Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Tihamér, a kütyü volt rossz, szó nélkül kicserélték, hálából kaptak 2 zsák nyírt füvet a konténerükbe. Amikor a TV kapott villámlást, akkor mehetett tönkre a kütyü is. Hazajöttem és beüzemeltem, sitty-sutty! Olyan ügyes voltam, hogy az ábrák szerint haladtam és sikerült. Nézek mint a moziban, mi az, hogy látod, hol tart a film a DVD-n, okíts mester!
    Kisebb megszakításokkal esik az eső.
    Kitettem az udvarra a szobanövényeket, egy kis lemosás és frissítés az esőben, céljából.
    Te jó szagú málnabokor, holnap ráadásul még, telihold is!

zsozso577, _Ilona49_, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép, vagy szebb napot mindenkinek! Még most értem ide, délelőtt anyával telt, vittem orvoshoz, boltba, stb. Jól el is fáradtam. Reggel majdnem fáztam, most süt a nap és kellemes.
    Kütyükhöz nem értek, nem foglalkozom velük. Amikor gond van, sikítok és jön valaki. (vagy nem)
    Hazajövet közben gondoltam benézek a virágpiacra, de mikor eszembe jutott, hogy éjjelre 0 fokot jósoltak, akkor meggondoltam magam és nem mentem virágozni. Majd. Gazolni fogok, virtuálisan is és a valósban is.
    Sikeres délutánt mindenkinek!

3. vettmalac

vettmalac Utánpótlás-írogató

Embereeeek! Segítséééég! Most, mikor beléptem, átváltották az előző event akármijeit. Rendben. Aztán beváltottak egy darab gumilabdacsot, noha nem kaptam senkitől sem. Akkor most MI VAN? Olyant is elvesznek, amit meg sem kaptam? Mi fog jönni ez után? Tolvajok bandája garázdálkodik??? :mad::mad::mad:

hagymácska44 és Csacskamacska kedveli ezt.
  4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Anno volt mondva, hogy esetleg bevezetik a "csenést" a farmon. Lehet ilyen is lett mostanság ?

hagymácska44 és Csacskamacska kedveli ezt.
  5. onagger52

onagger52 Fórum császára

De Koppi! Meg sem kaptam azt, amit rögtön el is vettek. Most már bánom, hogy nem vettem le illetve fel. (CTRL és Print Screen) De késő bánat, eb gondolat. Most gondold el, he belevágsz az eventbe, gyűjtögeted, kapod őket innen, onnan, oszt lenyúlják csak úgy. Szerintem egyrészt nagyon csúnyákat mondanál, - én is! - másrészt, lehet hogy bele is betegednél. Az se tenne jót veled. :)

hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  6. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép estét mindenkinek!

Holnapi horrorosnál lehet fogyasztani az Ezüstláng füstölőt,...ezüst,.. ez az ami az alkimistánál a legjobb mert ez 12 órás,.. had szaporodjanak a Sötétlő szentjanik!

Legelőször a banánt vesszük ki,.. a titkosokat és a többit meglátjuk,.. felhőre nem feltétlen számítunk.
    Nem rendeztük át a farmokat,.. az erdei most is tele van állattal!

hagymácska44, _Ilona49_, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Tihamér, én is sérelmezem, mert bizony maradt nekem is készletem, mert nem akartam minden szir-sz@rt megvenni. Legközelebb, ha lesz cirkusz, ott is azzal szembesülünk, hogy le lesz nullázva? Miért dolgozunk akkor, ha elveszik, átváltják? Most jól meggondolom, hogy mennyit termelek, mert nem dolgozom feleslegesen!

hagymácska44, mebajah, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  8. Koppi

A titkos ólak a gyengéim...ezért elkezdtem a fő farmomon, de a többin marad minden a régiben.
    Amúgy nem érdekel az egész. Nem szeretem a focit...

9. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép estét!!!!
    Elkezdtem az eventet és én a felhőre hajtok!
    Egyelőre csak gyüjtögetek......hétvégén valamikor kész lesz a gesztenyés felhő is....aztán nullázok egy kicsit....
    a hagyma van erre a célra kinevezve....egyébként is nagyon megcsappant....a nublonok elvitték!
    Akkor már fogom látni, hogy mire lesz elég!
    Nálam a labdacs nagyon gyéren jön! A lóhere se adta nagyon.....az volt a kezdő növény!

10. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    No, elment a vendégem, mostmár farmozok.
    Engem sem érdekel most.
    Nálam is csak gyűjtögetés van, majd kiderül, hogy mi sül ki belőle. Valahogy nem érzem az "eventízt".

11. hagymácska44

Az event nővényre az 5 területből 25 rópi jött, hát nehéz lesz gyűjteni!
    Mindenkinek sok röpit, és jó éjt!

12. Csacskamacska

Csatlakozom! - nagyon gyéren jön a labdacs, így nem tudom, hogy hogyan lehet majd megszerezni a felhőt.
    Pihentető jó éjt, mindenkinek!:)

13. hagymácska44

Jó reggelt Gazdák!

Az ég kezd kiderülni.
    A reggeli idegességen túl vagyok. Felkelek és elkészítem a kávét, nyitnám az ajtót de nem megy, csak forog a kis kallantyú a zárban. Leülök és gondolkodom, mit kéne csinálni, csavarhúzó kéne, de az a pincében van, jó háziasszony módra. Kinyitom az ablakot és kimászom, le a pincébe, csavarhúzó a kézbe, vissza az ablakon. A zárat szétszedtem és végre kinyílt az ajtó. Győzelem és végre megittam a kávét kint az udvaron.
    Nyolckor kell csak aratnom, addig elvégzem a reggeli körutamat, majd egy-két boltba be kell néznem.
    Szép napot!

Tündi100, Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
  14. Koppi

Szia !
    Akkor meg volt a reggeli tornád ! :)
    Bár nem hiszem, hogy meleged lett volna kint, mert 5-6 fok van ott is ahol laksz..:):)
    A mi lakásunkban egész télen nem volt ilyen hideg...mert 19 fok van a hálónkban....Szép ez a tavasz !

(Nálam "ragad" a játék, ti, hogy vagytok ezzel? )

mebajah és hagymácska44 kedveli ezt.
  15. hagymácska44

A játék nálam most simán megy.
    Megvolt a reggeli torna, remélem nem látta senki, hogy egy pizsamás hölgyike az ablakon közlekedik.
    Még egy nap és jön a jó idő, kitartást!

Tündi100, Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
  16. Koppi

Azt azért megnéztem volna, ahogy pizsiben mászkálsz az ablakon ki és be...:D
    Mi bekapcsoltuk a légkondit: fűtésre állítottam, azóta jó meleg van a lakásban..:)

_Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  17. hagymácska44

Haha..... , Te sem mész a boltba egy kis hüleségért, kinevetni a kisebbet jó lett volna, én is nevetnék ha ilyet látnék!
    Nagyon elkényeztettek Téged, egy kis hűsi és már beveted a nagyágyút! A 901- en csinálod ugye?

zsozso577 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  18. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt, Farmerek!
    Okos embernek esze is van, sőt használja is!
    A játék itt is sima, csak a röpik más irányba indultak landolni. Csinálom,aztán...?
    Finom a virágos kertemben nőtt friss retek.

19. hagymácska44

Azért kellett egypár perc mire rájöttem, mit is kéne tenni!
    Finom is az a hazai, ami a földből kijőve egy perc múlva fogyasztható!
    Röpi, az meg mi, csak elvétve látok!

20. Koppi

Csak és kizárólag a Koppantyú90 -en csinálom. A többi takarék üzemmódban, azaz utángyártással foglalkozik...:)

hagymácska44 és _Ilona49_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.