Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Nem sajnálom a régi Gizit, de nem is haragszom rá. Megöregedett, az utóbbi hónapokban többször is kétszer kellett indítanom, hogy egyszer összeszedje magát rendesen. Volt, hogy a Flasht nem lehetett feltennem, mert nem engedte, csak ha még egyszer újraindítottam, de csak kikapcsolás után. Sima reset nem volt elég. Szóval, ... lejárt a Gizi ideje. Viszont az új "barátnőmnek" is Gizi lesz a neve. Új operációs rendszer (Win10), 16 GB RAM, rendes videókártya, (harmincezer feletti az ára), lesz benne SSD, ami gyors indulást tesz majd lehetővé. Tokkal-vonóval kettőszázezer felett lesz. Húzós, de ha valaki játszani is akar a neten, akkor ugye áldozni is kell rá. Megjegyzem, ez még nem is drága gép, mert egy igazán jó aszali gép fél milla felett kezdődik. Na annyira azért nem akarok játszani. Jó lesz ez így is. :)
    Meleg van, de már kissé jobb a közérzetem, mint tegnap volt. Pecázni én is pecázok, de más játékban, más halacskákra.
    Szép napot minden horgászó és nem horgászó gazdának!

Utoljára szerkesztett: 30.6.17
  2. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hagymácska....én tudtam, hogy mire való a zokni....deeee nem tudom, miért csak ritkán használom...amikor egy-egy uj fa
    termését igyekszem szaporitani valamihez. Ilyenkor nem is jut eszembe....még a mamutfáknál sem.

Lajos....én ezt a kisfarmokon tapasztaltam....hogy mennyire eltérő is lehet....amig egyiken van 100 addig a másikon
    alig van valami érme.....de azokon csak a titkok a cél....arra meg már talán mindegyiken meg van az érme.

Nem birtam tovább....összejött a felhőre való és szaladtam a boltba kiváltani....fel is aggattam rá a
    dekorokat.....és utána elcsodálkoztam, hogy mennyi tp-t ad!!!!.....
    Mindenkinek javaslom kiváltani.....nagyon megérős!

Elkezdődik a hétvége és vele együtt nálam is sokasodik a tennivaló.....igy valamikor a jövő héten
    fogok tudni jönni, mert estére már full-fáradt leszek...ilyenkor lehet olvasok...de lehet azt sem....csak farmjárat
    van az ajikért....most meg szedni is kell a fákat.

Holnaptól ne feledjétek....kagylókat fogunk bontogatni.....igy aki juliusban nyaralni megy....igen csak bajban lesz!

Legyen jó hétvégetek...talán nem lesz annyira forróság sem.....pihenjetek sokat!

3. onagger52

onagger52 Fórum császára

Huhh! Már megint setés fellegek jönnek. Lajosék ismét ázni fognak. Meg gyanítom, mi is. :(
    28 fok van, nem lehet fázni. Azért jobb, mint a harminc feletti kánikula.
    Lányok, fiúk! Kapnak a halak???

4. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Még nem ázunk,.. csak borult,... ha ázunk beállok a konyha ajtóba és zuhanyzok!!

Tudja valaki? Csak ezen a farmon a másik 2-őn nem!
    [​IMG] Felirat semmi attól függetlenül tudom hogy ott kell kilépni a horgászatból!
    Legyen bármilyen event vagy naptár,... ami holnaptól is lesz,.. a felirat mindig hiányzik!(előző)Hogyha nincs a másik 2 farm talán észre sem veszem!
    Ezen farmon csak nem régóta vannak számok a trágyán amikor repülnek fel!

[​IMG] Hogy itt miért nincs X azt tudom!(ez a farm IWIW-es volt és azt mondták hogy az nem lesz! Ritkán lépek ki ott! Ezen soha mert nincs rá lehetőség!

Tihamér, kapnak a halak!!!

zsozso577, zsiraimiklosne, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  5. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Zsozso, izzítanám azt a felhősort, de 43 híja van még az érméknek, ma már nem is lesz meg.
    Tündi, hibás itt sok minden, de így is játszunk. Furi amit mutatsz.
    Kisebb-nagyobb hullámokban jön az eső, de csak pár csepp.
    Este rengeteg ember volt a boltokban, csodálkoztam is, ilyenkor már az M7-sen szoktak száguldozni.
    Mindenkinek jó éjt!

zsozso577, zsiraimiklosne, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  6. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

A francba, ragad a Játék inkább kilépek, mert a végén olyat teszek, hogy magam is megbánom !!

7. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Egyiken már van felhő, ott volt 760 érme, de van ahol csak 400 valamennyi!
    Úgy különben ezt akarod!?![​IMG]

Holnapra nem mondanak jó időt és talán azért vannak a boltba és nem a Balatonra mennek!

Utoljára szerkesztett: 30.6.17
  8. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Csukott szemmel fogok pecázni, mert teljesen felesleges, hogy eltaláljam a fedést! Azt ad, amit akar, összevissza röpködnek a halak, de legfőképp a kicsik. Már nem is bosszantom magam, lesz, ami lesz!
    Jó éjt mindenkinek!

9. hagymácska44

Jó reggelt Gazdák!

Esőre ébredtem, most már azt hiszem elég volt.
    Tündi, igen ezt szerettem volna még az este. Holnapra meleget mond, ezért nem értettem a maradást.
    Csacskamacska, erre én már tegnap rájöttem, mindegy mit nyomunk, azt ad amit akar.
    Reggelre meglett a felhősor, 5 prémiumot csináltam, 63 érmét adott, jó a bónusza.
    Ma rizses hús lesz, ebéd után megyek át a gyerekekhez, dada leszek.
    A kagyló alatt 15 szupitrágya lapul!
    Szép hétvégét!

10. Csacskamacska

Szép napot kívánok!
    Itt is esik, de még eshet, még kell a földnek. Kicsit lehűlt a levegő, így már egész jó!
    Meggyet rakok el ma és főzök, meg ami jön sorba.
    Farmon nyugalom, fák, ólak és egy területnyi szántó. Reggel, este aratás, mert mind hosszú érésű. A reggeli pecázásra nagyobb halak jöttek, szerintem a hűvösebb időre előbújtak a nagyobbak is!
    Legyen szép és jó napotok!:)

11. onagger52

onagger52 Fórum császára

Jobb napot mindenkinek!
    Esik az áldott eső. Én megúsztam az ázást. Kivágtattam a drótszamárral a piacra. Gyorsan körbenéztem, vettem ezt meg azt, majd felpillantva a gyülekező setét fellegekre, úgy döntöttem, hogy iszkiri! Felpattantam a rokonra és sebesen, de figyelmesen, hazasepertem. Közben beugrottam a kenyérboltba, ami szemben van velünk és már tettem is be a kerékpárt a tárolóba. Felmentem (lifttel, mert lusta vagyok) a lakásba és mondtam az asszonynak: Most már eshet. Öt perc múlva rázendített, azóta is esik. De én száraz maradtam. Majd belül "vizesítem" magamat némi seritallal. Az jobb, mint a külső ázás. :D
    Horgászathoz kell ám tapasztalat is, nem csak bot, damil, úszó és kukac. Meg szerencse is persze. Aki a valós életben nem megy vízpartra halat fogni, az biz ne várjon csodákat. Az fektessen be a horgászatba aranyat! Akkor lesz hala. :p

zsiraimiklosne és hagymácska44 kedveli ezt.
  12. Koppi

Szia !
    Én bezzeg vagy 3 szor eláztam ma. Mire bevásároltam el is állt az eső. (Most egyedül mentem, mert a lánykám a Balatonnál nyaral...)
    Most felhős éggel, itt ott napsütéssel és viszonylag erős széllel, kergetem a délutánt.
    Az ebédünk zöldbableves volt, utána filézett csirkecomb zöldségágyon, majd dinnye (de görög, amit a Lidiből szereztem be) Finom volt.
    Estére némi kártyacsata van kilátásban. Ergo nem leszek.
    Seritalt nem fogok fogyasztani, mert autóval kell mennem a Csata színhelyére...

--------------------
    A pecázásról inkább nem mondok semmit. ! :(

13. onagger52

onagger52 Fórum császára

Ebédre frankfurti leves volt, értelemszerűen frankfurti virslivel. A második fogás lecsós szelet kopaszhonyával. Hozzá kovászos uborka, saját gyártású. Ebéd után semmi ser, finom zöldveltelinit ittunk Baranyából. Én tisztán, a feleségem keverte szódavízzel. A fiam bort ivott, utána meg szódát. Hárman háromféleképp. :)
    Pecázás nem volt. Én aludtam jó fél órát. Jöttem tavirózsát aratni, de még nem ért be az a "gaz".
    Most jó az idő. Nincs hőség, nincs eső, nincs szél. Van viszont egy légy, ami baromira rafinált, nem bírom se elkapni, se leütni. Van ugyan légyirtó permet, de nem szívesen használom. Feleségem az előbb kente meg a holnapi tortát baracklekvárral. Díszítése holnap történik majd, mikor a világ legjobb nője megérkezik. Nejemmel közösen fogják majd feldíszíteni. Három rendes embernek tartunk névnapot nálunk. Maraqdt még egy kicsi bor, megyek inni.
    További szép napot! (Annyira azért nem kell itt tolongani.)

14. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

[​IMG] Ezt olvasva azt hinné az ember hogy mindenhova hat,.. hát nem,.. mert a Bahamára az egyéb terményekre nem hat!!!!
    Akkor nem hiányos a tájékoztató??

15. hagymácska44

Fiúk, mindkettőtök ebédje fini volt, szeretem. Amikor a lecsót kovi ubival eszem, kiakadnak a körülöttem levők.
    Délután óta süt a nap, most jó idő van.
    Reggel piacjárat lesz, az eső remélem elkerül.
    Koppi, jó kanasztázást!
    Pecázás..........., most csak a kishalak jönnek, majd reggel újra próbálkozom.
    Tündi, a múltkor én is találkoztam egy ilyennel, már nem tudom melyik volt az.
    Mindenkinek jó éjt!

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem minden információ található meg a tájékoztató buborékban, ez tény. (Jeleztük a központba a pontosítási kérelmet.)

De Te régóta játszó, az ismertetőket jól ismerő Játékos vagy. Nagyon sokat segítesz a topicban is a Társaknak.

Szerintem elkerülte a figyelmedet a Dinnyedili event ismertetőjében a dinnyevarázslat termék ismertetője:
    Dinnyevarázslat

• Pajta/éléskamra fül alatt megtalálható
    • Termés bónusz +1 Egyéb termény esetén 2 óra időtartamra csak a farmos területen (bahán nem hat)
    • Bónusz helye: arany
    • NEM piacképes
    Ajándékozni sem lehet!

17. Tündi100149

Tündi100149 Fórum félistene

Köszönöm a választ,..de hogyha csak mindig az eventismertetőkben lehet olvasni,..azért 1 kicsit sokat kellene fejbe tartani!?!?

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Ebben igazad van.

De ez a javítás nem rajtunk, fórumos moderátorokon múlik. Emiatt is hozzuk azokat az információkat, melyek többet érők, konkrétabbak.

A játékfelületen az információkat a központban szövegezik meg, készítik el. (Javításuk is ott fog megtörténni!)

19. Csacskamacska

Kicsit sűrűre sikeredett a mai napom. Van ez így, meg még lesz is!
    Jó éjt mindenkinek!

20. Koppi

Sziasztok !

Megjöttem a Csatából és most mondhatom, hogy győztesen !
    Ugyanis csak hárman játszottunk és értelemszerűen mindenki maga volt. A Játékban van egy csavarintás nálunk, hogy CSAK két kanasztával lehet kimenni...
    Nem igazán kezdődött jól a számomra, mert én voltam az elején az utolsó, de volt két szerencsés partim és sikeresen az élre törtem.
    A végén 11000 fölötti pontszámmal magasan vertem a két ellenfelemet.

Az előbb tettem le a kocsit és jöttem aratni kagylót nézegetni és az aktuális ajikat kiszórni.
    Szomjas voltam kegyetlenül, de inkább dinnyét ettem.... (A hatása ugyan az, mint a sörnél...:) )

Nem mellesleg sikerült Tihamért beelőznöm ma.
    Megyek is tentikélni.....
    Jó éjt, illetőleg szép reggelt Mindenkinek !

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.