Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Látszik a topikon, hogy mindenki rohan szalad..:(
    Két farmon is kész vagyok...Csak a Hármaska küzd még a segítségetekkel...:)

Utoljára szerkesztett: 7.12.14
    Hölgy-világ kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nyugodt, békés, szép estét kívánok Mindenkinek!

Nálam is zűrös nap volt, jó hogy este van, már nyugalom...Koppi, jó kis zenéket hoztál!
    Gratulálok! Nekem 183. szintű a sziget, de nincsen még teám, éppen az általad is említett ok miatt. Inkább spórolom a banánokat, ki tudja, mi jön még, és mikor, de a kamrába nem fogom beszórni a semmiért. El vagyok én tea nélkül, az a lényeg, hogy kávé van..:D :D

Vissza léptem, mert eszembe jutott valami.....hogyan lesz 7 perces a rózsa?

Meg néztem a nemesítést, és a csevegőket, de nem találtam meg leírva, pedig többször is szó volt róla.

3. Koppi

Ez még számomra is kérdéses...:)
    Nem tudom...

Tündi1001, sutimami57 és Hölgy-világ kedveli ezt.
  4. Hölgy-világ

Hölgy-világ Fórum veteránja

Szép estét!
    Nálunk is itt volt a család unokástól. Nem értem rá ide,most arattam, még tegnap befejeztem az eventet tudván mi vár ránk ma.
    Lepakoltunk a padlásról 7 zsák gyerek holmit, kiválogattuk a babaholmit,szortíroztuk is, melyik kupac hova megy, előbányáztuk a kiságyat,pelenkázót, babahordozót,etetőszéket.Mind elvitték,hozta helyére kinőtt gyerekruhát,közben etettük,és mosogattam.
    Villanyszerelés,polc felfúrás,szóval minden volt.. Holnap nem megyek sehova, nem engedek a ház közelébe se senkit,nem csinálok semmit, kivéve a bokám borogatását.
    Kívánok szép hetet, nosztalgiázást, jó vásárlást, koncerteket, színházi előadást, egy kedves filmet, vagy vidám mozizást!
    Jó éjszakát, már álmodom is, pedig még ezután fogok elaludni..

Csacskamacska, Tündi1001 és sutimami57 kedveli ezt.
  5. sutimami57

Hát, akkor Neked is bőven volt élmény a mai napban! Jó pihenést, szép álmokat, és vidám ébredést!! :)

Csacskamacska és Tündi1001 kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Jó reggelt és szép napot mindenkinek!
    Szorgos munkálkodást, itt az új hét kezdete!
    Sötét van, nem látom, hogy mi vár kinn....majd kiderül, vagy beborul?

sutimami57, Hölgy-világ és Tündi1001 kedveli ezt.
  7. Koppi

Sziasztok !

Esik az eső és 3 fok van, ráadásul hétfő...
    Immár csak a Koppi2-őn küzdök a felhősorért...a többi kész..:)

sutimami57 és Tündi1001 kedveli ezt.
  8. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szép napot!

Az eső elállt,már látni hogy süt a nap régen nem láttuk.
    A kitűzött cél megvan,már csak csellengünk,még gyűjtünk be valamit.
    Jöhet a Karácsony előtti nagytakarítás.:(

9. heliantus

heliantus Törzsjátékos

Sziasztok!

A múlt hetem sűrű volt, a mostani is az. Arattam-vetettem :)
    Külön köszönöm a KEDVES MIKULÁSNAK a segítséget! :)

Az időjárásról: szemerkél az eső, nincs hideg.

További szép napot!

10. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jó napot mindenkinek!
    Bent vagyok most is, meg reggel is maradtam két órát. Ha már a ma reggeli jutalom 2 órás ingyen munkások voltak. Akkor nekiálltam búzát termelni. Tápnak jó. Könnyű volt az aratás és a vetés. Nem hagyom ki. :)
    Eső elállt, hideg nincs, napsütés nincs. Szerintem Nap sincs, én már egy hete nem is láttam Őkelmét. Isten uccse!
    Ma beszéltem a főnökömmel, az évzáró bulira kell mennem, választhattam a két menü között. Halat fogok enni. Folyadék lesz, mindig volt. Sör is, bor is, no meg valami étvágycsináló kaja előtt. Aztán zenebona, tánccal összekötve.
    Jelenleg emésztéssel foglalkozok. Töltött paprika felolvasztva, elfogyasztva. Kell a hely a frigóban a karácsonyi hozzávalóknak! :D
    Esőmentes szép napot!
    Ps.: Az írás végén kidobott. Újra be kellett másznom az ablakon. :(

sutimami57, Hölgy-világ és Tündi100 kedveli ezt.
  11. Hangya

Hangya Utánpótlás-írogató

Szia
    Lehet, hogy már tudod, de nem láttam senkitől írást a nemesítésre tett kérdésedre.
    A tölgynél legyen kiváltva a hatékony trágyázási rúna, a rózsánál csak azok a bónuszok kellenek amik az időt csökkentik és a karácsonyi süti- fehér ártatlanság ( előtte elfogyasztani ) elengedhetetlen kelléke,no persze víz trágya szuper trágya, sőt a felhő soron is van már ami + 5% növeli a szuper trágya hatását így már lehet, hogy a pajtában beérikxD

mit csinál a szúnyog mielőtt buliba megy.........kicsípi magát

12. Csacskamacska

Hangya, ez fárasztó, de jóóóóóóóóóóó!
    Ez az Tihamér, ezt szeret, bár nem mindenkinél, de Nálad igen, kidob az ajtón, visszamászol az ablakon!
    Lányok, sűrűsödik a munkánk, még ajándék után is szaladgálok, no és a konyhában egyre több időt kell tölteni.
    Lajos, nálam is kezdeni kellene.
    Mint kiderült, nem kiderült, hanem beborult...Tegnap voltak az unokák, jó volt, hogy együtt lehettünk! Volt játék, kacagás! Örültek a Mikulás ajándékának. Ízlett az ebéd, szerencsére jó az étvágyuk. Este aztán gyors mosogatás és irány a Nagytemplom, szép volt a hangverseny! Most arattam, vetettem és még elmegyek egy boltba, szerencsét próbálni.
    A rózsát nemesíteni kell, próbálkoztam vele anno, de nekem nem jött össze, sok növény kell hozzá, lehet újra próbálkozom majd.
    Most balra el, majd jelentkezem, hogy mit intéztem. Pá!

Hölgy-világ, heliantus, Hangya és 2 más kedveli ezt.
  13. sutimami57

Sziasztok! Köszönöm szépen a válaszodat. Időközben meg beszéltem egy gazdával is, aki profi nemesítő......még eddig alig adott bónuszokat, de nem adom fel, előbb-utóbb csak meg lesz. Még körbe járom a nagy fát is, mert szerintem nincsenek le szedve a szupis rúnák.

Nagyon pocsék az idő, de azért legyen jó kedvetek, és vidám az este!! :) :)

14. Tündi1001

Tündi1001 Fórum parancsnoka

Szia!
    A nemesítésről ha jól értelmezem, akkor a legtöbb növényből kellene nemesíteni.
    És cserélgetni attól függ mit ültetsz.De az átváltás csak farmarannyal lehet azonnal,különben 24 óra.

Ilyen nekem is van,..http://kepfeltoltes.hu/141208/Nemes_t_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

De állandó jelleggel nem akarok rózsát termeszteni,..vagy valamit nem jól értelmezek?

15. sutimami57

Igazából nálam ez onnan jött, hogy nem tetszett a nemesítés, de mivel a kicsi farmon nehezen jönnek a röpik, több gazda tanácsolta ezt a rózsa nemesítést, mert ha valami gubanc van, azzal be lehet hozni a hiányzó felreppenőket.

A cserebere valóban így van, ezért, nem is akarok én sokat foglalkozni ezzel, legyen meg a rózsa, hogy legyen egy nagyágyú, ha tényleg nagyon kevés a felreppenő, de nem akarok sokat nemesítgetni. A nagy farmon, hasonló meggondolásból kezdtem el a hagymát, de tovább nem akarok menni, éppen azért, mert a rekeszeket akkor folyton cserélgetni kellene.......

16. Koppi

Hasonlóan hozzátok, én is elhanyagoltam a nemesítést. Nem is igen érdekelt, de amkior meghallotta, hogy 7 perc alatt beérik a rózsa, na attól lehidaltam...Hogyan, ennyire megéri?

MOst próbálkozom...
    Egy kis közelmúlt, nekem az idősebbnek...:) A fiataloknak, meg régi zene..:)

17. Csacskamacska

No, hát nagy sikerem nem volt a vásárlással, így futhatok még egy-két kört. Pocsék idő van, egész nap esett, kicsit meg is fáztam, vagy összeszedtem valami bacit, mert nem tetszem magamnak. Kis fejfájás, kis hidegrázás. Teát már ittam, de más "vitamint" nem.
    Kopi, jó egy kicsit nosztalgiázni!

18. sutimami57

Nekem is közel múlt, és nagyon szerettem ezt a dalt, sokat hallgattam! :)
    Hát, akkor ma korán fekvés lesz..:) :) Ilyen időben könnyű meg fázni, talán, nem lesz ebből betegség. Vigyázz Magadra, és pihenj!

Még van idő a vásárlásra, meglátod, mire kell, minden meg lesz! Szép estét, jó pihenést!

Hölgy-világ és Csacskamacska kedveli ezt.
  19. Csacskamacska

Ez a hetem van arra, hogy mindent beszerezzek. A jövő héten, hétfő kivételével, minden nap délután is van valami. Az azt követő 3 nap pedig kell a készülődésre, akkor már nem szabad ajándék után szaladgálni.
    Jó éjt, aludjatok jól!

20. Koppi

Sziasztok !

Nem esik az eső...(eddig.)
    Hátha megússzuk csapadék nélkül...
    Kicsit sajog a derekam...de ebben is bízom, hogy nem fordul komolyabbra...
    Sok itt a változó....Estére okosabb leszek...
    Szép Napot Mindenkinek...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.