Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Ez majdnem olyan mint a kerti csap! Vagy a 2x2 néha 5,...közbe még átolvastam a(még) kimaradt.Azért nem értettem hogy lett három!

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Gaz kész, megy a hosszú. Azon töröm a fejem én is, hogy a hosszú többet adna, de abból sok van, a rövid meg keveset ad, no akkor most mit is csináljak?
    Lefekszem aludni és megálmodom!
    Jó éjt!:)

3. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Látom, Ti is a sorrenden gondolkodtok. Jobb, mint egy keresztrejtvény.
    A trutyikat beszedtem, mert vagy fatermés vagy táp. Ehhez a lehető legtöbb fát kellene kiszedni, amihez már nincs termékem.
    Abból meg annyi és annyiféle kell, hogy : lehet, beletörik a bicskám. Az új fáké az elsőbbség nálam.
    Az ideiglenesnél ha van röpi, nincs dudva. Vagy fordítva.
    Akkor még itt a VV! No, ezé az dobogó. Bolt, temető, kert, házi munka. Mit is főzzek, hogy holnap ne kelljen?
    Hűs van, mert randa szél fúj.

4. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Hús van itt is.
    A boltba kell nekem is menni, majd rászánom magam.
    Tündi, megint poénkodni akartál, ugye, nem jött össze, van amit én többször is átolvasom, hogy megértsem.
    A második feladat végén van egy polipfa, az kell még nekem, mert az új fához 100 kell belőle, kapnak még katát is.
    Szép hétvégét!

5. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !
    Ma csirkegulyás lesz. Épp most inalok zöldségért....
    Horrorra föl...mindeközben...

mebajah kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Szép napot Mindenkinek!
    Észrevettétek már, hogy mióta nem vagyok aktív dolgozó, szinte mindig én vagyok az utolsó, aki ideér. No szép dolog!- de este meg éjfélkor fekszem. Hmmm, lehet nem jó ez így, de most ez van.
    Gazok letermelve, csak a jelenlegire koncentrálok jelenleg, így most is 6 órás van ültetve. Az éjjelre vetett 8 órás 16 férget adott.
    Egy kis jó hír: a múltkorában betelefonáltam a helyi napilaphoz, hogy valami kis kedvezményt nem lehet kapni? Egy kedves női hang megkérdezte az adataim és látta, hogy régi előfizető vagyok. ( nem mintha ez a napilap tele lenne csupa jó dolgokkal, de mégis a helyi híreket innen (is) tudom). Az újság mellé még egy színes újság is jár. Lényeg, hogy 1050 Ft-tal kell kevesebbet fizetnem ugyanazért. Ma reggel jött az első ilyen kedvező számla, így már meggyőződhettem, hogy valóban megkaptam a kedvezményt.:)
    Másik jó hír, remélem nem kiabálom el, kezd Rézi kikukucskálni a felhők mögül, drukkolok neki, hogy győzzön is!
    Legyen szép és jó napotok!

mebajah, zsozso577 és Tündi100149 kedveli ezt.
  7. Koppi

Szia !
    Végeredményben hány event gaz kell itt ? :):) Még meg sem néztem.

A zöldséges és egyéb bevásárlás elintézve, jelenleg vérpáfrányozok.....
    Mellesleg két tócsa is kint van.Bugyborékol benne a rózsaszínű lény....:):)

Utoljára szerkesztett: 8.4.17
    mebajah kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

3625 db. Nálam is a páfrány megy, fára hajtok most.

mebajah és Tündi100149 kedveli ezt.
  9. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Száz fa vagy száz polipcsáp kell??? Mert azért nem mindegy. Nekem van most 1844 polipcsápom, de nem tudom, hogy hol! Csak akkor adja ki a kereső a pajtában, ha a MINDEN-nél nézem meg. De sehol máshol nem látom. Se rémtermékek, se fatermések, se sehol. Mindig nehéz felfogású voltam. Most is. :wuerg: Ilyen fa most nyolc vagy kilenc van kint a rémségek mezején. Termelnek mindig. Köll az a polipcsáp.

mebajah és Tündi100149 kedveli ezt.
  10. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Igaz Tihamér! Pedig a rémnövényeknél ott kellene lenni! Apró hiba,..de hiba! Azért még 1 helyen meg tudod nézni,..ahol be kell adni a gazdaköribe ott mutatja hogy mennyi.De aki nem tudja hogy mennyi van neki a MINDENnél keresheti 1 fél órát!

Hagymácska,..nem jött össze! Milyen jót szórakoztunk a kerti csapnál!?!?

mebajah, Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
  11. Koppi

Szia !
    Eddigre talán már elállt az eső feléd is. Nálunk most egy lik van a felhők között és ezerrel süt a nap !
    Utána gondol egyet és magára húzza a felhőket és el kezd sírni. Ma többször is megcsinálta már eme játékot...:)
    Hiába no, április van...:)

mebajah kedveli ezt.
  12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szia!

A hibát nem akarom elkendőzni... van már egy ideje ... Várjuk mi is a javítást, az átsorolást a "megfelelő helyre".

A pajtában a "minden" csoportot választva érdemes használni a kereső sávot, beleírni a polipcsáp szót,azonnal kijelzi a mennyiséget is. Nem kell "böstörögni", csúszkázva lapozgatni a sok elnevezés közepette.

13. hagymácska44

Tihamér, jó az észrevételed, hiába, sasszemmel figyelsz.
    Tündi, nem kell oda alkalom, ha van partner, jöhet a móka és kacagás.
    Csacskamacska, sokszor én is fent vagyok akkor és a TV-t nézem, vagy csak szundikálok.
    1 szörnyet még kiváltottam és a polipfát.
    100 röpi kell még és még 3 kör gaz.
    Én a boltba bemegyek és ott nézem, hogy miből mennyi kell és mennyi van belőle.
    Nálunk reggel óta süt a nap, a ruhák szépen száradnak, kifújja őket a szél.
    Vettetek fát, kinek mi lett, vettem 5-5 ide-oda, tudom nem mennyiség, és ha véletlen bekerül egy jó, akkor már öröm van, ennyit moziztam össze,most már 3 hete egy darab sincs.

Tündi100149, mebajah, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  14. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Igen.....Csacska....észrevettem! Mondtam is magamnak....mióta nyugdijas vagy....utsónak érkezel!

Én is fent vagyok éjfélkor....sokszor még hajnalban is! TV bekapcsolva....valami filmet nézek az interaktivon!
    Reggel aztán nem akaródzik felkelni....lassan változtatni kellene rajta! Már csináltam....aztán egy darabig
    rendben is volt az elalvás!

A gaz...már nálam is letermelve....8 órás növény van ültetve....csak összejön az a hiányzó 100 féreg!

roozka, mebajah, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  15. Csacskamacska

Zsozsó, jó sz észrevételed. 5.30-kor aratok mindig, csak az a baj, hogy utána még visszabújok az ágyba és szundikálok 7.30- 8-ig...
    A boltba megyek én is, ott nézem meg, ha tudni akarom a horrorosaim számát.
    Tészta kisütve, már lassan a mai munka végére érek. Holnapi ebéd félig kész.
    Fából mindenhol lett új. Itt fejeztem be a titkok vásárlását. Ólakat már legutóbb se vettem, most a még meglévő pénzemet fákra költöttem. Kész, vége, mint a mozinak.

16. Koppi

V
    Igen. Megváltoztál. De nem a hátrányodra.
    Én viszont nem vettem egy fát sem. Annyi van, hogy a Farm összes területét be tudnám fásítani, ergo nem kellenek újak, főleg azért mert nincs rá keretem.

Utoljára szerkesztett: 8.4.17
    mebajah, hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  17. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Most arattam....már csak reggel fogok.....deeee ezt elszurtam!
    Még nagyon korán van....igy valamikor hajnalban már készen lesznek...
    Azt hiszem...nem fogok akkor felkelni....igy marad a reggeli aratás.....se baj!!!!! jóóóó érettek lesznek!

60 féreg hiányzik a teljes befejezéshez.....ez szerintem holnap összejön!....vagy hétfő reggelre.

Én is vettem fákat....és nagy örömömre lett Perzsa selyemakácom....az a multkor kimaradt....
    lett a mostaniból is 1-1..

Állatokkal már én sem foglalkozok.....ugy gondolom, hogy famom van és nem egy óriási világ állatkertem!

Jó éjszakát kivánok .....ha már a farmot eltettem.....én is megyek TV-t nézni!

roozka, Csacskamacska, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  18. hagymácska44

Mára én is elköszönök!
    Jó éjt!

19. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Kellemes, pihentető vasárnapot kívánok!/A nagy készülődés előtti pihit/

"böstörögni"- mamarygen, a szövegkörnyezetből lehet sejteni a jelentését, de azért utánanéztem. Mezei piros pont Neked a szókincsem bővítéséért! ! Itt szeretjük ezeket a a jóhangulatú szavakat/

Nagyon haladtatok tegnap, meglesz az mindőnknek. 5 holdbéli "csónakosom" hiányzik. Pedig tegnap délutánra úúgy kidolgoztam magam,hogy eldőltem, mint a zsák. Az aratásnak lőttek! No, ma pótolom, ami belefér.
    Az állandó megvár.
    Kellemes hajnal van, jót füstölögtem a kávé mellett az udvaron, és közben néztem a tűzijátékom. Túlszaporodtak a kukacaim is.

Utoljára szerkesztett: 9.4.17
  20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Na ez is ritkán fordul elő, de pótalvás volt és csak most ébredtem fel. Amit lehetett elküldeni, azt elküldtem. Már csak a termelés és a rohangálás maradt mára. A rohangálás lesz a fárasztóbb, mert közben csapkodni kell a lepkehálóval. A végén még kiütöm az egyik szememet. Pláne hogy épp szemben süt a most felkelő nap. Rézi szépsége elvakít! :D
    Jó reggelt ifjúság!

Koppi, mebajah és hagymácska44 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.