Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Elballagtam 2 gőtével a Piacra és majd' hanyatt estem !
    Gyorsan vissza a pajtába az állatokat, hadd nőjenek, szaporodjanak még kicsit
    Képzeljétek el a darabonkénti maximális ára:493,5.- Csp./db.
    Na tudod mikor !!!?

Utoljára szerkesztett: 21.5.17
  2. mebajah

mebajah Fórum császára

Üde hajnalt,reggelt kívánok.
    Már eljutottam a narancs kaméleonig.Lassan megunom. A katica jött be egyedül a 7 év alatt új ólként, az én leosztóm nem szeret újítani.
    Ismét sárga tojástojó és méhészet lett. Már csak azért indítom, hátha kapok 1 sima tyúkólat is.

3. Koppi

Szia !
    itt süt a nap és fúj a szél erősen.

Nem tudom szerencséd lesz e ? De nekem sikeresen megjött a narancs tyúkólam.... Na itt hagytam abba.

(Mellesleg, még egy széfgyártó is beesett egy másik nevenincs farmra...)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Na, ne már......

zsozso577, miklos4949 és hagymácska44 kedveli ezt.
  4. mebajah

mebajah Fórum császára

Zsinórban jön a sárga semmi. Már azért csinálom, hogy hátha kapok 1 sima tyúkólat. ANNYIRA SZERETNÉM!!!

5. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Szép napot!

A piacon annyian voltak, hogy gondolkodtam visszaforduljak, vagy folytassam a tolongást!
    Fűnyírás megvolt, sokat locsoltam, így nőtt rendesen.
    Jött egy bagoly, hogy mivel a topban még bent vagyok, változtassam meg a logómat, mindent a Magyarokért! Holnap majd visszaveszem a régit.
    Az este és az éjjel olyan zenebona jött az égiektől, hogy mindent kihúztam az áramból, eső nem volt.
    Mebajah, sima tyúkólra, jó sokáig várnod kell, pakolj a vonatra még!
    Töltött paprika volt nálunk, nagyon finom lett.

zsozso577 és miklos4949 kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jelenlétit aláírom, kimentünk pecázni, most jöttünk, le is égtem, de jóóóóóóó volt!!!!!!

zsozso577, miklos4949 és Tündi100149 kedveli ezt.
  7. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Elment már 66 vonat vagy még több mert még bent is van,...széf az még nem sikerült!
    Mindhárom farmon állítólag vettem már 1-1 ólat farmaranyért,..ma is,..csak azt nem értem hogy a gazdanaplóba miért nincs bent,..akkor mindjárt megnéztem amikor láttam hogy kevesebb az arany!Ott nem mutatta!
    Pedig még van sok vonatra valóm,..de attól félek hogy agyszer csak elfogy a farmarany,..pedig soha nem nyomok rá,..nincs rá szükség hogy farmaranyért vegyek és idő is van még elég sok!
    Tamás adta az időpontot hogy mikor vettem,...hát igen aki kezdő az kezdő,... a hét év az egy kicsit kevés hozzá!

Koppi,..én sem vettem FA-ért ólat,..az valami más tréfa,..minek vennék amikor Panda narancsból az 5 piros és 1 rózsa mellett ott van 15 narancs.

Most már a Textil és a Szárnybontogató is terítékre kerül!

zsozso577, hagymácska44 és miklos4949 kedveli ezt.
  8. Koppi

Sziasztok !
    A Zöldfülűn 2 gőte is lett. Ott üdülnek egymás mellett..:)
    Egyedül e farmomra sikerült a vegyespáros. Ólat FA-ért nem vettem.
    Most eljutottam a "vad folyó" feladatban, a 3 titokhoz...ki is raktam őket....Hátha ....:)

zsozso577, hagymácska44 és miklos4949 kedveli ezt.
  9. Garabonciás

Garabonciás Fórummogul

Jövök már, ha nem jött senki, ne hogy dupla hsz. legyen.
    Jó é'ccakát.

hagymácska44 kedveli ezt.
  10. Koppi

Sziasztok!
    Nem lett krokodilom. Így jártam. De a vonatom is megállt. C vágányon.....

hagymácska44 kedveli ezt.
  11. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt,Gazdák!
    Minden sárgát begyűjtöttem, mostmár hajrá!

12. hagymácska44

Jó reggelt Gazdák!

Sárga tyúkólat én is kaptam, de még indítom a gőzöst, 2 rózsa volt idáig.
    Koppi, nekem sem lett kroki, abból a háromból.
    Verőfényes napunk van.
    Szemetes nap van, megyek a szigetre is, egy kis flakonnal és papírral.

13. Koppi

Szia !
    Érdekes módon több, számomra eddig ismeretlen rózsaszín fejlesztések jöttek hol ide, hol oda....meg 4 narancs tik ól...
    Lesz ezután kék, esetleg zöld fejlesztés is?

Csacskamacska és hagymácska44 kedveli ezt.
  14. hagymácska44

Azt nem tudom, bár itt minden előfordulhat.
    Én szeretem a narancs és piros fejlesztéseket.

15. onagger52

onagger52 Fórum császára

És MI a jó a leégésben? Hogy kenegeted magad vagy inkább más keneget? Én inkább kihagyom az ilyen élvezetet. A napozás jöhet, de leégésre nincs szükségem. Mivel két éve napszúrást (hőgutát) kaptam, azóta tökfödő erős Rézitűzben számomra kötelező.
    Jó reggelt gazdák! Az utolsó adag izéket elküldtem azoknak, akiknek tudtam. Több csont nincs. Se velős, se másik.
    Én nem vonatoztam, akkor most bánkódjak, hogy nem lett újabb semmire sem jó ilyen-olyan ólam?
    Szél lecsökkent, de az elmúlt két napban rendesen fújt. Kerékpárral élvezet volt széllel szembe tekerni. :)

Koppi2 és zsiraimiklosne kedveli ezt.
  16. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Szép napot mindenkinek!

Végre van már 1 Széf!! Gőte 4.
    Rózsák:Kaptár 2,..Nyúl,...Kacsa,..Pulyka,..Tyúk 2! Katica 5,..Illatszer 5,...Textil 6,...Szárnybontogató 4,..és mindenféle egyveleg.
    Itt még nem hagyjuk abba,..még nagyon sok a narancs!
    Természetesen nem farmaranyért!!!!!!!

mebajah, hagymácska44, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  17. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Szép napot kivánok Mindenkinek!

Megjöttem....jelenlétit aláirtam.....deeee megyek is.....mert ugy érzem magam, mint akit leütöttek!
    Az eventet valamikor hétvégén befejeztem....tovább egy fikarcnyit sem mentem!
    Titkosokból az nem lett, amit szerettem volna!
    A gőzös ma hozott egy götét.....most csinálom a másik oldalt...reménykedek.....hátha!!!!!
    Csak vettem pár titkos-ólat.....eddig nem lett kroki!!!.....itt is reménykedek!

Indult valaki a TOP-ban? Nahhh.....Hagymácskát! Mintha láttam volna! Drukkkk....Drukkkk!!!!!

18. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot mindenkinek!
    A leégés nem szándékos volt, észre sem vettem. Vízpart, szél és kész, ma már nem piros, hanem szépen barnul. Alapozónak jó a nyári nyaraláshoz.
    Gőte itt, széf ott, vonatozom még és reménykedem! Kicsit bosszant, hozott már a gőzös annyi mindent, csak azt nem, amiért elindítottam.
    Kutyusokból is sok minden összejött, most játszadoztam vagy 80 kutyával, de volt benne munkás, AB, titkok, stb.
    Megyek a kis farmokra , ott is van mit dobálni a kutyáknak.

19. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Összeszedtem magam és elindultam az egyik telefontársasághoz érvényesiteni a sim.kártyát!
    Nem sokat kellett várni....de ott ért egy kis meglepi. Megcsinálták amit kellett...aztán közölték, hogy
    1 év mulva ismételni kell. Hmm????? Ösztönözni akarják az embereket az előfizetés felé????

A titkosok készen lettek....krokodilom nem lett!!!! Igy jártam!!!!
    Viszont széfem az már a menüben van!....Az egy picit eredményesebb lett, mint a titkos!
    Még töltöm a gőzöst.....aztán meglátom, mi lesz belőle....jó pár narancs kaméleon már lett.....
    még azért reménykedek egy gőtében.

Voltam a kicsi farmon....és egy kicsit bánom, hogy pontosan ennél az eventnél utaztam haza.....
    de sosem azt nézem, hogy milyen event kezdődik...hanem nekem melyik dátum a jobb!
    Ha itthon lettem volna akkor csinálhattam volna az eventet és pár plusszal ott lehettem volna
    a 200-ban......hmmm?????!!!!!
    Itt a nagyon labdában sem rughattam volna! Hogy merre tart ez a játék????
    Nagyon durva mennyiségek vannak!!!! Hogy lehet ennyit megcsinálni????? Hmmmm?????

20. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Hagymácska van a TOP-ban,...legalábbis a zászlaja gyászos még mindig.
    Megy a gőzös! Még nincs mindenhol Széf! Még tartanak a narancsok,.. főleg ahol van Neon, Rózsa és Piros!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.