Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt Gazdák!

Hűs van nálunk.
    60 röpim hiányzik, hosszúval biztos meglenne, de most rövideket ültetek, mert az kell, és a felhőt is aktíváltam és démonit is ettem.
    Még egy új fát is kiváltottam.
    Tegnap egy rossz hívást kaptam, most azt emésztem.
    Szép napot!

2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Felhő? Aha! Rézi már nem idegesít a szembesütéssel. Elbújt a vastag felhőréteg fölé. Mögé. csak pár percig láthattam. Tegnap semeddig.

hagymácska44 kedveli ezt.
  3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés.....mindjárt szaladok a buszhoz!!!!
    Ma én is kivégzem az eventet....már csak 30 féreg hiányzik.....
    Hüs és fányolfelhős a reggel....a szél jelenleg nem fuj!
    Szép napot kivánok....este jövök....azt hiszem!!!!

4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Jelenléti aláírva mára....
    Sziasztok !
    Az este (éjjel) túl sokáig olvastam ehhez képes ma reggel elszundikáltam.
    Itt a keleti régióban süt a nap. Enyhe szél lengedez. 14 fok van.
    Férgelődöm....de kevés még....:(

Csacska !

Gratulálok az új fáidhoz !

A panaszkönyvből hoztam ezt a "kis szösszenetet":
    """""
    Sziasztok!
    Megsúgná valaki nekem, hogy mégis mennyi titokcsemetét kéne vennem ahhoz, hogy kapjak új fát is a tűzifán kivül? A rendes farmon 60 darab, a szigeten pedig 70 darab csemetéből EGYETLEN EGY DARAB ÚJ FA SEM LETT! Csak gratulálni tudok az újabb teljesítményhez! Nem, köszönöm, nem kell megmagyarázni, hogy "ezen a szinten már túl sok választási lehetősége van a rendszernek", meg hasonlók! Egész egyszerűen elvesztettetek a realitás érzéketeket és a pénzéhségetek határtalan! Nem elég a bajom a teljesíthetetlen eventekkel, akkor meg ez is! Már eleve úgy tervezitek az eventeket szerintem, hogy belekalkuláltok minimum egy kosarat is, mert máshogy elképzelni sem tudom, hogy lehet teljesíteni a feladatokat, pedig a 99/320-as szintemmel azt hiszem elmondhatom, hogy van némi tapasztalatom a játékban. Az utóbbi 5 eventből kettőt tudtam mindössze befejezni, azokat is csak úgy, hogy ezerszámra szórtam el a szupertrágyát a fel-felröppenők miatt és meg így is csak farmarannyal tudtam átugorni azokon a részeken, ahol felroppenot kert, mert a feladatokban úgy kéritek, mintha kétkézzel szórnátok amúgy! Az egész "játék" elvezhetetlen a pénzéhségetek miatt! Gratulálok meg1x!​
    kicsikécske70, Ma 00:59-kor"""""

(Csupán annyit változtattam a fenti íráson, hogy az ékezet nélküli betűket kicseréltem, mert az eredeti formában kissé nehézkes az olvasása a szövegnek.)

Azért ettől én jobban állok, mert nem vettem semmit, ergo maradt minden a bukszámban változatlanul...

Utoljára szerkesztett: 9.4.17
    Tündi100149 és hagymácska44 kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek!
    Event befejezve, nem kérek több kukacot! Állandóval majd jövőre végzek.
    Van olyan gazdatárs, aki egy kis köteg titokfát vett és 2 db új fa volt benne. nem tudom, hogy hogyan csináljak, de nem éri meg venni, az biztos. Nekem is ez volt az utolsó!
    Nem akarom elkiabálni, de most többnyire rendes csibéim vannak, dolgoznak, haladnak.
    Legyen jó napotok!:)

6. hagymácska44

Event ide vagy oda, ebéd után elmegyünk a medve-parkba.
    Kell egy kis kikapcsolódás mindenképpen.
    A látvány, remélem eltereli a gondolataimat a rosszról.
    Süt a nap reggel óta.

7. Koppi

Kellemes szórakozást nektek !
    Itt nálunk csendes vasárnap délelőtt volt. Csak a madarak csiviteltek a fákon. Jó volt hallgatni.
    Az ebédünk tavaszi zöldségleves volt Utána paprikáskrumpli fasírttal és uborka salátával. A feleségem sütött még némi csirkeszárnyat és alsó combot is, ha valakinek a fasírt nem jön be...:):)

Nektek nem hiányzik Fatther?
    Kár, hogy olyan hosszadalmasan van távol...:(

hagymácska44, _Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Hagymácska, a rossz hír sosem jó, de próbálj meg másra gondolni! Jól teszitek, hogy elmentek egy kis kikapcsolódásra.
    Fatthert hiányolom én is, de bízom benne, hogy csak jelentkezik hamarosan.
    Nagyon jó az idő, így a teraszon ebédeltünk és ott volt egy kis pihi is. Volt egy kis kerti munka is, mert ugye ezt meglát az ember, meg azt és akkor már csinálja is. Szarkaüldözőben vagyok, nagyon szemtelenek, az egyetem kertjében háborítatlanul vannak a vadrózsabokrokon, amik lassan már fák, akkorák. Kárognak itt nekem, én meg nem szeretem.

9. Koppi

Azért ideje lenne már, hogy visszagyere, mert hiányzol a Csapatból...:)
    Ott nincs net, hogy meg sem szólalsz?

hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  10. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    NNNa!
    Ez már nagyon kellett!
    Gyere hamar!

11. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Fatther írta:
    Madár dalos szép napot kívánok mindenkinek.

Csakhogy még a madarak sem dalolnak azóta hogy Fatther elment!
    Biztos magával vitte a madarakat is,...így Csacskának is csak a szarkák maradtak!?!? Hát ezek nagyon szép dalos madarak.És mond a Szarkaüldözéshez a seprű is előkerült?[​IMG]

Hagymácska meg elment Medvét nézni,..lehet hogy lesz.....
    Ketten jönnek ki az erdőből,..egyik futva a másik Medve!!!:D:D:D

Ki mit és mennyit váltott ki,..mármint a 2 újból?​

12. Koppi

Ha erre a horrorosra gondolsz jelenleg 4 fám és 3 szörnytócsám van.(1 a menüben) A tápot folyamatosan gyártom.Jelenleg 24 van raktáron, de most 16-ot őröl a malom.

13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Két fa kint van a rémségek mezején, a szörnypocsolya pedig szintén bent van a pajtában, mint Koppinál. Az ötödik sorozat utolsó kettő része van hátra a feladatból, az ad még tócsát. Abból lesz ezek szerint kettő. A harmadik fához reggelre szintén lesz "alapanyag". Tápot még nem gyártottam a pocsolyaszörnyikéknek. Majd fogok.

14. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Mindig csak annyi tápot csinálok a pocsolyákhoz hogy a következőhöz legyen,...mert azok kellenek az állandó feladathoz is!
    Így jut is marad is!
    Mindhárom farmon 3-3 a fa és a szörny,...holnap mielőtt vége lenne minden kimegy ami most a menüben van,..és ha újra telihold lesz majd veszünk le belőlük.
    Már csak a repülőkukacok hiányoznak.Megyek vagy jövök vadászatra,..[​IMG]

zsozso577, mebajah, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  15. hagymácska44

Nagyon szép helyen van a veresegyházi park. Látnátok ezeket a dundi medvéket, hát tök mókásak, elesettek.
    Farkasok is vannak. A medvéket lehet etetni mézzel, lehet ezért olyan dundik, 3 kisebb is van, nagyon aranyosak.
    4 fám és 2 tócsám van, holnapra még jön hozzá 1-1 db. Kész vagyok én is az eventtel. Az állandóval még nem foglalkoztam.
    Nálunk a szarkák már megtanulták, hogy nem érdemes leszállni, mert az én kutyuskám, nem tűr semmi állatot a kertben, saját magán kívül.
    Nem gondoltam volna, hogy már sok ember a nyaraláson töri a fejét, keresgélek a neten apartmanokat. Sokat találtam, de mind foglalt már. Nem adtam fel és találtam egy elfogadható szép házat, lefoglaltam Júniusra, 5 napra. Nekem elég az 5 nap, mert idáig mindig egy hétre voltunk és a negyedik nap végén már nagyon honvágyam volt, és nem találtam a helyem.
    Mindenkinek jó éjt!

zsozso577, mebajah, _Ilona49_ és 2 más kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Hagymácska, örülök, hogy jól sikerült a medveles! A nyári üdülésről már korábban írtam, én is meglepődtem, hogy már nagyon sok foglalás történt. Mi az úti cél, hol fogsz pihenni?
    Lajos, lassan arra is szükség lesz! Nincs se kutyám, se macskám, így én csapok zajt és zavarom e kelletlen madarakat. A tavaszi nagyvásáron veszek egy kereplőt.
    Elköszönök, jó éjt mindenkinek!

17. mebajah

mebajah Fórum császára

Kellemes hetet!
    Akkora a telihold, mintha kékhold lenne, gyönyörű!
    Örülök, hogy jól érezted Magad az állatnézőben, hagymácska!
    Csacska, most épp időszerű a kereplő, nagypéntektől régebben itt mindig kerepeltek vasárnapig.
    Még próbálok gyűjtögetni, kevés a pocsolya, rég esett az eső.

18. Koppi

Sziasztok !

Korábban keltem, mint a madarak. Ugyanis fél 5 után kezdenek el csiripelni. De akkor rendesen.
    Itt keleti csücsökben olyan 4 fok van. Felhőtlen és egyelőre nap mentes éggel.
    Nem leszek kész az eventtel. (én sem).
    Egyre kevesebb szomszédom is van. Újak nem igen jönnek a régiek meg lemorzsolódtak az évek folyamán. A keresőbe viszont nem megyek.
    Tűnődöm Tihamér retirálásán, talán igaza van. Nem éri meg. Bár a 100-as szintet jó lenne elérni, ám annyi minden más van, hogy kezd a háttérbe szorulni.

mötö57 és hagymácska44 kedveli ezt.
  19. hagymácska44

Jó reggelt Gazdák!

Derült az ég, hőmi kevés.
    Koppi, nálam naponta 4-5 jelentkező van, alacsony és magas szintüek is, 106.os is volt köztük, elzavarom őket, nem tudok ajit küldeni nekik, akkor meg minek!
    Csacskamacska, az idén is célirányosan kerestem, 3 napos fejtágítás lesz a partneremnek, 2 napot pihenünk. 10 km-es vonzáskörzetében B.Lellén találtam megfelelőt.
    Kuka nap van, még a maradék kutyagumit szedem össze, és a flakonokkal elballagok a szigetre.
    Mire megírtam a hsz-t addigra kisütött a nap.
    Szép napot!

20. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt kivánok!!!!

Olvasom, hogy szeditek kifelé az uj fát és a trutyit! Nekem 2 fám van és i trutyi amit a feladat adott!
    Fát majd talán legközelebb váltok ki.....deeee azt is meggondolom.

Kopi....nem azt kell nézni, hogy másnak mi a jó, hanem neked saját magadnak mi kell!!!!
    Ha nem élvezed a játékot.....akkor slussz...itt a vége! Nem kell nézni, hogy mennyi munkád van benne!
    Másik szórakozási lehetőséget kell keresni!
    Nálam a szomszédok már 2x cserélődtek.... többször nem fognak....az biztos!
    Én egyelőre még aratok-vetek.....nekem jóó a játék....bár egy-két dolog erőltetett!
    Azon viszont tudok segiteni....nem veszek róla tudomást!
    A jövőben lehet nem fogjuk tudni az eventeket befejezni....mi is történik?????
    Seeemmmiii!!!!!! Igy jártunk!!!!!!
    Van sok már célom.....annyi, hogy lehet hamarabb lesz vége a játéknak.....mint azok teljesülnének!

Fel a fejjel fiuk!!!!!! Haaajjjrrrrááááá!!!!! Aratás-vetés!!! Uj célok keresése!!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.