Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mebajah

mebajah Fórum császára

KÖSZÖNÖM

2. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó napot mindenkinek!
    Betegek gyógyuljanak meg, mert jön az event. Amilyen ritkán van, muszáj megbecsülni. Koppinak nem jó a dolgozós bamba birka? Azért mert nyugger lett valaki, még nem kell a dolgozókat lenézni! :p
    Ma délelőtt elvonultam a szolgáltatómhoz telefonügyben. Nekem is, meg egy szem feleségemnek is feltöltős van. (Most jött az értesítés, hogy Csacska kikosaraz minket.) Sorban álltam, pedig nem vagyok eladó sorban, de mit tudok mást tenni? Amíg én ácsorogtam, a nejem beszélgetett a padon egy régi ismerősével. A telefonos cégünk ügyfélszolgálati irodája egy bevásárlóközpontban van, ott van pad, le lehet ülni, de akkor nem látom, mikor kerül rám a sor. Sorszámot kellett kiváltani. A hétvégén itthon volt az idősebbik fiúnk, ő szólt, hogy menjünk be adategyeztetni. Mondtam neki, hogy már réééégen túl vagyunk azon. Fél éve megtörtént. De nem jó, magyarázta, mert most más kell, nem jó a régi. A feleségem is nyaggatni kezdett, menjünk be. Hát ugye ... sok lúd disznót győz, megadtam magam. Én később indultam, mert egyrészt kétkerekűvel mentem, másrészt meg feleségem szakorvosi rendelésre ment nyolcra, a telefonosok meg kilenctől nyitnak ki. A kórház-szakorvosi rendelőintézet együttese ezzel a bevásárlóközponttal van szemben. A bejárati ajtó előtt futottam össze a házisá .... aaaa feleségemmel. Együtt kértünk EGY papírt, kettő minek. Úgy is felesleges, de legyünk túl rajta másodszor is, dohogtam magamban. Sorra kerülünk fél óra alatt. Kiderült, hogy a fiúnknak volt igaza, a decemberi egyeztetés annyit ért, mint halottnak a csók. (Úúúútálom, ha nem nekem van igazam! >:() Nem csak újra kellett minden létező adatot megvizsgálni az ügyintézőnek, de még azt is meg kellett várni, hogy AZ az sms, amit akkor adott fel a rendszer a bejelentéskor, valóban a ZÉN mobilomra jött meg. A feleségem őméltósága mobiljával ugyan ezt kellett eljátszani. A végén megkérdeztem a fiatal (felettébb szemrevaló) hölgyikét, hogy ezt MINDEN évben meg kell ismételni? Én így hallottam. Igen, jött a válasz. Egy év múlva ismét találkozunk ugyan itt. Elgondolkodtam egy kicsit, majd mondtam neki:
    - Nézze kedves! Ne értse félre, nem magát okolom ezért a baromságért, maga ebben vétlen. Deeee ... nekem otthon van számítógépem, van internetem, pont maguk szolgáltatják és van lapos , "okos" tévé is. Na mármost ezekkel a Skype elérhető, azon keresztül is lehet beszélgetni. Akkor ezeket is majd meg kell vizsgáltatni, ellenőriztetni, nehogy már terroristának nézzen a tévétársaság meg az internetszolgáltató is? Tééényleg ez lesz, mert ezek után fel tudom tételezni??? Nagyot nevetett és bólogatva válaszolt.
    - Amit mondott, azok alapján lehet, hogy azoknál is kell majd az adategyeztetés.
    Remélem nem olvassa ezt a hozzászólást valamiféle terrorelhárító szakszolgálat, mert még a végén tényleg bevezetik a morgolódásomra az ellenőrzést mindenhol, mindenre. Ellenőrizni fognak, nem csak mobilokat. Még a lakásban a szobamérlegemet is le fogják figyelni, mennyit és milyen mértékben fogyok???

Utoljára szerkesztett: 29.5.17
    hagymácska44, _Ilona49_ és brozsa kedveli ezt.
  3. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Event késéssel indul! Kedves Gazdák türelem!! Ettől van tele a hócipőm!!!
    Tihamér Neked meg az ügyintézésből!

4. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia !
    3000 %-ig igazad VAN !
    Elmehet a bús francba az ilyetén szolgáltatás !
    Még egyszer nem vagyok hajlandó velük egyeztetni, addigra úgyis kifúj a játék akkor meg minek ??

hagymácska44 kedveli ezt.
  5. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Mindenkinek szép napot!

Koppi,.. én már napok óta ezt a fás képet látom,..ki ahogy megérdemli!?!?

zsozso577 és hagymácska44 kedveli ezt.
  6. Koppi

Végre !
    Legalább Te is látod...!
    Már azt hittem én vagyok a zizzent.....

Csacska !
    Én nem vettem észre a késést, mert eleve késve kezdtem....:)

Utoljára szerkesztett: 29.5.17
    Csacskamacska és hagymácska44 kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Hű, de kevesen vannak talpon! Miben fáradtatok el? A kapálásban, vagy a kosárkák kapkodásában?
    Pihenjen mindenki jól, jó éjt!:)

8. mebajah

mebajah Fórum császára

depi töröltelk,de élek.

9. onagger52

onagger52 Fórum császára

Pálinkás jó reggelt mindenkinek!
    Reggel konyak, este konyak, ettől leszünk mozgékonyak. :p
    A Rézi - még - mosolyog, de hamarosan meg fog sértődni és elvonul majd a fellegek mögé. Itt a Bivalyröcsöge melletti Iszapszentkukacoson az ég borultsága jelenleg 90% körül ficereg. Aztán, hogy lesz-e csapadék vagy sem, majd az idő múltával elválik. Hideg nincs. Egy órája lesettenkedtem kenyérért, péksüteményért. Rövid ujjas poló volt rajtam, de nem fáztam. Szél se mocorog, de azt sem bánom.
    Ma ebédre a feleségem brokkolifőzeléket készit. A receptje azonos a parajéval. Csak nem spenót, hanem brokkoli az alapanyag. Megeszem ezt is, meg azt is. Hozzá célszerűen bundás zsemle lesz. Remélem nem fog morogni, mint egy Bundás nevezetű, bolhafészek. Bár, felőlem moroghat, így is, úgy is a pocakomban végzi.
    Mindenkinek jó eventezést kívánok és mindenféle fájás nélküli napot!

_Ilona49_, hagymácska44 és linzenpolc kedveli ezt.
  10. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt Gazdák!

Jó időnk van, napos, picit felhős.
    Tihamér, Te vagy az én emberem, zöldet enni jó, igaz! Taníthatnád a mostani fiataloknak, és egypár több éveseknek is a titkot.
    Nem tudom, hogy a színétől ódzkodnak, vagy maga a névtől. A kicsi is belenéz a tányérba előbb és csak utána kapja be a kanál tartalmát. Tegnap borsó főzeléket evett, meg is lett az eredménye, 2x öltöztettem át és vittem a mosdókagylóba, fürdetésre, úgy teletette a pelust.
    Nagyon gyéren jönnek a röpik. Utána néztem, én még akkor nem játszottam, amikor az event első része volt.
    Mebajah, jó hír, gyógyulgassál hamar.
    Csacskamacska, nem a dobálásba fáradok el, hanem mire hazaérek, kezdhetem a locsolást, utána gyorsan fürcsi, mert mindjárt reggel van. Jó lenne már egy kis eső, minden nagyon száraz.
    Gyorsan megyek, egypár dolgot kell beszereznem.

11. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt kivánok!

Eventet elkezdtem.....igaz!!!!!...késéssel....de ugy látom, hogy az eventkezdés is csuszott!
    Ma már szeretném kivégezni az eventgazt.....bár azt hiszem....pár db marad reggelre is.
    Pár kicsin elkezdtem....már most ugy látom, hogy a papircsik....hiánycikk lesz!
    A nagyon nem lesz gond....mert nulláztam egy kicsit....kellett a hagyma.....
    Itt jelenleg süt a nap.....és finom friss a reggel!

12. Koppi

Szia !
    Ma befejezed a gaz termelését ?
    Nem semmi vagy. Nekem mindössze a 3. kör van a földben, azaz még ki sem léptem a területről. /Igaz szupertrágyát mindössze 10-et használtam és 10 Katát.
    Ez jelenti a késedelem okát.
    Itt nálunk enyhén felhős az ég és kellemes meleg van.
    Délután megyek szülinapra. A Barátom akivel 6 éves korunk óta ismerjük egymást ma tölti be azt az évszámot, amit én töltöttem be áprilisban.
    Ha jól tudom szalonnát fogunk sütni ( én alkoholmentes sörrel ünneplem Őt...miután kocsival megyek hozzá...) :)

hagymácska44, zsozso577 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  13. Csacskamacska

Tihamér, hol a pálinka? - keresem, de nem lelem! ( pedig bedobnék egy kupicával!xD)
    Mebajah, örülök, hogy jobban vagy!
    Brokkoli, sóska, zöldborsó, mind jöhet, szeretem akár levesnek, vagy szósznak, főzeléknek.
    Hagymácska a papírok nálam is gyéren jönnek, kosárból van 75 db jelenleg. Területrendezést kell csinálnom azt hiszem.
    Kopi, jó ünneplést, Isten éltesse a barátod!

14. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Szép napot mindenkinek!

Miért pálinka a pálinka??
    Mert valamikor régen,.. az Öreg berúgott és azt hitte hogy meg fog halni,.. és a felesége meg Linka volt,.. mondta neki hogy pá linka!

82 kosár a legtöbb,.. mennyi lesz mikor már lehet kosarazni?
    Még eszembe van a tavalyi kosarazás,.. szóval lesz satírozás az egérrel,.. arra nagyon emlékszem hogy a kosár csak hozzáér akkor az már megvan,.. nem kell hogy teljesen bele essen! Csak közben ki ne menjen a mezőről!
    Már csak azt kell kitapasztalni hogy a négy állás közül melyik a legjobb mert a négyes az nagyon gyors,.. alig hogy megmozdítom és egyik szélétől már ott van a másik szélén. Játékban a hármasat használom.

15. hagymácska44

Tihamérnak nem volt jó a leveli békája. Nagyon jó idő volt ma is, vártam egy kis esőt, de nem jött.
    Röpiből nagyon gyéren állok, de jó nektek, hogy van gyorsítótok.
    Tündi, mi az, hogy négy állás?
    Csacskamacska, a kaporszószt kihagytad......imádom, ha lehetne, mindennap azt ennék.
    Koppi, jó szülinapozást, ritka az ilyen barátság!
    Zsózso, nagyon ügyi vagy ha így haladsz!
    Mebajah, remélem, hogy jobban vagy!
    Holnap megyek sóskát szedni, meginvitált az egyik szomi.
    Aludjatok jól, szép álmokat!

zsozso577, Csacskamacska és Tündi100 kedveli ezt.
  16. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Hagymácska,.. amint a képen láthatod a tetején át lehet váltani a gyorsaságot az ami világít, nem a skorpió hanem előtte.
    Négy állása van és a negyedik nagyon gyors.
    PL: ha a négyesen van és az alsó sarokba van a nyíl épp hogy megmozdítod máris a felső sarokban van,.. ez nagyon gyors,a játéknál csak a hármast használom.
    [​IMG] a kép nagyítható! És a kosaraknál próbálom meg a jobbra ballra mozgatást mintha satíroznék,.. mer a lényeg hogy érje a lehulló dolgokat!

zsozso577 és Csacskamacska kedveli ezt.
  17. mebajah

mebajah Fórum császára

Most egy fokkal, de félek zuhanyalá állni, nehogy beájuljak.
    Homály minden, pedig úgy vártam ezt az eventet!
    Köszönöm a jókívánságokat, de majd 40 fokos lázzal már írni sem tudok.

zsozso577, Csacskamacska és Tündi100 kedveli ezt.
  18. Csacskamacska

Már nekem is csak arra van erőm, hogy elköszönjek. Jó iő volt, kinn dolgoztam a kertben, gyomláltam az árnyékban, benn a maradék vasalni valóval végeztem. Gazzal szerintem készen vagyok, bár még át kell számolni, de már most az nem megy.
    Jó éjt!

Tündi100149 és zsozso577 kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jó reggelt eventező gazdák és a többiek!
    Valami VAN a lázzal, mert az unokámnak is 38,8 fok volt tegnap estefelé a hőmérséklete. Nem is volt okosodni sem. Se nekem, se feleségemnek ugyan nincs, de ha a kicsi nálunk volt a hétvégén, még jöhet az a fránya láz. Nekem ritkán van, 7-8 évenként egyszer, de azt is sokallom!
    Hamarosan új hónap, új, végre várt eventek sorakoznak. Nem kell megijedni, nem fognak elmaradni. :)
    Szép napot mindenkinek!

20. hagymácska44

Jó reggelt Gazdák!

Tihamér, korán reggel milyen irónikus vagy.
    Aki kitalálta ezt a 10 bd-os keverést, annak kéne 13 adag keverést a gép előtt tölteni.
    A gaz megvan, a röpikre várok, majd sóskaszedés után kicsit gyorsítok, a fele még hiányzik.
    Lázból most nem kérünk, megvagyunk nélküle.
    Mebajah, örülnék ha téged is elkerült volna!
    Nem értem, hogy miért kell kritizálni a másik helyesírását , a csevegőben olvastam.
    Szép napot!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.