Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    Én is többször jártam már így. Ezt hívják a Fórum Ördögének !
    Ekkor elhatározom, hogy először a wordban írom le, és később bemásolom, de valahogy elmarad.(Mindig elmarad.) De próbálkozom...:)
    Így jártál Te is... Veszettül kellemetlen és dühítő....

A Játékkal haladgatok....De csak 1 félével. Semmilyen keveredést nem csinálok. Ebbe kezdtem bele, ez marad. A Nublonokat meg egy meg a fe......

Itt 2 fok és derült ég van. Szerencsére röpke havas esővel megúsztok a nagy Tél visszatértét. Nem is bánom. De ott a Dunántúlon rendesen megkaptátok a havat...
    Szegény Fatther, sportolhatott... ;)

Utoljára szerkesztett: 21.4.17
    hagymácska44 kedveli ezt.
  2. mötö57

mötö57 Utánpótlás-írogató

Szép napot mindenkinek!

Sopronban 1 fok van és derült ég.

Koppi feltaláltam a vonalról tanácsodra.Egy bosszúsággal kezdődött a mai aratás mivel az összes termoszom beváltotta a rendszer,
    Nemelég hogy a tegnapi nap kiesett, mert áramszünet miatt nem volt net most még a nehezen összegyűjtött 300 termosz is eltűnt.
    Már láttam nem csak én jártam így a másik két farmomnál nem volt ilyen problémám.

3. Koppi

Szia !

Haj, de régen volt amikor alul a vonalon látni lehetett, hogy ki van itt?!
    Annak már az előző fórummal (sajnos) vége lett, mint annyi mindennek, kezdve a nyugodt termeléstől a ritka eventekig.
    Rég volt, szép volt. A Játék itta meg a levét, mert mostanában egyik eventből ki, a másikba be.
    Anno nekem 2 év kellett, hogy az 50.-től a 60.-ik szintig eljussak.
    Ha ma kezdeném a játékot ezt simán meg lehet 1 éven belül oldani egészen 80. szintig.
    Nem nekem való eme rohanás. Közben csökkent a titok ólak száma is amit ajándékba (sic!!), kaptunk a BP-től...
    Lassan már egyet sem ad ingyen. (Ingyen??? Hiszen megdolgozol érte....)

4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Itt a csücsökben jelenleg enyhén fuj a szél....süt a nap.....és biztosan hideg van....mert fázok itt a lakásban is!
    Ráadásul....fáj a torkom és veszettül köhögök....a hátizmaim már fájnak! Ezt még otthon szedtem össze.....
    és nem kefelé....hanem befelé megyek!!!!!

Mötö....nahhhh végre egy soproni aki játszik is! Én is itt lakom...bár nem vagyok soproni!!!!

Kopi....manapság ....csak pár hét kell és máris 80-s vagy!!!!! Nahhhhh...ezért nem is értem a csibéket!!!!
    Ők nem is akarnak játszani...csak megnézték a játékot!
    1 azaz egy csibém marad....a többi röpült....ez egy régebbi játékos....meg vele várok.....hátha!!!!!

A farmon nem szedtem le semmit.....igy az utsó teljes kör gaz érik és utána kell még egy fél kör....aztán
    gyüjtöm a felröpiket...és holnap talán kész!!!!!
    Bár hétvégén délelőttönként nem leszek gépnél.....ez már régtől igy van.....deee akkor is kész lesz.
    A nublonos????? meglátom, hogy mennyi zsetonom van....azt elköltöm....lehet kell hozzá egy kevés...
    aztán slussz.....nem érdekel tovább!!!!
    Mit is akarnak!!!!!!! Két event egyszerre...ami termelős és felröppenős!!!!! Pfujjjjj!!!!!!

5. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Játszál csak,..majd megoldjuk hogy ne tudjál!!!

Most ebből a 6 db-ból csinálj hátizsákot!!!

6. zsozso577

szia
    Én irnék a panaszosba!!!!!! Ez hiba!!!!!!
    Mi a fene folyik itt!!!!!!!
    Ez az élvezetes játék!!!!!! Brrrrrr!!!!!!!!
    Most olvastam a közleményt, hogy tudnak róla és keresik a megoldást!!!!!!!

7. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Napsütéses szép napot mindenkinek!
    Reggel 6-kor már tucatjával voltak reklamálók, hogy átváltották a termoszokat, így én már nem is írtam, mivel olvasható volt, hogy már keresik a hibát. Mi lesz ma délután, ha beindul a másik is? Kopi ott is csinálni kell valamennyit, mert ott van egy kütyü, ami kell a felhősorra. Nem volt jó az éjszakám, reggel ez az átváltás, szóval ma inkább hallgatok, mert csúnya szavak kívánkoznak ki belőlem.

hagymácska44 és Tündi100149 kedveli ezt.
  8. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Már olvastam a panaszosba, nagyon sok embernél ez van,.. és pont ezért nem írtam!
    Nálam az elején is sok gond volt a játékkal,.. és akkor még ez is jött!
    De azért látom hogy 1 Moderátor is lájkolt!!

9. Fatther

Fatther Fórum admirálisa

Madár dalos szép napot !

Azt hiszem a "téli sportolást" ezennel befejeztem, gondolok itt a hólapátolásra >:(, mégha síelésről vagy snowboard-ról lenne szó....
    Szerencsére Rézi is a segítségünkre van, hamáraközútkezelőnem......miért is??............
    Percekkel lapátoltam el a járdáról azt a kb: 1 ccm havat, ami a tetőről hullott alá, s vége.... a háztetőn nincs több hó, inkább a járdát nyomja, mint a födémet.
    Egyre több probléma van a játékkal, s ez még csak a kezdet, tudom nem ez a panasz topik, de azért nevetséges, hogy több száz db termékért egy csillag és még valami "jár" a gazdaköri feladatért, a farmaranyat és a munkásokat a játék készítői már nem is ismerik, nem úgy mint korábban.
    Nem egy száz fölötti gazdától olvasom, hogy "ledolgoztatják" a munkásaikat, aztán ....... hátra se néznek.
    Hát, ha ez kell, akkor ....... szép csendben sz...rá rombolták a játékot (szerintem).

Na, panasznap vége, mosolygós szép napot, hiszen már préntek van ;)

Két barát egymást támogatva megy hazafelé.
    - De jó lenne, ha egér lennék! - ismétli egyikük újra meg újra.
    A másik elveszíti a türelmét:
    - Miért akarsz éppen egér lenni?
    - Mert a feleségem csak az egértől fél.

Két rendőr megy a sínek között, lépegetnek, botladoznak a talpfákon. Megszólal az egyikük:
    - Milyen elfuserált lépcső ez, alig lehet rajta menni!
    Mire a másik:
    - Tényleg! Hogy lehet ilyen alacsonyra építeni ezeket a korlátokat?
    Kis idő múlva az egyik:
    - Mindegy, úgy látom jön már a LIFT!

Bemegy az indián a hivatalba:
    - Jó napot, szeretném megváltoztatni a nevemet.
    - Miért, mi a maga neve?
    -"Messze szálló, színarany nyílvessző, mely mindig célba talál".
    - Hmm, hát ez tényleg elég hosszú név. És mire akarja változtatni?
    - "Zuttty"! xDxD:cry:

10. zsozso577

Mit is mondjak!!!!???????
    Nálam most szakadt el a cérna!!!! Lehet....az is közrejátszik, hogy nem valami jó a közérzetem!
    Nem rég arattam.....éééés alig adott termoszt!!!!! Deeee legalább engem nem fogadott a beváltásról
    szóló kép....reggel! Tudom, hogy hétfő még messze van és kész is leszek!
    Deee akkor is szivemhez kaptam!!!!!Akkor beteszik a másik felröpis eventet!!!!!
    Ugy döntöttem....azzal nem foglalkozok....van annyi zsetonom, hogy a kütyüt a felhőre ki tudom
    váltani....éééééésssss annyi!!!!!
    Ha nekik az jóóóóó, hogy az eventek felét a gazdák nem játszák.....!!!!!! No komment!!!!!

11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ez nem igaz! Vannak olyan gazdák, akik - és itt nem akarok ujjal mutogatni - egyiket sem csinálják, ezért nem is idegelik magukat azzal, hogy nem jön elég jól a lepkehálós, meg összekavarodnak egymásba az eventek. Én ülök itt a padon - egyedül, de nem idegesít - és csak mosolygok, hogy már megint nem jó a BP mindig tökéletes rendszere. Szerintem azzal most sincs baj, csak veletek/velünk, mert nem takarítunk, frissítünk, portalanítunk eleget. Ja! Tegnap pucoltam le mindenhonnan a meglévő Flash-t és telepítettem újra a legutolsó variációt. Nálam nincsenek belépési és egyéb gondok. Az is igaz, naponta egyszer, néha kétszer jövök fel csak. Ennyi is elég.
    Szép időnk van, nem esik a hó. Eső se. Reggel megelégedetten vettem tudomásul, hogy alig fújdogál a szellő. Kimentünk a városszéli bevásárlóközpontba. Hazfelé már jól érezhetően megélékült a szél. Aztán tíz után elgurultam macihagymáért és akkor már küzdenem kellett a jó erős széllel. A fene enné meg!
    Szép napot mindenkinek! Ne idegeskedjetek, mert árt a szépségnek. :)

12. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Biztos hogy sokan nem játszák főleg hogy a beadásban a fatermések nincsenek bent!
    Ha ők megtöltik nublon porral és nublon kristállyal akkor esetleg eljátszom,..főleg ha ennyi nublon akkuval lehet,..35-0-0,...és ezt mind be is adnám!
    De azért amíg tart ez a 2, kérnénk még 1 eventet!!!!!!!!

hagymácska44, brozsa és Csacskamacska kedveli ezt.
  13. Koppi

Kedves Barátom !
    Nem egyedül ülsz a kispadon, mert fél s...-ggel én is itt vagyok.
    Nem is idegesítem magam holmi cuccok elvétele miatt, mert nekem megmaradt mind...:)

Zsozsó írta, hogy lesz kitehető a felhőre. Lehet leszedem mindhármat ami ott van és megszüntetem az egészet.

14. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Koppi itt a kitehetőd,...[​IMG]

Tihamér,múltkor mintha azt írtad volna hogy 800-900 Nublion akkut váltottak be annyi volt neked,..most nem volna jó? Hogyha az volt kérd vissza! Vagy valami más volt?

hagymácska44 és Csacskamacska kedveli ezt.
  15. Koppi

Hopp ! Ezt bebuktam!
    Egyébként 57 db akkum van. Lemondok róla, mert nincs farmpengőm és nem is veszek. Punktum.
    De köszönöm...:)

16. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Megjöttem a sűrgősségiről.Az este vittek be. Kicsit kibuktam.
    Bocsi, most nem olvasok vissza.Fáradt is vagyok, migrénem is van.Kipihenem ezt az időt.Talán holnap.

17. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Venni nem is tudsz! Csináld a Nublonost és ott kapod a Farmpengőt!!!!!!
    Balra lent a piros kosárnál meg tudod nézni mennyi farmpengőd van!!! ÉÉÉÉs niiiiincs puuuuunk tum!!!!:D

Sziasztok!
    Megjöttem a sűrgősségiről.Az este vittek be. Kicsit kibuktam.
    Bocsi, most nem olvasok vissza.Fáradt is vagyok, migrénem is van.Kipihenem ezt az időt.Talán holnap.​

Nem azért lájkoltalak hogy tetszik mi történt veled,..hanem azért hogy olvastam!!
    Jobbulást!

miklos4949, mebajah, Fatther és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Koppi

Van, mert mindössze 1 azaz egy farmpengőm van és annyi is marad...
    Nem vagyok én kockás, csak hengeres...:)

mebajah, Fatther és hagymácska44 kedveli ezt.
  19. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Beköszöntem reggel, de úgy látszik eltűnt az éterbe, elvitték a nublonok. >:(
    60 pengőm volt, így a felhőre a kütyü megvan. :p
    40-et pörgettem, de nem adta az újat, csak akkor pörgetek ha az új lesz a fő.
    Egy 90-est indítottam és kaptam 60 pengőt. :cry:

Ma elég sokáig intéztem a hivatalos ügyeimet, fél kettőre értem haza.
    Most jött az unokám, megy fürdeni és irány az ágy!
    Mebajah, gyógyulgass és vigyázz magadra, nem jó a betegség.
    Zsozsó, Te is gyógyulgass, úgy látszik az időjárás kedvez a baciknak, és tovább maradnak nálunk.
    Most valami gonosz betegség van, ezért mindenki vigyázzon jobban magára.
    Ma sütött a nap, de hideg volt.
    A TV azt mondja, hogy: gyilkos idő van.
    Pihentető szép álmokat! ;)

_Ilona49_, mebajah, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Nem tetszik ez a két röpis dolog, sem ebből, sem abból nem jön elég. Holnap folytatom, mára elköszönök.
    Jó éjt!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.