Gazdák a Tiszántúlról!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. onagger52

onagger52 Fórum császára

Tengeren horgászol, ott meg vannak repülőhalak, amelyek repülni is tudnak. A ragadozók elől felröppennek a levegőbe, Csacska meg ott lepkehálóval kifogja. Ennyire egyszerű a horgászás!
    Jó reggelt mindenkinek és jó horgászatot.
    Tényleg lehet valami a levegőben, mert egy 90 feletti gazda nálam belázasodott, egy másiknak sem sok kell hozzá. Nyár van? Iskolamentes napok vannak? Vírus? Szabadságon a gazda a meleg miatt? :oops:

mötö57, Csacskamacska, Koppi és 2 más kedveli ezt.
  2. hagymácska44

hagymácska44 Fórum félistene

Jó reggelt Gazdák!

A nap süt, ez egy jó kezdés a mai napra.
    A harmadik felhőm is meglett, még a titkosok is, a táp,zokni, és a Kacsa Kata is.
    A továbbiakban jó játékot!

3. Koppi

Koppi Fórum elő legendája

Szia
    Kellemes nyaralást....
    Én mindent kiváltottam a pecázásnál ami szóba jöhetett. Az összes felhőt, a Pinkie, matrica és répásalmás kivételével fullra.
    Nagyon belejöttem...:D
    Nálunk most napsütéssel és felhőtlen éggel indult a Nap. Kissé hűvös volt reggel: 15 fok. Amolyan nyárvégi időként...
    A lakás is lehűlt.

mötö57 kedveli ezt.
  4. Csacskamacska

Csacskamacska Fórum elő legendája

Szép napot kívánok!
    Valóban, nagyon jól sikerülnek itt a vége fele a pecázásaim, a kezdetihez viszonyítva. Kiváltottam én is mindent amit akartam, még van mit "elverni", majd meglátom, hogy mit is váltok még ki. A matricára nem fáj a fogam.
    Farmot bontottam reggel, az ólak egy részét kiraktam, szántó lett helyette.
    Vásárlás és egy kis főzés a mai program, este pedig megyünk a Szabadtéri Színházba a Kölcsönlakás című vígjátékot nézzük meg. Az idő jó, így nem lesz megváltoztatva a színhely, aminek kifejezetten örülök, viszont a kis meleg plédemet viszem, mert 21 óra tájban már jócskán hűl a levegő lefele.

mötö57, Tündi100149 és zsozso577 kedveli ezt.
  5. zsozso577

zsozso577 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Hagymácska....jó nyaralást kivánok!

Gratula Mindenkinek a sikeres horgászáshoz!

Tudom, hogy egyéni szoc.probléma a kivánságom.....deee azért még bennem van, ha event....akkor csinálni kell!!!!!!
    A pajtám viszont keskenyedik!....mikor tudok oda is termelni?????
    Nahhhh...mindegy meglátom, hogy mi lesz a vége!!!!.....lehet én is pirosodni fogok!???

Itt a csücsökben is napfényes de hüs reggelre ébredtünk....bár mond még egy kis esőt...

A nagy ebédem kész....délután a konyhát szeretném nagy takaritani! Előre félek tőle!
    A mosógépet is be kell üzemelni.....lesz dolgom!
    Most megyek megprobálom a kedvec porrongyomat visszaszerezni! Tegnap délután olyan kétbalkezes voltam,
    hogy kiesett a kezemből....láttam, hogy hová röpült.....meglátom!

mötö57, Tündi100149 és Csacskamacska kedveli ezt.
  6. onagger52

onagger52 Fórum császára

Reggel 15 fok hideg? Akkor ITT mi volt, mert reggel hétkor 9 fok volt összesen, de az legalább pluszban!
    Tízkor telefonált a menyem, elhozná a tündérkénket és csütörtökön este vinnék vissza. Jöjjön! Feleségem elsietett a Zélelmiszerboltba, vett csirkeszárnyat, far-hátat és csirkemájat. Aprólékból leves sok-sok zöldborsóval, mert "valaki" úgy szereti. A májból meg pirított máj lesz. Délre fagyasztott húsból nehéz lenne ebédet főzni, ezért a friss, azt nem kell felengedni.
    Jó napom, napjaim/napjaink lesznek. Unokázunk! :D
    Mindenkinek szép napot!

mötö57 és Csacskamacska kedveli ezt.
  7. Csacskamacska

Holnaptól takarítás, én addig várok vele és a konyha mellett más is kerül sorra. xD A gaz 10 órás, tehát nem kell szaladgálni a géphez, a felhősor meg kell nekem! :)

mötö57, zsozso577 és Tündi100149 kedveli ezt.
  8. Koppi

Szia !
    Engem, valahogy nem hoz lázba a felhősora, érdekes módon.
    Lehet nyugisan, nyuggerhez méltóan fogok be-belépni...:)(Bár a kagyló bontogatás mindennapi belépést igényel) Ám ezt reggel, vagy este el lehet intézni.
    A felhősor 8500 Tp.-t és 8500 BTp.-t ad. Ez nem valami eget verő mennyiség.
    Semmilyen Láda nem jár vele, csak a sima Tp.-k....

mötö57 kedveli ezt.
  9. mötö57

mötö57 Utánpótlás-írogató

Szia !
    ..11400 event gaz és 300 surolókefe kell hozzá

Csacskamacska, zsozso577 és Tündi100 kedveli ezt.
  10. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Csacskamacska kedveli ezt.
  11. zsozso577

Sziasztok!

Fiuk....lassan nem fogtok férni a lócán!...nagyobbat kell késziteni.
    Én biztosan elkezdem....hisz event.....és a kezem mindig elkezdni....utána gondolkodok.....!!!!!
    Kopi...ne felejsd ki, hogy a felhőt 2x szedhetek naponta....és sok kicsi sokra megy!
    Láttam egy takarékos megoldást.....és ahhoz nem kell egészen 10000 gaz és 190 felröpi!
    Ez a mennyiség csak összejön 5 teljes nap alatt!...deee szigoruan csak itt a nagyon csinálom!

Mérgelődök....a mosógép nem akar kikapcsoloni.....pedig már elég rég óta mos!!!!!
    Uj kell!!!!! ......ugy látom!!!!

Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  12. onagger52

onagger52 Fórum császára

Új motyó matya, illetve Mosó Masa sokba kerül. De ha kell, hát muszáj venni. Egy-két éve kellett nálunk is cserélni, közel százezerbe került. Mennyi hideg sert lehetett volna helyette meginni a lócán. :)
    Tündérkénk megjött, anyját hazaküldtük. Így hármasban el leszünk még két nap. Holnap a lányok shoppingolni mennek a Müllerbe, valamiféle játékot KELL nézniük. Én kimaradok ebből a buliból. Majd főzök helyette ebédet.
    Furcsa az idő felénk. Főként felhős az ég, néha olyan setét is, de eső egy csepp se. Még szél is alig-alig mocorog. Na majd holnap jobb idő lesz remélem. Addig is mindenkinek szép napot és jó éjszakát! Pihenni kell az event előtt.

Utoljára szerkesztett: 4.7.17
  13. zsozso577

Nahhhh...kinyitottam a gépet....a ruhákat legalább kimentettem.....bár csavarni kellett, mert a dob félig van vizzel.
    Most egy kicsit pihentettem.....holnap megprobálom bekapcsolni....hátha veszi az üzenetet....
    ha nem akkor vederrel kell kimerni a viz javát!!!!
    Tihamér tudom, hogy drága.....de a muszály nagy úr!....és ez nem egy mai lányka....de eddig üzemelt.

Tündi100 és Csacskamacska kedveli ezt.
  14. Koppi

Akkor most mondom (és senkinek se legyen át, vagy félrehallása), hogy: nem kefélek az elkövetkezendő eventben, bármennyire is kapacitálnátok....:):):D
    Természetesen akit illet, az aktuális ajikat elküldöm.

Tündi100 kedveli ezt.
  15. Tündi100

Tündi100 Fórumgróf

Kettőspont után,...már itt >:(se!!!!

Csacskamacska kedveli ezt.
  16. onagger52

onagger52 Fórum császára

Csatlakozom az előttem szóló fiúkhoz. Se, se. Félreértés kizárva, illetve kizárandó!
    Jó éjt mindenkinek!
    Lányok! Hajrá event!
    --------------------------
    Jó reggelt mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 5.7.17
  17. Csacskamacska

Jó reggelt, szép napot!
    Ki merre? Nem volt az utóbbi időben ilyen, hogy reggel 8.40-kor én legyek az első!
    Tegnap este nagyon jól szórakoztunk a nyári színház előadásán. Kacagástól volt hangos a Nagyerdő!:) Kissé késői fekvés után korai kelés, mert 7-re itt voltak a munkások, a mester és segítsége, akik a tetőtéri ablak melletti részt szigetelik. Eddig lambériás volt, de 5 évente cserélni kellett, mert a nap szétégette a fát. Most szigetelve és festve lesz. Drágább, de tartósabb.
    Délután 14-kor kezdem a takarítást. Port törlök, súrolok, kefélek és minden, ami egy takarításba belefér.

zsozso577 és Tündi100149 kedveli ezt.
  18. Koppi

Szia !
    Igen Te voltál ma az első...:):)
    Tegnap este füvet nyírtam az új fűkaszával. Kissé elpilledtem a végére és rám is sötétedett. Folyt köv. ma...
    Szó se róla, betyár jó kis gép..., de egy baja van magától nem dolgozik. (Jó, tudom, hogy létezik már automata fűnyíró is, de arra valahogy nekünk nem "fussa". Azt inkább Lőrincke használja, amikor oda van gázt szerelni ...;);))

Xmanus és Szivárvány kedveli ezt.
  19. onagger52

onagger52 Fórum császára

Khm! Tudom javasolni az oldal tetején lévő #17581 számú hozzászólás módosításának/szerkesztésének idejét megnézni!
    Most már jó napot minden koránkelő gazdának! :D

20. Csacskamacska

Bocsánat, valószínű még álmos voltam!

zsiraimiklosne, zsozso577 és Tündi100 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.