Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt!
    Este hét előtt felhívott minket a kisebbik fiunk, megérdelkődte, hogy a világ legjobb nője nálunk aludhatna-e kedd és szerda? Még szép! Hozta. Fél órai beszélgetés és készült menni vissza a fiam, mert ő még dolgozik két nap, náluk nincs tavaszi szünet, amikor a kicsi megkérdezte tőle, hogy nem veszi ki az Ő ujjából azt a szálkát amit megígért, hogy eltávolít? Dehogynem, azonnal. Na elő egy tű és egy kézi nagyító. Aztán kellett egy kicsi lámpa is, amivel jobb világítást lehetett elérni az adott ujjnál. A kerékpárlámpát a kicsi fogta, az apja meg műtötte az ujját. Mondta a kicsi, hogy: Apa! Ez fáj! Hát igen, a szálka kivétele tűvel nem kellemes. A tündérke becsületére szólva, alig pityergett egy kicsit. Amikor feleségem hozta a ragtapaszokat, hüppögve közölte, hogy nem kell, mert annyira nem fáj. :)
    Kilenckor közöltem feleségemmel, hogy sokáig nem tudok fent maradni, mert ugye én korán leszek álmos, és ez ellen még egy bomba jó nő sem tudna mit tenni. Ismer engem egy ideje, tudomásul vette. A kicsi is tudja, hogy a papa előbb alszik el este nála. Az alvás határán voltam, mikor jött nejem és megkérdezte, hogy alszok-e? Majdnem, feleltem. Akkor jó, mert meg kéne nézni a fogkefét, mert nem működik. Mi? Miiii? Mi nem működik? A fogkefe? Bambán nézhettem nagyon, mert megint mondta, hogy a fogkefe. Tudod, hiába teszek bele elemet, nem indul el, pedig a kicsivel eleget matattunk rajta. Ja! Az elektromos fogkeféje a kicsinek. Hozott tartalék elemeket is, mutatta, hogy hiába teszi bele, akkor sem megy. Na hozd ide a kerékpárlámpádat, annak biztosan jó az akkuja, mert az volt az ujjműtét fő fényszórója! Kicserélte és mutatja, hogy azzal sem jó. Akkor kérem a kezeim közé azt a fogkefét!!! A lehetséges elem/akkuelhelyezések:
    1. Mindkettő pozitív fele lent.
    2. Mindkettő pozitív fele fent.
    2. Pozitív fent, negatív lent.
    4. Pozitív lent, negatív fent.
    Az utolsó volt a nyerő. Mentek is fogat mosni. Mert hiába van kettő hagyományos fogkeféje is nálunk a kicsinek, ha van elektromos kütyü, akkor csak azzal lehet fogat mosni. De ehhez is én kellek? Fél tízkor már aludtam. Hogy ők mikor aludtak el, fogalmam sincs. Most alszik mind a két lány. Én meg megyek le kenyérért ls kifliért. Legyen nekik friss, ha felébrednek. A kávéfőzésen már rég túl vagyok.
    Akkor szép napot mindenkinek! Irány a kis bolt.

brozsa, Fatther, Koppi2 és 2 más kedveli ezt.
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Autó teteje szép jeges. Majdnem learattam auromatice.
    Onagger! A világ legszebb Nőjének minden kijár! Nehogy már alvás nevű hétköznapi dolog fontosabb legyen!
    Majd szaporítás közben még aprózok kicsit, bár minden megvan,de pótolni nem árt.

Fatther, Tündi100149, zsozso577 és 3 más kedveli ezt.
  3. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Igen. A kicsiért mindent! :) Közben feleségem felébredt, kiment sajtosat sütni. Hamarosan megyek én is, mert ő nyújt és szabdal, én meg pakolom a sütőlemezeket fel és le. Meg persze kukkolom a sütőt is, hogy szép sárga legyen az a sajtos pálcika, nehogy megégjen.
    Lassan pirkad. Itt nincs fagy. Szerencsére!

Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  4. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt Gazdák!

Látom valaki csókos volt és neki előbb jött a nyuszika, lásd. Tihamért!
    Unokák jöhetnek minden mennyiségben, csak bírja a nagyi.
    Nem tudom a halászlé mennyire húsvéti, ha nem, akkor is nálam az lesz, ezt közöltem a családdal is, semmi ellenvetés nem volt.
    Tavaly a nagy szülinapjára vettem egy elektromos fogkefét, otthon azt használja, itt az enyémet, értelem szerűen másik fejjel.
    Íly korán sajtost sütni, minden tiszteletem a nagyié!
    Mebajah, jó hideg van nálatok, akkor még fűtsz ezerrel.
    Zsozso, nem tudom, hogy honnan kapták, de lázasak és az orruk folyik, köhögés még nincs.
    Tegnap amikor a kicsit vittem oltásra, előtte beugrottunk a patikába, mert fogyóban volt a maszk, otthon aztán nem értette, hogy az anyjának mi van az arcán, nagyon cuki volt, ahogy bújt hozzám, hogy mit szólok hozzá.
    Esténként a fürdésnél nem akar kiszállni a kádból, még játszani akar, mondom neki, gyerünk kifelé, mert a mamának és neki már úszóhártya nő az ujjunkra.
    Szép napot!

brozsa, Fatther, Tündi100149 és 2 más kedveli ezt.
  5. Koppi2

Koppi2 Haladó

Sziasztok !
    Reggel jövök ide aratni és mit látok? Jól beérett a zsázsa...... Kissé fáradt voltam már...., de ennyire ??? :D:D

Fatther és zsozso577 kedveli ezt.
  6. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madár dalos jó reggelt kívánok, szervusztok.

Gyorsan, még meló előtt "jelentkezem", mer csak munkaidőben van Wifi, utána nem.
    A valósban minden oké, meló ezerrel, de nem kell/lehet "belehalni".
    Kellemes ünnepi készülődést mindenkinek és 2200 húsvéti függőt kívánok.

Mosolygós szép napot:

Arisztid megáll a kirakat előtt, és megakad a szeme egy táblán:
    "Amit nem lát a kirakatban, megtalálja a boltban!"
    Bemegy és megkérdezi:
    - Tessék mondani, a Tasziló itt van?
    - Már miért lenne itt?
    - Mert a kirakatban nem látom!

A bolti eladónő a kettős létrára mászik, hogy levegye a polcról az árut. A vásárló férfi tátott szájjal néz a köpenye alá, mely alatt, a nagy melegre való tekintettel egyáltalán nincs fehérnemű.
    - Meglátta a pincsikémet? - kérdezi az eladónő.
    - Amit én láttam, az egy bernáthegyi.

brozsa, zsozso577, Csacskamacska és 2 más kedveli ezt.
  7. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia ! Isten hozott !
    Hiányoztál már...:) A vicceid is...

Naná, hogy itt is zsázsa aludt a földeken.....:(
    Gyorsan ültettem helyette rókagombát....Nehogy már......A Bahamát békén hagytam....legalább...
    A szent cél érdekében, most először, valószínűleg a pajtába száműzöm az Erdei tisztások fáit. Nem akarok két területtel küszködni...

Utoljára szerkesztett: 12.4.17
    Fatther és mebajah kedveli ezt.
  8. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Nagyon sok jó hatása van, csak nagyon hamar föl kell használni. Becsüld is meg!

Fatther, Tündi100149 és zsozso577 kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot Mindenkinek!
    Szaladós délelőttöm lesz, így csak gyorsan aláírom a jelenlétit és már itt sem vagyok. Délután jövök! Pá!

Fatther, Tündi100149 és zsozso577 kedveli ezt.
  10. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Jöttem én is a jelenlétit aláirni.....most van időm....aztán hajjjrrrááá lesz!
    Holnap elutazom....valamikor az ünnepek után jelentkezem.

Igy.......most kivánok....Kellemes Húsvéti Ünnepeket !!!!!
    A Lányoknak....Nőknek sok vizet! .....éééééssss.... Mindenki vigyázzon magára!!!!!

Fatther, Tündi100149 és Csacskamacska kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Délelőtt letudva. Temető, anyának vásárlás, gyógyszertár, pékség, hentes, majd anyánál segítés és irány haza. Most ebéd után még van egy kis teendőm a konyhában, az event kezdetéig talán be is fejezem.
    Nem mondom, hogy meleg van, mert reggel bizony majdnem fáztam. Ahol süt a nap ott jó, de fúj a szél is,így nem olyan kellemes, mint lehetne, mint szeretném.
    Az este 23 óráig még répa, búza volt a téma, így most marad bőven, ha beadom a beadni valót. A bahán vegyes bazár van, egy földön XXl-es fák, a másikon 20 órásak és ólak. Aratás után átrendezés lesz, most úgy gondolom, de, ha ontani fogja a felröpit, akkor hagyom...( éhes disznó...)xD A rendes földön lóhere van és néhány állat. A mamutfáimat most sem fogom leszedni az biztos! Hajtanom kell rendesen, mert az ünnepek alatt csak hosszúzni tudok majd.

Zsozsó, jó utat, érezd magad jól és Neked is kellemes ünnepet!:)

zsozso577 és Fatther kedveli ezt.
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nagy öröm ért az előző fél órában. Életemben először volt segítségem a farmokon igazi segítséggel, nem bérelt farmmunkásokkal. A világ legjobb nője volt a segítségem. Kért, hogy menjünk oda, ahol lehet aratni, vetni, meg vannak állatok is. No, akkor irány a farm! Idejöttünk és megkért, had csinálja ő, mert még sosem csinálta. Bekapcsoltam a háttérzajokat, ami alapból ki van kapcsolva. Nekiállt aratni. Aztán vetett, almolt, trágyázott. Leszedte a kergén a beérett akármiket. Amikor benéztünk a városba, megpróbáltunk nézni filmet, de a gépész már megint tekergett valahol. Beugrottunk a kerekkerékhez. Volt öt pörgetésem. Kétszer TP, egyszer zsemle, majd narancs lóistálló és narancs lúdól jött. Ez volt élete első pörgetése. Érdekes, de nagyon élvezte. Csak az szomorította el, hogy nem volt több pörgetési lehetőség. Igazi gyerek. :) Aztán átmentünk a másik farmra is, ott is ö csinált mindent. Még a végén megszereti. :)

brozsa és mebajah kedveli ezt.
  13. Koppi

Akkor sikerült egy újabb rajongót szerezni a farmhoz...:)

Ezek után pláne ne hagyd abba...:):)

Jót boltoltam a salátából répából és búzából. Az eventre maradt mindegyikből 170000....:) ;)
    Ennyi elég lesz..:)

Fatther kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Szép lassan elkezdődött az event. Még most is lassú. Szerintetek hány ember ül most a gép előtt?
    Felröpik 245, de reggel a bahán az XXL-es fákat learattam, tehát este onnan még röppen, remélhetőleg sok.
    Tihamér, szerintem szépen ki leszel tolva a Gizi elől! :)
    Sok röpit mindenkinek! :)

zsozso577, Fatther és Tündi100149 kedveli ezt.
  15. Koppi

Szia !
    Tudom, hogy nem csinálod az eventet, de a tojás melletti két ívelt sort Te is meg tudod csinálni mindenféle eventgaz ültetése nélkül !
    Hidd el érdemes !!!

hagymácska44, Fatther és mebajah kedveli ezt.
  16. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Igazad van Koppi!
    Legfeljebb dobáltasd be a világ legszebb nőjével!

17. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép estét!

Megjött Fatther van madárdal,...végre!!
    286-271-292 felröpi,...most már megvan csokitojás be is lehet fejezni az eventet!Biztos hogy nem görcsölünk a felröpik miatt!

Tihamér,..egyszer csak majd mondja az unokád hogy Ő is kér 1 farmot!?!?

Koppi milyen a túlérett zsázsa, jobb mint a másik?

zsozso577, hagymácska44 és Fatther kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Mindenkinek jó éjt! :)

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  19. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Zsozsó, Kellemes Ünnepeket és jó pihenést!
    Ma már jobban voltak a gyerekek, a kicsinek kezd az orra folyni, remélem csak a fogától.
    Tihamér, csináljátok az eventet a Tündérkéddel!
    Koppi, nálad most mi van, küldjek vagy ne küldjek, ez itt a kérdés.
    Egy órája, hogy leültem a géphez, 13 millát kerestem. Az oldal feladatok megvannak.
    Valamelyik nap ki akartam váltani az édes felhősort, rákattintottam, erre lefagyott, most nem tudom megvan, vagy nincs. Hol találom, hogy tudom megnézni, hogy megvan-e, SOS.
    Koppi,majd Tihamér odaadja az egyik kicsinyét.
    Mindenkinek jó éjt!

20. Koppi2

Koppi2 Haladó

Igen Hagymácska kűldj.
    Csinálom mind a 4 farmon...:) Jutok amire jutok alapon.
    De nem szakadok bele...:) Szintén alapon....:):)
    Jó éjt Mindenkinek !

Tündi100149, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.