Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Szép estét!

Most értem ide, a gyerekeknél vagyok, a szülők moziban, holnap én megyek, nem bírom kivárni, hogy a neten megjelenjen, látnom kell.
    Zsozso, köszi a drukkot. A 6-os csoportban vagyok a 117. helyezett, 75 db frizbivel. Nem csináltam mást, mint az eventgazt végéig ültettem és malmoztam.
    Én is meglepődtem, hogy bent vagyok a 200- ban. Az első 557 db-ot dobott be, az utolsó, 54-et.
    15 ólam volt a gőzöstől, 6 hattyú, a többi vegyes, tojástojó sárga és narancs tyúk azért beesett.
    A zászlómat még egy-két napig hagyom.
    64 muffint sütöttünk délután. A nagy holnap megy az erdei iskolába és ott tartják meg a szülinapját csütörtökön. Egy másik gyereknek, pénteken lesz, azt is megünneplik ott.
    Jól elfáradtam, mindenkinek jó éjt!

Tündi100, mebajah, zsozso577 és 2 más kedveli ezt.
  2. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Vonatok jönnek, de még mindig nem hozták meg a hiányzó ólat.
    Pihentető jó éjt mindenkinek!

Tündi100, mebajah, hagymácska44 és 2 más kedveli ezt.
  3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !

Az egyik farmomra befutott egy rózsaszín tyúkól...
    Na, itt hagytam abba...

4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hagymácska....gratula!
    Tegnap este befejeztem a vonatozást...elegem volt a sok-sok narancsból!
    Most termelgetek....és várom a kiirást....remélem, hogy hamarabb kiteszik, mit a multkor!
    Postára kellene menni.....de sötét van és esik az eső!

Huhhhh....de jól sikerült ez a dekoráció! Jó az alkotás is ....és a kép is!
    Elfelejtettem, hogy hogy is hivják fehérkét!:oops:

Szóval az a huzó-vonó eszköz, amit tanknak neveztek....jó szuperál?
    Birja a terhelést?
    Anyunak volt hasonló. Keresztelőre készültünk....elindultunk nem kocsival....
    hust vásárolni. Anyu kitalálta, hogy ez milyen jó lesz. Odaértünk a boltba.
    Elkezdi kérni a husokat....én pakolom a tankba.....és egyszer csak lásdddd
    a kerekei kifordultak!xD Én már ott elkezdtem a nevetést!xDxD
    Cipelhettük a buszhoz.....xDde én hazáig nevettem.....amikor csak ránéztem a
    taligára!xD Csuuuucs volt! Persze szemetesben végezte! Megjegyszem uj volt!

5. Csacskamacska

Szép napot kívánok!
    Még indítok néhány vonatot, mert a helyzet változatlan, itt nincs gőte, Kotkodán nincs széf. Szomorú vagyok.
    Fehérkét Verácskának hívják és köszöni jól van! :) kellemes árnyékban tengeti kis életét. Eddig még nem to.ták le a madarak sem.
    Egy bicikliutam van, lassan el is indulok.

6. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Helló!
    Nálam a helyzet Csacskához hasonló.Ilonán 1 széf,miklos1949-en 2 gőte,23 narancs,1-1 katica ,gólya,illatszer,titkosügynök,2 textilmalom,3 szárnybontó,a többit visszatettem a gőzösre. Vígasztalom azért magam.jó lenne a két farmocskát összevonni,egész üzemképes,és majdnem hiánytalan lenne,meg....mennyivel kevesebb munka. Sajnos erre még nincs lehetőség,talán javasolni fogom újításként.
    Addig meg bíztatgatom magam: He/i/ne sírj,ha nincs gőtéd,olvass inkább Goethe-t.......azért Faust segítségét ne kérd??!!

7. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Szép napot!

Elindítottuk útjára a nagyot, lassan ment és volt káosz, dögivel.
    Zsozsó, köszönöm szépen a gratut, aranyos vagy!

zsozso577, Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  8. Koppi

Szia !
    Azért vettem, hogy amikor megyünk a strandra, a járulékos plédeket, törülközőket beletegyem. Ennek visszafelé van jelentősége, amikor kissé vizes minden.

Szia !

Sajnos nem minden farmra lett gőte és széf...De nem gond. Ám van olyan farm, ahova egymásután 3 katicabogárlak jött.
    Én voltam olyan, hogy még a textilmalmot is visszaküldtem, mert minek belőle 4 ?

Utoljára szerkesztett: 23.5.17
    zsozso577 kedveli ezt.
  9. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Nekem semmi nem lett.
    A kicsiken katica. Milyen jó, hogy elajándékoztam!

zsozso577, Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  10. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Mégis csak végén csattan az ostor! De lehet,hogy Fauszt segített :i

ilonára kaptam egy gőtét,és gazdagodtam egy sárga angórával ,no meg szívem csücskével,egy narancs tojástojóval.

Csacskamacska, zsozso577 és Tündi100 kedveli ezt.
  11. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot!

Mi is gratulálunk az egy szem nyertesünknek itt!!

Olyan 120-130 vonat,...7 Gőte,...4 Széf,...sok Textil, Szárnybontogató, Illatszer, ezek már 10-en felül vannak,..Katica4, 4-5-rózsa,..és még sok minden! Még 1 vonatunk van és kitéve is van titok.
    Sárga jelen pillanatban 1 sincs!
    Megint összejött 1 farmaranyos de hogy hogyan azt nem tudom ez már a negyedik,.. nagyon nem csodálkozom rajta mert már kaptam felhősort is régebben pedig eszem ágában sem volt venni!

_Ilona49_, Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
  12. Csacskamacska

Ilona, Lajos, gratulálok!:) Nekem most lett egy rózsaszín és egy narancs tyúkól!!! - cserélem gőtére álmomban! Még 2-3 ól érik, tehát a remény az még van!
    A tenyésztést csak az alapólakig csinálom, színesre már nem pazarolok! Még a Fazekasságon is gondolkodom, anakondát zabál a piszokja!
    Le vagyok törve, mint a bili füle, elindítottam egy csomó vonatot és nem lett meg egyik farmomon sem mindkettő.:(:(:(

_Ilona49_, zsozso577 és Tündi100149 kedveli ezt.
  13. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Itt van legjobban elosztva,..[​IMG] ez az 1001.Még ott mellette érik 1.

Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
  14. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Csacska...Mebjah! Sajnálom, hogy nem sikerült összehozni amit szerettetek volna!
    Most nálam bezzeg a katicát gyakran adta!....nem ugy, mint előzőleg!

Lajos...neked nagyon jól megy ez a vonatozás??!!!! Gratula!

Mit is mondjak????? .....a tenyésztős eventre????
    Egy két észrevételem van! Jó és rossz is!!!! Inkább nem szólok, mert mindent meg lehet magyarázni!
    Ugy indulok neki, hogy végig csinálom...ha már az előzőeket is megcsináltam! Ez se maradjon ki a sorból!
    Nálam pár kicsi farm a kérdés. Tenyészteni biztosan fogok azokon is....lassan töltöm is a telepet!

A kutyával és a macskával vigyázzatak....a pletyi szerint juniusban ők kellenek majd a tenyésztéshez!
    Most, hogy irom.....ólakat is kellene kitennem....szerintem nem sok cicccc és kuty van a pajtában!
    Brrrr.....de feszitett ez a tempó!!!!!!

15. Koppi

Hopp !
    A 3 katica mellé beesett egy gőte is..Ott aztán csühösre föl!
    Bár csak legközelebb, mert elment a gőzös egyelőre.
    Mindenesetre "azon a farmon" csak jó dolgok lettek....:)

16. _Ilona49_

_Ilona49_ Fórumgróf

Hagymácska!Szívből gratulálok a TOP 200-ban elért eredményedhez!!!!!
    Csacska! Nebjah!
    Fel a fejjel! Több is veszett Mohácsnál.
    Lajos! Igazán helyet--szervert-- cserélhetnénk!
    Ami a mai napot illeti: 14 órától szentheverde,az óránkénti vonatozás -a befektetéshez képest gyatra eredményre is figyelemmel -nagyon megviselt.
    Egyébként,egyre inkább az az érzésem,hogy a "Kész átverés" csapata beíratkozhatna továbbképző tanfolyamra a Farmeramásokhoz. A holnapi event alapóljaiig számításom szerint 580 szupitáp kéne.Nosztalgia farmon 280,ilonán186 van.Ez a pingvinekre elég. A maradék a kakukkoké,már a legutóbbi tenyésztésnél is így volt.A 4 gazdaköriből még egynek sem jutottam a végére,persze a sok-sok szupitápot és munkást már jó régen kihalásztam.
    Tud valaki Faterról??? Most még be se jelentette a távollétét,rég nem jelentkezett,és a többi topikban sem látom felbukkanni.Hiányoznak a viccei,a csupa humor egyénisége!!!!

17. Csacskamacska

De jól látod Ilona! Lehetne tőlük tanulni, hogy hogyan kell kizsigerelni a népet! Szerencséseknek gratulálok! :)

mebajah, zsozso577 és Tündi100149 kedveli ezt.
  18. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Tenyésztés,.. csak a Pingvinig!
    Elég sok vonat elment hogy valami legyen!

Még ezekből is mehetett volna a vonatra,... sőt most vettem észre hogy Lúd narancs 16,.. ez már 1 libafarm!

Csacskamacska, mebajah és zsozso577 kedveli ezt.
  19. Koppi

Nekem egy másik farmomra megint jött egy katica és egy széfgyártó pocokcsapat :)....
    Két Katicát elküldtem jött helyette 5. Ez jó üzlet...:)

mebajah és _Ilona49_ kedveli ezt.
  20. Zöldfülű62

Zöldfülű62 Fórumszaki

Ma még nem írtam jelenlétit...Megtörtént.

mebajah és _Ilona49_ kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.