axi egy deka sincs), de nem bánom mert 2 víziló igen ritka nálam...:)
    A farmra 1 menyét és narancs bagolyvár lett..(Ez utóbbi is elfér a menüben.)
    A Zölfülűn (Koppantyú901) meg csupa retro ól lett (Remélem lesz még vonatozás, mert arra pont megfelel, egyébként csak a helyet fogja.)
    Ott lett durián, rollinia és XXL huang pi. Slussz.(A többi a menübe lett téve. Elfér.)

Utoljára szerkesztett: 6.4.17
    _Ilona49_, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  2. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Itt keleten szakad az eső és amolyan felemás érzéseim vannak a közlekedéssel kapcsolatban.
    Az autósok túlnyomó része belátja, hogy esőben és időnként átvonuló sötét fellegtől függően, a fényeket bekapcsolja a kocsiján, de egyesek nem.(Ez utóbbiak a barmok kategóriába tartoznak../bár ezzel megsértem állatokat.../:( :()
    Ugyanis szinte láthatatlanul közlekednek veszélyeztetve másokat.>:(>:(>:(>:(

hagymácska44 kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Egy szép esős délelőtt mit is kell csinálni? Zümmögést nem hallok, sem madárcsicsergést ebben az időben elbújtak. Az viszont jó, hogy esik, szomjas a föld.
    Titkok fele még a menüben. A bahán egy axo, a többi felejtős.
    Megyek tankolni, felkapcsolom a világítást, mert Kopi, még átsorol...
    Reggel learattam, majd aratok később is, nem vártam a 10 órát, nem úgy ültettem az este, hogy mostanra érjen be. Több is veszett Mohácsnál.
    Vidám napot mindenkinek!:)

4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Én is arattam reggel a szigeten....10-re már be is érett az egyik uj növény....a farmon meg valamikor érik a
    Tárnics.....egy kicsit számolnom kellene....hogy lesz a több! Most 1x1 van és vizezem....a bonuszokat sajnálom rá....
    hisz nem csak 1 alkalommal kell ültetni....vagy átváltok 2x2-re és minden jót bevetek.....
    Most 2 területen növényezek....bár van más is kint!

Itt nálunk éjszaka esett pár csepp....de most is borongós az idő....és hideg van!
    Nincs kedvem kimozdulni.....pedig kellene!!!!!!
    A nincs kedvem győzött!

5. Koppi

Sajnos nekem sincs, de kell kimoccanni..
    Ramaty az idő, bár most éppen nem esik, de ronda szél fúj (nem)mellesleg...:(
    Az egyik farmon reggel beléptem és mit látok? Egész éjszaka érett a kukorica. Azóta liliom van a helyén 3 területen....;)

_Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  6. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Szép napot!

Gyorsan beugrottam, mert mit is lehetne csinálni ilyen időben, süt a nap és fergeteges szél van. A mellék és a fürdő kész, a plafonig érő csempe is kész mind a két helységben, az ablakokkal együtt. Most a háló lesz soron, ilyenkor nemcsak az ablakot pucolom, hanem a könyveket is kiporszivozom és a szekrényeken is a tükrőket, bár azt nagyon utálom, mert rácsos és sok idő elmegy vele. A nappali és a konyha meg a többi, majd holnap. Reggel csak a pékségig mentem, majdnem visszafújt.
    A horrornál mindegyikből váltok ki egyet, a többit majd szép lassan, az állatnak szupit adok, hogy beérjen gyorsan, amíg nem tudok tápot keverni. Ha a szél elfújja a netet, ideges leszek délután.

7. zsozso577

szia
    Szóval kukoricáztál????xDxD
    Ohhh nálam a kisfarmokon egész nap érnek....mivel napi 1x lépek be.....én azért néha ültetek azokon is!
    Most majd a rettenet fog szerepet játszani.....mindegyiken a takarékos megoldást szeretném megcsinálni.
    Azt nem irtam.....de nálunk is fuj a szél.....de ez talán mindig!!!!!
    Szia
    Miért adsz az állatnak szupert???? Kell az ideiglenesbe???? Elnéztem valamit???
    Nahhh...megyek megint átnézem!
    Ha nem kell akkor én igazán nem sietném el.....kiváltom a feladatból az ólat....a táphoz termelem a növényeket....
    azután teszem ki a pocsolyát!...ha már tudok tápot adni neki!
    Kell nekem az a szuper másra!!!!!!

8. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Esik, fúj, fáj, bizony, olvass!
    Helyettem is.

9. zsozso577

Szia
    Huuuhhhhh....nem semmi egy doki!!!!!!!
    Nagyon lelkiismeretes lehet!

10. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    "Nincs rá szó, nincsen rá fogalom"! Egy tünemény!
    A net szórakázik, de csak a játéknál.

11. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép napot mindenkinek!Nemsokára jön a eső utáni horrorxD

Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Szia! Itt esőben jött a horror..!
    No, amint olvasom át kell tanulmányoznom ezt a horroros kiírást, mert nem tudom, hogy miről is beszéltek. Voltam vásárolni, megvettem a sonkát is, tankoltam is, most event beindítva és folytatom a takarítást. Hasonlóan csinálom, mint Hagymácska, mindent!! Ha minden igaz, ma a végére érek, csak erőt kell gyűjtenem és csinálni kell, nem pedig itt farmozni!
    Kopi, akkor viheted a szárítóba a kukoricádat!
    Háziorvostól nem kérek ebédet, hozzá menni sem akarok, nem akarok beteg lenni!

13. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

23 röpim lett, 1-1 kiváltva.
    Zsozso, nem is néztem mi kell az eventbe, csak adtam neki szupit, ha már van.
    Most nézem kell-e szentjani, mert ha nem akkor leveszem.

zsozso577, Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

A múltkor leszedtem a janikat, így most csak 1pocsolyára való volt. Fából itt 2db, a másikon 1 lett. Dolgozom az ügyön, hogy több is legyen. A csillárok buráját mosogatom, jó buli, de ragyogni fog!

15. onagger52

onagger52 Fórum császára

Csak ezen a farmon csinálom ezt a rémséges eventet. A másikon nem. A régi farmok meg tartalékban vannak. Megkezdtem a visszavonulást. :)

mebajah kedveli ezt.
  16. Koppi

Rendben. Akkor csak ide küldök némi férget...:)
    Hiányoztál.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
    Átnéztem a "szomszédba" Ott úgy néz ki lefagytak, még márciusban....:):)

hagymácska44 kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Nekem jólesett a figyelmessége! Ha erre jár, meg is szokott nézni.
    Nem vagyok beteg, csak a gerinc leültetett.
    Holnap érkezik a sonka, kolbász.Szombaton már mehetek is érte.

18. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Nem nagyon vagyok képbe,..csak most arattam először.
    Majd estére talán utol érem magam.

El vagyok férgesedve 43-22-37, hát a három farm nem egészen egyforma!

19. zsozso577

Sziasztok!

Kiváncsi vagyok a horroros végére.....nagyon gyatrán adja ezeket a ronda férgeket!
    Szégyen lenne, ha itt a nagyon nem tudnám a pocsolyát és a fát megszerezni.....Jack boltjában
    igen-igen drága.....meggondolom az épitését!
    A kicsiken meg jutok .....ameddig jutok....alapon ültetek!
    Délelőtt kitettem a titkosokat.... mit mondjak!!!!?????....elment a kedvem!!!!!!
    Bár holnap lehet venni titkos-fákat.....nahhhh azok meg a gyengéim! Most mérgemben azt mondtam, hogy
    nem veszek.....de messze még a holnap!!!

_Ilona49_, Csacskamacska, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  20. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Ez a horroros olyan ahogy esik úgy puffan forma lesz,..hogyha megszerzed a fát akkor vagy a feladatba adod vagy tápot csinálsz belőle mert az is kellene.
    Egy óra múlva kellene aratni de lehet hogy csak reggel lesz belőle valami vagy holnap délbe.Ilyen nagy a kedv!

Ne nagyon gyűjtsétek a férgeket mert az almának is a férgese hullik először!!!

_Ilona49_, zsozso577, mebajah és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.