Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Ma több helyen is voltam a moziban. Működött, nincs szabadságon a gépész úr. :)

hagymácska44 kedveli ezt.
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Tihamér....itt a csücsökben is meleg van!....perzsel a nap!
    Hétvégére lehülést mond....ami égi háboruval fog érkezni a hirek szerint!
    Deee még csak most kezdődött a nyár!!!!! Mi lesz később????

Elővettem egy ujabb egeret....kiváncsi vagyok, hogy ezzel is tul ugrok-e???...bár ez erősen igénybe veszi
    az ujjaimat ...

Mozi nálam is volt.

3. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

A három farm között megyek össze-vissza,..1 farmterületen ugyanaz a növény 2-3 fajta idővel érik!
    Soha nem tudom hol mikor mennyi idő van vissza!
    Majd csak elszédülök!

4. mebajah

mebajah Fórum császára

Sziasztok!
    Nekem ez az 1 is sok néha.
    JELENLÉTI A MIGRÉNNEL ALÁÍRVA.
    Majd leszakad az ég!
    ------ ------
    Jó reggelt!
    Látom, én zártam ,én nyitok Felhő meglett, most a gyönyörű tárniccsal küzdök, ami mellé margaréta is kellene.
    Szép a reggeli idő, csak a sok uborka rontja az összképet, ami a fagyóba kívánkozik salátának télire.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.6.17
  5. onagger52

onagger52 Fórum császára

Tedd el kovászosnak télire! Lehet, mert én is szoktam. Jó dolog karácsonykor kovászos uborkát enni. Most két kétliters érik a konyhában. Az egyik hagyományos, a másik meg ÚJ recept alapján tettem oda tegnap. Elválik majd, hogy az új jó lesz-e.
    Itt szép idő van, csak az a baj, hogy MOZI-ba menet, jövet áztam, mert esik az eső. Hideg nincs. Rézi elbújt még tegnap este az ég alján, azóta nem láttam.
    Ha este te zársz a topikban és ha reggel is te vagy az elő, inkább csatold hozzá (írd tovább) a tegnapi hszt, mert ez így duplának számít. Márpedig azt egyik modi sem szereti.
    Szép napot minden gazdának! A szünidő megkezdődött, jönnek majd az unokák. :)

_Ilona49_ és hagymácska44 kedveli ezt.
  6. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot kívánok!
    Migrén nem jó, szerencsére nagyon ritkán találkozom vele! Uborkával egyelőre nem foglalkozom és más befőznivalóval sem. Majd.
    Dinnyetermelést letudtam, event kész cakkpakk!
    A tegnap esti színházi előadás nagyon jó volt, rengeteget nevettünk, igazán szórakoztató volt. A Második nekifutás című vígjátékot láttuk a Karinthy Színház művészeinek előadásában. Fergeteges volt Szilágyi Tibor alakítása. ( hatására hazajövet után csatni nélkül arattam....)
    Ma ügyintézés, bevásárlás, tésztasütés és pakolászás, takarítás. Holnap ballag a legidősebb unokám, ajándék csomagolása számára.
    Lépek is, mert így nem haladok! legyen jó napotok!:)

7. zsozso577

Szép napot kivánok!

Nálunk reggel még próbált sütni a napocska....de azóta a felhők eltakarták! Azóta sötétedik az ég....
    és most hallom dörög is !!!! Itt kellene az eső!

Az eventet kivégeztem fullra!....Felhő üzemel. Farmot még nem rendeztem vissza.....növényezek....
    majd....talán vasárnap!

Lajos....igen ismerős az eseted....amikor rendszerint több farmon csináltam.....bele hehet szédülni...

Lassan én is lépek a konyhába.....előfőzök hétvégére.

8. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Sziasztok!

Borús, esős idő van, ezt vártam, kicsit hűsebb van.
    Gratulálok mindenkinek az eventhez!
    Csacskamacska, még jó, hogy nem ma volt az előadás, mert elmosta volna az eső, színház.......jó is az!
    Négykor indulunk a reptérre, 7 órakor indul a gép. Nem nagyon eszegettem, mert gyenge gyomrom nem bírja a turbulenciát, úgy érzem, lesz részünk benne. Ráadásnak a fogam is fájni kezdett, nem jó kezdés.
    Rosszalkodjatok sokat, hogy mire megjövök, legyen mit olvasni. Jó játékot nektek!
    Tihamér, majd az az elrakási módot megbeszéljük!
    Mindenkinek szép napokat!

9. Csacskamacska

Hagymácska, itt süt a nap, még mára nem ígérnek esőt a békák! Jó utat, jó pancsikálást! Nem a legjobb az esti indulás, de ha ez van, akkor ez van. Melyik tengerben fogsz lubickolni?

Tündi100149 és zsozso577 kedveli ezt.
  10. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ha a farmeramába "szerelmes" gazda, akkor csak a Karib/Antilla tenger jöhet szóba. Ott vannak a Bahamák, a trópusi farmjaink. :p
    Most nem esik, azt hiszem, felettünk már a front átvonult. De lehet, hogy megint tévedek és még jön némi eső. Majd meglátjuk, a vak is ezt mondta.
    Remélem mindenféle nyavalya, migrén, ízületi gyulladás (az enyém sajnos nem) már elmúlt mindenkinél, mert nem jó ha valami fáj. Még a kávé sem segít rajtam, olyan semmilyen a kedvem. A sört sem kívánom. Beteg leszek? Leszámítva az agybajt, mert az már nálam maradandó. :) Ha az igazat akarnám mondani, olyan bamba vagyok. De inkább azt mondom, hogy némi kívánnivaló van a frisseségemben és a fittségemben. Talán az idő az oka, másra nem tudok gondolni. Vasárnap megyünk a kicsi évzárójára. Meghívott, hát megyünk. Nem röpülünk, annyi pénzünk nincs, hogy helikoffert béreljünk, marad az egyéb mód. Jó lesz látni a naaaagy nyári szünet kezdetén. :D

brozsa és _Ilona49_ kedveli ezt.
  11. Csacskamacska

Csak az időjárás a felelős mindenféle bajokért!! Itt mindenki egészséges, erős, fitt és fürge, kivéve amikor nem!xD Fronthatás és nem bennünk van a hiba! A délelőtti napsütés oda lett, kora délutántól borongós, de nem esik.
    Ballagások, évzárók időszaka a diákok örömére és néhány szülő "bánatára". Mindig sajnáltam azokat a gyerekeket, akiket egész nyáron valamelyik tábor "lakói" voltak, mert a szülő dolgozott, nagyszülő meg nem volt a közelben.
    Tészta kisütve, most a hűtőt olvasztom.
    Hiányolom Kopit, merre jár?

zsozso577 és Tündi100149 kedveli ezt.
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Készül az ÜSD VÁGD, NEM APÁD nevezetű minieventre. Gyakorol. Püföli a vakondot, vagy valami/valaki mást. Fel kell készülni rá, nemde?
    Ma burgonyasaláta volt ebédre sült csirkével. Maradt holnapra is. Ilyen melegben jól esik az a hideg saláta.
    Esőfelhők végleg elvonultak innen, most settenkednek a Duna túlsó oldalára. Lesz benne részetek nektek is. Szerintem Lajos is szívesen hessegette el tőlük. Ott mostanság sok esett. Látod, ha rendes mennyiségű csapadék lesz nálatok, a végén még kiönti a vakondokat, akik turkálómesterséget folytatnak a kertedben. :) Zavard át őket Valdemárhoz! Most biztosan szívesen fogadja a "társulatot", már közeleg a cirkuszával.

13. Tündi100149

Szép estét!

Tihamér,..nem nagyon kellett hessegetni mert esett vagy 3x de nem volt talán 1mm sem!
    Itt még nagyon csak eshetne,.. ami eddig volt az semmi.

Milyen jó hogy már csak 1 fajta dinnyét kell ültetni!
    Valamelyiken pörgettünk 1 Mitikus Főnixet és 1 100% termésbónuszt 24 órára!Most dől a lé,.. nem a dinnye!

Hagymácska meg elment melegebb éghajlatra,.. itt biztos fázott!

zsozso577 és Csacskamacska kedveli ezt.
  14. Csacskamacska

Benne vagyok, jöjjön a zuhé és öntse ki a vakondokat! Valdemarnak is odaadnám, csak szabaduljak már meg tőlük!
    Lajos, ha termésbónusz, akkor a dinnye dől nem? Néha úgy járok, hogy aratás után pörgetek és a 3 órás akkor pocsékba megy, ha nagy ritkán kipörgetem. Kis farmokon nagyon jókat tudok pörgetni, de a nagyokon nem annyira.
    Késői vacsora jön, megyek eszem, mert éhes vagyok!

zsozso577 és Tündi100149 kedveli ezt.
  15. Tündi100149

Írtam,..nem,. a dinnye!
    Én is éhes vagyok,..a Tündi már nem az!

Utoljára szerkesztett: 16.6.17
    Csacskamacska és zsozso577 kedveli ezt.
  16. zsozso577

Sziasztok!
    Lajos nagyon jót pörgettél.....most azon a farmon gyorsan fogsz haladni....lehagyod a többit!
    Csacska...jó étvágyat a kései vacsorához!
    Hagymácska....már lehet esti fürdőzik a tengerben!

Itt nem esett az eső....délután már melegen sütött a nap!
    Már most este elkezdtem a farmot átrendezni...rájöttem növényen kivül más is kell!

Hétvégi elfoglaltságom lesz.....azt hiszem nem lesz erőm forumozni.

Jó hétvégét kivánok!
    Most pedig jó éjszakát!

Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  17. Csacskamacska

Nem rendezek farmot, nincs hozzá kedvem. Majd valamikor. Unom a pakolászást, ólat, fát ki, majd be, utána újra ki.
    Jött egy vihar, nagy széllel, csattogással, villámlással, de olyan nagy eső nem esett. Nem locsoltam, ez az eső egyszeri locsolásnak megfelelt.
    Holnap reggel korán kelek, megyek virágoshoz, majd a ballagásra, délután jövök haza, így én sem leszek a fórumon sokat.
    Jó éjt!

Szép napot kedves Gazdák!
    Kissé hűvös, borús az idő, csak esni ne essen, mert a ballagóknak szép idő kellene. Az nem baj, hogy nincs kánikula, de esni ne essen. Megyek a virágoshoz egy szép csokorért és indulok. Csak délután, estefele érek ide újra.
    Legyen szép és jó napotok!:)

Utoljára szerkesztett: 17.6.17
    Tündi100, mebajah és zsozso577 kedveli ezt.
  18. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Itt az eső szorgalmasan dolgozik, már a szél is fölébredt. Ezért a tökfej ágyba kényszerít.
    Érezzétek jól Magatokat!
    Miért kellene farmot bontani? Most nincs erőm visszaolvasni.

zsozso577, Csacskamacska és Tündi100 kedveli ezt.
  19. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Ronda egy idő lett, van nálunk. Erős szél, most befelhősödött, ráadásul meleget sem érzek. Esni ugyan nem esik, de mérgesen, szúrós szemmel nem szabad felnézni az égre, mert a felhők elpityerednek.
    Most is moziztam. Mert én jó vagyok. Csak a feleségem nem tudja.
    Szebb napot mindenkinek!

20. onagger52

onagger52 Fórum császára

Mozi itt, mozi ott. A gépész úr nem ment el szabadságra. Szorgalmasan dolgozik.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.