Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Sziasztok, befutottam! Bevásárlós köt letudva. :) Voltam a piacon is, a cseresznye kilója 1800 Ft! - de jó, hogy terem, a "kisfiamnál" és tegnap adott nekem! Eper 600-100 Ft között. Sokat költöttem és nem sokat vettem, s ez nem tetszik! Vettem új petrezselyemmagot is és ötödjére fogok próbálkozni a vetésével. Csak a levele miatt kellene, hogy legyen főzéskor.
    Most irány a konyha, mert nincs ebédem.
    Délután farmozás, este kis farmokon a robot segítségével pingvinezés. Kipörgettem egy 200%-os Tp bónuszt a Kotkodán! :):) (aratás előtt!:))
    Terasztakarítás is tervbe, a szél telehordja mindenféle piszokkal, porral.

hagymácska44, Tündi100 és mebajah kedveli ezt.
  2. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot mindenkinek!

Csacska,.. kisebb petrezselymet tegyél ki vagy cserépbe az is kilevelesedik!

Petrezselyem kényes, és a föld nem is igazán volt eddig még annyira meleg!

Józsi bácsi talán még mindig hozatja Chiléből a cseresznyét!! Ő már nincs ez olyan utórendelés!

hagymácska44 és Csacskamacska kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Lajos, a petrezselymet egy nagy cserépben " nevelném", ha kikelne! Mindig nagy cserépbe vetem, több kevesebb sikerrel. Az idén sikertelenül eddig. De majd most!xD

hagymácska44, mebajah és Tündi100149 kedveli ezt.
  4. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Tenyésztettem....itt a nagyon.....20 tenyésztést tettem ki....és 17 érmét adott!
    Az arány jó lett volna.....de a 20 mind csak a kötelező 1-t lépett....igy nem is csináltam tovább! Bár nem is akartam!
    Ez a farmpengő jó drága mulatság!!!!

Szétnéztem a pici farmokon....igy 3-ban fel is töltöttem a telepet.....pingvin a cél!
    Annyira nem számoltam..... igy csak remélni tudom, hogy a nem érmesekre elég lesz a készlet
    és nem kell vennem horror áron állatokat.

Kopi....nálam is szürke a gőtetáp!
    Huhhhh....most hogy ránéztem a táp árakra.....méreg drágák!

5. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!

Metélő petrezselymet szoktam vetni, 2 évig adja a leveleket. Télen a hó alól is frisset szoktam szedni. Már, ha kikel, mert az idén egyik fajta sem bújt ki többszöri vetés után sem cserépben, sem kertben.
    A piacra mostanság ritkán megyek, a kicsiken keverek gőtetápot, majd eladogatom.

Hétfőire olvastam:2 felröpppenő lesz egyik a fákból másik az ólakból .
    Ezért emlegette Jónás a neonólakat?

6. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Ide értem, sűrű napom volt.
    Reggel gyorsan a piacra, vettem 2 kiló borsót. A nagy most jött haza az erdei iskolából és a borsó a kedvence, borsó főzelék lett belőle.
    Mivel a szülinapját most tartjuk meg családi körben, eper is kellett a tortájához, ezért elmentünk, a szedd magad földre.
    Az iróasztaláért is ma mentünk a boltba, haza hoztuk.
    Szóval nem unatkoztunk.
    Egy kör kutyát és macskát tenyésztettem még, 132-ből, 92 pengőt kaptam.
    Tavaly a petrezselyem nekem is foghíjas volt, az idén már nem is próbálkoztam vele.
    A kaprot imádom, mindennek felhasználva.
    Fiúk, tudjátok, hogy miért nem szeretitek a zöld zöldségeket?

7. Csacskamacska

Jó ötlet, megyek a kis farmokra tápot árulni! Fák és ólak? - vetemény nem?? Utána kell néznem. Nem tenyésztek csak boomkor!
    Volt nekem is zöldpetrezselymem is, de az sincs már, pedig nagyon szeretem a petrezselyemzöldjét, nagyon sok ételbe beleteszem.

Megnéztem: fák és földek! (+ az ólak)

zsozso577, hagymácska44 és Tündi100 kedveli ezt.
  8. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Végeredményben nem értem, hogy miért ?
    Zsázsa kell hozzá és nem is sok. Ami lényeges a tápkeverés hosszúsága:13 perc egy darab elkészítésének az ideje. Talán ezért szürke...

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  9. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

10. hagymácska44

Volt itt két fiú is, és egyik sem válaszolt a kérdésemre.
    Mérgembe elmegyek aludni.
    Tündi, nem tudom, hogy milyen event jön.
    Jó éjt!

11. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Hétfőn 2-kor a majomkirálynős kezdődik. Jónás azt javasolta, hogy mindenből a leghosszabbat, és hétfő reggel ne legyen aratás.

12. Csacskamacska

Szerintem semmisen biztos, amennyiben ez lesz, akkor is lehetséges, hogy változtatnak rajta. Lényeg, kiírás biztosan csak hétfőn délelőtt lesz, így hosszút vetünk, ólakat, fákat rakunk ki és nem aratunk.
    Piros pingvinek kis farmokon begyűjtve.
    Jó éjt! :)

13. Koppi

Hát hogyne : azért nem szeretjük a zöldséget, mert nem sör.

Csacskám !
    Nekem, mindössze 1 pirosam van, a többi sima jégtáblás.
    Jó éjt...

hagymácska44 és mebajah kedveli ezt.
  14. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Most értem haza.....egész délután csavarda volt!
    A buszról láttam, hogy rendezvény van a városban....akkor eszméltem rá....hogy most vannak a Bornapok!
    Igy este kilátogattunk.....egy kis esti zenére!
    Jóóó fáradt vagyok....lábam alig érzem....tul vagyok pörögve.....hogy lesz igy alvás!????? Hmmm?????

Jó éjszakát kivánok!

15. hagymácska44

Jó reggelt Gazdák!

Nálunk már több mint egy hete nem esett az eső, ide is jöhetne áldás. A fű azért szép, mindennap locsolom.
    Ma is a nyakunkba vesszük a boltokat, kanapét még nem kaptunk nekünk megfelelőt.
    Mebajah, a majomkirálynősőn még kicsi voltam, így nem tudok érdemben visszaemlékezni.
    Unokám nagyon jól érezte magát, volt élménybeszámoló rendesen.
    Már egy adagot kiteregettem, a másik majd amikor visszajöttem.
    Koppi, pedig az is zöldségből van.
    Zsozsó, azért nyugodalmas álmod volt, remélem.
    Tihamér hol van? hiányzik!
    Szép hétvégét!

Tündi100, zsozso577 és Csacskamacska kedveli ezt.
  16. Koppi

Szia !
    Jobb későn válaszolni, mint soha...:)
    Amúgy szerintem a gabona, az nem zöldség, mivel tudomásom szerint árpából és egyéb adalék anyagokból készül eme nemes ital.
    Itt nálunk napsütés vagyon és szél. (ez utóbbi pihenhetne már kicsit.)
    Jelenleg 17 fok Celsius a hőmérséklet...
    Tihamér jelenleg valahol távol van...mint Fatther.
    Indulok vásárolni....

hagymácska44 kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Napsütéses szép napot mindenkinek!
    Este, reggel sör a téma? Hmm, hova tartunk!?
    Kérem, aki bulizik éjjel, az ne panaszkodjon! :):)
    Locsolni itt is kell, bár volt zuhé, de hol van már az? Nálam is megy a mosógép, Szél Úrfi segít a száradásban. Főzök és sütök is ma. Brokkolis, zöldséges leves, rizses hús csirkéből, ( amit csak félig készítek el, majd holnap fejezem be, mert az a holnapi ebéd lesz), ma krumplis tészta lesz, de teszek bele egy kis füstölt tarját is, hogy az ízét megbolondítsa.

Már nem először járok így, ahogy most jártam. Lett végre egy normális, szorgos, érdeklődő csibém, elérte a 18. szintet és tegnap este eltűnt. Sem ő nem törölt engem, sem én, de eltűnt. Kétségbeesve írta, hogy ő visszaszeretne kapni, nekem is jó lenne, de azt a választ kaptam, hogy nem lehet, ebbe nem tudnak beleszólni, véletlenszerű a csibék érkezése.Már máskor is volt így és akkor is egy jó csibe tűnt el, véletlenül sem olyan, aki napokig be sem lép.

18. Koppi

Szia !
    Na látod, ezért nincs Csibém. Eddig mindössze 1 volt amelyik elérte a 40 -es szintet, a többi vagy itt hagyott, vagy én reptettem meg.
    Csibe pontot egy sem küldött..
    Most a lámpa alatt melegszenek a tojások, semmi több. :)

hagymácska44 kedveli ezt.
  19. hagymácska44

Koppi, de zöldnek zöld, és itt a hangsúly a zöldön van.
    Megrendeltük végre a kanapét, más színnel, más fazonban, más anyagból, szóval nem volt könnyű menet, de már sínen van, három hét múlva szállítják.
    Nálunk napos, szeles az idő, jó kint lenni a nap hátra lévő időben.

zsozso577, Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  20. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

Hagymácska,..most vágják ki a fát hozzá,.. vagy előbb kipróbálják a kanapét????

Nincs, nem is volt,de úgy néz ki nem is lesz csibém!!!
    Legalább azt tudnám hogy kellene törölni a jelentkezést!?!?

Most 99 szinten vagyok azzal a farmmal amelyikkel még csibe lehettem volna, de az sem voltam,..most meg már k......nagy csibe lennék!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.