Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Üdv Bajtársak!!!
    Örömmel olvasok a sikereitekről,sajnos nekem nem jött össze úgy ahogy szerettem volna.A cserén 11 ajánlatból 1 teljesült,neon tyúkocskáért kaptam végre 1 hólyagfát,de változatlanul axolotl és katica nélkül maradtam.Öt ajánlatom még kint van,de már nem hiszem,hogy lesz belőle valami. Szerencsére ettől még a kenyér nem lesz drágább
    és álmatlanságban sem ettől szenvedek!...........A nosztalgia farmomon a felhősor már biztosan nem lesz meg,az ilonán talán még összejön,12.10-kor még aratok.Felröpi több mint 700 van,a növényekkel maradtam el,igaz az átrendezéssel nagyon csínján bántam.már csak a felröppenök miatt is ,meg egy kicsit lustaságból.Tele van a nyári szandálom az örökös átrendezéssel,kiemelt figyelemmel a munkásnélküliségre.legyen szép és fájdalommentes hetetek!!!

zsozso577, Csacskamacska, brozsa és 2 más kedveli ezt.
  2. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    A doki nénit én is fölkeresem némi "dilibogyó" ügyben, mert erősen fogyóban a mindennapi készlet.
    Ma Gyalog Kakukk akcót játszottam, OTP- Tak. Szöv. Posta és a keresztlányomnak erdei tábori befizetés miatt ami az általános iskolában történt meg.
    No ez utóbbi érdekes volt: megyünk be a lánykámmal az isibe és ott a porta...ahol nincs senki. Egy tanár ott beszélgetett két diákkal, de oda sem bagózott, hogy mit keresünk ott.?? Felcaplattunk a az első emeletre és konstatáltuk, hogy üres az osztálya a gyereknek. (Minden tárva nyitva cuccok szanaszét).!!
    Innen ki az udvarra ahol egy sereg gyerek játszott. Megtaláltuk a kislányt és Ő mondta, hogy nem tudja hol van az osztályfőnöke. Nekik most néptánc óra lett volna, de a végén kint voltak a szabadban. Menjünk a tanáriba, az egyik kislány megmutatta hol is van...
    Ott a nevelők nem tudták megmondani, hol van az ofő...?
    Szerencsére az iskolatitkárral összefutottunk és Ő elvette a pénzt. Közben a kisgyerek visszajött, hogy az osztályfőnöknek értekezlete van. Mindezt egy Gyermektől tudtuk meg !
    Szép kis iskola nem?(Mellesleg egyházi....)

Üdv Bajtársak!!!
    Örömmel olvasok a sikereitekről,sajnos nekem nem jött össze úgy ahogy szerettem volna.A cserén 11 ajánlatból 1 teljesült,neon tyúkocskáért kaptam végre 1 hólyagfát,de változatlanul axolotl és katica nélkül maradtam.Öt ajánlatom még kint van,de már nem hiszem,hogy lesz belőle valami. Szerencsére ettől még a kenyér nem lesz drágább
    és álmatlanságban sem ettől szenvedek!...........A nosztalgia farmomon a felhősor már biztosan nem lesz meg,az ilonán talán még összejön,12.10-kor még aratok.Felröpi több mint 700 van,a növényekkel maradtam el,igaz az átrendezéssel nagyon csínján bántam.már csak a felröppenök miatt is ,meg egy kicsit lustaságból.Tele van a nyári szandálom az örökös átrendezéssel,kiemelt figyelemmel a munkásnélküliségre.legyen szép és fájdalommentes hetetek!!!

Szia !
    A pontos címed írd meg és küldöm a katicát !!!!! Még belefér az időbe !!!!
    Elment a címedre a Katica bogár....Remélem célbaért !
    Jelezz vissza...:)

Utoljára szerkesztett: 15.5.17
    _Ilona49_ kedveli ezt.
  3. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Az egyházi sulival a csízmám,a hócipőm,a körömcipőcskéim és az összes egyéb lábbelim tele van!A volt iskolám időközben egyházi lett,Idén tartjuk az 50-dik érettségi találkozónkat,de nem mehetünk be a diákéveink "szentélyébe",mert a takarítást nem tudják utánunk biztosítani szombaton.

4. Koppi

A Bogár mellé küldtem XXL-es fenyőt is...:)

_Ilona49_ és miklos4949 kedveli ezt.
  5. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Reggel kérdeztem, mi hiányzik. Nem kaptad meg?
    Röpült a pöttyös.

_Ilona49_, zsozso577, miklos4949 és 2 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Ha megkapta mindkettőt, akkor Katica bogár Nagyhatalom lett...:)
    (Nekem kettő volt.....)

zsozso577, miklos4949 és mebajah kedveli ezt.
  7. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!

Köszönöm a fát!Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát!
    Csak tudatom veled hogy már nem vagy KATICÁTLAN!!!!!

Már tele van a hócipőm ezzel a sok extra pörgetéssel (nem is tudom hogy mit várok én a sárgáktól)!Szinte minden pörgetést leszedtem a focinál.

Előbb cselekedtem mint olvastam!!! Ilon,...mennyi Katicád van?????

zsozso577, Csacskamacska és mebajah kedveli ezt.
  8. Koppi

Azóta már nagyhatalom lett, ha Te is küldtél neki ! :)

9. mebajah

mebajah Fórum császára

Nekem is. De amennyi dögünk van, tökéletesen elég a raktárban porosodó 1 is.

10. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Igeeeen!

Nem mintha csinálni akarnám a következő eventet,...de délután 16,22-kor miért is nincs itt???Biztos vagyok bent hogy valaki ezt is meg tudja magyarázni!!!
    Nem kellene talán egymás hegyére-hátára rakni az eventeket,...vagy ha mégis akkor legyen itt a kiírás is!!!!!!!!Vagy így már ott is sok??

11. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia&Sziasztok!
    Egy kis türelmet kérünk!

https://board-hu.farmerama.com/inde...on-szárnyra-kelhet.14377/page-442#post-696738

12. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Lajos, én is azért léptem be, hogy megnézzem a kiírást, közben befutott Angyalszárny türelemre intése is. Hmm, mit is mondjak? - jobb, ha semmit, mert még kizárnak.
    Ilona, ugyanaz a helyzet, így már osztálytalálkozót rég nem kezdünk a volt gimnáziumunkban. Az újba sem, mert az meg nem a mi iskolánk épülete volt.
    Az egyházi iskolák egészen másak, mint az államiak. Van szerencsém mindkettőt ismerni. Iskolája válogatja, találkoztam már mindkettőben jóval is, kevésbé jóval is.
    Ruháim száradnak, én megjártam a "dolgozómat", a lilaakácot kellene megrendszabályozni, de még gyűjtöm az erőt hozzá.

13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Iskola, iskolák. Én NEM voltam bölcsödés, óvodás, napközis és egyházi iskolába sem jártam. Csak állami iskolába, továbbá szakszervezeti, párt és a rendszerváltozás után magán "iskolákba", tanfolyamokra jártam. Ami az egyházzal összeköt, hogy voltam elsőáldozó, megbérmáltak, persze meg is kereszteltek icipici koromban (nem kérdezték meg, hogy akarom-nem akarom, akkor sem volt senki sem kíváncsi a véleményemre, ahogy most sem), de jártam éveken keresztül hittanoktatásra, mert nagyanyám minden vasárnap elvitt reggel, majd utána részt vettem, mint hallgató, de nem mint tevékeny résztvevő ( ministráns) a diákmisén. Minden vasárnap mentünk, míg nem lettem tizenkettő éves. Akkor nagyanyám rámbízta a másfél évvel fiatalabb öcsémet, hogy vidd magaddal misére, addig én megfőzök. Ez azt jelentette, hogy havonta egyszer elmentünk a kötelezőre, de a hónap többi vasárnap délelőttjét a Mosoni-Duna, a Rába partján, a Betkán és más sokkal, de sokkal érdekesebb helyen töltöttük. Szedtünk nádat, ami nyílvesszőnek kellett, s azt legegyszerűbb volt kint a nádasban szedni. A folyópartokon kagylóhéjakat kerestünk, abból csináltunk kis csónakokat, csigahéjakat, köveket gyűjtöttünk, mert szépek voltak. Le nem buktunk, mert sok előtte lévő misén sok-sok prédikációt hallgattam, tudtam mikor milyen ünnepek vannak az évben, így nem volt gond mindig "odavaló" kitalált prédikációt elmondanom. Azt követően templomokat csak mint építményeket látogattam amerre jártam az országban, világban. Jó egynéhány vallásról szóló könyvem van, még biblia is, bár a katolikus bibliát nem minden egyház fogadja el, mint Szentírást, de az kell mindenkinek, sok érdekességet lehet belőle megtudni. Ötven éve, hogy hithű ateista lettem. Nem óhajtottam soha senkit lebeszélni a vallásáról, meggyőződéséről, de azt sem hagytam, hogy megpróbáljanak ilyen-olyan egyház, szekta tagjának beszervezni. Udvariasan, de határozottan nemet mondtam mindig. Nem egyszer órákat beszélgettem a vallásról a térítőkkel, de mindig rájöttek, hogy én nem az ő emberük vagyok. Voltak akik megköszönték, hogy nem dobtam ki őket, nem zavartam el kapásból az ajtóból, hanem beengedtem és beszélgettem velük. Miért is ne? Attól még se nekem, se nekik nem lesz bajuk. :)
    Ramaty egy idő lett. A szél is elállt, olyan vihar előtti csend van és nyomasztó a levegő. Az előbb mintha távoli morajlást hallotttam volna, s mivel itt nincs bánya, az nem lehetett robbantások hangja, inkább égzengés. Hát majd elválik, lesz-e eső. Kéne, de nem jeges, mint ami Hevesben, Nógrádban esett mostanság. A mátrai borvidéken a fagyok és a jeges esők rendesen leszüretelték a szőlők és más gyümölcsök idei termését már most tavasszal.

_Ilona49_ és mebajah kedveli ezt.
  14. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

sziasztok!

Most estére szép napsütéses idő lett....bár a levegőt hüsnek érzem.

Ugy döntöttem...etetni fogom a kutyusokat.
    100 kutyát kell etetni....erre kell 11 000 gaz és 1000 felröpi.
    Nos a gaz....nálam 7-8 körből kijön....ez valamikor hétvégén kész is lesz....
    közben pedig valamelyik hosszut fogom előnybe részesiteni.
    A felröpit....meg .....meglátom.....azon bukhatom el!...de addigra bevethető lesz a gesztenyés felhő is!
    Persze.....szigoruan csak szükség esetén!

Holnap elutazok.....igy ezen a héten a forumot kihagyom!
    Vigyázzatok magatokra és aki elkezdi az eventet.....hajrrrrááááá és sok-sok felröpit!!!!!

15. Koppi

Hahóóóóóóó ! Megkaptad a dolgokat ?

mebajah kedveli ezt.
  16. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Türelmem elfogyott, így úgy vetettem, hogy reggel aratok. Le is aratok és kész. Kezdem a kutyást kevés röpivel. gesztenyés valamikor beérik, ha necces, akkor bevetem, de szerintem összejön az, pozitívan gondolkodom!
    Ruháim többsége megszáradt, akár vasalhatnék is, de majd holnap.
    Zsozsó, jó utat! :):)

_Ilona49_, hagymácska44 és Tündi100 kedveli ezt.
  17. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Közben meg jön az Ólgőzös Ólmaraton,...ha nagyon akarsz növényt termelni akkor hova rakod amit hoz a Gőzös,... egy 4-5 ólnyi annak is kellene. Mert ha mind meghagyod a végére akkor több mint valószínű hogy sárgákkal kezdesz holott pont azokat akarjuk eltüntetni.
    Még a végén bilibe ér a kezem.
    Ebből a kutyásból nem sok minden lesz,... ráértek volna hozni az ismertetőt kezdés előtt 10 perccel,.. hiszen pénzért sok mindent meg lehet venni,... most már másról nem szól az egész!!!!!!!!

18. Koppi

Lajos !
    Én kihagyom. Te ?
    Elolvastam, megrágtam és hidegen hagy, pláne az előző titokólak fényében.
    Görcsöl a fene. Tényleg. Most biztos, hogy nem csábulok el.
    (A párom, úgyis orrol a farm miatt. Így cseppet sem fájó szívvel -mert erről gondoskodtak- több időt tölthetünk együtt...)

ria91, _Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  19. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Elmegyek a felhőig/ meg holnap a fodrászhoz/, és tudomásul veszem, hogy itt nem rúghatok labdába.Nem értem, mit problémáznak annyit. Ismerem a korlátaim, ennek megfelelően játszom.
    Akinek jut rá, az meg hadd fizessen, hogy sokan ingyen játszhassanak! Én ennek csak örülök.
    Eddig is megvoltunk a TOP nyereményei nélkül.
    Lett bölényem a titkosból.

20. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Ólgőzöst? Dehogy hagyom ki,.. megpróbálok minden sárgát eltüntetni!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.