Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !+ Minden !

Mi miatt van C vágányon a kocsid?
    Kíváncsi lettem, vajh melyiket választod? Szerintem a nudi jobb...;);) Látványosabb...:D
    De félre a tréfát, avass be bennünket is, akkor talán tudunk segíteni... (A dilibogyó nem mindig segít..)

Itt folyamatos eső mellett 2, azaz kettő fok van.
    Helyesbítek. Átváltott az eső hóra....:(
    Fatther !

Ahogy olvasom, erősen megviseli a Városodat a havazás...

Utoljára szerkesztett: 20.4.17
    zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  2. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt Gazdák!

Nem is kell mondjam, esik az eső.
    Hosszút ültettem, mert ma sem leszek itthon, és hosszú napom lesz nekem is.
    Az eventes gazzal sehogy sem állok, van 3132 db-om. Holnap sem lesz ez másképp, hivatalos ügyeket intézek.
    Mebajah, vessél be minden hókusz pókuszt, hogy jól érezd magad, ez már brutál, ami veled történik.
    Legyen eredményes napotok!

3. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Írtam,azt hiszem, hogy a bizottság/ a pánikbetegség.+.....miatti gyógyszerek/ 1 évre szünetelteti. Amúgy sem tudnék menni vele, mert nem indul /az unokatesó szerelő, november óta várom 500 m-ről/.
    Köszi, sokat szoktatok segíteni, hisz itt vagytok velem. Ennyire nagyon már rég költöztem le a "pincébe", de ma könnyebben ébredtem. Vissza se mertem aludni, nehogy rosszabb legyen. Már voltam a boltban. Palántot ígértek mára, de ilyen időben bizonytalan. Azért lehet, hogy eláztatom magam, nehogy átverjem őket.

4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt kivánok!!!!!!

Csacska....irigyellek egy kicsit.....meg persze azokat is ....akiken nem fog a kaja......deeee már hozzám nőőőttt!!!!
    Megszoktam....elfogadtam! Báááár,?????........ tükör az ne legyen előttem!!!!

Mebajah....ilyen időben ne hogy palántázz!!!! ......megfázol!!!!!

Nálunk téli hideg van! Csapadék már nincs.....de szél az fuj rendesen!

Éjszakára rózsa volt ültetve.....a hagyma jobban adja....de nem fért volna bele az időbe....talán ma!!!!!!
    Igy most 320 felröpim van. A gazt holnap kivégzem....ugy van tervezve!!!!
    Ma a 30 zsákra való kész lesz....igy a malom is müködni fog.....gyártani fogja a zsákokat!

5. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Szervusz, jó reggelt mindenkinek.

Tegnap reggel óta folyamatosan esik a hó. A kertben 17,5 cm-t mértem.
    Reggel óta már havaseső esik, az út melletti fákat derékszögűre "hajlította" a nedves hó.
    A télen nem lapátoltam annyi havat, mint tegnap és ma.
    A már elültetett korai saláta, retek stb. punnyad a hó alatt, nem tudom mi lesz velük ?????
    AZ összes "kitelepített" virágot visszahordtam a melegebb helyre, ...... szerencsére.
    Egyébként azért viseli meg a várost a havazás, mert szokás szerint felkészültünk, elkészültümk, stb. ........... csak eső, hó ne essen.
    Várjuk a nyarat,
    akkor talán nem lesz havazás, csak eső, bár az se jó......

Na, panasznap vége......
    Mosolygós szép napot és sok-sok "Termosz"-t kívánok mindenkinek.

Az öreg Vince bácsi mesél a gyerekkoráról az unokáinak:
    - Hatan voltunk testvérek, és mivel én voltam a legkisebb, mindig nekem kellett hordani a nagyok kinőtt ruháit.
    - Miért volt ez ekkora tragédia?
    - Azért, mert az összes testvérem lány volt...

A skót vendégeket hív, leülnek a vendégek az asztalhoz, a házigazda kirak nekik egy nagy tányér pitét. Eszegetnek a vendégek, egyszer azt mondja a skót az egyiknek:
    - Egyél ám komám nyugodtan!
    - Áh, köszönöm nem kérek többet, megettem már hatot.
    - Volt az nyolc is, de hát ki számolja?

6. mebajah

mebajah Fórum császára

Megjöttem. A 3. helyen kaptam tormát, pedig év közben is szoktam venni. Nem palántázok, mert a piacos mára ígérte, de nem jött. Postáztam, takarékoztam, recepteztem.
    Nem vettem kesztyűt a drótszamárhoz, kissé kihűlt a kezem. Szerencsére csendes eső volt eddig, most indul újra, és jó széllel, hogy ne féljen. Konvektor fölvéve,mint télen. A gázszámlát fölküldöm a "természetfelelősnek".
    A mosatlant kirakom az esőre, reggel 6 óra óta elfáradtam a rendezkedésben.
    Főve van, reggeli következik: imádom a sonkát tormával. Már megint egész nap nassolni fogok.
    Mostmár befogom a lepcsest, mert rojtos lesz a billentyűm.

hagymácska44, Tündi100149, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot!
    Mint olvasom, mindenki elégedetlen az idővel, mint én is! Reggel azt hittem álmodom, de miután jobban megnéztem rájöttem, hogy nem álmodom, csak a hó, havas eső esik, így április 20-án. Szerintem ezt is a BP intézte, azért kapjuk most a termoszt, hogy tudjuk mibe tenni a meleg teát!!
    Mebajah, jobb napokat, bár a mai teljesítményed igazán szép volt, biciklivel tekerni ebben az időben?!
    Zsozsó, jól csinálod, vegyesen event gaz és hosszú, így legalább a felröpik is gyarapodnak!
    Hagymácska, jó ügyintézést!
    Fatther, elég durva annyi hó! Láttam, hallottam a hírekben, szinte hihetetlen, hogy olyan, mintha tél lenne.
    Kopi, itt olyan havas eső, hó keverék esett. nem örülök neki!
    Ma még csak annyira voltam kinn, hogy kihúztam a kukát, nem szándékozom sehova sem menni, majd holnap, reményeim szerint akkorra talán má vége lesz a télnek!
    Szebb napot mindenkinek!:)

8. Koppi

Itt a hőmérséklet sikeresen elérte már a 3 fokot is ! (Liheg a hőmérő ) Én nem.

hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Mintha napsugarak gyenge fényét látnám!
    Lehet pörgetni majd az új nyereményért! Kütyük, kütyük, kinek van arra ideje, hogy mindig figyelje, hogy mit, mire cseréljen, hogy az jól is adja a Tp-t? A cirkusz boltjába tehetnének valami értelmes dolgot, mert ami még van, nekem abból nem kell semmi.
    Csendes magányomban iratokat selejtezek. Pocsék egy munka, de néha ezt is kell. Így szobafogság idején megteszi időtöltésnek és még hasznos is.

10. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szebb napot!

Alig kezdtük el az eventet és úgy néz ki hogy hamarosan be is fejezzük!! Ez így már nem játék,..tegnap eventkezdettől nem nagyon akar működni semmi,...ma is ramatyul működik az egész. Az aratógép is csak állandóan napraforgózik.Írt már mindent,GETWAY,vegye fel a kapcsolatot a veboldallal STB!
    Nem takarítunk!!!!!Takarítónők korán halnak!
    Most úgy vagyunk mint Tihamér szokott lenni,..vagy netán most is úgy van?
    Erre a farmra most sem tudtam belépni,..a fórumba is itt alul!

Erdeiesőerdő!!![​IMG]

Valami hirtelen mintha nagyot változott volna!

hagymácska44, Koppi és zsozso577 kedveli ezt.
  11. Koppi

Kellemetlen ügy. Már bocsáss meg, hogy ezt írom, de nekem semmilyen gondom nem volt sem tegnap, sem ma a farmokra való belépéssel...
    Ha úgy látod, akkor hagyd abba, mert nincs annál dühítőbb, mint amikor rászánja magát az ember és az istennek sem halad a forgó miskulanciák miatt..:(

hagymácska44 kedveli ezt.
  12. zsozso577

Sziasztok!

Este aratok még egy kör gazt....ezzel készen leszek a 30 hátizsákkal....holnap pedig az összes gaz meglesz!...aztán már
    csak a felröpit kell kapkodni!....Az még kb 400 kell....de összejön az!

Jól besüritették a hétvégét....nem tudom, hogyis gondolták....hogy 2 felröpis event megy egyszerre!!!!!!
    Szerintetek ez normális dolog??????

A kerék nem izgat....az a Főnix valahogy nem sikeredett jónak....a maga 60 órájával és sima pörivel!!!!! Hmmmm??????

Lajos....nálam akkor csinálja ezeket....amikor a nettel van gond.....Most ez a nagy szél....biztosan bekavar....
    Tegnap vagy 2x fordult elő hasonló galiba....ma a nagy gépemmel van gond....egyelőre ki is kapcsoltam....
    állandóan kikapcsolt és ujraindult!.....csak remélni tudom, hogy átmeneti gond lesz.....a nagy szél okozta áramingadozás miatt!
    Azt is remélem, hogy ez a pár kikpcs.....nem tette parkolópályára a gépet!

13. Tündi100149

Jelen pillanatban működik mintha nem is lett volna vele semmi gond!!!
    Tegnap délután amit ültettünk eventnövényt úgy éjfél körül tudtam csak leszedni!

14. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Megjövök , mit látok, még egy event, nem kommentálom, mert kitiltanának.
    Miről beszéltek, milyen kerék, na majd megyek informálódni.
    Hazajövet után, irány az ágy, jó nagy bögre teával, elszundikáltam, nagyon fáztam ma, remélem nem lesz böjtje.
    A barátném telkén voltunk egy kis rendcsinálásra, ki- be rohangáltunk, a zoknim is tiszta víz volt, amikor levettem.
    Az eventtel sehogy sem állok, és akkor még másik növényt szaporítsak, amikor még ennek a fele sincs kész.
    Holnap reggel megint hosszút kell ültessek, mert dolog lesz megint.
    A biztosításom nem terjed ki, a villámkárra, fizethetem zsebből a javítást, holnap megyek és kötök másikat, már telefonon egyeztettem, holnap csak alá kell írni a kész szerződést.
    Engem is kidobott az előbb, de én visszamásztam.
    Aludjatok jól, jó éjt!

15. Tündi100149

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kerekkerék-akció-új-dekor-elemmel-és-party-pörgetés-vásár.14985/

https://board-hu.farmerama.com/inde...jrahasznosításra-nublonok-2017-április.14987/

Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
  16. Koppi

Anno velem is előfordult, hogy megkeveredett a terület. Íme:[​IMG]
    Ez a felvétel 2014 december 28.-án készült. Ha jól megnézed a Kergére kötözött át az Erdei Tisztás....

hagymácska44 kedveli ezt.
  17. zsozso577

Lajos....reménykedjünk, hogy már rendben lesz minden és végére jártok az eventnek....
    a technika ördöge már nem fog zavarni.

Hagymácska....a hétvégén lesz pöri-akció is.....jön a Főnix-madár.

A pörgetést én még nem vártam volna! ...Az egyik kisebb farmon nem sikerült a
    kömadár-kastélyt kipörgetni! Jóóóó lett vona!!!! Mit mondjak????.....Igy jártam!!!!! Szomoru vagyok!

Nem akarom elkiabálni....bekapcsoltam az asztali gépet.....ugy néz ki....nem ártott meg neki
    az áram-ingadozás! Jóóóó kis gép ez!!!!! Szeretem is....dédelgetem!!!!!!

Sok-sok felröpit kivánok Mindenkinek!

Jó éjt!

18. Koppi

E pillanatban 3752 db event növényem van. Ez mire elég???
    De: mindezt Kacsa Kata nélkül hoztam össze és a fákat nem szedtem le sehonnan.

mötö57 és hagymácska44 kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Egyetértek, hogy sok ez így egyszerre! Miért kell egyszerre két event? Azért, hogy ürítsük a pajtát és utána költsük a pénzt, vagy azért, hogy csináljuk a új eventet, akkor nem lesz meg a felröpi és vegyünk kosarat? Pénz és pénz, mindenáron pénzszerzés a cél. Tőlem ugyan nem fognak kapni, mert nem veszek semmit!! Holnap még egy kör gaz, utána gazdaköri hosszúval, a nublonosba meg tudok a pajtából annyit beadni, hogy azt a néhány, számomra fontos dolgot megvegyem.
    Jó pihenést, vidám napsugaras ébredést! :) Hóesést már nem kérünk sehova, csak meleget!

20. mebajah

mebajah Fórum császára

Írtam 1 kisregényt,de nem adta be.
    MIÉRT VAN ÉJSZAKA?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.