Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

12 érme kell és kész a felhő, gazt majd reggel ültetek hozzá, mert a fekete elfogyott. Meg lett volna, de három 3 pontos lett, így jártam!
    3 ajánlatot tettem ki, 2 teljesítve, remélem reggelre a 3. is elkel.
    A nagyok moziba mentek, most én vagyok a gyerekekkel, alszanak.
    Délután volt egy kis pánik, a nagy eltünt, majd a szomszédba megtaláltuk, addig büntibe lesz, amíg nem tanulja meg, hogy szólni kell ha valahova bemegy, mert csak az utcára volt kiengedve.
    Látom mindenki a cserébe van benne!
    Mindenkinek jó éjt!

zsozso577, _Ilona49_, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Fociztam, de már nem látok. Kis farmokon a titkosakat szedtem ki és még 1-2 dolgot. Cserém is sikeres volt, ill. röpült néhány dolog ide-oda.
    Jó éjt! :)

3. mebajah

mebajah Fórum császára

Gólos hétvégét kívánok!
    Gyorsan bejelentkezek, mert akkora vihar,hogy nem biztos,hogy elmegy ennyi is.

4. hagymácska44

Jó reggelt Gazdák!

Borús, de kellemes idő van.
    A felhő üzemel. Egypár ólat beszereztem a cserén.
    Ma kis takarítás van soron.
    Cserélgessetek sikeresen!

zsozso577, _Ilona49_ és Tündi100 kedveli ezt.
  5. Csacskamacska

Szép napot mindenkinek!
    Hangos volt az éjszaka, dörgött, villámlott, esett. Most süt a nap.
    Még szemezgetek a vásárban, majd meglátom, hogy mit sikerül találnom. Annyira létfontosságú nincs.
    Konyhaevent lesz és takarítás.
    Legyen jó napotok!

6. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jöttem aláirni a jelenlétit....aztán megyek a buszhoz!
    Remélem....ma egy kicsit lazább nap lesz....de a holnapi az megint csak keménynek igérkezik!

Itt jelenleg hideg nincs...de csepereg az eső!

A felhő üzemel nálam is.....most megint labdacsra kell várni....ugy döntöttem, hogy délután nullázni fogok.
    Most rózsa van ültetve....dez ezek a hosszu érésüek sem látnak el.....megfelelően!
    Tegnap a Lóherétől is többet vártam volna!!!!

Szép napot kivánok!

7. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot mindenkinek!

Tegnap szülinapon voltunk!

Cserénél a menyéteket megdupláztuk,.. miért ne legyen belőle kettő!
    Raktunk ki pár dolgot,...néha megcseréljük másra,.. fő a változatosság!

1-2 titkos:Bölény1,...Axolotl2,..Zuzmarás1,...Mamut2,..Szantál1,.. és még sokan mások xl és xxl. Állatokból épp úgy!

8. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Vidám,kedvérevaló hétvégét minden szorgos -és kevésbé szorgos -gazdának !!
    Mostanság igazán nem panaszkodhatunk, a Earmerama csapata és az égiek is elhalmoznak minket minden földi jóval.Lehet,hogy egy pirinyót hálátlan vagyok,de nekem már kicsit túl sok is az aranyat érő májusi esőből,meg az eventek halomjából is.Öreg vagyok én már ennyi izgalomhoz,szívesebben ballagnék amúgy komótosan egyesével,szépen egymás után.Úgy talán jobban élvezném az
    elért sikereket,és kévésbé nyűgösködnék a kudarcokon.

hagymácska44, zsozso577, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  9. Csacskamacska

Zsozsó, nekem a lóhere területenként 50-55 db-t adott.
    Lajos, a bölényedet irigylem, nekem nem akar sehol sem összejönni!
    Ilona, nem vagyunk öregek, csak van más dolgunk is, mint az evethalmazokat csinálni! nekem is jobban tetszene a lassabb tempó!

10. mebajah

mebajah Fórum császára

Majdnem lett pannim, de megint épp azt kérték érte, amim nincs. Az a bogu izé xxl fát.
    Nagyon egyetértek Veletek, sok ez másnak is. Van a farmon kívüli élet,és az mindennél fontosabb.

11. miklos4949

miklos4949 Törekvő

Lányok,Fiúk!
    Ezen a farmomon van 32 ajándékozási lehetőségem,ki minek örülne?Újdonságokból nem bővelkedem,de a régebbi dolgokkal elég jól el vagyok látva No azért haditartalékokkal nem rendelkezem.....Várom az igénybejelentéseket,remélem néhányat tudok teljesíteni.

12. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Csacskám! A koromra való utalás egyes szám első személyben íródott,szigorúan csak magamra vonatkozott!!!Én gyakran Matuzsálemnek érzem magam.Neked a" még romlatlan elsős nebulók " biztosították a mindenkori fiatalságot.
    Hagymácska!Igaz,hogy bérházban nőttem fel,de 1983-tól én is kertes házban élek.Az 1200 négyzetméteres kertecském művelését azonban sajnos az egészségi állapotom nem teszi lehetővé.A 48 évi masszív dohányzás nem múlt el nyomtalanul,annyira fulladok,hogy 200 métert sem tudok pumpa nélkül megtenni.A leszokás sem igazán javított a helyzetemen,sőt....+ 25 kg rakódott az amúgy sem pille termetemre.A nap allergiám már csak hab a tortán!!! Így amikor mások fürdőruhát öltenek,én hosszúujjú blúzba,és hosszú nadrágba bújok,hogy megelőzzem a roppant viszkető,sűrű apró kiütéseket.De azért árnyékos időben ,kisszéken ülve irányítgatom a fiacskámat,hogy mit,hova ültessen.Persz neki nélkülem gyorsabban és könnyebben megy.
    Jó ideje már a farmozás az egyetlen kikapcsolódásom,szórakozásom,ezért érint érzékenyen az egyre kevésbé játékosbarát szinvonala.

13. mebajah

mebajah Fórum császára

Szép Vasárnapot!
    Az anyák napi ajándékot el ne feledjétek kiváltani!

14. zsozso577

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Jelenleg ragyogóan süt a nap....a madarak csicseregnek!

A gaz termelését tegnap befejeztem.....már csak labdacs kellene hozzá!
    Tegnap akartam nullázni....de mire észbe kaptam.....már beültettem a farmot!
    Sokszor gyorsabb a kezem, mint az eszem!!!!xD:p

Nahhhh.....majd ma este behozom a lemaradást!

15. hagymácska44

Jó reggelt Gazdák!

Mi nem kaptunk a jósolt esőből, most ragyogóan süt a nap.
    Mebajah, köszi, beváltottam, az orrunk alá dörgölik, ki sem lehet hagyni.
    Kiváltottam a baha titkost, majd várom az eredményt. Még a farmra is szeretném az ólakat kíváltani.
    Ma néző körútra megyünk, egypár dolgot szeretnének venni a gyerekek , de előbb megnézzük a kínálatot.
    Tegnap elültettem a fűmagokat, az volt a zacskóra ráírva, hogy turbó, 5-7 nap a kikelés ideje, hát majd meglátjuk.
    1 zacskó uborkát is vetettem, imádom amikor leszedem és egy perc múlva már ehetem is.
    Ilona, még ha nincs is művelve a kerted, de akkor is megfizethetetlen, ha kint ülsz a padon és nézed a kis madárkákat az udvaron.
    A friss levegő meg külön öröm, nem a beton dzsungelben kell kint lenni az erkélyen.
    Csacskamacska, ne búsulj, nekünk is lesz egyszer bölényünk, bár a pletyisek szerint, nagyon sok állat jön hamarosan, csak tudnám hova tesszük őket!
    Tündi, gratulálok a jó titkosaidhoz, már megérte csinálni az eventet!
    Zsozsó, sajnos a való életben is többszö előfordul velem is, hogy hamarabb jár a kéz és az ész, mint ahogy kellene, de behozható a lemaradás. Nekem most több a labdacs mint a gaz, 10 re való van, de nővényből 0.
    Jó labdázást!

16. zsozso577

szia

Pedig előbb gondolkodni kellenexDxD....olyan sokat mondom magamnak!
    Én is olvastam, hogy sok uj állatot tesznek be..van amelyik titkosként....van amit feladatból tudunk kivenni!
    Én már eldöntöttem, hogy nekem nem kell uj állat....nem akarok állatkertet!!!!!!
    Merre tart ez a játék!!!!!!!???????

17. hagymácska44

Tudod, Pénz, Pénz, Pénz!!!!!!!!!!!!

18. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Sziasztok !

Lehet öregszem, de kissé sok ez a Játék.Visszább kell venni.
    Mármint a tempóból és anyagilag sem éri meg. Egyáltalán.
    Tegnap volt időm lamentálni eme szépségekről.
    Pl. AZ ÉGIGÉRŐ PASZULY, már lusta vagyok a Caps-lockot is levenni.
    De mire végig érsz rajta, lemegy a nap. Ez csupán egy halvány része a dolognak...

hagymácska44, _Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó napot minden szorgalmas gazdának!
    Látod Koppi, én már visszavettem a tempóból. Arra a megállapításra jutottam, hogy az ÉN időmet ÉN akarom beosztani, ne akarja más - kivéve feleségemet - helyettem szabályozni, mikor mit csináljak. Nem látom annak értelmét, hogy folyamatosan itt üljek a gép előtt és azon görcsöljek, lesz-e elég eventes gaz, lesz-e elég felröppenő, be tudom adni időben vagy morcosan nézek majd, ha lecsúszok arról. Nem! Jövök, amikor lesz felesleges időm és kedvem. Hiába lesznek új és még újabb állatok, nem tudnak már lekötni. Ha nem folyamatosan menne egyik event a másik után, pláne hogy nem egyszer kettő is fut egyszerre, akkor talán igen, eventeznék, de állandóan itt lenni nem óhajtok. Az itt lévő társasággal érdemes tartani a kapcsolatot, jó írkálgatni, de nem folyamatosan. Ma ebéd után fogom a cajglit, (gy.k.: kerékpár) a messzilátót/távcsőt, fél liter vizet és irány a természet lágy öle. Inkább a madarkat, halakat, a kikelt kis békákat nézem a Szigetközben, a Mosoni-Duna mellett lévő galériaerdőben, mint hogy itt nyomassam a gaztermelést. Úgy érzem, hogy most, mikor jó idő van, inkább kint vagyok, míg télen többet a gép előtt, mert akkor nem kívánkozok annyira kimenni a jégre, a havas vízpartra. De most szívesen vagyok ott. Nyugodtam meg lehet ezért kövezni, nem bánom. :)
    Mai ebéd zöldséges kolompérleves és lasagne lesz. Kicsi korom óta szeretem a pityókából főzött levest. Két éves koromban megkérdezték, hogy mit ennél ebédre, a szabvány válaszom az volt: krumplilevest! Ezt ma is tartom. A feleségem megeszi, de mivel a burgonyát eleve nem szereti, csak eszi, de nem szereti. A lasagne sajnos bolti tésztából lesz, lett, mert már beraktuk a sütőbe. Harmadik napja fáj a jobb vállam, mindig érzem, alig tudok aludni, nem hogy tésztát gyúrni, pedig jobb a házi, de ez van. Úgy fáj a vállamban az ízület, mintha ott lenne a teniszkönyököm. A nyáktömlők begyulladtak, fertőzést kaptam szájon keresztül valamikor, most meg kijött. Előre-hátra mozog a kar, de felemelni nem tudom. Aludni félig hason és jobb oldalamon szoktam, na az most nem megy. Ráadásul folyamatosan sajog. Hol kicsit, hol nagyon. Bogyót, krémet, pezsgőtablettát, tapaszt kipróbáltam, (de minek?) az lesz, hogy holnap reggel bejelentkezek a doktor bácsihoz. :(
    A tésztához csináltam besamelt, pörköltetszerű darált húst, karikáztam cukkinit jócskán, Alulra besamel, "pörkölt", cukkini, tészta. Háromszor rétegeztem, a végén besamel és a legtetején sajt. Már most csorog a nyálam, mert bár nyamvadt vagyok, de a pocim nem. Amúgy meg január eleje óta szép lassan leadtam hat kilót, de még sokkal többet kell és LE IS FOGOK adni.
    Szép napot mindenkinek! Napsütés és meleg van. :D

Utoljára szerkesztett: 15.5.17
    hagymácska44, linzenpolc és _Ilona49_ kedveli ezt.
  20. Csacskamacska

Szép napot mindenkinek! Visszaolvastam, jó volt, sok dologban én is hasonlóan vélekedem! (sok event, pénzre megy a játék, sok időt elvesz, gyakran gyatra ajándék, stb.) Mint látjátok én is ritkábban jövök, inkább kinn vagyok, ha jó az idő. Titkosakat már nem veszek, csak a munkásokért vagyok hajlandó valós pénzt adni. A kis farmokon is csináltam ezt az eventet addig, hogy a titkosakat ki tudjam váltani. A Kotkodán és egy kis farmon lett bölényem, ennek nagyon örültem, kis farmon lett óriás mamut is, meg axo, de lett TYÚK ólam is!! Az eventet már befejeztem 2 napja, bár van 399 labdacsom, de gaz nincs és már nem is termelek.
    Délután a Tavaszi nagyvásárba tervezek egy sétát. venni nem igazán akarok semmit, de nézelődni jó lesz. Sajnos ez a vásár is vesztett már jócskán a színvonalából, egyre kevesebb kézműves van és több a bóvli.
    Legyen szép napotok! Jó egészséget és vidámságot! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.