Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Nem szívesen cserélnék veled! Drága mókának ígérkezik. A betegség sem hiányzik, úgy néz ki, hogy nincs jó napod!
    Már arra gondolok, hogy kedden milyen jó lesz, nem fogok csinálni semmit, csak kipihenem az ünnepet! Ne értsétek félre, szívesen sütök, főzök és várom az unokákat, de általában beleesek abba a hibába, hogy lényegesen többet készítek mindenből, mint kellene. csomagolok is, de akkor is marad. Majd jönnek az ötletek, hogy hogyan lehet a sonkát "újrahasznosítani" . :)
    A tészták finomak lettek,lemeóztam.:)

2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sajnos nekem sem volt ... Délben a meggylevest a párom főzőtejszínnel csinálta......
    Ízlett ugyan de utána sprintelhettem több alkalommal is a királyi felé, mert laktóz érzékeny lettem...

Délután aktiváltam egy 24 órás kupont a farm átrendezéshez. Közben arattam és vetettem. Jó hosszút, hogy sok felröpim legyen.
    Elfogyott a trágya és kattintottam (volna) az ikonra, ám mellényúltam és huss 202 szupertrágya kirepült a földekre.
    Alig maradt készleten belőle 99.... (ráadásul a beérés éjjel kettőkor lesz, amikor már régen szundizok...)

mebajah és hagymácska44 kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Kopi, ezt sem irigylem, se egyiket, se másikat!
    Elköszönök, jó éjt mindenkinek! :)

4. Koppi

Sziasztok !

A mai nap +1 fokkal indult. Jelenleg felhőtlen az ég. Ez még változhat, mert a Dunántúlon 8-10 fok van és esik az eső.
    Amikor reggel felkeltem a leghidegebb Heves helységben volt -1 fokkal. E környéken lakik Mebajah...(Szerintem neki sincs melege ...:))

Az éjszaka folyamán beért a szupertrágyázott fokhagymám.
    A felröppenőkből olyan 1000 db még hiányzik. Bízom benne, hogy össze fog jönni mind a 4 farmon. Köll az a felhő sor...:):)

Utoljára szerkesztett: 15.4.17
    hagymácska44 kedveli ezt.
  5. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt!

Esőre áll az ég.
    Szomszédaim és barátaim, nem kérek felrepit, küldjétek a rózsaszín fát, amit a felhőre tudok feltenni. 500 hiányzik, az már meglesz.
    Az éjszaka egy rémálom volt, többet voltam fent, mint aludtam. Visszafekszem az ágyba, úgy is csak este kell aratni.
    A maradékot lefagyasztom, remélem jó lesz ha kiveszem. A léből lencsefőzelék lesz.
    Mindenkinek szép napot!

6. mebajah

mebajah Fórum császára

Szép napot Nektek!
    A tegnapi napom sz...t sem ért, a mai ua., mert ki kell pihennem a kínlódást. Már csak diós pitét terveztem, talán holnap.
    Vegyes az idő is, nem szeressem!
    Hozzám inkább Mátészalka, Fehérgyarmat, Csenger vannak közel. Csak egy jó nagyot kell köpni, és románhonban vagyok.
    A tegnapot én is végigböltöltem / a viz is sok volt a haskónak/.
    Event tegnap kész.

7. Csacskamacska

Szép napot mindenkinek!
    Lányok, jobbat, mint a tegnapi! - ez ugyan Kopira is vonatkozik! Reggeli aratásom után csak egy kicsit akartam még szunyókálni, hát több lett. Így jártam, pedig mára sok a munkám. Röpik még hiányosak, de összefog jönni reményeim szerint!
    Lépek, ha tudok akkor majd bekukkantok! :)

8. Koppi

Hogyan tévedhettem ekkorát? Bocsi...:):)
    Mindenesetre ott is hideg volt. Most már 17 fok van és 1000-el süt a nap..:)

hagymácska44 kedveli ezt.
  9. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

10. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Köszönjük szépen!
    Én is áldott ünnepeket kívánok!

11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Na végre! Ma most kapcsoltam be a gépet először. Éjjel nem volt miért, reggel hattól meg nem értem rá, pedig jóformán semmi dolgom sem volt. Csak három bolt és egy itallerakat megtekintése. Aztán főzőcske a konyhában. Mai ebéd sörgulyás lett. Ha már hússal foglalkozok, hát feltettem a legnagyobbik lábosunkba egy adag töltött káposztát. Egy kiló hús, másfél kiló savanyított káposzta. A sonka levének nagy része ide került, plusz egy füstölt röfidarabka is. Aztán nekiálltam a kalácsoknak. Közben befutott nagyobbik csemeténk is. Ebéd után némi csicsergés vele meg a feleségem őnagyságával. Most ráértem, benéztem, mert amit elültettem tegnap délután, régen beérett. Délutánra csak a tojásfestés maradt hátra.Azt is lerendezzük majd kettesben, mert fiamnak régi barátjával kell megünnepelnie a haver születésnapját. Együtt nőttek fel, együtt jártak egy osztályba az általános iskolában. Bár utána útjaik elváltak, de a barátság megmaradt.
    Megyek tovább a másik farmra. Ott is adós vagyok a munkálatokkal.
    Idő ronda, szürke és egyáltalán nem meleg. Napot ma még nem láttam.
    Szebb napot mindenkinek!

miklos4949, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Minden kedves fórumtársamnak, gazdatársamnak kívánok nagyon kellemes húsvéti ünnepeket!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

13. hagymácska44

14. Csacskamacska

Köszi Hagymácska! Az első (is) figyelemreméltó, de mit is kezdjek ennyi kigyúrt pasival? ;)xD

15. hagymácska44

Apám, csak egyet válassz, és húsvét végéig kitart, én már kinéztem és itt marasztalom, egy pár napra.

zsozso577, mebajah és Tündi100149 kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Jó döntés! Utánozlak! :) Lehet marasztalom utána is és átrendeztetem vele a lakást!xD- jó lesz karbantartónak is!;)
    No fiúk, most aztán irigykedhettek! :)

Atyagatya, meggondoltam, mind kell!! Legalább a pasim is fog örülni, hogy nem mindig őt fogom ugráltatni!xDxD

Jó éjt!
    Vidám, mosolygós ébredést! :)

zsozso577, hagymácska44, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  17. Koppi

-Márti57-, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  18. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Én már a 2. kép vagyok, a kávé lecsúszott. Úgy vagyok, mint a pici gyerek: majd leragad a szeme, de nem tud elaludni, ezért nyűgös.
    Békés, lelkiekben gazdag napot kívánok Játszóknak és Játszó-modiknak !

19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt mindenkinek! Annak is aki szorgalmasan dolgozik reggel, meg annak is, aki még az ágyban pihenget.
    Nem értem a lányokat. Mit kell nekünk irigyelni? Azokat a fiúkat azon a képen meztelen felsőtesttel? Azokat én senkitől nem irigylem. Ha viszont ott nem férfiak, hanem fiatal lányok lennének akár felsőrészben, akár anélkül és azokat kellene irigyelni, nos akkor beneveznék, De férfiért én lelkesedjek? Én irigykedjek? Az ki van zárva! Soha semmilyen fiú nekem nem tetszett. A lányok egészen más kategória. Azokért mindig, mindenhol, csak a feleségem ne jöjjön rá. Hiszen a régi bölcsesség is azt mondja:
    A férfi is lehet boldog, csak a feleség meg ne tudja! :D
    Ma kisebb mértékű tevékenység leszen a konyhában. Bamba birka (nem, nem Rackó lesz feldolgozva, hanem egy névtelen rokon) húsát kell elkészíteni kétféle módon. Az egyik adagot este bepácoltam, só, őrölt bors, mustár és fokhagyma segedelmével. Ez majd egy alul vékonyra vágott szalonnával kibélelt edénybe kerül, rá kevés olaj és jóféle száraz fehérbor, fedő, majd a sütőbe kerül. Mellé egy másik edényben pedig olyan bürgehús jön, amit lisztbe forgatás után, mindkét oldali sütögetést követően, párolt hagyma, fokhagyma, paradicsompüré és fűszerek kíséretében szintén sütni kell, de ide még zeller, sárgarépa és angol (halványító) zeller szára is kerül. Bor ebbe is kell. Köretnek macihagymás kolompérpüré lesz készítve. Leves a tegnapi maradék sörgulyás. Mindezt a koleszterin szintünk csökkentése érdekében fogjuk majd elfogyasztani. :p
    Szép napos és főként meleg napot kívánok, ha nálunk még mindig kell fűteni, bár a hivatalos elsődleges fűtési szezon tegnap véget ért!
    KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK! Lányoknak sok locsoló fiút, locsolóknak sok locsolható lányt!
    --------------------------
    Nincs a mai napon túl nagy tolongás itt sem. Mindenki ünnepel vagy annyira hajt az evenetben, hogy nem ér rá idekukkantani. Majd talán az ünnepek után. :)

Utoljára szerkesztett: 16.4.17
  20. Koppi

Szia !
    Ma, véletlenül találtam rá erre a zenére és arra gondoltam megosztanám Veled és a többiekkel.

Tudom nem húsvéti a jellege, viszont jó hallgatni és meditálni közben...:)

-Márti57- és hagymácska44 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.