Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ma befejezem az eventet, mert csak 7 felreppenő hiányzik csak. Aztán azt hiszem sokáig nem fogok csinálni eventet. Nem hiszem, hogy nálam többet van valaki gép előtt, de így is csak nehezen jött össze a felreppenők mennyisége. Ha nem segítettek volna mások a szomszédaimon kívül, nem lennék kész. Annyira arra lett kihegyezve a játék, hogy jóformán csak valós pénzzel lehessen befejezni. Lásd Koppi nemrégi hsz-ét! Engem nem az irritál, hogy pénzzel is lehet játszani, mert ez gazdasági vállalkozás, de sajnos a tulajdonosváltásnál már előre volt sejthető, hogy az új tulajdonos gyorsan vissza akarja kapni a befektetését. A játékban megújulást nem látok, csak a "szigorodást". Nem vagyok vátesz, de gyanítottam, hogy ez lesz. Már tavaly is említettem a gyors visszatérülési szándékot. Bár ne lett volna igazam! Ennek ellenére senkit sem akarok rávenni a játék feladására, visszalépésre. Csak azt akartam jelezni, hogy nem véletlen a visszavonulásom. Nem tud lekötni a játék, egyre kevesebb az a jó, amiért idejöjjek játszani.
    Jó napot mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 10.4.17
    hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Tudod nem élvezem a játékot, hanem szeretem.Megkedveltem az évek alatt.
    A fórumot viszont jobban. Ám e kettő elválaszthatatlan egymástól.
    Könnyebbre fogom a haladást. Számomra megfelelőnek.

3. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

szia
    Az már gond, ha nem tud lekötni a játék!
    Ugyanis eventet nem kötelező csinálni.....deeee házi eventet lehet tervezni magadni....de ha nem köt le....az baj!!!!!
    Tudod...én is sok időt töltök a farmjaimon.....ha összeszámolnám....beszoroznám.....huhhhhh!!!!!!!
    Kezdjük azzal, hogy hány farmom is van???.....Soha nem számoltam meg!!!!!
    Nahhhh....ezeken már sokat leadtam!!!!.....de vannak...napi 1x megyek!
    szia
    Én nem is tudom, hogy szeretem-e???? Inkább azt mondom, hogy függök tőle!!!!
    Függőség????......Szeretett?????......Hmmm!!!!!!
    Szóval még életem egy része....bár régebben lelkesebb voltam!
    Vannak dolgok, amik nem tetszenek....de azt kihagyom! Olyan sok szinüen lehet játszani! Ez a jó benne!!!!!

4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Most elszaladok a virágpiacra, délután tanítvány, de valamikor elmondom én is a véleményem a fent írtakról.
    Pá, majd jövök! :)

5. Koppi

Amúgy dühítő, hogy egy közepes nehézségűnek titulált eventet nem lehet megcsinálni itt 98. szinten !
    (Anyagi ráfordítás nélkül!!)( Azok a férgek rendszeresen elbujdokoltak, vagy megtámadták a fákat, de a felreppenő nem volt elég az biztos !)
    Én pedig nem költök valós pénzt a a BP a feje tetejére is áll, akkor sem !

hagymácska44 kedveli ezt.
  6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Most adtam be az utolsó férgeket és gazokat. Az eventet - hála azoknak, akik felreppenőkkel erősen támogattak - befejeztem. Több pocsolya most nem kell. Fát még gyűjtök, ha lehet.
    A másik farmon is lesz fa is (több) és tócsa is, de nem végzek ott az eventtel. Arra már nem akartam annyi időt fecsérelni. A kicsiket meg már hanyagolom. :)
    Remek napsütés van. Megyek a Lidibe. Kapni eksönben birkahúst. Abból csinálok bürgeperkeltet. :D
    ----------------
    Elnéztem az időt. Mire hazaértem, vége lett az eventnek. Mindenhol rövid érésű növények voltak ültetve. Még ki sem raktam a pocsolyákat se. Látszik, hogy egyre szenilisebb leszek. :)

Utoljára szerkesztett: 10.4.17
    hagymácska44 és Koppi kedveli ezt.
  7. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

A 100-on lett befejezve csak,..a másik kettőnél hiányzott a felröpi,de azért a lényeg lett levéve,..többit meg kenjék a hajukra!!!!!
    Minden ki lett rakva és 8 órás ültetve.

Inkább elmegyünk Zsolti napra az hátha jobb lesz mint ez!

hagymácska44, zsozso577 és Koppi kedveli ezt.
  8. Koppi

Pedig mindent elkövettem röpiben Neked !
    Amúgy jó szórakozást !:) Rád fér...:)
    Nekem sem lett egyetlen farmon sem ez a "közepesen nehéz event". A felmenőit emlegettem a kiírásakor...mert tudtam, hogy ez lesz belőle.
    Amúgy úgy hagytam ott a kertet, hogy ami kell legközelebb be legyen érve. Igaz egy pocsolyám bent ragadt.

hagymácska44 és Tündi100149 kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

No, ideértem. Munka elvégezve, virágok elültetve. Húsvétra egy kis virágosítás, bár még csak módjával, mert nincs még olyan meleg, hogy jól érezze magát minden virág. Vettem kökörcsint is, volt ugyan, de kipusztult. A bejárathoz a muskátlit, mézvirágot a ládába elültettem, de még a teraszon hagytam, az védettebb, melegebb.
    A játékról. Már megszoktam, szeretem. A kezdeti lelkesedés sokáig tartott, tudjátok jól, azért lényegesen könnyebb volt, nem volt ennyi event, stb. Voltak, vannak hullámvölgyeim, ezeken valahogy mindig túljutottam. A legutálatosabb időszak a 90-es szintek voltak. Miután elértem a 100-as szintet, újra élvezetesebb lett a játék, aránylag hamar lehet szintet lépni, az új növények, gazdakörik is új lendületet adtak. Most lelkesebb vagyok, de most jött el az az idő, amikor már csak játéknak tekintem és a munkásokon kívül nem vagyok hajlandó valós pénzt költeni rá. Az eventeket csinálom, szinte mindig be is fejezem, A mostanit is befejeztem, összejött a felröpi mennyisége is. Amennyiben nem jött volna össze, akkor sem sírnék, már nem érdekel annyira. Már írtam, hogy most vettem utoljára titkosakat. Ez volt az utolsó, nem költök rá! Nem lesz új ól, hát nem lesz, nem lesz új fa, hát nem lesz. Fogok tudni aludni ezek nélkül is.
    A játék romlása a tulajdonosváltással igen észlelhető, bosszantó a sok hiba, a pénzre való hajtás. Unom a sok "Türelmeteket, megértéseteket kérjük!"
    A kis farmokra naponta egyszer lépek be, elküldöm az ajándékokat, meg kibontom. Komfort föld van rajtuk, van hogy be van vetve van, hogy nincs. Mikor milyen a kedvem. Sokszor van hosszú vetve, amit 3 naponta kell aratni. A fák, ólak nem gazosodnak el. Ezeken a farmokon szinte sohasem csinálom az eventeket. Kb. ennyi, amit el szerettem volna mondani.
    Most pedig megyek vacsorázni! :)

10. zsozso577

Sziasztok!

Kiélveztem a mai szép napsütést....éééés még meleg is volt!
    Nahhhhh....ilyenkor kell vigyázni.....könnyen meg lehet fázni!

A héten elutazok.....az ünnepek alatt nem leszek itthon....aztán az eventet
    fogom-e csinálni....az majd holnap eldől! Mobil.netet viszem....de meglátom!!!!! Méreg drága egy mulatság!
    Holmi befejezhetetlen eventre nem szabad pazarolni!
    Máskor indulás előtti nap éjfélkor szoktam pakolni.....most azon gondolkodom, hgy ma este már
    bepakolok.....biztosan azért van.....mert délután ezt-azt pakoltam....kerestem....kidobtam!

Én a rémséges területet ugy hagytam...ahogy most termelgettem rajta....az uj fából 2 van kint....
    trutyi-akármi még a menüben....egy darabig ott is lesz.....majd egyszer előveszem....ha lesz
    hozzá minden....a gazdaköri meg megvár!!!!!....bár elejét már megcsináltam!
    Növényeim voltak....majd azt kell visszatermelni...utána a sztjanit.....ezután jöhet a táp....
    aztán jöhet a trutyi-akármi!!!!

almarezs, hagymácska44 és Tündi100149 kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Csöndes volt az este.
    Jó éjt, aludjatok jól! :)

Tündi100149, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  12. mebajah

mebajah Fórum császára

Te is!

Tündi100149 és hagymácska44 kedveli ezt.
  13. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok, Jó reggelt!

Csöndes volt az este, hát nálam, biztos nem. A lányom 39fokos lázzal feküdt, a vejem ment ugyan dolgozni, de Ő is beteg.
    A kicsit délelőtt kell vinni oltásra, utána Őt is pesztrálni kell, a nagynak ma van az utolsó tanítási nap, szóval jól elvagyok.
    Holnap szerettünk volna Agárdra menni egy kis fürdőzésre, na az elmarad.
    Tegnap a rémesen 14,05-kor még bent voltam és leszedtem a szentjanikat, ma nézem és jóváírta a rendszer, nem gondoltam volna.
    Mebajah, te még nem aludtál 1-kor, én akkor ébredtem először, hogy ki kell mennem.
    Húsvétra még semmit nem vettem, lesz rohangálás az biztos, nagyon be kell osztani az időt, hogy mindenre maradjon, főleg ha nem várt körülmények összejönnek.
    Mindenkinek szép napot!

14. zsozso577

Jóóóó reggel kivánok!

Itt nálunk ma reggel szürkeség és hideg van! A tegnapi időhöz képest......hüüüüü...de elromlott az idő!

Hagymácska gyógyulást a családnak! Megfáztak?
    Ebben az időben nem csoda. Vigyázni kell nagyon csalóka!

Most olvastam a boltok nyitvatartását......nem értem!!!!! Inkább nooo kommennnn!!!!!

Learattam.....hosszu van ültetve.....igy valamikor este érkezek!

Szép napot!

15. mebajah

mebajah Fórum császára

Nem irigyellek.Gyógyulást kívánok!
    Én is ülök az ágy szélén. és nézek ki a lyukon: mihez is kezdjek? Lehet, semmihez.

16. Csacskamacska

Szép napot mindenkinek!
    Betegeknek gyógyulást! Jól aludtam, de a kezdeti lelkesedésem gyorsan el is múlt. Temetőbe akartam menni, de esik és úgy néz ki, hogy egyhamar nem is hagyja abba. marad a benti munka, a fürdőszobát fogom kiglancolni.
    Nálam is hosszú van, így a farmon nem lesz ma sok munka.
    Lehetőségekhez mérten szép és jó napot! :)

Tündi100149 és mebajah kedveli ezt.
  17. Koppi

Szia !
    Szerintem eddigre az eső nálad is elállt, úgyhogy teheted azt amit tenned kell..:)

Én ma reggel az Sztk-ban kezdtem. A múltkoriban észrevettem, hogy a jobb szemem kicsit csal..Mintha életlen lenne kissé minden.
    Gondoltam fölkeresem a szemészt, hátha tud valamit a vizsgálat alatt megállapítani.. Érkezés 7-kor. Biléta a kézben és röpke 4 óra múlva megtudtam, hogy van egy kezdődő szürkehályog a szememen (korral jár alapon) de aggódásra nincs okom, mert a kis torzulástól eltekintve tökéletesen látok... (Addig, míg sorra kerültem vidáman olvastam...:))
    Kontroll ősszel...

-------------------------------------Itt az event kiírás. Lehet termelni..:)https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/tojásművészet-2017.14960/#post-680406

18. onagger52

onagger52 Fórum császára

Csal a szemed? Én meg azt hittem, azért nem látod a felröppenőket, mert nem jönnek! ... Gondolkodok. ... Mivel nehéz felfogású vagyok és ritkán csinálok szellemi tevékenységet, nehezen megy ez (is). ... Akkor, deeee hogy is szokták mondani? Feltéve, de nem megengedve, NEKEM is rossz a szemem??? Ezért nem láttam meg én sem a lepkehálósakat? Na akkor ... ezek után döntöttem. Mivel nem voltam mostanság szemészeten, ezért a szemem nem is lett javítva se orvos által, se szemüveggel, se hályogkováccsal, azaz maradt olyan, mint az előző eventnél, NEM CSINÁLOM a következő, holnaptól esedékes eventet. Így biztosan tudom, hogy a hiba bennem van, nem a BP újfajta röptetési rendszerében. Megállapítottam, hogy feleslegesen reklamáltam, nem a felröppenő volt kevés, hanem ÉN vagyok vaksi. A BP eloszlási, reptetési főfőtevékenysége nem változott, azaz tökéletes. Én vagyok tökéleletlen, (de nem töketlen!). Mivel a szememen nem vagyok képes javítani, továbbá a Zorvoshoz való jutás nálunk legalább kettő hónapi várakozás után lehetséges, sajnálattal kellett meghoznom az eventről szóló fájdalmas döntésemet. Marad az az átkozott kis padocska, melyen csak én fogok egyedül és vaksin ücsörögni, de hát így jártam. Rossz a szemem. Legfeljebb azt fogom ezekkel a semmire sem jó szemekkel észlelni, amint a többi jószemű és fürge mezőgazdász barátom könnyed léptekkel, icipici hálóval zsákolja be a számomra nem látható felröppenős izéket. Istenem! Mit vétettem én neked, hogy csak a hideg sört hagytad meg, de a látásomat nem???:wuerg::cry::mad:

hagymácska44 és brozsa kedveli ezt.
  19. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

A délben megtartott szakorvosi kollégium megállapította, hogy szerény személyem testi és szellemi romlásban van. Ennek megállítása lehetetlen, de lassítása szigorú orvosi előírások megtartás mellett lehetséges. Fájdalomtól megtört szívvel jelentem be, hogy ezek után be kellett vezetnem az eventmentes étrendet. Nem, neeem az étrend eventmentes, hanem a napirend! Látszik, mennyire romlott az állapotom. :p Sajnos ezért alkalmatlan vagyok az event végrehajtására, megyek onagger52 mellé a kispadra. De szigorúan csak azért, mert megsajnáltam azt a szegény, vaksi félszamarat. Ne árválkodjon és szomorkodjon ott egyedül, bánatában sört vedelve. Iszunk hideg sört kettesben.
    Mindenkinek kívánok - szomorúan és sírdogálva - sikeres eventet!

hagymácska44 és brozsa kedveli ezt.
  20. Koppi

Szia !
    Jó az eszmefuttatásod...
    Hopp ! Ha emlékezetem nem csal, mindkét Gazda Te vagy. Érdekes lesz a sörözés kettedegymagaddal...;);)
    Bár gondolkodóba estem én is, mert emez event is közepesnek van kikiáltva!
    Az előzővel már megjártam...
    Az elmúlt időkben a BP nagyon megkedvelte ezeket a "ládákat". Ennek kettős haszna van (szerintük), ha nem aratod le akkor megmaradnak talonban, ha learatod esetlegesen kapsz valamit a felsoroltak közül.
    Ravaszul van ez kitalálva.
    Nálunk erősen áprilisi az időjárás, időnként beborul és zuhog az eső, majd kiderül és meleg lesz. Akkor hirtelen nem kell még, kabát sem...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.