Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Új nevek a horizonton -lehet,hogy csak nekem!? Angyalszárnyban és pormacskában kit,kiket tisztelhetünk?

2. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Angyalszárny az egy Modi. A Pormacska számomra ismeretlen.

hagymácska44 kedveli ezt.
  3. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot mindenkinek!

Titkosak,.. csupa sárga és narancs ól,...Tyúk az ki sem maradhatott volna! Így anyák napja előtt anyázás? Csak 12 ól volt!

Fák,.. valamivel azért jobbak: Óriás mamut2,..Perzsa selyem3,..Zúzmarás jegenye1,..Szantál1,..Akébia xl és xxl,...Durián3,...és sok xl és xxl fa!

Hogyha a mamutfa nincs ott akkor semmi sem ütötte volna meg a szintjét!

4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Köszönöm szépen, nem kérek több kürtöt! lassan több lesz a kürt, mint a gaz. Titkosak a menüben, majd kirakom valamikor őket. Tyúkra feltétlenül szükségem lenne, alig van egy-két darab!
    Pormacskával szoktam találkozni egy másik topikban, de nem tudok róla többet. ( arról igen, amelyik itt hömpölyög az ágyam alatt) A nyárfa pihéjével tele vagyok, kár volt porszívózni! Jó az idő, bukóra nyitva az ablak reggel óta.

5. onagger52

onagger52 Fórum császára

No de kérem! Én féltem a tiksz@..s életemet, azért nem merek erre jönni mostanság. Egy eltévedt balta jól hókon csap és nekem annyi. Nem kockáztatom meg. Ahogy olvasom,nagyon tudnak dobálózni a topiklakók. Vigyázok magamra. :p
    Ma nagy népi összejövetel volt, mert egyrészt névnapot tartottunk, másrészt meg a holnapi anyák napját tartottuk meg előzetesben, lévén kisebbik fiamék egyházi eseményre hivatalosak holnap. Közeli rokongyerek lesz elsőáldozó, részvétel kötelező, mert a menyem a körösztanyja a csemetének. Kicsi tündérkém nagyon boldogan és büszkén mutatta meg a mai napon kapott ajándékát, egy törpehörcsögöt. Mondtam neki, hogy ez igazán remek dolog, apa megnyúzza a hörcsögöt, a papa meg vacsorára készít belőle törphörcsögpörköltöt. Több se kellett a tündéremnek, elkezdett pjúfolni és tíz körömmel ugrott nekem. Csak azt nem tudom, hogy miért? Hiszen finom étel a pörkölt! Nem is hagyta nálunk, hazavitte magával. Megígérte, ha legközelebb itt fog aludni megint, hozza magával, mert itt van egy terrárium, amibe el lehet majd helyezni. Az apja tartott benne harminc éve aranyhörcsögöt, meg ugyanilyen törpehörcsögöt. Van benne rutinom! :D
    Óvatosan tessék bánni azokkal a veszedelmes fegyverekkel! Életveszélyesek.

6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Kedves Öreg Barátom !
    Eme balták csupán virtuálisan röpködnek...:)
    Te védve vagy tőlük...:)
    A törphörcsögpöri az más tészta, akarom mondani hús... és lett volna szíved hozzá? Mondjuk nem szív kell, hanem éhes gyomor...Az bármit megemészt....:) :D

U.i.: like -olt az egyik Moderátor. Ilyen még nem nagyon volt az írásaim alkalmával.... :):)
    (Az is igaz, hogy Ő törölte az előző hsz-mat, nem mellesleg, teljes joggal...:):))

miklos4949 és hagymácska44 kedveli ezt.
  7. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Egész nap szupi idő volt, a kertben töltöttem a napot, most kellett csak aratnom.
    A felhő kész és a boltból mindent kiváltottam. 35 dobáson vagyok túl, még 5 kell és vége számomra.
    Amíg a lányom kicsi volt, nálunk minden állat megfordult, ami a boltban leledzett.
    A balta nem téved el, csak a körben landol.
    A titkosakat még nem raktam ki, de látom a felhozatalt, nem vesztettem semmit.
    Csacskamacska, nem rég jártam én is így, mint annó írtam,roppant idegesítő tud lenni.
    Ilona, már itt a jó idő és akinek családi háza van, az inkább a levegőn van és nem a gépnél ül, legalábbis én mindenképp.

zsozso577, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  8. Csacskamacska

Igaz, szerintem már alszik mindenki, nagy horkantásokat hallok, de azért elköszönök, jó éjt!:)

9. hagymácska44

Jó reggelt Gazdák!

Én így köszöntöm az édesanyámat!

zsozso577 és Tündi100149 kedveli ezt.
  10. Koppi

Sziasztok !
    Miután e játékban sokkal több Anyuka és Nagymama van szeretettel köszöntöm őket !
    (Mi férfiak itt is jóval kevesebben vagyunk...)

Nem tud úgy szeretni
    Nem tud úgy szeretni a világon senki
    Mint az édesanyám tud engem szeretni.
    Akármit kívántam megtette egy szóra,
    Még a csillagot is reám rakta volna.
    Mikor a faluban iskolába jártam,
    Rendesebb egy gyerek nemigen volt nálam.
    El nem tűrte volna Ő azt semmi áron,
    Hogy valaki nálam szebb ruhába járjon.
    Éjjel – nappal őrzött mikor beteg voltam,
    Magát nem kímélte, csak értem aggódott.
    Mikor felgyógyultam, fáradt két szemében
    Öröm könnynek égtek, s csókolva becézett.
    Én Istenem áldd meg, őrizd az anyámat,
    Viszonozhassam én ezt a nagy jóságot.
    Lássak a szemében boldog örömkönnyet,
    Ne lássam én soha búsnak, szenvedőnek.

-------------------------------------------------------------------------------------
    Beesett 1 szarvas és 1 bölény.... 2 zúzmarás és 1 mamutfenyő....(Csak kár, hogy ez két farmon történt...)

Két farmomon kész a felhősor. (Koppantyú90 és Bubobubu)....a másik kettőn még küzdök.

Utoljára szerkesztett: 7.5.17
    zsozso577, _Ilona49_ és brozsa kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Békés, boldog napot a szeretteitek körében! :)

zsozso577, Tündi100149 és miklos4949 kedveli ezt.
  12. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot mindenkinek!

Ma befejezzük mindhárom farmon!

Utoljára szerkesztett: 7.5.17
    zsozso577, Csacskamacska és miklos4949 kedveli ezt.
  13. hagymácska44

Kérek választ, van 150 csillagom és csak az alkimista nincs kiváltva, kiváltsam?
    43 dobásnál járok, a gyémánt nem sikerült!
    Jó mozgalmas nap volt, együtt mindenki, bár nálunk ez sűrűn van, mégis más volt, vagy csak beképzelem?
    A piacon az anyák napja miatt, rengetegen voltak, sok virág volt!
    A net akadozik, a játék lassú, a betöltés hosszú idő.
    Kiraktam a titkosokat, reggel majd jól meglepődöm!

zsozso577, Tündi100149 és Koppi kedveli ezt.
  14. Koppi

Én a helyedben nem váltanám ki. (Viszont megtettem anno, de megbántam.)
    Jobban jársz, ha a tenyészállatokat veszed meg csillagért.
    Nekem is akadozik és betyárul belassult. :( (Nem Nálad van a hiba, most sem.)

15. hagymácska44

Köszi a választ, akkor gyűjtögetem még, hátha kell még valami jobbra.
    Azért gondoltam, hogy nálam van a hiba, mert a gyerek tabján is lassú volt, ilyenkor mondja, hogy nem tud játszani a játékával.

zsozso577 és Tündi100149 kedveli ezt.
  16. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

A másik 3 megvan???? Azt hagyd utoljára,..hogyha más kiváltani való nincs és van bőven csillagod csak akkor váltsd ki.
    Még a legelején kiváltottuk de hogy mikor lesz csúcson azt még nem tudjuk!
    Több mint valószínű hogy majd megkapod hogyha másik hárommal elérsz 1 bizonyos szintet,..de az is előfordul hogy rosszul emlékszem,..öregszem!!!!
    Van ahol újra van csillag 1000 felett de csak had gyűljön!!!
    Egy farmon van a bahamán vadas a többin nincs,...hát a fúró nem nagyon oda jön hanem amelyiken még nincs ott van 27,...ha ott majd lesz annyi banánom akkor mindjárt a fejlesztés is meglesz.

17. hagymácska44

A másik 3 megvan és mindegyiken a 4 szint felett járok, de nem kaptam lehetőséget, hogy csillag nélkül váltsam ki.
    A bahán van egy házam, ami 500 csillagba került, banánért nem láttam még másikat.
    Mindenkinek jó éjt!

zsozso577, Csacskamacska és Tündi100 kedveli ezt.
  18. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Kattints a helyére,.. majd meglátod mit ír ki,.. ha FA-ért kínálja akkor hagyd,.. nem tudom hogy milyen szinteket kell elérni!

Itt a banánért a lehetőség,..[​IMG]

Itt pedig FA-ért,..[​IMG]

Hogy hogy vetted csillagért a bahára azt nem tudom,...vagy inkább nem értem!
    Van azért még sok minden amit nem értek! De az az én bajom!

19. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Sziasztok !
    A Lizike05 - ön némi kürtért kuncsorognék, ha megszánnátok jó lenne...
    Kösziiiiiiiiiii

Utoljára szerkesztett: 8.5.17
  20. Koppi

Szia !
    Érdemes az 5. szintig fölvinni a Mesterségeket.Azaz fejleszteni kell a dolgot (Itt már nem csillagért...)
    A Bahán és is AB-ért tudtam kiváltani a Házakat...Lehet megváltozott..

Utoljára szerkesztett: 8.5.17
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.