Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Mebajah, nem bántóan írtam, ritka az olyan háziorvos, mint a Tied, de gondolom azért, mert szoros a kapcsolat köztetek.
    Aratok, vetek, azt sem tudom hol tartok. Most kicsit el vagyok havazva. Itt kiraktam a titkosakat és lett egy BÖLÉNYEM!!! Mire a Kotkodára értem, már elfelejtettem ott is kitenni, így az még várat magára, de kétszer nem lesz szerencsém az biztos.
    Zsozszó, a fák az én gyengéim is.
    Lajos, nálam sem egyforma sohasem a felröpik száma. A kicsiken nem csinálom.

Jó éjt mindenkinek!

2. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Határozottan hideg van odakünn. Néhány napja már csak éjszaka dolgozott a konvektor, most 24 órás ügyeletes.
    Cél: fák, ól, táp. Pedig nem szoktam hiányosan csinálni, de olyan sokfélét kér, hogy elfogyott a készlet. Ha a röpi meglesz, csak letermelem azt a fránya dudvát.
    Csacska, a Te bölényednek is örülök! Nekem az szokott jönni, amiből már van, így lett axi, de lett sárga tojástojó is.
    Kellemes napot kívánok!

3. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Hideg van.
    Tegnap úgy kifáradtam, hogy csudi.
    A nyári függönyöket tettem már fel, így a konvektort lezártam, de korai volt. Ma be kell gyújtanom, mert a nagy itt alszik, majd elhúzom, de az biztos, hogy nem cserélem vissza.
    A burákkal várnom kell, mert az négykezes, egyedül nem tudom levenni és feltenni.
    Tegnap elindítottam egy démonit és a felhőt is, nem hat rá egyik sem, most nem eventgazt ültetek, írhatták volna a kiírásban.
    Ma folyt. köv. a tegnapit, remélem ma túljutok rajta.
    Jó játékot!

4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép reggelt kivánok!

Egy gyors bekukk......igy indulás előtt...aztán nem tudom, hogy mikor érek haza és persze itt a
    hétvége és nem tudom, hogy hogy tervezzek....ma eldől!

Lajos....valahogy én is ezt a szisztémár választottam....de a boltból nem akarok semmit sem kiváltani.....
    számomra iszonyu drága...igy 1-1-l fogok dolgozni....legalábbis egyelőre!

Csacska....grat. a Bölényhez.....én is szerettem volna még egyet....de a sárgák elárasztottak!
    Ennek valahogy nem tudtam örülni.....!!!!!!

Hagymácska....én is igy jártam....csak én hagytam a fenébe....több is veszett Mohácsnál!!!!...jelszóval!

Mebajah....én is az ezüstön megyek végig....ill. már kész is vagyok vele.....most gyurok fára....
    szerintem a következő aratásnál....ami délután lesz valamikor.....meg is lesz!!!!!

Most reggel nagyon álmos voltam...és a kezem hamarabb járt, mint az eszem....igy event-gazt ültettem....
    lesz egy csomó holtidőm!!!!!!....mást terveztem.....de igy jártam!!!!!!

5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok!

Friss az idő erre. A "meleg" 3 fok ! Leporoltam az átmeneti kabátot.
    Beszereztem a Jack boltjából az alapokat, majd meglátom mire jutok.
    Ez a horror amolyan s ...eggelős és erre nem érek ma (sem) rá.
    Délelőtt anyósomat hozom haza a debreceni kórházból. Jó kis menet lesz.
    Ergo, nem érek rá. (Ültetek hosszút.)
    Módosult a dolog a Mamát du. 3.-kor engedik el. Ennyit a hosszúról....

Utoljára szerkesztett: 7.4.17
    _Ilona49_, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Sziasztok!
    Reggel szaladtam, így most értem ide. Bolt, piac, pék letudva. már most sokan vannak a boltokban, pedig még hol az ünnep!? Ez a 4 nap megint olyan lesz, hogy azt hiszik az emberek, hogy egy hétig zárva lesz minden.
    Mebajah, a bölény mellett, volt tojástojó is! - hű, de örültem neki!
    Hagymácska, a csevegőben írták, hogy nem hat rá.
    Zsozsó, reggel még nem mindig tudja az ember, hogy mit csinál az álmosságtól, tudom magamról.
    Kopi, itt csepergett is, most gondolkodik, hogy essen, vagy ne.
    A mosógépet indítom be a kézimunkákkal, jó lenne, ha annyit száradna, hogy tudjam vasalni is.
    További szép és jó napot! :)

A Kotkodán is beértek a titkosak, lett narancs tojástojó!!! - ugrálok örömömben!

7. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nyomatom az eventet éjjel-nappal. Ma elég lesz a növény is, mert most van 2800 felett és még kétszer aratok. Egy aratás 700 felett van. De azok a felröppenők ... abból csak 117 van eddig. Az a szűk keresztmetszet. Bízom benne, hogy összejön.
    A második feladat, ami a tartós, na az nem semmi. Azt össze is kell kaparni, mert annyi - nálam - nincs a pajtában. Az egész évre ad munkát, ahogy néztem.

hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  8. hagymácska44

Gyorsan bekukk. Csevegőre most nincs időm.
    Hideg van kint, a múlt hét után, rosszul esik.
    Haladok lassan. Unokám egy iskolatársával is itt van, nem zavarnak, jól elvannak.
    Mindenkinek sok röpit, eventgazból, csak 903 db van.

Tündi100149, zsozso577 és mebajah kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

115, 132 a férgek száma. Muszáj hosszút vetni, mert röviddel nem jön össze. A gaz mindjárt kész. A másodikkal egyelőre nem foglalkozom, most a felmosóval hadakozom. nap gyengén sütöget, mindjárt vasalhatok is.

10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Süt a Nap? Akkor mégsem lopták el, csak elbújt. Ma még én nem láttam. A hőség rekkenő. Eléri a hőség a plusz tíz fokot is árnyékban.
    A felröppenők száma 118. Nőtt egy darabbal, mert a fákat arattam a rémségesen.

11. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Itt is kikandikál, sőt sokszor van kinn, de a hideg szél elnyomja.
    Még a 2 fát kiszedem, az állandó elfér a többi között.

12. onagger52

onagger52 Fórum császára

3899 eventgaz a pajtában. Innentől mást fogok termelni. Már csak a lepkehálósakat kell összekapkodnom. :D

hagymácska44, _Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  13. Koppi

Nekem e pillanatban 1884 db gaz van raktáron, de érik még, akkora nagy ez a terület, hogy na. Meg, nem is voltam itthon.
    Meg, Kacsa Katám sincs elég. Meg, tele van a hócipőm.

14. onagger52

onagger52 Fórum császára

Hócipő most? És mit hordasz akkor, mikor hó van? Nekem más van tele és nem hóval. :p
    Féreg a méreg. Jelenleg 131 van nálam. Lassan gyűlnek. Be kellene vonni a vakondokat, de azokat meg Csacska nem szereti. Üldözi őket, pedig milyen nagy haszna lenne most a tevékenységüknek. Házhoz hoznák a férgeket. :D
    -------------------
    Záráskor 139 icipici férgecske van. Jó éjt!

hagymácska44 kedveli ezt.
  15. zsozso577

Sziasztok!

Nálam kész lesz...nem sokára a gaz.....a férgekre kell még vadászni.....
    Meg kell néznem mi kell az állandó gazdaköribe és azokat jó lenne ültetni....csak?????
    Bár lehet hogy 8 órásat kellene.....de abból meg .....sok van!!!!!
    Most legyek okos!!!!!!!

Kopi....hová kell a kacsa kata?????

Itt egész délelőtt esegetett az eső.....hatalmas szél társult hozzá!!!!!!
    Hurrrrááááá....az esernyőt sem lehetett felhuzni!!!!!

Csacskamacska, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  16. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Azt, a t.........ököm van tele, mégsem írhatom :D De ha már előhoztad?...:)_:)

_Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  17. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét!

"Hol jártál báránykám"? "Szomszédföldön asszonykám"!

2 fa és 2 tócsa vagy micsoda már üzemel,...a tápot csak egyesével csinálom,...figyelni kell hogy mikor hova mi kell!
    Ami nem állandó gazdaköri abból azt hiszem mindent nem csinálunk meg.

Koppi Kacsa Katázza az új fákat hogy minél előbb legyen,... én is azt csinálom!
    Kacsa Kata és turbó az új fának!

18. Koppi

Pontosan. Gondoltam, hogy Te is így teszel...:):)
    Nekem az első két tápom másfél óra múlva kész. Kell a rózsaszínű izéknek. Utána már egyszerre megcsinálom a rendelkezésre álló alapanyagot.

hagymácska44 és zsozso577 kedveli ezt.
  19. zsozso577

Igen!!!!!!...igen...igy már értem!
    Én mindig elfelejtem....rájuk tenni....ezért nem is kapcsolok!
    Nálam a trutyi-izé még a menüben van....majd talán vasárnap foglalkozok vele....
    Most Korallgombázok....addig amig az a 10 kocka event-gaz kész nem lesz!

Jó éjszakát kivánok Mindenkinek!

20. hagymácska44

1 fát még kivettem a boltból, 1 pedig a feladatból van, így van 3 fám. Szőrnyből még csak 1.
    Holnap csak eventgazt termelek. Az állandó gazdakörivel még nem is foglalkoztam, azt sem tudom mi kell bele.
    A szombati ebéd hal lesz, nekem ponty, a szülőknek hekk, a kicsiknek halrudak, jó, hogy nem vagyunk többen.
    Aludjatok jól, jó éjt!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.