Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mebajah

mebajah Fórum császára

Szép napot Nektek!
    Én is aláírom, aztán megyek vissza a valós kapával a valós kertbe.
    Talán a felhő meglesz mindenestől.

2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Most értem ide, de itt vagyok, ragyogok!
    Virágpiac letudva, bár még majd megyek, ezt a fránya időt várom, hogy javuljon. Vettem paradicsompalántát is 3 tövet,annyinak épp van hely a szőlőlugasnál. Telitalpú papucs után jártam még, vettem is, mert a biciklizéshez az kell. Boltban is voltam, így holnap már csak egy kis laza bevásárlás lesz.
    Gazok szaporodnak, ma focizom is, de figyelek, hogy el ne rugdossak minden gazt, nem akarom újra kezdeni a szaporítást!

zsozso577, mebajah, Tündi100 és 2 más kedveli ezt.
  3. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Én is ideértem, piacjárat megvolt, strandtáska után kutattam, végül kaptam nekem valót.
    Nagyon kevés ez az egy nap, hogy haladjunk a horrorossal.
    Gazok fele megvan, nagyon lassan szaporodik!
    Egy labdát lőttem csak el, 8 pontos lett.
    A kerti munkához most nagyon jó idő van, ragadjunk kapát akinek van kertje!

4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Miért nem érzek elégedettséget az idővel kapcsolatban ?
    Ugyanis most nagyon meleg fülledt idő lett így délutánra. Reggel, meg megfagy az ember...>:(
    Juszt, sem dolgozok a kertben, mert nincs...:)

hagymácska44, _Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  5. mebajah

mebajah Fórum császára

Bekapcsoltam a konvektort, mert takaró alatt is fázom. Reggeltől én is kerteztem.
    Fél egykor elkapott az álomkór a friss levegőtől, így elszunnyadtam.
    Ezután kipihentem lőttem egy akkora hármast, hogy elkezdtem heherészni.

6. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Kinevetett a disznó a kapuba???
    Majdnem mindig 9,..van mikor sokáig várok amire ellövöm.Főleg amikor tele van a kapu eleje.
    Az is sokszor megvan amikor keresztbe a pályán és bent van a háromba az extra pörgetés is,..igaz van mikor a másodikra jön össze.

Egyik farmon a horrornál csak a fél területet sikerült beültetni,..learatni még engedte de ültetni már nem!

https://board-hu.farmerama.com/inde...zási-és-kereskedelmi-napok.15065/#post-692929

7. mebajah

mebajah Fórum császára

Azért tudsz Te mindig 9-est lőni, mert halálra röhögte magát a disznaja.
    De a felhőm már múkodik!
    Két piac kellene:
    - 1-2 darabosok piaca/ Kiütésem van tőle.Akinek van 10, miért egyesével teszi ki? Megértem, aki csak 1-et tesz, mert nincs pénze.De az látszik, mert csak 1-szer szerepel. Vagy a drága dolgokat is úgy tesszük ki./
    -többiek

8. Koppi

Finom egy piacod van. Itt is előfordul ilyen a 7. vágányon.
    Viszont átlépem őket....megnézem mennyi a legolcsóbb és az alá megyek kissé, de ezresével teszem ki.
    Ha répásalmás csatnit teszek ki, azt tényleg egyesével, mert húzós az ára....

hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  9. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Én nem lépem át őket hanem megveszem,... addig hogy nekem jó legyen!
    A már meglévő titkosokat kiraktam,.. hátha cserére lesz olyan ami kellene,.. és akkor azzal már nincs gond!

10. hagymácska44

Egész nap jó idő volt a napon.
    Jól elfáradtam, így megyek alukálni!
    Jó éjt!

zsozso577, Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  11. mebajah

mebajah Fórum császára

Sokáig én is megvettem, de nagyon ritka állat, ahol nem így van, ráadásul néha több oldalon keresztül. Akkor ezzel menne el a napom. Még átlépni is sok idő.

zsozso577 és Tündi100 kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Kifociztam magam, legtöbbször 9 érme jött össze egy rúgásból. Így is lassan haladok. Most szegfű van vetve éjjelre, bizakodom, hogy jól fogja adni a labdacsot! Gazzal szerintem már kész vagyok, de egy-két kört még csinálok holnap bizonyára. Hétvége hosszúzással telik majd. Már írtam, hogy kukoricára térdepeltetném aki egyesével rakja ki a piacra a trágyát, rettenetesen idegesítő!
    Virágok elültetve, meglocsolva. Sokat voltam délután kinn, jó volt az idő a kerti munkára.
    Jó éjt, mosolygós ébredést! :)

13. mebajah

mebajah Fórum császára

Szép napot kívánok!
    Már tegnap jelezte a kobakom, hogy esés lesz.Van. Pedig rengeteg a kinti munka is.
    Többször fönn voltam, de most nem volt hangulatom aratni, így elestem 2 adagtól.
    Még a banánt szeretném kiszedni.

zsozso577, Csacskamacska és _Ilona49_ kedveli ezt.
  14. Koppi

Ki korán kel, az nem alszik eleget ! Szia !
    Kávéztál már?[​IMG]
    Pedig az idő javuló tendenciát mutat a felhők ellenére. Itt, most 15 fok vagyon...

mebajah kedveli ezt.
  15. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

sziasztok!

Jöttem....aláirni......aztán megint suhanok!.....
    Ugy nézem....ma meg lesz a labdacs a felhőre.....8 rugás kell hozzá!
    Most nálam Lóhere van ültetve.....még tegnap este tettem földbe....remélem mire hazaérek....kész lesz!
    Azután még én is vetek 1-2 kör gazt....de ténylegesen hosszu lesz ültetve.....azt még nem tudom, hogy
    nullázni fogok-e???? Meglátom! A felhő startra kész!
    Este pedig a csere-berével leszek elfoglalva! Elég sok mindent terveztem!

Tündi100, Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Szép napot mindenkinek!
    Esőre ébredtem, már kezd a napocska erőlködni.
    Gaz már van elég, labdacsokra hajtok, hogy a felhőn kívül néhány dolgot ki tudjak még szedni.
    Szépítkezős napom van, pedig fodrászhoz nem a legjobb ez a párás idő, de ez van.
    Cserére én is ugrom, vannak terveim!

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  17. Koppi

Tegnap a tönkölybúzára 6 darab felröpi jött !
    Rendjén van ez!!?? :(>:(

_Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Nincsen Kopi! Nincs rendjén! Nekem a szegfűre földenként 50 db jött reggel.
    Volt napsütés, majd zuhé,hideg nincs. Ma nem lehet a kertben dolgozni, de jó, hogy tegnap megcsináltam majdnem mindent! Délután ebben a fránya időben focizni fogok. Teremfoci lesz.

zsozso577, Tündi100 és hagymácska44 kedveli ezt.
  19. hagymácska44

Sziasztok!

Nálunk nagyon fúj a szél, a nap süt rendesen, szinte kánikula van, ha eláll a szél.
    Reggel lőttem egy hármast, utána kilencesek jöttek, estére az unokám fog lőni.
    Tegnap a LID..-be vettem egy fürdőruhát, hazajövet felpróbáltam, de nem tetszett, délután visszavittem. Volt egy baj vele, hogy a blokkja nem volt meg, gondoltam, próba cseresznye. A gyerekeket a bejáraton küldtem be, hogy addig vásároljanak be, én a kasszák felől támadtam. Pont ott volt a vezető és elmondtam a bajomat neki, mondta: sorry! Mondtam neki, hogy bemennék vásárolni, de beviszem a fürdőruhát is, mondja, nyugodtam vigyem be, majd Ő igazolja ha kijövök. Bementem és kicseréltem a fürdőruhát és visszatettem a táskámba. Ő nyugodtan végig nézhette a monitoron a cserét, de nem szólt egy szót sem kifele, biztos láthatta a csalódottságomat. Lehet az is, hogy eszébe sem jutott, hogy én mégis veszem a bátorságot és kicserélem.
    A cserén én is akarok egypár dolgot cserélni!

zsozso577, Tündi100 és mebajah kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Hagymácska, ez igen, klasszul csináltad! :)

zsozso577, Tündi100 és hagymácska44 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.