Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Köszönöm azoknak akik küldtek a gyors kérésre.
    Kivégeztem az eventet az utolsó pillanatban...

_Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek!
    Titkosak mind a menübe landoltak. Még tyúkom sem lett!!
    Elkerekezem a postára, van egy levelem, kíváncsi vagyok mi van benne, mert nem várok ajánlott levelet.

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Mostanában a vízi közmű a csekkjeit ajánlott levélben küldi mifelénk. Lehet ilyet kaptál. Ne, hogy már egyszerű legyen az élet !
    Ám ha a központi postára mentél, simán meg volt a kilométered, legalább 7 km.-t kellett kerekezned.....:)

A baltás eventről.
    Idegesített ez a hajigáló manőver...de leküzdöttem szerencsésen.
    Viszont egyszerre 4 farmon csinálni több, mint marhaság. Nem is megyek még egyszer bele ilyen csinbe.

Utoljára szerkesztett: 8.5.17
    _Ilona49_, hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  4. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot!

Hagymácska!!!https://board-hu.farmerama.com/inde...ek-völgye-az-iparosodás-kezdeti-lépései.1945/

A harmadik szakma ingyenesen elérhetővé válik, amint a játékos az első két szakmában eléri a harmadik szintet. Ettől függetlenül, amíg ezek a szintek nincsenek meg, meg is vásárolható.
    Egyik a pékmesterség, a másik a lekvárfőzés, harmadik a virágkötészet tudománya. Természetesen mindenről részletes beszámolót olvashattok, de most ismerkedjünk meg az új területtel.
    Az előbb felsorolt három mesterségtől független a Természetgyógyászat és az Alkimista, amiket a Bölcs Tölgyön lehet kiváltani mesterségenként 150 csillagért, a 70. szinttől kezdve.

5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Nahhhhh....az enyém nem szép!!!!.....ez viszont az én bajom!!!!!.:oops::cry::cry:...nem tudom, hogy miért ébredtem
    ilyen morgósan?????;):p Ma semmi sem jó!:cry:xD
    Kint ugyan süt a nap....de van szürkeség is az égen! A szél az viszont rendesen dolgozik!

Gratulálok Mindenkinek a sikeres event-befejezéshez!

Kint van a focis-event leirása is.....nahhh ez tavaly sem hozott lázban....ééééés megint itt van!!!!!!
    Neeeeeemmmm szerettttemmmm!!!...nem szeretem! Bár fogom csinálni!....csak a kapura rugást adom bérbe!!!!
    Hétvégén itthon lesz az ifjuság és bevetem őket!!!!

Aztán holnaptól az ólak lesznek boldogok!!!!:oops::mad:....Neeem értem????? Ki lesz az....aki ólakkal fog foglalkozni!
    Persze lesz olyan aki nem csinálja az eventet és nekik pont jóóó lesz!!!!!:cry: Megmagyaráztam!!!!!xDxD

Titkosok a farmon tegnap este beértek!!!! Persze mind a gőzösre való!!!!! De oda is minek?????....hogy ujabb
    gagyi ólat kapjak, mint a multkor!!!!! A fák is a menüben landoltak!
    A szigeten most tettem ki!.....erre kiváncsi vagyok!!!!!

Hagymácska ne siesddddd el az Alkimista kiváltását.....lehet lesz valami jobb...amire kelleni fog az a csillag!
    Ahogy Lajos is mondta.....ha már sok lesz....akkor kiváltod! Van ott is jó....amiért érdemes termelgetni!

Zsufolt volt a hétvégém és a hetem is az lesz! ...Igy az eventet a kisebb farmokon nem kezdem el.....
    Pedig a titkosokat jó lett volna kiváltani!:cry::oops: deeee nem megy minden egyszerre!

mebajah, Csacskamacska, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Szia !
    Tavaly sem csináltam és az idén sem fogom a focilázt csinálni.

mebajah, zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  7. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Bírom amikor 55%-on dolgoznak a barik, és nem akar tovább haladni. Ilyen volt a reggel, amikor meg beengedett, akkor a fórumra sem tudtam jönni, és területváltás sem ment.
    Tündi, elírtam, a farmos házat vettem meg csillagért. Most a bahára kiváltottam banánért a többit. Köszönöm a fáradságodat a kereséshez.
    Nagyon fúj nálunk a szél, visz mindent ami az útjába kerül!
    Tavaly nagyon tetszett a kapura rúgás, most is fogom csinálni.
    5 keverésre való kürtöm maradt, de gaz nincs hozzá.
    A titkosokból 2 jó fa lett, a többi menü.

8. Csacskamacska

Nagyon vártam már, hogy legyen event, olyan régen volt!!!! Én bolond, persze csinálom, pedig nem is szeretem a focit.
    Egy fa, a balzsamfa, ami említésre méltó a Kotkodán, a többi tűzifa.
    Elkerekeztem a postára, nem a nagyra, csak a kicsire, ami nincs olyan messze. Szél fújt, az nem a legjobb volt, de fázni nem fáztam. A Békéltető testülettől jött levél, amit azért nem vártam még, mert csütörtökön adtam be a kérelmet és pénteken már itt volt az értesítő, hogy levelem van. Nem gondoltam, hogy ennyire gyorsak. Anya vett egy sima gáztűzhelyet, amiben nem tud tésztát sütni, mert nem süt rendesen, az alját égeti, a közepe és teteje még nyers. Voltunk már reklamálni a szervizben, vásárlás helyén, levelet is írtam a Vevőszolgálathoz, szóval már futottam pár kört az ügyben, de eredménytelenül. Most itt tartunk: Békéltető testület.

Boldog ól nap, úgy látszik ez a divat, hogy akkorra rakják ezeket a boldogakat, mikor event indul, mert ugye aki csinálja, az nem fog délelőtt aratni. Ki is jár akkor jól???
    A focist csak átfutottam, nem is tudom mennyi gaz kell, csak azt jegyeztem meg, hogy 2 gaz, két különböző érési idővel. Majd kiderül, ráérek még ezzel foglalkozni.
    Egy javaslattal fogok élni a munkáskuponokkal kapcsolatban. Csinálják meg azt, hogy ne 1, meg 3, meg..órás legyen, hanem vonjon le belőle annyi időt, amennyit elhasználtunk és kész. Kis farmokon kellene nekem ez, mert bizony nagy kidobás, mikor egy 3 órást kell beáldozni egy aratásért, mert az idő szorít. Ezenkívül kérnék egy szupertápfát, egy strucctojást termő fát ésmég néhány hasonlót!
    Na megyek dolgozni, legyen jó a délutánotok! :)

9. zsozso577

Gondolkodom....gondolkodom!!!!! Lehet nem kezdem el a focis eventet!
    Időm kevés lesz....és rengeteg gaz kellene még a felhőhöz is....bár az a bahán megérős lenne!
    A retróhoz be sem néztem.....és szerintem az egyéb is rizikós! Itt a gép előtt kellene töltenem az egész hetet!

Szerintetek????....hová ez a nagy sietség?????
    Tudjátok milyen érzésem van????? .....mint amikor egy üzlet bezárás előtt áll és mindent kiárusitanak!!!!!

Erre még a héten rémséges is lesz....a naptár szerint!
    Hmmm???????

mebajah, Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  10. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Milyen bilit választottál az ötleteidhez?
    Már meg sem próbálom kanalazni magam, ez az idő!
    Tegnap olyan vihar volt, hogy minden növény fekszik a kertben.
    1 farmon is soknak tűnik ez a mennyiség, főleg, aki kézzel kattog.

11. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Milyen bezárásra gondolsz,.. mint a "FANTASY RAMA",....az is csak volt de tetszett!

Biztos türelmetlen vagyok de kerestem Ingridet,....lehet hogy nem is lesz,... csak nem olyan ez is hogy 1-eseknek van 2-eseknek nincs?Igaz hogy konkrétum nincs,...visszajöttem mert nem én írtam ezt,.. másoltam(követen) Az event végét követen kerül jóváírásra a játék során elért legmagasabb szintű Ingrid dekor.

Utoljára szerkesztett: 8.5.17
  12. Koppi

Szerintem holnap, vagy holnapután fogják jóváírni.
    Nem elég az, hogy megszerezted ? Már ki is akarod rakni ? Egyelőre nem fogod...:)
    Majd ezt is szépen fel fogod öltöztetni a paraván mögött, mit az előzőket....:D

_Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  13. Koppi2

Koppi2 Haladó

Már megint be van lassulva az egész miskulancia. Ki is lépek....

mebajah kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Répázom és búzázom még kicsit, utána megy a lóhere.
    Jó éjt, reggel ne arasson aki eventezni akar!

15. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt, Gazdák!
    Ennyi növény csak a mesében van. Talán a felhőt megcélzom, főleg,ha ilyen idő lesz kinn.
    Kimentem egy kávéivós füstölgésre, visszafordultam meleg kabátért. Megindult a jó erős, hideg szél.
    Most bújok vissza a takaróm alá, nagyon vonzódom a melegéhez.

16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Borús idő van, de nincs hideg. Kint 11 fok van, s ez lesz a mai csúcshőmérséklet. Megyek kenyérért a feleségemnek, magamnak meg sütök egyet. Jobban szeretem a "piszkos" kenyeret, mint a fehéret. Takaró alól kibújtam egy órája, kávén túl vagyok, füstölögni meg nem szoktam. :)
    Jó reggelt minden gazdának!

_Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  17. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt Gazdák!

Nálunk is borús idő van.
    Telefonáltam a neteseknek, mondták:kijönnek, majd hívtak, hogy most nézzem meg, mert valamit kicseréltek, és láss csodát, most gyorsabban fut. Ma be kell vinnem a kütyürét, mert valami nem jó benne, amióta a TV-t megcsinálták, nem tudom az új csatornákat nézni rajta, csak az analógot.
    Átolvastam a mai event hozzávalóit, és jó, hogy ültem, ennyi gazt kell termelni, és lépj be 2 óránként, hát iparkodom, de nem ígérek semmit.
    Szép napot!

18. zsozso577

Jóóóó reggelt kivánok!

Itt szürke minden.....az eső csepereg.....a szél még nem dolgozik!
    Elkezdem az eventet.....ugy döntöttem..... felhő a cél......aztán meglátom!
    Hétvégéig amikor itthon leszek...addig termelek.....a kapura-rugást pedig kiadom bérbe.
    Hagymácska.....nem kell 2 óránként belépni....elég a 3 óra.....rendesen ideeee ültetnek a gép elé!

19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Hááát nem biztos, hogy a kütyüben van a bibi. Idén cseréltem le a kisebbik szobában a régi típúsú tévét újra, laposra. Azt a nyavmvadt új jószágot összekötöttem a DVD lejátszóval, de nem akart működni. A laposhoz nem adtak műszaki és kezelési utasítást, azt a netről voltam kénytelen letölteni. Az alapján kezdtem "felépíteni" a lapost a jó működésre. Tévéműsorokat sec-pec be tudtam állítani, de az AV csatornával valamiért nem boldogultam. Amikor a nagyobbik fiunk hazajött, panaszkodtam, hogy nem tudtam rendesen összehozni azt a tetves tetűt .... neeeem ... nem tetű hanem tévé, de megnézte és mondta, hogy akkor majd ő mindent jó helyre fog dugni. Ő sokkal fiatalabb, neki ez még könnyebben megy, nekem meg lassan csak emlékeim lesznek erről is! >:( Megtette amit kellett, majd felment nagyfaluba. Aztán néhány nappal később meg akartam nézni egy dvd lemezen lévő filmet, de az istennek sem tudtam. Nem és nem. Na a csemete hazajött újra, majd leült, megnézte a csatlakozásokat és közölte, hogy azok jól vannak dugaszolva.
    - De nem megy! - mondtam elkeseredve.
    - Miért nem? - kérdezte?
    - Ja! Ha tudnám, már régóta megnéztem volna a filmet.
    Bekapcsoltuk a lapost is, meg a dvd-t is. A lemez benne volt, mert miért vegyem ki, ha nem tudtam megnézni. Odakapcsol a Source-re, majd az AV csatornát választotta ki.
    - Itt kell nézni.
    - De mondom, hogy nem megy!!! Idáig én is eljutottam, de nem csinál semmit.
    - Az nem lehet - válaszolta a fiam. Na had nézzem meg még egyszer.
    Észrevettem, hogy a lemez a végén van, vissza kellene a "gyorstekercselővel" vinni az elejére. Megnyomtam a vissza gombot és láss csodát, minden rendben volt, működött rendesen. Lehetett nézni a filmet. :wuerg:
    Szóval a lapos jó, a dvd lejátszó jó, minden jó, kivéve az ÉN tudásomat. Na! Naaa!!!:mad:
    Persze ettől függetlenül a TE laposod lehet, hogy rossz. Csak azt akartam jelezni, nem mindig a technika a rossz. Van, mikor a kezelője tudatlan. Meg öreg vén trotty. Mint én. :oops:

hagymácska44 kedveli ezt.
  20. Koppi

Szia !
    Amikor megvettük e lakásba az okos tv-t számomra meglepő volt, hogy mennyi mindenre képes. Adtak vele egy távirányítót, amin mindenféle ábra és gomb volt.
    A beállítás után – akkor még analóg adás volt- remek képet nézhettem rajta és bizony isten elégnek tartottam. Később jött a digitális átállás és hopp a kép minősége megugrott és sok minden értelmet nyert a távirányítón.
    A „netre” hamar rájöttem, hogy miként csatlakozik föl, azaz nem kellett holmi vezetéket hozzákötni, hanem a routerrel összekapcsolni a tv-t mert (természetesen) jelszóval van védve az egész rendszer.
    Van egy DVD lejátszóm és egy hagyományos szalagos lejátszó is, DVD vel kombinálva.
    Az első 5.1 hangfalakkal. Mindezt össze kellett hozni a tv-vel.
    Nem mondom, eltöltöttem vele vagy 3 napot de sikerült mindent, mindennel összekapcsolni./ Hátul a tv mögött van egy több állású kapcsoló és arra az állásra viszem amelyiket használni akarom e kapcsoló másik vége euroscart dugóval van ellátva és be van dugva a tv-be. (A fiam mondta, hogy nem fogom a későbbiekben használni, ám nem hittem neki. – később kiderült, hogy igaza volt.)
    A feleségem mondta, hogy „állandóan játszol azzal a távirányítóval” !
    Ez is hosszabb időmbe került.
    Immár 2 év távlatából mondhatom sikeres volt.
    Aztán, ha valami filmet akarok nézni, vagy kimásolom pendrive-ra, vagy a gépemről ami szintén ott van a tv-ben, vagy csak simán megnézem a rendelkezésemre álló interneten.
    Szóval routeren keresztül működik minden, mindennel összekötve, legyen az okos telefon, vagy nyomtató, vagy tablet, vagy lap-top….
    Itt tartok jelenleg.

Itt esik az eső és kimondottan jó idő : teljesen 9 fok van.
    Miért? Mert fagyhatna is....:( Így május idusa felé...

------------------------------------------------------------------------------------------
    A focis eventet kihagyom 3 farmon. Besokalltam a baltázástól...:(
    Aki csinálja annak hajrá!
    Majd szurkolok nekik...:)

Utoljára szerkesztett: 9.5.17
    hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.